22. prosince 2016

Další důkaz, že kamión trhem vůbec neprojel

Další postřeh k tomu, že kamión trhem vůbec neprojel:

Média nám tvrdí, že trasa kamiónu trhem byla (jak jsem v předešlém článku správně předpokládal) tato:


Pokud to taková trasa byla, řidič kamiónu musel být skutečný mistr volantu, když to tam v údajné rychlostí 60 km/hod rychle "stočil", že lidi nestačili uhnout, a nevzal přitom ani náznakem sloupek světelné signalizace přechodu pro chodce, ani neštrejchl sloup osvětlení po pravé straně, a stánky ve vjezdu poničil jen maličko.

Podle mě, aby tam tak bravurně projel, musel by být génius, či by musel pomalu najíždět a opatrně točit. Lidi by tedy museli mít čas uhnout, manévry kamionem jsou slyšet dobře, a je tedy nevysvětlitelné, proč by nešli z cesty a raději se nechali přejet. Zřejmá chyba režie, měli ten sloupek aspoň trochu ohnout, to by bylo věrohodnější. (:-)))))))





44 komentářů:

  1. K doplnění smutné komedie s kamionem jsem si vypůjčil článek za Zvědavce(promiňte)

    Německo:

    Teroristický útok v pondělí v Berlíně má všechny znaky špatně napsané frašky. Původní podezeřelý Pákistanec není vůbec podezřelý a byl propuštěn, protože utíkal z místa neštěstí jen tak - prostě skotačil.

    Německá policie teď pátrá po Tunisanovi, který si v kabině kamionu před útokem odložil doklady a když odcházel, zapomněl si je vzít. Podobně jako v roce 2001 stačil jiný terorista, Mohamed Atta vyhodit z explodujícího letadla svůj cestovní pas tak šikovně, že doklad nijak neutrpěl v následujícím infernu, při kterém se kalila, chci říci tekla ocel nosníků s profilem 558 × 1371 mm - následek hoření leteckého benzínu.

    Také se tam v kabině našla DNA Tunisana. Německá policie poznala, že to je jeho DNA. Normálně sice vyšetření DNA trvá týdny, ale v tomto případě to prostě zmákli za den. A věděli hned, že DNA je Tunisana, protože ten bodrý muž jim je odevzdal z dobré vůle předem.

    A teď prosím tu o vlkovi a Karkulce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně rečeno :)
      Jsou už směšní.

      Vymazat
    2. Přesto se najde stále dost krav a volů, kteří jim to žerou jako tu nejjemnější otavu, i přesto že je to ta nejostřejší řezanka ze slámy už na první pohled.

      Vymazat
    3. Vyšetření DNA je možné za příplatek 4990 Kč i ve FN Brno do druhého dne. Takže v případě teroristického útoku se asi z těch 200e neposerou.

      Vymazat
  2. Obrazok je zkresleny v roznych osiach, co je sposobene velkou ohniskovou vzdialenostou objektivu a preto vjazd sa zda byt uzky.
    Typicke ukazka vnimania priestoru zmenou f objektivu.
    https://www.youtube.com/watch?v=NB4bikrNzMk
    RIP
    Jozef

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže myslíš, že je to pohodlný vjezd, kterým bez problémů projede kamión rychlosí 40mil?

      Vymazat
    2. ... jsem napsat rychlostí 60km/h?

      Vymazat
    3. Houby,jezdím kamionem a ten malý sloupek skoro uprostřed vjezdu od značky,nebo čeho,tam opravdu zavazí. A vpravo ten sloup veřejného osvětlení by minimálně vybulil taky.
      A tím druhým vjezdem vpravo je to nemyslitelné.
      Na návěsu není žádné poškození plachty. Stříšky stánků,atd. by stopro poškodily.
      Po ose mohl klidně odjet,má jen "kosmetická" poškození.
      Opět komedie pro ovce.

