12. října 2016

Přednáška Anny Strunecké o chemtrails: Co dělá chemtrails s vaším mozkem?


Co dělá chemtrails s vaším mozkem?

Publikováno 5. 10. 2016
Přednáška prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc. na téma Co dělá chemtrails s vašim mozkem? Přednášku pořádal Lipový kříž - Společnost pro kulturní identitu 4. října 2016
autor: Martin Kadlečík

https://youtu.be/NmpDB7dVRx0






https://youtu.be/p3-lQJWMWLQ






Komentář ke zdravotním účinkům chemtrails
Orgonet 12. 10. 2016

Jak jste si mohli všimnout, já se zde na blogu zdravotním účinkům chemtrails už ani nevěnuji, i když zpočátku jsem tak samozřejmě horlivě činil, jak je vidět v prvních několika ročnících Orgonetu... Je to taková přirozená reakce, člověka nejspolehlivěji vyděsí možný dopad něčeho na zdraví, a začne s tím chtít "něco dělat".

Postupně se mi to začalo jevit jako irelevantní, a tak nějak samovolně jsem od toho upouštěl. Nyní se domnívám, že současné chemtrails nejsou primárně určeny k likvidaci zdraví lidstva, i když samozřejmě neprospívají. Za důkaz pokládám to, že celkový zdravotní stav světové populace (kromě válečných zón) se za roky intenzívního sprejování chemtrails (kolem 15 let, někde déle, někde méně) nikterak podstatně nezhoršil, ba naopak se zlepšuje, a dle statistik se délka života téměř všude v rozvinutém světě prodlužuje.

Je pravda, že na světě strmě přibývá jistých diagnóz jako je třeba autismus a Alzheimerova demence, k nimž by mohly látky přítomné v chemtrails přispívat, avšak jsou tu i další faktory, nejméně stejně nebezpečné, například očkování, pesticidy, herbicidy a podobně.

Samozřejmě je možné sprejovat lidstvo z letadel hubícími látkami, ale myslím, že se tak běžně neděje, a že veškeré denodenně sprejované chemtrails mají geoinženýrský účel, čili slouží k řízení počasí a fungování meteorologických zbraní. Což podle mě daleko více ohrožuje podstatu lidstva než různé symptomy. Jde nejen o kontrolu počasí, ale také i o kontrolu veškeré vody na planetě. A v tom jsou "oni" už teď zatraceně dobří, jak se snažím na tomto blogu ukazovat; bohužel, na kontrolu počasí slyší daleko méně lidí než na zdravotní problémy, ale asi to tak má být.                                                                                                                                                            

Takže, přednášku dr. Strunecké o vlivu chemtrails na mozek vítám jako možný "budíček" pro dosud nevědomé - většina lidí nejlépe slyší na ohrožení zdraví.

Je též lidskou přirozeností svádět své tělesné potíže na nějaký vnější vliv, a chemtrails bývají na čas výbornou záminkou, než se člověk posune dál a zjistí, že příčinou jeho symptomů a toho, že se prostě "necítí", asi nebudou chemtrails, ale něco jiného.

Před chemtrails jsem například přisuzoval své tělesné nepříjemnosti "transformačním příznakům", ještě předtím nevegetariánské stravě, ještě předtím nedostatečnému cvičení jógy, nedostatečnému příjmu vitamínů/bylin, ba už ani nevím... pořád se to vyvíjelo, pořád jsem byl v nějaké  extrému. Až jsem se dostal samovolně do fáze, že jsem to nějak přestal řešit, a ono se vše tělesné nepříjemné někam vytratilo... Bohužel projít si těmi fázemi "řešení", čili nemocí, je v osudu povinné, přeskočit to nejde, ani to někomu informačně předat. Takže, ať jste zrovna v kterékoli fázi, vězte, že i vaše fyzické tělo má v plánu skoncovat s nemocemi, a pokud tohle můžete číst, tak pravděpodobně zanedlouho v tomto životě.





23 komentářů:

  1. Možná to mají geoinženýři USA vše spojené, a to nejspíš hlavně "poručit větru, dešti" a také třeba zapracovat na psychice lidí a tím na jejich zdraví a akceschopnosti. Za temnit mozky...
    Pak je zde ještě tzv. letní čas.Od začátku v pol. devadesátých let, kdy jej prodloužili až do konce října, trpím hysterií, potřebovala bych ráno spát. Lidi jsou unavení. A je pravda, že někteří říkají, že ten letní čas jim nevadí.
    Navečer jesm zaslechla zprávu, že vláda, jmenovitě ministryně Marksová,zamítla zrušení letního času. Prý ho budou držet a ž do roku 2021. Čert , aby je vzal. Je říjen, podzim, klimoušové nám zde dodávají listopadové počasí a on je zatím letní čas. Už jen doufám v Boží mlýny, neboť co je moc , to je moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Vše bude špatné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A opět chce tady někdo anonymní šířit strach tím svým (asi) hluboce zakořeněným pesimismem!
      Copak si neumíte, raději představit život v dobrém?

