21. prosince 2016

Berlínská inscenace: Kamión neprojel trhem, ale nacouval na jeho okraj z hlavní silnice.

Koukám na video o odklízení berlínského kamionu https://youtu.be/Sq8ulLPv_mE, a první věc, kterou nechápu: kudy ten kamión vlastně na ten trh vjel, že skoro nic nepobořil? Řidič musel být génius. Po údajné trase 50 metrů, kterou mohl jet, kdyby tudy jel, toho taky moc nepobořil, a pak to musel asi "strhnout" doleva, kde zdemoloval důkladněji 1 stánek/domek, a zůstal stát na kraji hlavní silnice. Proč tam zůstal stát, a proč "pachatel" utíkal radši pěšky, to taky nechápu. Kamion byl plně pojízdný, jak ukazuje video, kdy odjíždí z místa po vlastní ose. Ale kdyby ho fotili o 20 km dále, to bychom pak neměli ty srdcervoucí snímky, třeba jak ovestované záchranné složky nešikovně loví pod ním neexistující raněné... (:-))) (Dodatek: Vlastně, na tom videu možná jen odtahovali návěs, protože kabina je červená, kdežto původní kabina na fotkách je černá ... kouknu ještě na ty barvy, je v tom nějaký zmatek. A vida, koukám, že video už je nedostupné ... ještě že mám ty screenshoty. - Je možné, že tu černou kabinu veze ten zelený tahač na 1. snímku.)

Snímky (screenshoty z videa) kliknutím zvětšíte.
Scéna před odsunutím kamionu "z místa činu". Orientační bod: stromek povalující se na silnici před ním.


Scéna po odjetí kamiónu: pohled zdálky - ukazána možná trasa, pokud by projel trhem.


Podle mě to ve skutečnosti mohlo být takhle: kolem osmé nacouvali  inscenátoři divadla s kamiónem z hlavní silnice na okraj trhu, zaparkovali ho tam a začali aranžovat scénu: pobořili důkladněji jeden stánek (možná tím kamionem, možná ručně), trochu obouchali kabinu nějakými nástroji a kolem nainscenovali rekvizity. Zejména před něj hodili jeden z vánočních stromků, kterými je trh oddělen od hlavní silnice (aby bylo vidět, že kamión vyjel z tržiště ven, čímž porazil ten stromek) a pak dále přidávali kolem různý "bordel", likvidovali další stánky atd.

Důkazem, že kamión trhem vůbec neprojel, je následující "amatérské" video točené mobilem (na výšku, aby to bylo věrohodně amatérské). Podle mého názoru byl jeho autor vyslán režisérem představení na trh s cílem natočit z pohledu "očitého svědka" tuto inscenaci, jejíž začátek byl naplánován na 8.00. Muž zřejmě z pilnosti začal natáčet ještě dříve, než bylo vše připraveno (teprve nacouvávali s kamionem a bourali stánek), přičemž již odříkával dodaný scénář. Takže muž prochází trhem, kde se nic zvláštního neděje, lidé tam normálně bloumají a nakupují, avšak on odříkává pořád dokola, co mu přikazuje scénář: Projel tudy kamión, na zemi leží mnoho mrtvých a raněných lidí, všude trosky, lidé se navzájem ošetřují, byla slyšet jedna střelná rána.

Ve skutečnosti však žádní ranění a mrtví nejsou na ulici vidět, není tam ani žádná zvláštní stopa po projetí velkého kamionu, stánky prodávají, stolky v uličce stojí, poměrně nízko pověšené světelné girlandy jsou bez poskvrnky. Video ukáže zadní část kamiónu nacouvaného do trhu, a muž pilně odříkává, že tam jsou mrtví a ranění. Takto obejde celý trh, kde není vidět vůbec žádná panika (pouze dva "telefonující" herci naznačují, že se asi někde něco stalo), nic zvláštního se neděje, kromě většího výskytu policistů upravujících scénu. Obejde pak silnicí z druhé strany až ke kamiónu, je odtud vykázán, vrací se na trh a tam mu zřejmě někdo "násilně odebere" telefon, asi aby nemlel dokola pitomosti... Jestli umíte německy, můžete porovnat komentář s tím, co je skutečně vidět.  Pokud neumíte německy, nevadí, uvidíte aspoň, že se tam nic zvláštního neděje, kromě toho, že se halasně sjíždí záchranný systém ke svému cvičení...

