2. listopadu 2016

Steve Pieczenik oznámil, že v USA probíhá právě kontrapřevrat proti Clintonům, iniciovaný lidmi z výzvědných služeb

Steve Pieczenik, slavný americký psycholog a geniální vládní vyjednávač (viz česky https://cs.wikipedia.org/wiki/Steve_Pieczenik) vydal 1. listopadu 2016 následující prohlášení: 


Získání moci v USA Hillary Clintonovou

 https://youtu.be/ov5kvWSz5LM


Překlad: Orgonet

Do 1. listopadu 2016 Hillary a Bill Clintonovi, jejich okolí a poradci provedli občanský převrat. Na rozdíl od obvyklého konceptu převratu s vojenským zásahem, převzetím Bílého domu a komunikačních center, jako vídáme ve filmových scénářích, byl tento převrat prováděn tiše a velmi efektivně, dvěma metodami: skrze korupci a kooptaci.
Už je to nějaký čas, co Clintonovi kooptovali Bílý dům, soudnictví, CIA, FBI, generální prokurátorku Lorettu Lynch i ředitele FBI Jamese Comeyho. Dosáhli toho, že se budou dělit o balík se skupinou lidí, kteří jsou mezi sebou propojeni jako političtí přátelé.
Avšak my ve výzvědné komunitě jsme se neformálně dali dohromady, abychom zastavili tento převrat, a já nyní mám nyní pověření oznámit, že jsme iniciovali kontrapřevrat, a to prostřednictvím Juliana Assange a Wikileaks.
O co jde? Fakticky, když James Comey oznámil znovuotevření vyšetřování Hillary Clintonové, a začal diskutovat e-maily, které byly nalezeny v případu Anthony Wienera, nebyl to tento případ sám, který byl důležitý, avšak důležitý je fakt, že to byl vstup nás mnoha do kontrapřevratu, abychom řekli vládě: víme, co jste zač. A nejenže o vás víme, ale zastavíme vás, abyste neudělali z Hillary presidentku Spojených států. A současně usvědčíme a poskytneme důkazy o presidentu, o generální prokurátorce Loretě Lynch a mnoha dalších, kteří jsou zahrnuti v obrovské korupci, která se děje v Clintonově nadaci.
V obou případech je převrat tichý. Jejich byl tichý, i náš kontrapřevrat je tichý. Celé to proběhlo vlastně na internetu. Je to pravděpodobně poprvé v historii kterékoli země, kdy je převrat iniciován na internetu, i protipřevrat je iniciován na internetu.
Já jsem pouze součástí něčeho, co je mnohem větší než já sám. Jsou tu stateční muži a ženy v FBI, CIA, ve vedení výzvědné služby, ve vojenské výzvědné službě, i muži a ženy v dalších 15 výzvědných organizacích, kteří mají až po krk toho, že vidí tuto korupci v Bílém domě, v soudnictví i výzvědném systému. A rozhodli jsme se, že to je něco, co musíme udělat, abychom zachránili republiku. Takže jsme iniciovali kontrapřevrat, a to přes Juliana Assange, který byl velmi statečný a naprosto skvělý, s úžasnou schopností zveřejnit všechny nezbytné e-maily, které jsme mu dali, abychom podminovali Hillary a Billa Clintonovy. 
Amerika opět prochází velkým přechodem, je to druhá americká revoluce. Nemáme pušky, nemáme zbraně, nemáme v úmyslu nikoho zabít, nemáme v úmyslu nikomu uškodit. Ale my, americká veřejnost, a ti z nás, kteří slouží ve výzvědných službách, jako já, zastavíme Clintonovy, aby nezískali moc, kterou si nezaslouží. Současně zajistíme, aby Obama odešel bez jakékoli stopy a bez jakékoli aktivní zrady. Chceme klidný přechod v americkou republiku.
Přináším vám tuto zprávu, a chci, abyste pochopili, co se děje. Právě teď se odehrává přímo před vámi historický moment, a jsem hrdý, že vám to mohu vysvětlit.  

15 komentářů:

  1. Pro a proti ! Clintnová versus Trump ! ... Vím já kdo je lepší ? Nevím !!! Proto vysílám jen přání ; ať zvítězí DOBRO !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste potkali DOBRO v naší dimenzy? Sem s ním...! Ať zvítězí ten,kdo má Boží požehnání v této revoluci.

      Vymazat
    2. OrgoNete, mohl bys prosím zjistit více o současných aktivitách na americké základně v Indickém oceánu Diego García. Schyluje se tam snad odtud k atomovému útoku na Čínu a Rusko ?

      Vymazat
    3. "Vy jste potkali DOBRO v naší dimenzy?"

      V naší dimenzi je Dobrem; nesobectví , láska , spravedlnost , fair-play , čestnost , atd. atd. ... Neznám ani Trumpa ani Hillary :-) Neznám jejich podporovatele ani jejich "mravní" profil :-) Neznám motivy jejich činů či skutků :-) Proto si přeji "AŤ ZVÍTĚZÍ DOBRO" ... Proč ? Protože dobro je univerzální mravní kategorie ! ... A jen Bůh ví co je vskutku dobré a co zlé !!! :-) Víme přece , že co je zlé se může jevit jako dobré a naopak :-) ... Pokud tedy vysílám přání , ať zvítězí dobro , pak vlastně vyjadřuji to , ať se stane "Boží vůle" :-)

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=3MTlsp22V2Y

    OdpovědětVymazat
  3. Je to nej zpráva.Snad se objeví více informací v češtině.
    Jsi Orgonete prvý u nás. Díky, díky.Rd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I pro mě je to velmi úlevná zpráva (:-))), a těším se na další (pracuji už na dalších videích s Pieczenikem (:-))).

      Vymazat
    2. Je to ale fičák co ? Od konce léta jedna kauza za druhou :-) Doufám, že se ten současný satanismus ukončí, a přijde něco lepšího :-)

      Vymazat
  4. Jen tak dál!!!!!!👍👍👍👍

    OdpovědětVymazat
  5. Do politiky vidi maloktery obcan a potom je prekvapen nad takovymi odhalenimi...ale Trump presidentem?...snad se pletu...

    OdpovědětVymazat
  6. Už ten její přisprostlý arogantní smích mi stačí, abych věděl co je ta stará čuba zač.
    r.m.
    p.s. jejich letadla pochopitelně i z dnešního slunečného dne udělaly mlhavou deku

    OdpovědětVymazat
  7. Mám obrovskou radost a doufám že Clintonová zmizí v propadlišti dějin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona se propadne ještě hlouběji, a už ji odtud nikdo nevytáhne. Zkuste si něco přečíst o tzv.odříznutí. Je to stav "na věky", čili bude z ní furťačka jako když vyšije !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.