      Vymazat
    2. Všichni chtějí vaše dobro. Tak si ho, prosím vás, nenechte nikým vzít.

      Vymazat
    3. Atmosféra planety je připravována na vysazení nové humanoidní rasy, která špatně snáší sluneční svit. Je to takzvaná šestá kalpa, my jsme pátá. Pozemští blbci za papírové peníze udělají všechno.

      Vymazat
  3. O systému, který tvoří současnou dobu - https://www.youtube.com/watch?v=iP-leqvD-jk

    OdpovědětVymazat
  4. Ani já nevěřím, že chemtrailis má větší vliv na zdraví. To by nedávalo odpověď, proč ve středověku vymíraly celé rody na mor, proč jeden národ vymírá na choleru a jiný má větší problém s rakovinou všeho typu. Pakliže je chcemtrailizován celý svět.Dříve,než člověk začne činit vědecké závěry ,co vše údajně má na svědomí chemtrailis, měl by nejdříve dokázat odpovědět na tyto skutečnosti a plno jiných.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To poznáte až ve chvíli, kdy bude aktivována druhá složka (něco jako binární zbraň) - chemo nebo elektromagneto.

      Vymazat
  5. Regenerace planety,včetně lidí je možná.Jsou důkazy.Před námi existovaly civilizace na vysoké ůrovni,které Matka Země setřásla ze svých zad.Pro nás je to varování,abychom znovu nedělali Stejné CHyby.Dr.Strunecká nemluví jen tak,do větru.Jen autistů rekordně přibývá,stejně jako rakovin mozků,operují se jako na běžícím pásu ve fabrice denodenně.Propojit se znovu se životem,přírodou a vesmírem,návrat ke kořenům,předkům.Celá historie je utajována a záměrně překrucována.Vše je jinak,nedejme se mást.Jen nás chtějí izolovat a udržet v kleci za mřížemi co nejdéle.Nalijme si svého vína,ze své zahrady,pijme vodu z vlastních studní,z pramenů.Neopakovat stále stejné chyby z minulosti.Pozor na cizince,mnohomluvné obchodníky.Se smrtí,řetězy a okovy za zády.

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavé čtení Ing. Josefa Chromíka. I když staršího data.
    Proč ale přestal aktualizovat své stránky rokem 2012 v prosinci je mi záhadou.
    http://chromik.wz.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podobně je záhadou, co to bylo za odpočty na stránkách amer.cia, které někdo aktivoval téměř před 50ti lety. A skončily (vynulovaly se) na vánoce 2012. Od té doby jakoby se po nich slehla zem, a není o nich nic dostupného.

      Vymazat
  7. A co když je to jinak, a nám nezbude než nad chemtrails a jeho možnými následky zatnout zuby a vydržet, protože jde o záchranu života jako takového? Objevuju totiž zprávy, že naše slunce mění svoui teplotu a svítivost, a to velmi.
    Tady je k těm změnám zajímavá přednáška, založená na fyzikálních a matematických údajích. Podle toho se zdá, že naše slunce prodělává přerod na vyšší kategorii, a to kupodivu rychleji než v bilionech let, jak se do téhle chvíle předpokládalo:
    http://physics.stackexchange.com/questions/28850/why-will-the-increase-in-the-suns-luminosity-accelerate-with-respect-to-time.
    Říká se v ní, že slunce víc svítí a víc hřeje, a tím pádem mu ubývá vodíku. Píšu jednoduše, protože to vlastně jednoduchý problém je. Děsivé na něm je, že jsou to hodnoty měřitelné v našem čase, žádné předpoklady na miliony let dopředu!
    Ke zničení života na zemi nemusí slunce vybuchnout. Stačí aby se teplota změnila jen o pár desítek stupňů teploty (v kosmickém měřítku naprosto zanedbatelný údaj).
    A chemtrails, který vytváří clonu mezi sluncem a povrchem země, ten nástup vyšších teplot zpomaluje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ách, kdyby tak člověk při vstřebávání různých informací, více používal svůj vlastní rozum/mozek a k tomu zdravou logiku.
      Copak se nelze dovtípit, že není normální, že během nasprejované umělé oblačnosti, když někdy najednou prosvitne slunce, "rapidně" vystoupá teplota vzhůru.
      A naopak (přikrytí slunce) je to taky tak razantní tepelný rozdíl!!!
      Nic nikomu neříká: přírodní(ě) uměle vytvořená lupa?

      Vymazat
    2. Pro Anonymní13. října 2016 13:17

      Kdyby to tak bylo, stačilo by to přes jednotlivé vlády oznámit obyvatelům Země a "chemtrailisti" by byli považováni za hrdiny a zachránce světa .....

      Vymazat
    3. ad Bobo: Připadalo mi, že jde o měření nad atmosférou, tam se to nedělá?
      ad anonymní7:20 : Vy si vážně myslíte, že by bylo možné tohle lidem oznámit jen tak? Že by nevznikla panika, se kterou bychom si nemuseli poradit? Bývá lepší dělat potichu výzkum a hledat protizbraň, než všechno vyslepičit najednou.
      (ta ze 13.10.)