Video údajně po průjezdu kamionu: žádný průjezd není patrný.
https://youtu.be/DyYLad9zUzQ



Další video na objednávku ukazuje krizové herce povalující se po zemi, předstírající zranění a zastírající tvář (tma je důležitým prvkem inscenace, nic není pořádně vidět.). Záchranný systém dosud nedorazil. Potoky umělé krve. (Video bude ještě rozebráno.)

https://youtu.be/ZJq0-vaynKg lidé leží na zemi atd.




Opět připomínám film "Vrtěti psem", kde režijní štáb falešné události plánuje falešné záběry pro televizi, aby lidé věřili, že probíhá neexistující válka s Albánií ... úplně stejně funguje štáb berlínské falešné události pro média ...

A teď se musím zrovna chechtat, až se za břicho popadám, protože jsem kliknul na idnes a tam na prvním místě zpráva, že v kabině auta byly nalezeny doklady Tunisana HA HA HA HA ti pachatelé jsou ale debilové, všude trousí doklady (:-)))). Už jsem se skoro bál, že inscenátoři nepoužijí nejoblíbenější prvek falešné události, nalezení ID, ale nezklamali (:-)))

Dodatek: Další postřeh o tom, že kamión NEMOHL projet trhem, je i v tomto videu:
https://youtu.be/3MMAInv1UFU

Youtuber si povšiml, že scéna večerní a scény vyfocené později večer a k ránu se liší, čili bylo pracováno na jejích úpravách.
Viz snímek níže (screenshoty z videa): Jeden z prvních snímků hned po "události": červená zástěna oddělující trh od silnice neporušená, čili kamion jí nemohl projet ven z trhu. Domek/stánek, u kterého stojí naaranžovaný kamión, je ještě téměř nerozbitý. Světelné girlandy nad uličkou trhu, kudy by býval musel projet, jsou neporušené.



Scéna později večer: inscenátoři pokračovali v díle zkázy: nacouvali trochu hlouběji, takže se zadek návěsu trochu poškodil; červená zástěna oddělující silnici a tržiště je porušená; je vidět, že usilovně pracovali na demolici stánků podél údajné trasy kamionu tržištěm; zejména je evidentní, že servali světelné girlandy, které zpočátku, když již kamión byl "umístěn", byly neporušené (nechali jeden čtverec).



Ráno, za světla: Je vidět, že se scénou dále manipulovali: místo černého tahače je červený, zadní pravá strana návěsu lehce promáčklá... (to je situace těsně před odjezdem kamiónu ze scény, čímž začíná tento článek.)



Chudáci, co se s tím divadýlkem nadřeli ... většina lidstva jim to bohužel věří... 

Berlin terror truck attack false flag LKW Weihnachtsmarket falešný útok

Ke komentářům 22. 12.: I když jsem se jasně okamžitě opravil v prvním odstavci, že červený tahač zřejmě odtáhl návěs a černý vezou na té zelené odtahovce - viz dodatek prvního odstavce, který jsem vložil asi minutu po vystavení článku, protože mi to taky došlo -  tak si to asi 50 čtenářů nepřečetlo a o tomto mě informovalo jako o nové věci. Asi 3 exempláře této informace jsem otisk, většinu poté smazal jako nadbytečné.

67 komentářů:

  1. Jsme tupci, dle nich? Nebo co?!!! ► Policie po útoku v Berlíně hledá Tunisana, jeho doklady se našly v kamionu
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nemecko-berlin-masakr-adventni-trh-kamion-polak-f5m-/zahranicni.aspx?c=A161221_074926_zahranicni_ane
    :DDDD ještě nedávno honili Pakistánce, a po dvou dnech přišli na to, že doklady vraha jsou "ZASE" na místě činu?! :-DDDD
    Jo tááák, už mi došlo- teroristi mají rozdělené úlohy podle národnosti. Tunisané jezdí kamiony:-D ( apropóóó v Tunisku se běžně nevyskytují těžkotonážní vozy, povětšinou tam jezdí okolo 3.5t viz naše Avie :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Pro vysvětlení: Policejní zdroje listu Nice Matin a agentury AFP se shodují, že jediným útočníkem byl 31letý Francouz TUNISKÉHO původu.

