18. října 2016

Rusko označilo Hillary Clintonovou za podezřelou z vraždy dvou významných znalců UFO

Poněkud jsem se podivil, když asi před 5 dny Novinky přinesly článek o záhadné smrti supervojáka a odborníka na UFO Maxe Spierse https://www.novinky.cz/muzi/417790-mladeho-konspiracniho-teoretika-nasli-mrtveho-pred-smrti-zvracel-cernou-tekutinu.html . Jednak že se Novinky vůbec vcelku informovaným a podrobným článkem pustily do tohoto "konspiračního" tématu, pro něž mají normálně hluboké pohrdání, jednak že Max Spiers zemřel již 15. června 2016 (z článku Novinek však vyplývá, že se to stalo právě teď. I Express a podobné stoky to přinesly včera jako žhavou aktualitu (:-))) ) 

Kdo byl Max Spiers? Možná si vzpomínáte, že Orgonet v roce 2014 uvedl odkazy na videa rozhovorů s Maxem Spiersem z projektu Camelot, viz článek Výpovědi supervojáků o tajném pozadí Země, Měsíce, Marsu http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/vypovedi-supervojaku-o-skryvanem-pozadi.html - se slovenskými titulky; pořídil jsem i český přepis části rozhovoru v článku Supervojáci: Byli jsme několikrát na Marsu: http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/supervojaci-byli-jsme-nekolikrat-na.html  Vřele doporučuji.

Ale zpět k Novinkám: buď to byl nějaký chybný krok našich médií, anebo naopak, museli to napsat na rozkaz svých chlebodárců. Se současným přívalem uniklých mailů (zejména tzv. Podestovy maily) totiž vycházejí najevo zajímavé skutečnosti, včetně toho, že média dostávají rozkazem, kdy, v kolik hodin a s jakým titulkem mají uvést kterou lež/zprávu.
  
V Podestových mailech se nacházejí i zajímavé souvislosti ohledně odhalování pravdy o UFO a o činnosti americké vlády v této oblasti. Podesta byl už dávno /2002/ pro zveřejnění ... a začíná se o tom zase asi nepříjemně moc mluvit. Možná jde médiím o to zamést tuto záležitost mezi opovrženíhodné "konspirační teorie" (protože by se mohla objevit nežádoucí souvislost s Hillary...) ... a propaganda zabírá, do komentářů čtenáři i najatí trollové horlivě píší, jak strašná blbost je to UFO (a všechny konspirační teorie), a že dobře mu tak, a kdoví co v Polsku snědl... (:-))

Zajímavé souvislosti na toto téma přináší web Sorcha Faal. 

=Orgonet=


Rusko označilo Hillary Clintonovou za podezřelou z vraždy dvou významných znalců UFO

Russia Names Hillary Clinton As “Murder Suspect” In Death Of Top UFO Researchers
http://www.whatdoesitmean.com/index2142.htm
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
October 17, 2016


Udivující zpráva ruského Vyšetřovacího výboru (Investigative Committee - IC pro vnitřní potřeby Kremlu dnes označila americkou presidentskou kandidátku Hillary Clintonovou za podezřelou/spolupachatelku při záhadných úmrtích dvou špičkových ufologů, kteří byli v přímé komunikaci s předsedou její kampaně Johnem Podestou. Tento muž je již dlouho ve spojení s ruskou mafií. 

Clintonovy obklopuje zvláštní vzorec záhadných úmrtí. Viz např. tento seznam, aktualizovaný i pro presidentskou kampaň 2016. Seznamy od různých hledačů pravdy obsahují minimálně 46 záhadných úmrtí lidí z okoli Clintonů od 90. let dosud, některé až 90...) 


Vyšetřovací výbor je hlavním federálním vyšetřovacím úřadem Ruska a je odpovědný pouze presidentu Putinovi. Jeho vyšetřování se soustřeďuje zejména na boj s korupcí uvnitř různých policejních a výzvědných složek ruské federace, a zejména na infiltraci těchto orgánů ruskou Bratvou (Bratrstvem), které je na Západě často označováno jako ruská mafie.

Největší z těchto zločineckých organizací je dle zprávy Solncevskaja Bratva https://en.wikipedia.org/wiki/Solntsevskaya_Bratva , která úzce spolupracuje s moskevkým syndikátem zločinu Taganskaja Bratva neboli Tambovský gang https://en.wikipedia.org/wiki/Tambov_Gang ), jehož ilegálně získané peníze jsou prány prostřednictvím mnoha ruských, evropských a amerických bank skupiny Podesta Group, kterou řídí Tony Podesta, bratr Johna Podesty, šéfa presidentské kampaně Hillary Clintonové https://thenytimnews.wordpress.com/2016/08/09/john-podestas-buddy-runs-part-of-the-russian-mafia-says-moscow-press/ .