      Vymazat
    4. https://www.youtube.com/watch?v=hQ-mcgIz95s
      Jozef

      Vymazat
  3. Vždy jsou dvě možnosti. Buď je to nahraná fraška,anebo to byl terorista-blb,skoro až lidumil. Na ten nepořádek co tam je si klidně mohl vzít SUV nebo dodávku a udělal by víc škody. S kamionem stačilo ty stánky prorazit ze zadu a nemusel točit volantem jak magor na pěší zóně. Ale jó. Atta taky neuměl létat a přece tam vletěl jak do hnízda. Prostě kašlete na penzijní fondy a investujte do firem na biočipy a bezpečnostní kamery. To budou v příštích letech trháky. U minulého článku někdo psal o Palestincích,že si berou svoje doklady sebou aby na ně byla rodina hrdá. No vzhledem k tomu že mají DOMA policejní stát,k jehož ideálu se pomalu blížíme, svoje doklady musejí nosit. Ale většina z těchhle rádoby muslimů má doklady falešný nebo kradený,a tenhle měl prý střídat doklady jak ponožky. Tak nevím která rodina by měla jásat,jestli ta v Tunisu,v Pákistánu,nebo někde jinde. Honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně, že se hned přihlásil jeho bratranec, ten ví, že je z Tunisu, tedy on sám, bráchanec kdo ví odkud.

      Vymazat
  4. No hlavne, pokial by aj tou ulickou presiel tak by to vyzeralo tam uplne inak. Pri tom pocte mrtvych a zranenych by tam boli - kamion ich musel drtit, vliect pod kolesami - riadne velke cmuhy od krvy po celom chodniku, proste miesto masakru. A to tam nevidno. Taktiez, ze by zdemoloval len ten jedne stanok,hmm, v tom uhle pokial niekto uz riadil takto velke auto, vie, ze uhol natacania/zatocenie by minimalne posunul vyrazne druhy stanok a sposobil podstatnejsie ponicenie boku kamionu, ci uz prednej masky alebo boku samotnej kabiny a navesu auta,ta strana by niesla vacsie poskodenie. Je tam podstatne viac nezrovnalosti... A ked uvazime tak scenar sa opakuje,stale nove cover story-takmer neuveritelne podrobnosti, jedna odporuje druhej, zmatok.
    Co uz, hlavne ty ludia co sa na tom podielaju z rad zachranarov, ak su to vobec oficialne zlozky. Policia moze byt povodna- nevie nic,vyslu ich na miesto,tak ty mozu prizerat-dohliadat na zonu incidentu. Ale aj tak ako sa im asi spava,co povedia rodinam, ked sa ucastia takychto akcii a vedia,ze to o com informuju media je uplne inak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenechte se nachytat ! Vše je inscenováno jakoby tam probíhalo natáčení filmu (ono v podstatě probíhá). Všichni, co stojí před kamerou nebo na ni mluví, jsou tzv.krizoví herci.Neboli dělají co se jim řekne, protože jsou za to velmi dobře zaplaceni. I holka z ulice, když na ni vytáhnete 5.000, s vámi půjde do nejbližšího sklepa, a dá vám, i když vás před tím nikdy neviděla, a tudíž vás nemůže vůbec znát. S krizovým herectvím je to podobné. A krizoví herci často kočují za místy, kde se "něco semele".Protože ví, že bude zase hromada prachů.Nikde se s tím nechlubí, protože by jednak mohli "zmizet", a za druhé by jim prakticky nikdo nevěřil, že je něco takového možné.

      Vymazat
    2. To asi hodně sledujete lechtivý žánr holky oslovené na ulici.Jehož protagonistky jsou známé nebo začínající herečky filmů pro dospělé s řádnou smlouvou a honorářem znalé scénáře.

      Vymazat
    3. zase tu někdo je až moc chytrej, fuj

      Vymazat
  5. Snad by to měli posoudit řidiči kamionů, jakou rychlostí by se to dalo vytočit s nákladem 24 tun železa ... Tedy pokud tam bylo vůbec nějaké železo!

    Video:
    https://www.youtube.com/watch?v=Sq8ulLPv_mE&feature=youtu.be
    DIREKTE: Julemarkedet Breitscheidplatz i Berlin
    Čas 10:00

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. By za a po takovém prudkém zabočení zůstal na boku a pár 10 metrů by ho to táhlo...určitě by z návěsu lecos vypadlo

      Vymazat
  6. Na tom se podílelo příliš mnoho lidí, že by to nikdo nevykecal ? Za prachy prý jde všechno, ale cabala už moc peněz nemá na vyhazování, leda by rozdávala falešný, pak by to určitě někdo vykecal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevíte, jaké zastrašovací metody proti krizovým hercům používají, jak je hlídají apod. Myslím, že za ty prachy, co dostanou, jim to stojí. A rizika, která by podstoupili, pokud budou kecat, jim naopak za to nestojí. Navíc není vyloučeno, že už mohli vytáhnout seznam, kteří mohli za porušení mlčenlivosti takto skončit.Kdo bude další ? Jistě po takové prezentaci budou všichni mlčet jako pěničky. Nemuseli by je ani odstraňovat, stačilo by dát do smlouvy několikamilionové pokuty, a účinek bude stejný.