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/nakladni-auto-najelo-do-davu-v-nice-jsou-hlaseni-zraneni-pjk-/zahranicni.aspx?c=A160714_234147_zahranicni_jav

    OdpovědětVymazat
  3. No já nevím ale ze začátku ukazovali kamion s tmavomodrou kabinou a tento je červený,nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon,dokonce s černou kabinou.

      Vymazat
    2. treba aj citat, nie len pozerat obrazky..

      Vymazat
    3. Máte pravdu,stalo se pouze to že jsem si předtím přečetl zprávu o tom jak min.vnitra dal příkaz k tomu, že kde dochází ke srocování davů (ohledně vánočních nákupů) se staví betonové zátarasy a Sobotka vzkázal občanům že se nemusí bát a svátky vánoční můžeme prožít v klidu.No a mně zvlhly dojetím oči a text jsem nečetl.

      Vymazat
    4. Určite! Merkelová videla červený!!! Neveríš? Máš smolu. Rasista, xenofób...atd...

      Vymazat
    5. Červený tahač přistavili až ráno k odtahu návěsu. Původní odpojili a stál hned vedle. Spíš mě zaráží, že jsem četl ve zprávách, že původně měl majitel polské spedice prohlásit, že řídič měl závozníka, dokonce to měl být jeho synovec. Nyní již tato zmínka nikde není, pouze to zmiňují na aeronetu. Dále si povšimněte toho ticha, padesát raněných a 12 zabitých a žádný řev, žádné sténání raněných, žádná panika kolemjdoucích?

      Vymazat
  4. Rád bych věděl proč? můžete někdo říci proč? proč by to sakra dělali?

    Tímhle přece max. zatopí soudružce MErklové... vše musí mít nějaký důvod...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cílem je vyvolat světovou válku proti muslimským zemím, ze které bude mít prospěch Izrahell a my mrtvoly v zinkových rakvích.
      r.m.

      Vymazat
    2. Tvůrci tohoto "představení" sledují vyšší cíle. Nejde o paní Merkel. Cílem je vyvolat rozhořčení, hněv a strach...a poté nabídnou řešení...a to v konečném dúsledku bude další zpúsob, jak omezit svobodu lidí, neboť ta řešení budou spočívat ve větší restrikci vúči lidem, samozřejmě s odúvodněním, že se tak děje pro jejich ochranu. Je to pořád to samé.

      Vymazat
    3. Možná to má důvod ...
      Zdroj:
      http://www.hlavnespravy.sk/den-po-utoku-nakladiakom-v-berline-sa-krajiny-eu-sa-dohodli-na-prisnejsich-kontrolach-vlastnictva-zbrane/875687

      Vymazat
    4. Proč to dělají? Protože chtějí zavést policejní teror a všude nainstalovat kamery- vždyť ve Francii mají neustále prodlužovaný vyjímečný stav, jako by již byli ve válce. Také chtějí, aby lidé měli neustále strach a byli nepřetržitě stresovaní- to se jim pak dobře vládne vystrašenému davu. To že při tom dělají jen divadlo a lidi doopravdy nevraždí, tak to dělají z čistě z praktických důvodů, nikoliv proto, že by byli nějací lidumilové. Poučili se totiž z 11/9, že tato akce, kdy zabili doopravdy asi 3000 lidí se jim nakonec vymstila a otočila proti nim samotným. Příbuzní oběti jim dodnes nedají pokoj a dodnes žádají vyšetření a podávají trestní oznámení. Kdežto když je vše jen na oko, bez mrtvých lidí, tak do 14 dnů se akce bez problému spláchne a nikdo si na nic již ani nevzpomene. Žádné soudy, žádné dohady, všechno v poho.
      Pokud tím ale zatopí Merkelce, tak to bude jedině dobře. Kdyby nebyla znovu zvolena a nastoupil po ní někdo rozumnější, pak by si snad Němci konečně od té satanistické zrůdy oddechli, jako si Američani oddechli od zrůdy Hillary.

