30. října 2016

Trump o Novém světovém řádu

Trumpova řeč o Novém světovém řádu (NWO). Překlad z videa: Orgonet
https://youtu.be/EYozWHBIf8g


"Není nic, co by politický establishment neudělal. Žádná lež, kterou by neřekl. Udržují si své postavení a moc na váš úkor. A to je to, co právě probíhá. Washingtonská vládnoucí skupina a finanční a mediální korporace, které jsou jí financovány, existují pouze pro jediný důvod: aby sama sebe chránila a obohacovala. 
Vládnoucí skupině jde v těchto volbách o trilióny dolarů. Například, jenom jedna jediná obchodní smlouva, kterou by rádi prosadili, zahrnuje trilióny dolarů, kontrolovaných korporacemi mnoha států. Pokud jde o ty, co ovládají páky moci ve Washingtonu, pro globální speciální zájmy se spolčují s lidmi, kterým nejde o vaše dobro. Naše kampaň představuje pro ně skutečnou existenciální hrozbu, jakou nikdy dříve nezažili. 
Nejsou  to jenom obyčejné volby za čtyři roky. Je to křižovatka v historii naší civilizace, která předurčí, zda my, lidé, získáme zpět kontrolu nad naší vládou nebo ne. Politický establishment, který se nás snaží zastavit, je táž skupina, která je odpovědná za naše katastrofické obchodní smlouvy, masívní ilegální imigraci i ekonomickou a zahraniční politiku, která způsobila úplné vykrvácení naší země.  
Pro ně je to válka, a nezastaví se vůbec před ničím. Toto je bitva o přežití našeho státu. Tyto volby určí, zda budeme svobodný stát, nebo zda budeme mít pouhou iluzi demokracie, ale ve skutečnosti budeme ovládáni malou hrstkou speciálních zájmů, kteří manipulují systém. Protože systém je zmanipulován. Taková je realita. Vy to víte, oni to vědí, já to vím, a ví to vlastně celý svět.
Establishment a jejich média umožňují, aby měli pod kontrolou tento stát, skrze prostředky, které jsou velice dobře známy.  Kdokoli ohrozí jejich kontrolu, je označen za sexistu, rasistu, xenofoba, morálně deformovaného. Budou na vás útočit, budou vás pomlouvat, budou se snažit zničit vaši kariéru a vaši rodinu. Budou se snažit zničit všechno vaše, včetně vaší reputace. Budou lhát a lhát a lhát, a udělají ještě horší věci než to. Udělají cokoli, co bude nutné. Clintonovi jsou zločinci. Na to pamatujte. Zločinci. 
Naše skvělá civilizace zde v Americe a všude v civilizovaném světě došla do momentu zúčtování. Vidíme to i ve Spojeném království. Volili, aby se osvobodili od globální vlády a globálních obchodních smluv a globálních smluv o imigraci, které ničí jejich suverenitu, jako zničily již mnoho států. 
Ale centrální základna světové politické moci je právě tady, v Americe. A je to právě náš zkorumpovaný politický establishment, který je největší silou za těmito snahami o radikální globalizaci a o odebrání volebního práva pracujícím lidem. Jejich finanční zdroje jsou doslova neomezené. Jejich politické zdroje jsou neomezené. Jejich mediální možnosti jsou nepředstavitelné. Ale co je nejdůležitější, hloubka jejich nemorálnosti je absolutně neomezená."


19 komentářů:

  1. Ani Trump a ani Clintonová, nejsou dobrou volbou pro svět a pro Ameriku ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. avšak dobrá vec je, že sa ide na plné ústa, nielen v tejto kampani. A úst pribúda, všetky nezapchajú.
      Ďakujem Orgonet za preklad. Si statočný.

      Vymazat
  2. No..... tedy, jestli toto oprsvdu řekl! Ať ho všichni svatí ochraňují......
    Namur

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi děkuji Orgonetu za překlad z Trumpovy kampaně ! Málo kdo si uvědomuje, jak velmi odvážný ten člověk musí být, když se rozhodl promluvit takovou pravdu a dal se do boje proti této hydře ! On ty volby vyhraje . Tak, nebo tak. Nevzdá se, ani když se Clintonovští pokusí zmanipulovat volby. A pak, myslím si, bude náš Orlík 90-tých let jen slabý odvar toho, co přijde.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že sám by nezmohl lautr nic. Stojí za ním nějaká moc, co mu dovoluje to, co si dovoluje. Jinak by už ležel dávno bradou vzhůru. Je to válka elit. Ti se skutečnou mocí GP proti těm upatlaným globalistickým slouhům, kteří si ve své domýšlivosti usmysleli uzmout si skutečnou moc na svou stranu jen pro sebe. Oni nerespektují základní pravidlo Má dáti, Dal. Oni znají jen Má vzíti, Vzal. A na to všichni do jednoho dojedou. Budou záhadně mizet, umírat apod. stejně, jako to dělali oni se svými oběťmi. Hony na ně už jsou připravené z řad zpravodajských komunit.