Zpráva uvádí, že koncem července 2016 dostala komise k vyšetření i oznámení Ministerstva obrany http://eng.mil.ru/ ohledně sestřelení letadla indických aerolinií něčím, o čem se soudí, že to byla vimana (pozn. Orgonet: viz článek Co je technologie vimana, http://orgo-net.blogspot.cz/2011/05/sorcha-faal-co-je-technologie-vimana.html), akcelerující směrem k Antarktidě v Jižním oceánu. (Viz článek Sorcha Faal z 22. června 2016: „Událost časové studny“ způsobila pád indického vojenského letadla; ruské síly v nejvyšší pohotovosti." http://www.whatdoesitmean.com/index2076.htm )

Nejvíce znepokojující pro vyšetřovatele informací poskytnutých Ministerstvem obrany byly detaily o o záhadných úmrtích dvou mezinárodně známých badatelů o UFO http://metro.co.uk/2016/07/19/conspiracy-fans-think-someone-or-something-is-killing-off-the-worlds-top-ufo-researchers-6017178/ , o nichž již předtím Zahraniční výzvědná služba (SVR) zjistila, že měli hojné množství elektronických komunikací s šéfem presidentské kampaně Hillary Clintonové Johnem Podestou.

Dva znalci UFO, kteří byli zabiti poté, co komunikovali s Johnem Podestou, byli Gaurav Tiwari (34) https://en.wikipedia.org/wiki/Gaurav_Tiwari a Max Spiers (39) http://www.maxspiers.com/. Max Spiers v roce 2013 zveřejnil informaci, kterou získal od Johna Podesty, že „v USA bude zažehnuta rasová válka, která má vytvořit chaos, a jejím cílem je vytvořit problém, jehož řešením bude, stručně řečeno, Nový světový řád (New World Order – NWO) http://projectcamelotportal.com/2016/07/18/max-spiers-supersoldier-murdered/

Max Spiers  (vlevo), Gaurav Tiwari (vpravo).


Proč byl šéf kampaně Hillary Clintonové v komunikačním kontaktu s těmito znalci UFO? Bylo to z důvodu jeho celoživotní fascinace jevem UFO a mimozemšťany, což se stalo pro Hillary Clintonovou předmětem obav, když 7. dubna letošního roku řekl reportéru CNN, že americký lid by snesl pravdu o mimozemšťanech http://www.cnn.com/2016/04/07/politics/john-podesta-hillary-clinton-ufo/ , a následující den, 8. dubna, přinesl Washington Post o něm článek s názvem „Dlouhá a podivná historie posedlosti Johna Podesty vesmírnými mimozemšťany“ https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2016/04/08/the-long-strange-history-of-john-podestas-space-alien-obsession/

Poznámka Orgonet: Video anglicky: John Podesta byl již dříve pro odhalení UFO a věcí kolem Area 51 https://cs.wikipedia.org/wiki/Oblast_51 ; na tiskové konferenci v roce 2002 prohlásil, že "Američané jsou připraveni snést pravdu o UFO". https://youtu.be/smwQau3HtKM 

Poté, co Washington Post publikoval svůj článek o Johnovi Podestovi a jeho náklonnosti k UFO a mimozemšťanům, analytikové SVR oznámili Vyšetřovací komisi, že Hillary Clintonová byla vysoce rozzuřena tím, že komunikuje s badateli UFO Gauravem Tiwari a Maxem Spiersem, a zejména se Spiersem, protože mu Podesta svěřil nejtajnější plány Hillary Clintonové na zničení Ameriky.

Hillary Clintonové nařídila předsedovi své kampaně Johnu Podestovi okamžitě přerušit veškeré kontakty s Tiwarim i Spiersem. Spiersova matka Vanessa Bates poté oznámila britskému tisku, že „měl v úmyslu zveřejnit věc, kterou vláda skrývá“ , a že dva dny před svou záhadnou smrtí jí poslal textovou zprávu se slovy: „Tvůj kluk je v průšvihu. Jestli se mi něco stane, vyšetři to.“ http://www.express.co.uk/news/uk/721876/max-spiers-ufo-conspiracy-theory-poland-death-cover-up-government-vanessa-bates 

Vanessa Bates, matka Maxe Spierse.