      Vymazat
    5. My jako draftovaná vojska bez týlu s jednosměrnou jízdenkou na východní frontu do hromadných hrobů na okrajích válčišť. My jsme ti, co máme umírat za myšlenku Velkého Siónu (nwo).

      Vymazat
    6. Dobrý postřeh myslím :)

      Vymazat
    7. Pozor, ještě není všem zrůdám konec. Přisluhovačů temnotě je pořád dost po celém světě. Musíme být stále ve střehu až do samého Konce časů. Jinak končíme jako podřadný druh v pekelném otroctví.

      Vymazat
  5. To si opravdu myslí,že jsme stádo blbců?Kdo čím zachází,tím také schází.Dny CABAL se krátí,oni to velmi dobře vědí.Stále stejný scénář.

    OdpovědětVymazat
  6. Hitler taky nechal zapálit Reichstag. Jaké to mělo důsledky, víme!

    OdpovědětVymazat
  7. Lidi, já už ničemu nerozumím.. tragedie jak prase a on je to hoax??? Cooo?? A to jako polský řidič někde teď bude do konce života žít v utajení, s jiným jménem, s jinou rodinou? Podplatili ho, aby prostě sehrál svoji smrt, aby ho začala shánět rodina atd?? Nejde mi to na rozum. Vím, že se píše i v Bibli, že na konci časů bude zmatek, že ďábel bude dělat všechno pro to, aby lidi nevěděli, co je pravda a co lež, ale tohle je na mě už trochu moc..
    Jinak souhlasím jen s jedním - nalezený pas v kamionu údajného atentátníka, to je trochu moc asi i na totálního debila, natož průměrně myslícího člověka. Jasně, teroristi u sebe nosej svoje pasy a zahazujou tam, kde něco spáchají. Pche.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Poliak, kedze ako jediny bol spominany menovite, padol asi ako jedina obet v ich hre.

      Vymazat
    2. I smrt v takové konspiraci může být skutečná. Spíše je vše vymyšleno, a abychom se nedivili, kdyby se jméno toho Poláka objevilo někde na polském náhrobním kameni už několik let dopředu (ukradená identita).Kdo by pak hledal někoho, kdo vlastně ani nežije ?

      Vymazat
    3. To, že je to HOAX neznamená, že mrtví nemůžou existovat.. většinou se o to postarají agenti.
      A podezřelí buď spácha sebevraždu nebo ho někdo hrdině zastřelí jako dnes v Milaně.

      Vymazat
    4. Tak, tak. Od toho jsou dobře placení "čističi". Třeba Viktor v Brutální Nikitě.

      Vymazat
  8. dodatek k barvám : :) už jsem to pochopil... ;) nikdo v článku netvrdí, že červený je černý ;) sorry...

    OdpovědětVymazat
  9. ten černý tahač (původní) kterým tam najel a způsobil to vraždění stojí na fotce vlevo, protože je nepojízdný a ten červený je tahač který přijel aby odtáhl ten původní návěs! Sledoval jsem to v přímém přenosu a viděl jsem jak tam s těmi kamiony manipulují! Fakt se nad sebou Orgonete už zamysli! Šířit tyhle kraviny je minimálně nechutný, nepřeju nikomu nic špatnýho ale chtěl bych vidět jak bys tady psal tajovýhle nepodložený kraviny kdyby ti tam umřel někdo blízký!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A i kdyby umřel, to nevíte že účel světí prostředky ? Sionisté to vědí celé věky, a proto to pořád dělají stále dokola, protože jim to stále vychází. Kolik tam jako umřelo celkem lidí ? Do 50 ? Z toho se jako mají všichni pos.at, ale kolik je zabito lidí otráveným jídlem, farmakoloby, chemtrails atd.atd., to vám nepřijde zrůdné, hodné protestů a odsouzení. Pak jste jen řadový pokrytec tam, kde ho chtěly elity mít ! A dobře jim sloužíte, nemusely vás vůbec přesvědčovat, přesvědčil jste sám sebe pro zájmy někoho jiného.

