3. listopadu 2016

Steve Pieczenik pro Prison Planet: Ať Hillary odstoupí


Steve Pieczenik: Rozhovor s Alexem Jonesem pro Prison Planet o převratech v USA
2. 11. 2016
Překlad: Orgonet.
(Vstupy nepříjemného Alexe Jonese, který neustále Pieczenikovi skáče do řeči a otravuje svými omezenými názory, jsem zkrátil na základní myšlenku, nebo rovnou vypustil. Veškeré odkazy a fotku - screenshot z videa jsem přidal já. Sem tam jsem pár slov pro pochopení nepodstatných vynechal. =Orgonet=)

https://www.youtube.com/watch?v=zic64WhR14k




Pieczenik: Jak jsem dříve řekl na jiném místě, máme zde občanský převrat, prováděný Hillary a jejím okolím, pomocí korupce a politického spřažení. A máme zde kontrapřevrat, iniciovaný před několika dny lidmi ze 16 různých výzvědných organizací, a tak stále více informací vychází najevo. 

Teď se náš výzvědný systém soustřeďuje zejména na dvě osoby. Jednou z nich je Huma Abedin. Kdo je Huma Abedin? Jaké je její spojení se Saudskou Arábií a zejména s Abdullahem Omarem Naseefem, který finacoval Al Kajdu, a zřejmě i Bin Ladina? Ona je cíl, který nás velmi znepokojuje. Důvod je tento: Narodila se zde v USA, ale ve dvou letech se se svou prominentní rodinou vysokoškolských učitelů vrátila do Saudské Arábie. Nebudu říkat celou story, ale důležité je, že když se v 18 letech vrátila zpět, v roce 1996, ihned se dostala na vrchol politického žebříčku a stala se asistentkou Hillary Clintonové, i když aktivity její rodiny – jejího bratra a matky -  jsou velmi těsně spjaty s vládou Saudské Arábie a Muslimskou světovou ligou. 



Odpověď z mé perspektivy pro ty, s nimiž pracuji, je ta, že je velmi pravděpodobně agentkou k operativnímu ovlivňování ze strany Saudské Arábie. 



Jones: Proto si shromažďovala údaje o Hillary Clintonové ve složce Životní pojištění?

Pieczenik: To je součástí toho. Ale o čem chci skutečně hovořit, je tato věc: Ona je tady už dlouhou dobu (20 let). Kdo jí dal hned po dvou letech pobytu zde osvědčení o nejvyšší spolehlivosti, čili, kdo v té době v naší federální agentuře pracoval se Saudskou Arábií? Je tam agentura, co má spojení s CIA, a ředitel CIA John Brennan byl se Saudskou Arábií ve velmi těsném spojení, a to je s tím spjato. 

A jaký je vztah mezi oněmi dvěma záležitostmi, špionážní a sexuální? Nejvíce matoucí v této story s Humou Abedinovou a Anthony Wienerem je v tom, že jde o vysoce propracovaný scénář, a ten odvádí od faktu, že Huma Abedin je saudskou agentkou. I když si vzala žida, atd. 

A druhá osoba, na kterou se soustřeďujeme, je Peter Kadzik, který pracuje v právnické firmě ve Washingtonu DC, s Robertem Shapirem, který je jeho nadřízeným. Jsou to oba vynikající právníci, ale ještě lepší lobbisté. Před pár lety brali 16 tisíc dolarů za hodinu. Možná že to nejsou nejlepší právníci, ale rozhodně jsou to nejzkorumpovanější právníci. Peter Kadzik byl povolán na ministerstvo spravedlnosti v souvislosti v Podestovými maily, Takže, to je židovská firma, a Peter Kadzik dělá vyšetřování ohledně korupce ve spojení s Humou Abedin, což je naprostá fraška. A fraška pokračuje i dále, protože korupce v okolí Hillary Clintonové a Obamy je tak závažná, že když jsem před pár týdny řekl, že tu probíhá občanský převrat, a že my z výzvědné komunity hodláme zahájit kontrapřevrat, tak jde o velmi významné prohlášení.

To, co probíhá, je skutečná americká revoluce, a to i slovy Donalda Trumpa. On vynesl na povrch hněv a rozhořčení, které cítí americký lid. Michael Flynn, bývalý ředitel výzvědné agentury a Trumpův poradce, pro nějž mám velký respekt, i jiní, s nimiž pracuji a budu nadále pracovat, celá tato výzvědná komunita říká: je několik závažných obvinění, s nimiž budeme pracovat, a která odstraní Hillary Clintonovou. Je to přijímání úplatků, korupce, vyhýbání se spravedlnosti, lhaní před zákony, a nejdůležitější je zákon RICO o organizovaném gangsterství a korupci, který používáme proti mafiánským rodinám. 