15. června 2016 byl Max Spiers nalezen mrtev v domě svého přítele v polské Varšavě, kam přijel dělat přednášku http://exopolitics.blogs.com/peaceinspace/2016/07/max-spiers-has-left-us-a-legacy-of-truth.html . O tři týdny později, 7. července 2016, byl nalezen mrtev v Novém Dillí v Indii i Gaurav Tiwari http://timesofindia.indiatimes.com/city/delhi/Paranormal-society-founder-dies-mysteriously-in-Dwarka-home/articleshow/53146053.cms . Analytikové Vyšetřovací komise i SVR si shodně povšimli, že k záhadným úmrtím došlo tehdy, když v místech, kde k smrti došlo, byli přítomní známí „čističi“ (zabijáci) Taganského syndikátu zločinců spjatého s Johnem Podestou.

Matka Maxe Spierse tvrdí, že k záhadné smrti jejího syna nebyl žádný důvod („Odmítají mi o tom vydat jakékoli doklady, protože absurdně prý nemám jeho písemné svolení.“) http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/ufo-expert-found-dead-days-9058279

John Podesta, šéf presidentské kampaně Hillary Clintonové, spjatý s ruskou mafií


Vyšetřovatelé IC mají předběžně zjištěno, že záhadné smrti jak Tiwariho, tak Spierse http://www.inquisitr.com/3318180/ufo-investigator-dies-under-mysterious-circumstances-latest-in-a-long-list-of-untimely-deaths-among-researchers/ jsou pravděpodobně vraždami provedenými Taganským syndikátem zločinců na rozkaz Hillary Clintonové a/nebo Johna Podesty.

Je šokující, že zprava IC zmiňuje i smrt astronauta NASA Edgara Mitchella (6. člověk kráčející po Měsíci) v únoru tohoto roku; i on podobně předtím komunikoval s předsedou kampaně Hillary Clintonové Johnem Podestou – a v nedávno zveřejněném uniklém tajném e-mailu Hillary Clintonové řekl Mitchell Podestovi (tehdy poradci presidenta Obamy), že mimozemšťané chtějí lidstvu pomoci, ale bojí se jeho násilných tendencí; že Vatikán ví o existenci mimozemšťanů https://www.rt.com/viral/362272-podesta-emails-aliens-vatican/ , a přímo mu řekl: „Protože válka ve vesmíru se zostřuje, cítil jsem, že byste si měl být vědom několika faktorů, když si plánujeme společný Skype rozhovor.“ https://www.rt.com/viral/362272-podesta-emails-aliens-vatican/

Zpráva uzavírá poznámkou, že osoby (jako Hillary Clintonová a John Podesta), označené ruskou Vyšetřovací komisí za podezřelé či spolupachatele vražd možná nejsou z těchto zločinů vinny, a že tím, že komise tyto osoby označila , si zajistila jejich spolupráci při vyšetřování, dokud nebude vysloveno závěrečné určení federálním prokurátorem – což možná v případě Hillary Clintonové nebude možné, jestliže presidentský úřad získá Donald Trump. 




Další články této série:






23 komentářů:

  1. Pozrel som si tie video s Maxom Spiersom z tvojho odkazu. A musim povedat, ze som mal velmi nedobre pocity az zlost. Ale tie nesposobily informacie tam podane, ani ti dvaja chlapi ale moderatorka rozhovoru. To je ozajstny negativny cierny mag a energeticky upir, ktory si robil rozhovor sam so sebou. Realne keby som ju stretol a otvorila by na mna usta, tak ju zmlatim asi do krvi. Ona je tam velky manipulator a cierna dusa a ník iny.

    OdpovědětVymazat
  2. Clintonová už má na rukou tolik krve,že další dva ubožáci jsou jen kapkou v moři,lidi proboha už to zastavte..Doufám že existuje peklo,a ona se bude smažit navěkyvěků...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo musí ETs ofociálně za lidstvo pozvat. A protože by to znamenal konec elit a globálního prediktoru, za žádnou cenu to nedovolí. A naopak usilují ti hajzlové o nastolení nwo a izolaci Země proti vesmíru. Skutečný matrix. Jen se na tu trilogii podívejte. Je tam úplně všechno.