      Vymazat
  10. S tými dokladmi to opäť posrali...Je jasné, že možno účelom je vyhlásiť tým výnimočný stav v krajine,viď Francúzsko dnes, teda stop protestom, zhromažďovaniu, vychádzok vo večerných hodinách...

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě jedna drobnost...Sledujte tváře lidí, jejich pohyby, jejich gesta. Měli by se nacházet ve vrcholně traumatizující situaci....ale nikde žádný spěch, žádný stres. Tváře lidí jsou klidné, až jaksi nezúčastněné. Na tomto místě se prostě žádná tragédie neodehrála. Toto je prvotní dúkaz. Projevy lidské psychiky, která právě prošla explozí stresující události nelze naaranžovat.
    A další maličkost: už samotná existence všech těch tzv. amatérských videí z místa oné události jsou zřejmým dúkazem podvodu. Dovedete si představit, že by jste třebas po hromadné dopravní nehodě v klidu procházeli mezi zraněnými a s mobilem pomalu všechny zúčastněné natáčeli? Myslím, že velmi brzy by jste od někoho dostali po hubě a váš mobil by skončil pod něčí botou. Toto by však neplatilo v případě, že by jste na sobě měli uniformu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak před časem řekl Kalousek : všichni v tom jedou. Od úředníků, přes politiky až po policii.

      Vymazat
  12. Skoro jsem tomu věřila, no dobře, že je to asi jenom divadlo i když cabalistům pár mrtvých určitě nevadí. Jak našli ten pas, tak mi jsou jasný, podpis CIA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu. Pokud budete pečlivě sledovat něco jako podpisové značky, určitě odhalíte další false flagy, namířené proti nám a našim svobodám.

      Vymazat
  13. Co sa tyka tych zamenenych kabin... Najprv cierna, potom cervena. Ta cierna nebola pojazdna, tu nalozili na odtahovku a dosadili cervenu kabinu aby odtiahli aj ten naves. Vid. odkaz nizsie.
    A druhy odkaz ukazuje tiez odtahovku s kabinou, plus je tam trasa ako to prebehlo... Myslim, ze jeden Orgonetov tip to bol...

    Takze tie kabiny by sa v uvahu uz brat nemali...

    A. P.

    Lkw-Anschlag in Berlin: Die Ereignisse zusammengefasst. https://www.youtube.com/watch?v=uuHjD03rt_Q

    A

    https://www.youtube.com/shared?ci=cnSvxk9yn5M












    OdpovědětVymazat
  14. Myslím, že s tím červeným tahačem přijeli akorát odtáhnout ten přívěs, protože je vidět jak ten černej tahač odvážejí vedle. Jinak si také myslím, že to je jen divadlo na zmatení lidí, ale nechápu jaký to má důvod?

    OdpovědětVymazat
  15. Návěs byl přepřažen a odtahnut červeným tahačem,černý tahač scania byl odtažen zeleným tahačem.I kdyby byl pojízdný je potřeba odtahnout a zajistit všechny stopy uvnitř.Nemůžete tam sednout nastartovat a zničit všechny stopy.Samozřejmně že po prohledání a následném vyklízení místa činu bylo (nejenom)s kamionem manipulováno.A mezi stánky(místem kde se pohybovalo nejvíc lidí)šlo bez problémů projet.Dřevěnou chatku která má pevnou podsadu bez problémů popostrčíte aniž jí viditelně ublížíte.Na druhou stranu teroristé jsou vzorní účastníci provozu,když všude nosí své doklady.Jenom by je tam pak neměli zapomínat.
    Nakonec to odnesou a zaplatí obyčejní lidé.Ne že bych měl muslimy nějak rád,ale Němci poměrně nedávno dokázali pozabíjet šest milionů židů.Rok,dva,tři a po důkladné mediální masáži(ne nepodobné protižidovské z třicátých let minulého století)kdoví co se může stát?A celá evropa tomu možná bude tleskat.

    OdpovědětVymazat
  16. Mimochodom, palestínski atentátnici majú svoje osobné doklady pri sebe vždy, keď idú v Izraeli na samovražednú misiu, aby bolo hneď jasné, koho rodina môže byť pyšná na svojho mučeníka. Možno v ostatných prípadoch v Európe je dôvod podobný...