Tato vyšetřování budou zahájena, ať už se Hillary dostane do Bílého domu nebo ne, protože je zapletena v obrovské korupci a protizákonných tajných dohodách. Jsou v tom zapojeni i jiní lidé, jako Obama, Loretta Lynch, Peter Kadzik, celá řada lidí včetně bratrů Podestových, kteří všichni jedou v tomto nezákonném spolčení. Máme teď před sebou 5 až 6 dní do voleb. Jestli bude Hillary zvolena, bude aktivována naše iniciativa, aby ji president Obama neuznal. Důvodem je, že Obama je hodně chytrý, a v minulosti vždy pracoval s CIA, např. s Peterem Gardnerem, a z velké části je i on produktem CIA.

Saudská Arábie má na naši vládu významný vliv. Na Clintony, Bushe Seniora, Bushe Juniora, a nyní na Hillary. Chtějí si být jisti, že mají někoho velice blízkého na nejvyšším mocenském místě. A kvůli tomu prosadili Humu Abedin do této kariéry už v roce 1996. A jako výzvědný agent musím říci, že to udělali velmi dobře. Protože nikdo z tisku a nikdo z výzvědné komunity si toho vlastně ani nevšiml. Za druhé, v otázce diverze, která znepokojuje presidenta Obamu: ano, máme tu diverzi, protože i on je proniknutý, kolem něho jsou lidé spojení s 9/11. To je pokračování korupce a tajných dohod (koluze), která v naší vládě a Washingtonu DC. Je prováděna proti americkému lidu.

Jones: Co mají lidé dělat, aby podpořili tento proces?

Pieczenik: Měli by podpořit Trumpa. Tyto volby jsou zfalšované. Až budou vydány výsledky, měli by protestovat proti zákonnosti voleb, říci, že volby nepřijímají. Volební přístroje jsou naprosto zmanipulované, a lidé by měli vystoupit s tím, že to vědí, a nepřijmout výsledky voleb. Bez násilí. Není žádný způsob, jak by Hillary mohla vyhrát legálně.

Nejde o to, zda Trump vede v průzkumech či zda přijme či ne výsledek volby. Ani o to, zda výzvědná komunita přijme výsledek volby. Nejčestnější věc, kterou by Hillary mohla udělat, je rezignovat. Apeloval bych na její rodinu, kterou znám, a zejména na Chelseu, kterou znám od dětských let. Ta měla stejné starosti s korupcí v Clintonově nadaci jako my, byla silně znepokojena, když nadace přišla do rukou Podestů. Ona měla velké výčitky, když kvůli Clintonově nadaci zemřelo 10 000 lidí na Haiti. Takže jménem Spojených států bych na ni apeloval, aby řekla své matce, aby odstoupila. Když nedostoupí, to vše bude pokračovat jako revoluce. Občanská, doufám, že bez násilí.

Jones: Co byste jako psychiatr řekl o Hillary, kterou znáte osobně?

Pieczenik: K tomu nemusím být psychiatr. Je to žena, která má tak hluboce zakódovanou sebedestrukci, že přivede i celou zemi do režimu sebedestrukce. Není tak chytrá, jak si myslí. Její úsudek je hrozný, smysl pro taktiku a strategii je hrozný. Říkají to její spolupracovníci, a nepotřebujeme k tomu ani maily z WikiLeaks. Například Colin Powell řekl, že čehokoliv se dotkne, to zničí. Takže, je to arogantní, dysfunkční žena, která chce být presidentkou Spojených států. Nikdy nic vlastního nepodnikla. Je naprosto antipresidentská. Já nechci žádný pokus o její zavraždění, nechci svržení vlády. Je tu přirozený vývoj ve světě internetu a binárních čísel. …..

Jones: Kdo za ní stojí a prosazuje ji? Že jsou to Číňané?  (Pozn. Orgonet: Zde se Jones skutečně rozčílil, jak to, že Pieczenik nechápe jeho objev, že za vše může Čína.(:-)))

Pieczenik: Vy si myslíte, že za vše můžou Číňané. Protože se pustili do všeho, i Hollywood kvůli jejich konkurenci skončil. http://www.politico.com/agenda/story/2016/10/china-hollywood-movies-threat-000216 Mohou si koupit všechno, co chtějí. Ale chtěl bych říci něco důležitého o Číně. Číňané teď poslouchají, a vědí, že to vím. Pokud chceme sejmout Čínu, je pro nás velmi snadné to udělat. Půl miliardy Číňanů nemá absolutně žádnou vodu. Jsou vyrovnáni vůči indické a pákistánské armádě. Ale Číňané vědí, že bez vody nemohou nic. Já je tady nijak neomlouvám. Chtějí hlavně vybudovat velký zásobní systém vody, na linii, kterou udělali Holanďané, v 60. letech http://www.dutchwatersector.com/solutions/countries/64.html . Je to holandsko-indický model. Nechtějí stavět v Africe ani jinde, zajímají je vlastní zdroje...