      Vymazat
  3. V podstatě souzním s těmi,kteří jsou schopni reagovat na situaci vzhledem k faktu tohoto sporu. Není mi jasné,proč k němu došlo,ale jsem srozuměn se situací,která nastala. Ano,vzhledem k faktu této věci,jsou zřejmé indicie. No,naopak ale při vší té námaze,která čiší z popsané událost,jsem zvědav,zda bude nějaké výsledné pokračování,která vše objasní. Ano,je faktem,že tajení všeho s tím souvisejícího,je předmětem zkoumání nezávislých osob,ale zároveň si myslím,že má pomoc je přesto zapotřebí. Proto nebo i proto,myslím,že vzhledem k souvislostem a při přijetí záměrů v článku shrnutých dost mizerně,bude možné zasáhnout,protože ta skutečnost je nebezpečná. Zdravím.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud jsem se nevyjádřil jasně,pak slyšte: Ano,je zřejmé nějaké dění,které je obecně nepřípustné. Zároveň ale zjevně vyniká vědomí té skutečnosti,respektive závažnosti. Nebudete nikdo z vás tedy omluven,nebudete mít ani možnost uniknout z odpovědnosti. Je skutečně rozdílem,zda jde o lidi,kteří jsou vám poddáni právem,rozumějte právně ať už jakkoliv výkladem stanoveno a to i neprávem,protože vláda států a i ty jednotlivé to nerozlišují,... a rozdílem mezi vaší činností proti některým,kteří jsou navázáni ať už právem nebo vztahy s vesmírnými civilizacemi. V tom případě,totiž,nastává zcela jiná situace. Pokud se vám,některým,zachce napadnout je,budete trestně stíháni jimi. Jsou vztahy pozemské a vesmírné a vy je nepřekračujte a pokud chcete spojit tyto možnosti,snažte se,aby o to byl oboustranný zájem. Snad vám všem ta inteligence,pro vás obyčejné lidi i dost nepochopitelná,textu,představí vývojovou úroveň těch,kteří to sdělují. To je varování a důkazní forma,která je přijatelná.

    OdpovědětVymazat
  5. Komu patří tato "vaše" planeta? Jste to vy lidé,kteří na ni mají výhradní právo a jen vy? Jak je to například s Arktidou a Antarktidou? Mezinárodní,respektive neutrální území,které nepatří a ZATÍM,nikomu? Tak chcete aby to bylo ZATÍM pojímáno? Zatím,protože vy sami velmi dobře víte,že až se vám to hodí,budete se těchto území chtít zmocnit a to doslova za každou cenu bez ohledu na naprostou většinu ostatních států planety Země. V Antarktidě už tak postupujete s tím,že je údajně pokračováním nějakého vašeho pevninského šelfu nebo co,že jo? Severní a nejen té,Ameriky, ale té zrovna trvale a totálně,jste se vy Evropané zmocnili násilně a doslova vyhladili její původní obyvatelstvo. Před pěti sty lety. Dnes už si brousíte své špičaté zoubky na Mars a samozřejmě na Měsíc. Respektovali byste na nich existenci nějakého národa,respektive vesmírné civilizace? Akceptovali byste její právo na na tyto dva vesmírné objekty,které jsou zrovna v dosahu Země nejsnáze a "ekonomicky nejvýhodněji"? A co tak třeba přesně tak i z jejich,z té "mimozemské" strany. Myslíte,že na vaši planetu nemá nikdo jiný právo? Myslíte,že nemá nikdo jiný právo například na ty Arktidu a Antarktidu. Myslíte,že někdo musí respektovat vaše vlastní právo na vaši Zemi? My někteří vás lidstvo ještě bráníme,respektive ještě bráníme některým agresívním vesmírným civilizacím vás anektovat a asi i vyhladit. A vy jste se rozhodli,že nás budete vraždit? Není to rozumné,není to správné a je to "nebezpečné" i protože my se budeme bránit. Jak už jsem sdělil,je rozdílem zabíjet některé z vás a zabíjet některé z nás ať už by to byli i jen námi zaměstnaní vaši lidé. Neprovokujte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty si kto ? Anunnaki hovorca ? Máš pravdu, Gaia nie je "naša" planéta, ale keď sa cítiš taký silný v kramflekoch, daj s kamošmi do richtigu psychopatov, ktorí sú presvedčení o tom, že ju vlastnia a ničia (nielen) ju už celé stáročia. Lebo takéto výlevy na webe, ktorý navštevujú prevažne ľudia, čo sa chcú niekam posunúť, nenárokujú si nejaké územie, nerastné bohatstvo, či život a nemajú ani problém s inými inteligenciami, pôsobia bez bližšieho kontextu dosť vadne.

      Vymazat
    2. ...co to meleš? Nehrej si na mimoňa a dej si ještě jeden prášek.

      Vymazat
    3. Bůh dal člověku Zemi ve věčné dědictví. Proto na ni nemá právo žádná jiná entita. Pokud oni tvrdí něco jiného, je to ze zlého, a nepoddávejte se tomu. Planet je okolo všude dost a dost, proto není žádný reálný důvod ze strany ETs si přisvojovat jakákoli práva k Zemi.