    OdpovědětVymazat
  17. pokud nejsou teroristi, tak si je vytvoříme...Globální media ovlivní 98% obyvatel strachem...a jak se nejlepé ovladájí masy lidí? Strachem. Ještě sami budem volat po omezení svobody na ukor falešného bezpečí. No a maj nás tam kde mít chtěj.

    OdpovědětVymazat
  18. Ten cerny kamion je nalozeny vedla, stym cervenym odtahuju ten naves!
    Bud ste slepy alebo blby , neviem ci je pravda to co nam orgonet tvrdii,aspon ten cerveny kamion ste si mohly odpustit. Ten zvysok ,no dobre mozno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blby si sám a neumíš číst, Orgonet to přece v článku napsal, že je naložený.

      Vymazat
  19. Ten náves kamionu nemá na plachte ani písmenko, ani žiadnu reklamu firmy. Videli ste niekedy kamión s čistou plachtou ? Ja nie. A hlavne poľský kamion. Ani na dverách ťahača nič. Ako by kamion práve vyšiel z fabriky. Je to rovnaký režisér, ako vo Francúzsku. Bernard.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Videl a nie jeden otvor oci ja jazdim po a2 a tam ich je kolko len chces bez reklam myslim poliakov

      Vymazat
  20. Chtějí vyprovokovat bílé němce k agresi vůči migrantů a postavit tím policii proti němcům

    OdpovědětVymazat
  21. S tou farbou je vysvetlene tu: https://youtu.be/wLYmnfH0i9c?t=1h55m30s

    OdpovědětVymazat
  22. Hned první záběry ukazuji zcela nepoškozený naleštěný tmavý kamion bez stopy nějaké krve jak na laku, tak na pneumatikách, zcela nepoškozenou plachtu z boku (na některém z videí na YT bylo i vidět, jak cca 4 díry do plachty dělají samotní policajti, aby jakože nakoukli dovnitř), poražený vánoční stromek leží tak, že je jasné, že kamion nejel dopředu, ale couval, jinak by stromek musel ležet opačným směrem. Všichni policajti i záchranáři v absolutním klídku (pár policistů se dokonce směje, což by asi nedělal člověk otřesený pohledem na tolik mrtvých a raněných), nikdo nikam nespěchá všechno pěkně langsamíčko... No a krev opravdu nikde žádná, to by při takovém masakru, jak to líčí média, taky sotva bylo možné. Mě by jen zajímalo, čemu tohle může prospět nebo co poškodit, že to organizátorům stojí za tu práci.

    OdpovědětVymazat
  23. a co když původní černý tahač odpojili a odtáhli a ten červený prostě přijel aby odvezl návěs ??? není tohle jednodušší vysvětlení ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je v článku dávno napsáno, dokážeš vnímat čtený text nebo jen obrázky?

      Vymazat
  24. hmmmm..........bohužel nekoukáte NIKDO správně.... i já jsem se nejdříve domníval, že je to tak, jak píšete, ale jde o to, že po levé straně je tahač, který odtahuje doličný černý vůz na policejní expertízu a červený tahač je přistavěný odtah přívěsu, který je prostě potřeba odvézt z náměstí. Tedy česky: Policie nepotřebuje k vyřešení forénzní expertízy návěs, ale jen track, který jak je vidět z obrázku, právě odtahuje k tomu určený další nákladní vůz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vole, to už je v článku dávno napsáno, rozumíš čtenému?

      Vymazat
    2. sám seš vůl, většina tu reaguje na to že se spekulovalo že nesedí barvy tahačů atd... a pouze se to snažili vysvětlit, bohužel příspěvky v diskuzi se zobrazují s několikahodinovým zpožděním ...

      Vymazat
    3. Orgo, nějak Ti to s tím moderováním ujíždí do vulgárna, všímáš si toho ? Nebo Tě už taky někdo hacknul ?

      Vymazat
  25. cierny tahac je nalozeny na odtahovke na lavej strane prvej fotky

    OdpovědětVymazat
  26. Za prachy :D v dnesni dobe:COKOLIV A KDEKOLIV :)....