(Pozn. Orgonet: Tahdy ho Jones velmi arogantně zastavil a nastolil jiné téma.)

Pieczenik: Fakt, že tady spolu mluvíme o Hillary, a důkaz, že z vaší stanice nevycházejí nesmysly, je to, že jste se stali závažnou hrozbou pro establishment, a tím i důležitou součástí kontrapřevratu a že výzvědné služby s vámi chtějí spolupracovat. Ne že vás využívají, ale prostě konstatují, že Hillary nemůže se svou Parkinsonovou chorobou fungovat, jak jsme už zmínili.

Vy chcete definitivní konec této osoby. Tak se to nestane. My budeme veškeré politické moci, které měla, přebírat postupně, včetně mocí Humy Abedin, Petera Kadzika, Podesty. My o nich víme, jdeme po nich, jsou vysoce zranitelní. Každý, kdo byl součástí Clintonovy nadace, přijímal peníze. Máme jména, známe sumy peněz, které přijali, a je pro nás velmi snadné je sebrat. Například Peter Kadzik, ten by měl raději rezignovat, protože po něm jdeme kvůli nezákonnému spolčování, pro nezákonné aktivity jako právníka. Kdybychom chtěli, sebereme i Shapira, a kteréhokoli dalšího. Mohou říkat co chtějí. Toto, co říkám, je pro ně varování. I pro všechny ostatní. To vše, co víme, vyjde najevo ve správný čas. 

Nemohu vám říci kdy, ale 8. listopadu buď vyhraje Trump, nebo budou volby zfalšovány. Proti těmto zfalšovaným volbám můžou lidé v ulicích pokojně protestovat a odmítnout inaugraci Hillary Clintonové. Mezi listopadem a inaugurací do úřadu presidenta v lednu je mnoho měsíců. Doufáme, že bude rezignovat, nebo onemocní, to není pro nás relevantní. Ale jestli si Obama myslí, že s ní bude v korupci dále spolupracovat, to se nestane. Vyvoláme nové volby a nepřijmeme ji. Také budeme vyžadovat rezignaci Johna Brennana z CIA, protože ten byl velkým zdrojem problémů v mnoha a mnoha věcech, od 9/11 až dodnes. Je nás v tom 16 velkých výzvědných agentur, zejména vojenských,

Myslím, že nejdůležitější věc, kterou by mohl president Obama udělat před odchodem z funkce – víte, respektují fakt, že sloužil 8 let a něco udělal dobře – je, aby přesvědčil Hillary Clintonovou, aby odstoupila. To by byl podle mě nejhistoričtějí a nejušlechtilejší tah, který kdy udělal. Vím, že o tom neuvažuje. Ale doporučuji jeho poradcům, zejména Valerii Jarett, což je extrémně sofistikovaná žena, z Chicaga - znám jejího otce, to byl skvělý výzvědný důstojník, pracoval v Iránu pro naši zemi – aby s ním a s Michelle Obamovou promluvila a řekla jim: Podívejte, to není dobré pro naši zem. 

My opravdu potřebujeme pokojný přechod, a to je ta největší věc, kterou by Obama jako president pro tuto zemi mohl udělat. Udělal i věci, které byly velmi důležité, třeba obrátil ekonomiku. Skutečné téma teď je, že Obama si může sednout s Hillary a říci jí: Podívej, je to těžké, ať se stalo cokoli, já jsem ti dal pozici státní tajemnice, a nechci citovat, čí to bylo rozhodnutí, ale teď je to prohra. - Je třeba podnítit presidenta, aby hovořil s Hillary, podívej, čas je u konce, americká veřejnost je velmi rozrušena.

Ptáte se mě, jaký může být nejklidnější způsob rozuzlení této situace. A já navrhuji – teď nikoliv jako představitel výzvědné komunity – ale jako president USA Obama bych jí poradil, aby odstoupila, a někdo aby ji nahradil -třeba ne Tim Kaine, ale někdo jiný, a kampaň aby pokračovala, abychom měli klidný přechod. To je v nejlepším zájmu nejen naší výzvědné komunity, ale i politických a finančních kruhů a veřejnosti.