      Vymazat
  6. V závěrech "mrtvých konspirátorů " bych byla hodně opatrná! Jistěže nemusím mít pravdu, ale myslím si, že Ufo , tajné dokumenty Ufo a vše kolem toho jsou jedna velká blamáž pro obyčejné lidi. První "objevitelé" Ufa byli američané,tj. NASA ! Jak nejlépe utajit před lidmi supertajná plavidla , než je skrýt za tajuplně znějící UFo ?
    Jak nejlépe přesvědčovat zvědavce, že UFo je skutečné, než pro ně vytvořit rozsáhlou síť sympatických "konspirátorů" a ještě je pak nechat "umřít" ?! A plno úžasných mýtů a legend ! Něco se dle mého chystá pustit do oblak. A to je celý důvod, proč píší o "smrti konspirátora". Člověk pak lépe uvěří, že ono to existuje, když někteří, co o tom psali jako "umřeli". Copak to neznáme, jak se dnes manipuluje naší mylí ?
    A proto, není žádné UFO ! Je to stejný výmysl jako Mickey mouse a pokud někdo spustí v nejbližší době hologram na obloze, byť ve formě létajícího talíře, neuvěřím !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho, co píšete je vidět, jak už jste zmanipulovaný -á. To je to, co manipulátoři chtějí, abychom nevěřili. Jasně, že je mnoho mimozemských civilizací jak pozitivních tak negativních. Některé se opravdu lidem snaží pomoci, ale mohou pouze radou, na nás je, jak budeme pokračovat. Toto je vesmír svobodné vůle, musíme sami pochopit, co je dobré a co špatné. Pokud již víme, jak je s námi manipulováno, tak se této manipulaci musíme postavit, třeba tím, že píšeme nebo děláme přednášky. Ti, které ne-mocní tohoto světa vyhodnotí jako příliš nebezpečné, protože by jim mohlo být uvěřeno, ti jsou i zavražděni. Doufám, že lidé s čistou duší přece jen na planetě Země zvítězí.

      Vymazat
  7. Clintonová je UFOounka a kdo to ví a řekne to...je po něm !
    ( ..nic jsem neřek : )
    m.

    OdpovědětVymazat
  8. Vazeni, nejspise dochazi k silne EM manipulaci ve spojeni s nasalnimi drogami...vasi "supervojaci" jsou jen zmanipulovani jardove, co si radi snupnou...neboli jinak "nebezpecne gumy"

    OdpovědětVymazat
  9. Té "ruské" mafii už dávno v USA říkají Kosher Nostra.

    OdpovědětVymazat
  10. Vše bude dobré, až ta mrcha bude mrtvá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta už je. Pokračují jen její dvojnice nebo klony. Za chvíli nás budou mít roboti ve své hrsti i se svým Skynetem.

      Vymazat
    2. Už je mrtvá pár týdnů. Tak jsem zvědav, jestli Amíci poznají, že má dvojnici nebo klona, který bude pokračovat v tyátru voleb prezidenta Ušáků.

      Vymazat
    3. Tak si nájdu novú. Hydru musíte zničit celú nestačí len uťať hlavu :)

      Vymazat
  11. A je to tu... :-D Mám otázky, otázky a otázky, ale zatím žádné odpovědi. Vše je možné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je Vám méně než 20 let, ani se nediví, že máte stále nějaké otázky. Pravdu se oficiálně NIKDY nedozvíte. Musíte pátrat na vlastní pěst, a to velmi houževnatě. Zjistíte, že matrix má chyby v programech, a díky nim se pravda odhaluje. Buďte však opatrná, za pravdu se krutě platí.

      Vymazat
  12. Melete páté přes deváté.pokud chcete se dozvědět,jaká je pravda o těchto vraždách,najedte si na matrix 2001 a tam se o tomto před časem psalo.Pak byste se dozvěděli,že byli požádáni Indií o pomoc při překladu starodávného dokumentu-Mělo se jednat o návod--technologie plavidla.Dnes má nejdokonalejší letoun na světě právě Indie.Pokud se budeme bavit o mimozemšťanech,tak na Měsíci a Marsu dávno jsou,tak jako i my.A to se bavíme o letech 50tých-60tých.Již létá se i do jiných slunečních soustav.Že to nevíte, nebo nevěříte tomu?No.pak to je váš problém.CABAL ODVÁDÍ DOBROU PRÁCI,MNE SI RUCE,JAK Z NĚKTERÝCH LIDÍ DOVEDE DĚLAT IDIOTY--omlouvám se,ale je to tak.Ale, pokud dopadne jednání dobře s mimozemštany nyní v listopadu,tak už uvidíme plavidla na obloze v plné parádě.Nač dále psát,možná ani tomuto nebudete věřit----LM

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.