    OdpovědětVymazat
  27. Dobrý den,
    domnívám se, že na tom místě se žádná tragédie ani traumatizující událost neudála. Z energetického hlediska místo vykazuje běžnou energii, běžné životní proudění, odpovídající takovému místu. Kdyby se zde tragédie opravdu odehrála, místo by vykazovalo energii chaosu, strachu a dalších souvisejících emocí, také běžné životní proudění by se zpomalilo nebo i zastavilo a takovouto energetickou bublinu by životní proudy jen obtékaly. Časoprostor tohoto místa by neodpovídal přítomnému okamžiku, ale zamrzl by částečně nebo úplně v čase. Na místo také zřejmě nejsou energeticky vázáni žádní lidé, kteří mají být údajnými obětmi této události. To místo by opravdu vyzařovalo úplně jinak.

    Zkuste se sami na to místo zadívat a čekejte jaké myšlenky a emoce se vám v této souvislosti začnou objevovat a uvidíte jak to s tím ve skutečnosti je. Každý máme v sobě takovou schopnost, ale buď o ní nevíme nebo ji nevyužíváme nebo v tyto schopnosti vůbec nevěříme. Pokud se tyto naše vrozené "radary" naučíme používat a začneme jim plně důvěřovat nikdo nás potom už potom neobalamutí ani neobelže, nikdo. Žádná média, žádní politici, žádný nepoctivý prodejce ani žádná manipulující entita (a že jich tu mezi námi je).

    Přátelé, kéž si všichni zachováme čisté a objektivní nazírání v těchto poměrně těžkých a neobyčejných časech.
    dr.

    OdpovědětVymazat
  28. Na fotkach kabiny,ktere jsou k dispozici jezdil ridic s logem firmy "Ariel Žirawski,ale na to prvnim videu,kde ten herec nataci zkazu, neni na cele kabiny nic.

    OdpovědětVymazat
  29. A proč zrovna a zrovinka polský žid ? To mi vysvětlete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože neznáte symboliku sionistů, proto !

      Vymazat
  30. Dnes se objevila zpráva, že jednou z obětí je češka... To je taky fake....? Žádná paní z Čech neexistovala? Žádný pozůstalý manžel, který vytvořil na facebooku kondolenční stránku, taky neexistuje?? Koukám, že lež se stává pravdou a pravda lží.... strašný.

    OdpovědětVymazat
  31. Dál je zajímá jedna věc,pokud jel kamion 60km/h a pokud by brzdil,viděli bychom stopy od brždění.Brzdná dráha automobilu při takové rychlosti je 20m .Pokud by nebrzdil tak by těma stánkama prohučel jako nůž máslem.A jak se mohl zastavit, aniž by brzdil a nebylo vidět stopy po pneumatikách !? ...

    OdpovědětVymazat
  32. Ariel Žurawski - neviem pre čo, ale ten človek mi nejako nesedí .....

    OdpovědětVymazat
  33. A ta mrtvá češka a ten polský řidič kamionu spáchali sebevraždu???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příliš mnoho otázek na neexistující odpovědi :-)))))

      Vymazat
  34. Vidím jenom já, že první návěs má dvou křídlé vrata a ten zapřažený za červený tahač, jedno velké, hydraulické čelo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a eště mu k tomu čelu chybí šmitec

      Vymazat
  35. no, dalo mě to se trochu zorientovat, ale ty zadní vrata /dvě půlky-celé čelo, no mě hlava nebere ???!!!!!! no ale když do dne -šního dne není voloda na dombasu tak, proč taky ne ??!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  36. No, nevím. Dalo by se takovéhle divadlo (dle Orgonetu) realizovat v utajení v centru Berlína beze svědků? Dnes, kdy má každý aspoň jeden telefon se schopností záznamu? V dnešní době, kdy si kdekdo natáčí kdejakou kokotinu?Kdyby tam někdo něco aranžoval, tak už je net přecpaný videi o tom, jak tam kdy kdo a co aranžoval. Nehledě k množství lidí do toho zapojených. Někdo z nich by si pustil pusu na špacír. Naaranžovat by se to dalo na Aljašce, ne v centru Berlína.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.