Jones: Jaký vzkaz má ještě komunita výzvědných služeb pro Hillary a lidí?
Pieczenik: Vzkaz je velmi prostý. Chápejte, že pracuji s těmi ostatními neformálně, a nijak oficiálně. Můj vzkaz pro Hillary je, aby odstoupila, Nemůže být presidentkou USA. Není fyzicky, mentálně ani psychologicky ani finančně schopná zastávat úřad presidenta USA. Těch 16 organizací pro ni nebude pracovat. Bude mít velké a velké problémy, dokud neopustí úřad. Není to výhrůžka, o to nám nejde. Ona zná velmi dobře svůj zdravotní stav, který jí neumožňuje dělat presidentku. Jestli neodejde, Huma Abedin, Peter Kadzik, Podestové i  další budou mít spoustu problémů, které vyjdou na povrch. Ona sama bude obžalována z úplatkářství, zasahování do vyšetřování, lhaní veřejnosti, lhani FBI, a podle zákona RICO o gangsterských a korupčních organizacích. Podle tohoto zákona do toho bude zahrnuto mnoho lidí z Clintonovic kampaně a úřadu. Ani podplacení právníci jako Shapiro ji z toho nedostanou. A Peter Kadzik bude pravděpodobně mezi obžalovanými dle RICO.

Nemohu vědět, co komunita přesně udělá, ale zatím je vidět, že jsou efektivní a byli schopni zorganizovat věci kolem Jamese Comeyho a obnovení vyšetřování Clintonové, jsou to stateční muži a ženy z FBI a dalších organizací.

Jones: Víte, která organizace provedla únik materiálů pro Assange?

Pieczenik: Nechci ji teď označit.

(Pozn. Orgonet: Alex se opět viditelně naštval.)

Jones: Není to Michael Flynn?

Pieczenik: Znám Michaela Flynna, obdivuji ho, jak úžasně ovládá psychologické předpoklady šetření, umí se brilantně zaměřit, přesně ví, co výzvědná komunita může a nemůže, je to skvělý člověk. Měl by být ředitelem výzvědné agentury, a možná jím i bude, ale Michael Flynn je pouhou součástí mnohem širší skupiny lidí, kteří pocházejí z různých zázemí, z 16 různých agentur.

Je to druhá americká revoluce, psal jsem o tom v knize Maximum Vigilance, o převratu, který probíhá. Americká veřejnost musí pochopit, že toto je skutečná revoluce věku internetu. Alex Jones a další jsou součástí tohoto převratu, který probíhá v binárních číslech,

7 komentářů:

  1. Američané opět sedají na lep mocným ! Čekají, že je nějaký Trump vytrhne ze zoufalství. Nějak i ten tajtrlík Alex Jones zapomíná, že sionisté mají jisté protokoly, kde se mimo jiné praví, že pak (až budou všechny body splněny, což už jsou :-( ) je třeba na Zemi vytvořit takovou výbušnou atmosféru , že gojímové budou sami škemrat o tvrdého vůdce. A ten pak sen celosvětové vlády dovede do zdárného konce ! Je to celé divadlo! Když ne Clintonová, tak to bude Trumpe (a jeho klan), který započaté dílo dokoná. Opravdu je v dané fázi lepší zůstávat jen jako tichý pozorovatel. Protože američany (a ne jen je ) čeká obrovské rozčarování. Jako se dočkali němci :

    https://www.youtube.com/watch?v=_Rcc7xgD2dM

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když byly volby mezi Obamou a Trumpem, hodně se vzpomínalo, že je Mormon, a najednou ani hláska o jeho "výchově", mormoni si berou mnoho žen, je to jako islam, také mnohoženství, a žena u Mormonů nemá žádné slovo, je jen služkou svého muže...

      Vymazat
    2. O tom nic nevím. Zajímavá upomínka ! Každopádně, a jsem si jistá, i Trump někam "patří". To už mají ti mocní dnes tak dokonale rozparcelované .Žádný "ničí" člověk by dnes takové obrovské majetky mít nemohl. Oni totiž mezi sebou dodržují to pravidlo, že ve svornosti je síla !
      Mimochodem, všechny Mormonské sekty jsou v rukou nejbohatších lidí.

      dan

      Vymazat
    3. Mormoni jsou uvnitř organizováni podobně jako islamisté. To zcela určitě není náhoda ! Mějme se proto na pozoru, co z toho na nás nakonec vyleze !

      Vymazat
  2. Veľká vďaka Ti Orgonet za aktuálne infá , no hlavne preklady vídeí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo umíte anglicky apod. tak byste se tu mohli taky angažovat, a pomoct OrgoNetovi s překlady. Témat je jistě dost, ale čas jednoho člověka pro všechny je zcela určitě nad jeho kapacity.

      Vymazat
    2. Velkou pomocnicí se stala pro ČR a SK čtenáře jedna překladatelka videí s V.V.Pjakinem. Otitulkovat asi 1,5 hodiny videozáznam, kde se neustále hovoří, je jistě až hrdinský čin pro všechny ostatní, ke kterým to má dojít.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.