      Vymazat
    4. Ta gigantická "lupa" před sluncem viditelná je, poněvadž viditelně "duhují" její okraje. Kdo a jak ji tam nainstaloval, zatím nevíme.

      Vymazat
    5. Májové psali, že rok 2012 bude rokem, kdy budeme mít Nové slunce. Je to tak, staré žluté slunce už není, dohořel vodík a nyní hoří hélium. Naše Nové slunce má barvu bílou, pořád se divím, že si toho všimlo tak málo lidí. Snímky NASA z let 2012 a 2013 ukazují velké kosmické lodě a jakési jeřáby, které operovaly u Slunce. Je také možné, že Slunce je opravdu nové, jelikož po určitou dobu byly vidět východy a západy dvou Sluncí. Zářivost nového slunce je mnohem větší než starého, pokud ovšem mu geoinženýři dovolí vykouknout z mraků. Loňské léto nesprejovali, asi se nedohodli nebo nebyly peníze, tak jsme měli opravdu horké léto. Myslím si, že mimouši, kteří toto řídí, zadali úkoly pozemským leteckým silám a ty, hlavně ty z NATO si k tomu přihřívají svoji jedovatou polívčičku.

      Vymazat
    6. To mě potěšilo, že nejsem sama, kdo vidí slunce bělejší až bílé :-) a že se s ním a s vesmírem něco děje. Taková drobnost - vědci k roku 2010 zjistili, že se zmenšil proton. Rozdíl je nepatrný. Namísto 0,8768 femtometrů je částice velká pouhých 0,8418 femtometrů. Ale když stavíte dům, a z ničehonic vám přivezou cihly o centimetr menší, tak v tom velkém prostoru se to nějak projeví, ne? Zdá se, jakoby se v určitém okamžiku opravdu vesmír přecvakl do další velikosti/dimenze... Takže je možné, že starověké báje o megacyklech života na zemi až takovou bájí nejsou, ba naopak, oni neznámo jak, ale věděli, jak jsou nastaveny vesmírné hodiny. My takové vnímání vesmíru nemáme, přes všechen vědecký pokrok. daniela

      Vymazat
  8. Je zarážející, že člověku vědci, který se věnuje 25 let výzkumům a dokazováním toho, jak nám škodí očkovací látky, chemtrails, ukazuje na špatné postupy, procedury, chyby, dokáží někteří neznalci ještě navíc nadávat a ponižovat. Přináší důkazy, jako dalších spousty stovky vědců z celého světa, že se dějí opravdu podezřelé činnosti, zavřenené za dveřmi vědomí obyvatelstva této planety. Organizace, které toto podporují, jsou pevně propojené, ve svazku proklamování lží a zatajování skutečnosti. Měli by být obviněni ze zločinu páchajícím na lidstvu. Ovšem propagandistické organizace, tajné spolky, dosazené loutky ve vládách a státních zřízení, budou tvrdit opak, nebo vše popřou. Tečou jim peníze a dost velké, tak proč s tím přestat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co si budeme namlouvat. Očividně se jedná o terraforming, úpravy planety Země pro jinou entitu než je člověk.

      Vymazat
  9. Škodlivost chemtrails, těžkých kovů, hliníku na lidský organismus bych rozhodně nezlehčoval. Stejně tak glyfosátu (součást Roundup od Monsanta), ftalátu (změkčovadlo plastů), atd. To všechno škodí sice málo, takže se výsledky se projevují se zpožděním, ale dlouhodobé účinky mohou být zhoubné a nepředvídatelné. Vědci se potom diví nárůstu Alzhemera, autismu, rakoviny, neplodnosti mužů, atd.
    Paní Strunecká se ve své přednášce odvolávala na dr. Dietricha Klinghardta. Nikdy jsem o něm neslyšel. Tak jsem trochu googloval a našel pár zajímavých odkazů:

    http://www.uspesna-lecba.cz/co-se-vas-tyka/prednasky-dr-klinghardta-a-dr-muttera-o-jedech-v-nas/

    http://www.nwoo.org/2016/05/28/dr-klinghardt-jak-nas-chemtrails-a-produkty-monsanta-postupne-zabijeji/

    http://www.silaprozivot.com/chemtrails-toxicke-mraky-dr-klinghardt/

    OdpovědětVymazat
  10. Názory autora Orgonetu se - zdá se -vyvíjejí od zdi ke zdi. Nyní dospěl k názoru, že chemtrails neškodí. Hmmm. Máme demokracii a každý má právo říct svůj názor. Chápu, že různé pikantnosti kolem Hillary - sám si to rád přečtu - ho asi zajímají víc, ale kdyby si poslechl přednášku prof. Strunecké, trochu se zamyslel a vyhledal další zdroje k tématu, takovou hloupost by asi nenapsal.

    OdpovědětVymazat
  11. Ta prednaska neni o chemtrails, ale o fyziologii cloveka a vlivu ruznych latek na nej... Az dokaze, ze je ve vzduchu skutecne neprirozeny vyskyt chemikalii, pak se tim nebude zabyvat jen ona a parta konspiratoru...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.