4. listopadu 2016

Chemtrails nad námi 4. 11. 2016

Dnes je opět ideální den k porovnání množství letadel viditelných pouhým okem nad vlastní hlavou a počtem letadel právě zobrazených na Flightradaru, zkuste to!

Dnešní satelitní snímky potvrzují to, co právě vidíme na obloze: Spousta geoinženýrských chemtrails.

Snímky NOAA:




Níže: Chemický masakr na obloze, viděný webkamerou Temelín. V ČB to vypadá úplně stejně. Letadla tu dělají změny směru do L a kličky do S.


Chemický masakr z webkamery Ondřejov. Slunce je zde zakryto haarpovou clonou - chumáči oblačné "vaty", jakoby uspořádanými do čtverečků.



27 komentářů:

  1. A v neděli bude na STV 12 opic...O viru, který vyhladil 6,5 miliardy lidí. Žeby infopole ? Distribuce viru letadly je asi jednou z možností. Na webu se objevily zprávy o sestřeleném letadlu podél kazašskočínské hranice, které vezlo viry prasečí chřipky. Open Sky všichni ochotně podepsali, že ? Myslím, že teror počasím je měkkou variantou zdecimování mas, nic jiného v tom nevidím. Dlouhodobě sleduji, že sprayují po návratu lidí z práce a na weekend. Účel ? Pracujte, ale odpočívat budete doma u TV a rádií, přírodu radši nechte na pokoji, resp. je nebezpečné vyjít ven (ověřeno několikrát na vlastní škodu - vleklá chem chřipka a chronický kašel...) NWO jak vyšité a tím pádem i jasní původci těchto špinavostí. (mlčení vlád a zatloukání/mlčení mainstreamu je jasným důkazem)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matrix se pomalu ale jistě vplížuje do našich domovů.

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=Aof3aHEfk_U

    OdpovědětVymazat
  3. dnešní pohled nad Třincem.

    OdpovědětVymazat
  4. Pročpak asi stále přitvrzují???http://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html že by to nějak souhlasilo???http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/9222-valka-o-kolektivni-vedomi/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají málo času pro nastolení nwo, a proto vše zrychlují, aby to stihli před vypršením termínu. Pokud se jim to povede, budou absolutně světu vládnout 3,5 roku. Pak vyzvou Boha k válce, a to bude jejich konec. Ta drzost bude sražena na kolena a ztrestána. Však brzy uvidíte a uslyšíte.

      Vymazat
  5. Taky jsem si toho všiml. Bylo by možná dobré přijít na to, proč někdy skoro nic a někdy masakr. Jinak jsem si všiml, že když je geomagnetická bouře, tak tím postřikem nahrazují oslabené GM pole kolem Země. Domnívám se, že tím odclánějí zvýšený tok energie z vesmíru. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A agresivnější slunce, které se transformovalo z třídy žluté hvězdy na bílou v letech 2012-2013. A "někdo" tomu zvenčí intenzivně pomáhal. A nebyli to lidé !

      Vymazat
    2. Jakýmkoli postřikem zcela určitě neposílíte žádné GM pole natož Země !

      Vymazat
  6. https://www.youtube.com/watch?v=aZqjudFesyk

    OdpovědětVymazat
  7. Dokud tady bude vládnout NATO v Evropě, tak bohužel Rockefelerova nadace nám bude stále dopřávat zataženo. Stále přebytek kladně nabytých iontů ve vzduchu, který bude neustále dopomáhat negativnímu vlivu na život. Nanočástice na které je přímo navázána molekula vody, budou procházet vším živým, tak i půdou. Neustále stoupající Ph půdy a horniny, zapříčinuje větší množství sesuvů půdy, protože mikrobiologické složení půdy se vlivem Ph zásadně přeměňuje. Přímo to ovlivňuje rovnováhu virů, bakterií, hub a plísní po celém světě. Je to nejhorší jed, který na Zemi kdy byl v tak masovém měřítku zaset. Když jsem koukal do hystorie, Rockefelerova rodina není první, která si hraje s viry a bakteriema na planetě Zemi. I v dávné minulosti tu byli sekty napojené bůhví na co, nějaké odnože temných mimozemšťanů, kteří tu např. rozeseli černý mor. Vždy než začala epidemie, byli popisovány v kronikách, zatažené nebe zvláštní barvou, táhnoucí se zacloněná mlha po zemi, i když byla sucha. atd. Tohle pozorujeme i v dnešní době, stačí si všimout, když chemtrails setrvává delší dobu na stejném místě, vytvoří značné snížení viditelnosti.