      Vymazat
  4. Velmi zajímavé a důležité. Trestní oznámení na Ministra Kultury ČR:

    http://aeronet.cz/news/kauza-brady-ma-dohru-padlo-prvni-trestni-oznameni-pro-pomluvu-prezidenta-republiky-bude-se-muset-ministr-kultury-zodpovidat-za-sve-vyroky-hrozi-bradymu-popotahovacky-v-kanade/

    Jsem zvědavý, jak to dopadne. Konečně jsou už i u nás někteří lidé probuzení a nenechají si líbit, když někdo za pomocí někoho cizího chce rozvrátit náš stát. Tak nějak jak se to stalo na Ukrajině.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na "majdany" všeho druhu jsme už od doby pádu bolševika dobře vyškolení :-)

      Vymazat
  5. Je to přesně tak !

    OdpovědětVymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=ClKcaPbm6C4

    OdpovědětVymazat
  7. Proč o tomto média mlčí? Video jako důkaz, že americké volby jsou zmanipulované
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9077-americke-volby-manipulace
    "Kampaň Clintonové si našla cestičku, jak zmanipulovat volební stroje, aby zařídila volební podvod, ale Amerika o tom nemá ani ponětí.
    Společnost Dominion Voting Systems je největším vlastníkem volebních strojů ve Spojených státech a bylo o ní odhaleno, že poskytovala dary Nadaci Clintonů a má úzké vazby na George Sorose.
    Podle Wikipedie koupila Dominion Votin Machines vlastnická práva k volebním strojům v 600 jurisdikcích napříč 22 různými státy."
    Je toto vůbec možné? Jak mohou takové mašiny vlastnit soukromé firmy?
    Mají to ti Amíci v hlavách ještě vůbec v pořádku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo je vykrmen brainwashingem, od toho nemůžete čekat nic jiného.

      Vymazat
  8. Absolutni@centrum.cz : Drazí PŘÁTELÉ... víte, je TO VŠECHNO jenom pouhá HRA s námi VŠEMI... ANO HRA o energie a hlavně o naši věčnou nesmrtelnou DUŠI... Ty všechnny ''neomezené'' MANIPULACE jsou tak obrovské a rozsáhlé, že si naše omezená mysl to snad ani nedokáže představit a vůbec pojmout TO VŠECHNO. Takže jedině DǏKY síle naší Božské INTUICE a INTELIGENCE můžeme procitnout z této ILUZE a být OPRAVDU SVOBODNÍ!!! Tenhle další KLAUN TRUMPÍK je opět jen součástí celého plánu na zotročení lidstva NOVÉHO SVĚTOVÉHO ŘÁDU... Nebo kdo z nás je snad tak VELICE MOC naivní, že si mylně může dpmnívat a veřit, že by se k moci HYBRIDU tohoto projektu celého pokusu ''americké demokracie'' dostal k moci někdo jiný, než další origarcha a sionista, stejně jako je to u nás kde operuje jejich koště agent Babi-klon?? LIDÉ BDĚTE a PROBERTE SE... neboť KONTROLA MYSLI a výplach našich mozků sociálních inženýrů vede své oběti jen skrze strach a hrozby ''terorismu'' do úplného otroctví a očipování... A TO PŘECE NECHCEME ani nedopustíme :-) LÁSKA ZACHRÁNÍ SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nebude stačit!

      Vymazat
    2. Zazraky sa deju. Pozri na Kennedyovcov. Dvoch museli zajebabrat, aby ich umlcali. Boh ochranuj Trumpa. Trump ma spolocne s Kennedyovcami to, ze si prezidentsku kampan platili prevazne svojimi peniazmi.

      Vymazat
    3. Divadlo vrcholí, diváci tleskají, principál se raduje, že bude mít konečně všechny ve své moci, a že se vyhlásí před lidmi neomezeným všemocným bohem. To už jsme tady v minulosti měli, a přijde to zas. Ale tentokrát už naposled. Více to lidem trpěno nebude. Pád současného babylonu bude strašlivý a konečný. Na tom nikdo nemůže už nic změnit. Nádoba ohavností je jimi naplněna až po okraj. Stačí ta jedna poslední pověstná kapka trpělivosti, a už nebudou jednat elita jelita, ale někdo úplně jiný.

      Vymazat
  9. Mistr symbolu tří šestek Trump.. :) Jestli mu to někdo žere, je mi ho líto..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by Hillary musela být symbolem několika trojšestek.

      Vymazat
  10. trilion v admerictine neznamena trilion v cestine ale len bilion
    oni maju milion 10^6 bilion 10^9 trilion 10^12 quadrilion 10^15
    ostatni maju milion 10^6 milardu 10^9 bilion 10^12 biliardu 10^15 trilion 10^18 triliardu 10^21 quadrilion 10^24 quadriliardu 10^27
    to je podstatny rozdiel medzi vellkymi korporaciami aj ked medzi dvoma ludmi su tie sumy nedosiahnutelne

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.