      Vymazat
  7. "když to tam v údajné rychlostí 60 km/hod rychle stočil" - to je prostě nesmysl, a v takovém šikmém úhlu! Obrubník chodníku by ho odrazil zpátky do silnice, nebo by se kamion převrátil, v každém případě by řidič nad autem zcela ztratil kontrolu. Možné je jen pomalé najíždění, do 30 km/hod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne to jsem si rikal taky, 30t by ten obrubnik vymrstil az na Sri Lanku. Nechapu, neco je spatne.

      Vymazat
    2. Ale chápu, vše je špatně od začátku do konce. A ovčani poslušně bečí nad rozlitým mlékem !

      Vymazat
  8. vcera jsem to resil s kamionakem co jezdi vic nez 20let a je to nesmysl aby tam takhle ciste najel.
    Uz vubec ne v rychlosti 60km/hod
    Z leva nesmysl ohnout naves skoro do praveho uhlu a nepoborit stanky u vjezdu a z prava se pletou nejake sloupky a lampa.
    Fejk jak vysitej..

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím, jenom drobné upřesnění - můžete si najít na google maps přímo tu křižovatku a zjistíte, že šířka mezi lampou a tím druhým sloupkem, což je směrovník je taková, že byse tam vedle sebe vešly možná i dva kamiony, ona ta fotka seshora dost zresluje. Takže v tomto bych problém neviděl. Mnohem divnější je ta trasa mezi stánky se stočením vlevo a vyjetím. Nechápu, proč by řidič dělal, kdyby chtěl způsobit co největší škody ? Logika by velela rozjet to a pustit to celým trhem rovně... Jenom tím chci říct, že spousta věcí je opravdu divných, ale některé se dají v pohodě vysvětlit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřešte tu blbosti, ale především zohledňujte průjezd kamionu těmi místy v rychlosti 60 km/hod. To je podstatný úhel pohledu, a ne že se někam vejdou i dva kamiony !

      Vymazat
  10. A kdo ksakru zabil toho Poláka? Byl tam vůbec nějaký?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne byl to aborigenec s bumerangem a papouškem na rameni

      Vymazat
  11. Ještě je tu jedna alternativa - byla už použitá na Germanwings Flight 9525 (A320-211), kde slavný Andreas Lubitz fungoval jako crach test dummy a letadlo bylo řízeno programem. Stejně tak vražda Putinova řidiče, který byl nabourán protijedoucím M-B, které bleskově přejelo střední pás chirurgicky přesně do boku BMW.

    Žádný řidič tam nebyl. Tirák byl řízen dálkově nebo programem. Stejně jako u Germanwings to oficiálové nikdy nepřiznají, protože to má nedozírné následky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Údajně nejméně od roku 2010 hlavní světové automobilky a výrobci letadel vyrábějí auta a letadla, která mají instalována zařízení, umožňující dálkové ovládání, tedy převzetí kontroly a řízení z rukou řidiče, pilota. Vlády a výrobci to stále popírají, ale stále častější záhadné havárie to naopak potvrzují. Navíc se objevila první robotická auta, která nepotřebují k ovládání řidiče. Až se ta auta stanou všední realitou, nikdo z nás si od té doby už nebude jist svou bezpečností a životem před totalitou nwo.

      Vymazat
    2. jojo vy nasednete s tím, že jedete do práce, a vzápětí vám computer oznámí, že následuje změna trasy např.na policejní okrsek, kde máte podat blíže nedefinované svědectví. Vy se s tím smíříte, a čekáte, že zastavíte před policejní budovou. Avšak vozidlo jede úplně jiným směrem, zamkne všechny dveře, vypne řízení vaším prostřednictvím, zapne rušičku mobilu, a náhle zastaví před nějakými ocelovými vraty. Ty se otevřou a auto vás proveze do nějakého neznámého podzemí. Tam už na vás čeká skupinka ostrých hochů, kteří vás nevybíravě vypakují z vašeho auta. A už vás vlečou neznámo kam. Nakonec zjistíte, že jste měl podezřelou komunikaci na Facebooku, a brutální výslech pokračuje velmi dlouho, přesto že nevíte oč se vlastně jedná, a co máte jako vědět apod. Podle závažnosti vaší pozice jste nakonec buď zlikvidován (uklizen beze stop), nebo jste důsledně poučen o mlčenlivosti celého případu, a podepíšete příslušný protokol o mlčenlivosti. Když jej porušíte, přijdou si pro vás znovu, tentokráte před zkrácené soudní jednání bez veřejnosti a pak šup rovnou do věznice s ostrahou. Myslíte si, že je to jenom nějaké sci-fi fantazírování ? Blízká budoucnost vám ukáže, čeho všeho je schopna.