    OdpovědětVymazat
  8. Obloha jako před válkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtějí mít ocelové nebe, ocelová města, ocelové lidi(roboty). A dělají pro to vše možné i nemožné.

      Vymazat
    2. Jak před válkou ? Vždyť už jsme ve válce, ani o tom mnozí nevědí.

      Vymazat
  9. Kroměříž - tak to co předvedli na obloze včera a dnes, to bylo něco šíleného. Od časného rána desítky letadel křižovaly oblohu křížem krážem, takže kolem 14 hod. odpoledne byla již obloha naprosto celá pokrytá silnou, "olověnou" a neprůhlednou clonou, kterou sluneční paprsky dokázaly zdolávat jen sem tam a na chvilku. Je to škoda, protože včera i dnes mohla být naprosto jasná, čirá a modrá obloha se slunečným počasím, opravdové mraky se nekonaly..Jen by mě zajímalo, kdo tohle chemtrailsové svinstvo financuje a kdo ho povolil. Naši mocní, včetně poslanců přece musí vědět, co se děje a čí je to projekt a kým je po celé roky financován. Vždyť kromě nenávratného poškozování a ničení přírody jde také o zdraví nás VŠECH, tak proč proboha už někdo tomu neučiní přítrž !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poděkujte soudruhu Havlovi. Ten podepsal američanům pardon nad naším územím pro jejich neomezené lety s čímkoli bez kontroly. Všímám si proto, že nad naším územím vyrobí chemodeku, a pak ji přehaarpují na místo určení a často i "přišpendlí" na jedno místo, i když jsou nad ní vidět plující mraky !

      Vymazat
  10. Naše elity to ví.Odvádění pozornosti funguje naplno pomocí TV aj.Plně a vědomě předaly náš vzdušný prostor cizincům.Odklánět a clonit Slunce,dárce veškerého života i transformačních změn.Viry z laborek jako přídavek a kšeft,rychle ještě na nás vydělat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni to už dávno ví, že farmařit na našich tělech je nejvýnosnější byznys na světě.

      Vymazat
  11. Zabijeji nas tise a pomalu. Lidi si zvykaji na jedy tak jako potkani na strychnin. Uz jsem si vsimla, ze nekterym lidem vadi kdyz je den bez chemtrails a neblokovany slunecni svit. Ti jsou uz plne pod kontrolou, budouci otroci v NWO systemu. Neni uniku, mame jedinou nadeji, a to ze se vzbouri sama priroda - vybuchy supervulkanu - a znemozni tak tem svinim litat. Nebo Hillary a jaderna valka, globalni reset civilizace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť to říkal i Tesla, že 4WW se povede klacky a kamením.

      Vymazat
    2. Lidi si nakonec zvyknou na všechno. To je jejich výhoda i nevýhoda.

      Vymazat
    3. Zuzka X :
      Máte pravdu. Na to, jak jsme obklopeni dokonalou chobotnicí ze všech stran a ve všech aspektech bytí,by už pouhá revoluce na resert Země nestačila. Uvedu příklad: Lidé se svých televizí, počítačů a mobilů nikdy nevzdají. Na to, aby je odhodili ,aby se vůbec mohlo něco změnit, musí přijít něco mnohem většího.

      dan.

      Vymazat
    4. Nebojte se, ono přijde. A budou muset poslechnout úplně VŠICHNI !

      Vymazat
  12. Ještě že nemám děti,už abych byl pryč...

    OdpovědětVymazat
  13. Deprivanti, kteří byli na útěku ze Země, byli na orbitě sestřeleni. Takže ze Země neunikne už žádný další darebák se tímto dolů vzkazuje. Ty nákladně vybudované základny na ně čekají v povzdálí marně.

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.meteocentrum.cz/aktuality/meteorologie-klima/17011700/specialni-pena-na-zmirneni-globalniho-oteplovani-zatim-spise-teorie

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.