      Vymazat
  12. Melete nesmysly...zaprvé nelze porovnávat obrázek se skutečností, protože skreslení, atd...na googlemaps je tam šířka dle měřítka na 2-3 kamiony...zadruhé ten kretén s polským řidičem do poslední chvíle zápasil...čili stržení volantu, brzdy, plyn..atd...a jak tady nějaký inženýr psal, proč by tam nechával DNA...proboha...pot, sliny, krev, otisky, kůže, vlasy...lidi jsou fakt idioti čím dál tím víc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně jeden z normálnějších názorů - lehce se dá na googlemaps zjistit, že šířka na vjezd z hlavní mezi sloupem a lampou je tam minimálně 7 - 8 metrů a obrubník tam žádný není, protože je tam přechod pro chodce. Sice mi stále připadá trochu divná ta trasa do oblouku a ne rovně do tržnice, ale případnou rvačkou se to dá docela uspokojivě vysvětlit.. Aranžmá s neviditelným nacouváváním je fakt dobrý psycho...

      Vymazat
    2. Je vidět, že jste Šalamounův potomek

      Vymazat
    3. Medzi semaforom a osvetlenim je este (vlastne asi bol) stlpik so smerami ulic. Ten mozno zdemoloval, ale inak priestor medzi semaforom a kandelabrom habadej.

      https://www.google.sk/maps/@52.5053948,13.3339655,3a,75y,144.85h,71.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1s2wdrgbtG0AiPxXD16M3oEA!2e0!7i13312!8i6656

      Vymazat
    4. Pro zrnko prachu na viděném nevidíte trám ve vlastním oku. Trochu sebereflexe by neškodilo.

      Vymazat
    5. Asi tak ,buďme rozumní.
      Tohle by nenahráli bez povšimnutí.
      To že za tím je další špína je jasný.

      Vymazat
    6. Jo je to těžký uvěřit,že by to nikdo nevykecal. Ale s tím DNA. Fakt nevím jestli uprchlíkům odebírají vzorky. Snad kdyby to byl jejich vybraný člověk. A s jakou rychlostí mají ty výsledky je až zarážející. Za chvilku budou chodit s přenosnou laborkou jak v nějakým sci-fi.Dále. Myslím že ten ve francii měl chodit k psychiatrovi a žrát prášky. A z amerických škol vidíme jak jim ty prášky na zvednutí nálady pomáhají. To se pak v náladě střílí. Ale je to nakonec jedno. I kdyby tam vjel 100km/h a sešrotoval celý náměstí a ještě to vyhodil do vzduchu, je to furt k jednomu jedinýmu účelu. Za chvíli budou lidi sami škemrat systém o ochranu. Tak jak někdo řekl: když se to nevnutí domluvou tak se to vnutí násilím. Honza

      Vymazat
    7. Poučný je v tomto ohledu sci-fi film Minority Report !

      Vymazat
  13. Pozdě , ale přece ? Juknul jsme na mapy.cz , konec Kantstrasse u inkriminovaného místa "činu" : Garantuji, že z místa příjezdu ulicí Kantsrasse (schema uveřejněno na "Novinkách") NEMOHL žádný kamion zatočit do vánočního trhu , jak by před průjezdem musel "trefit" mezeru mezi sloupky (označení přechodu a osvětlení) , které ve směru příjezdu kamionu byly téměř takzvaně "v zákrytu" ! Takový manévr není možný s kamionem provést, ani genius to nedokáže . Tento nájezd do trhu není pravdivý . Je s podivem, že např.redaktoři "Novinek" takový snadno odhalitelný podvod nenašli a publikovali zhovadilost . To je přinejmenším HANBA .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hanba i těm, co ty zhovadilosti svými nestoudnými plky podporují a přiživují. Každého pravdoláskaře na netu taky hned neodhalíš :-))))

      Vymazat
  14. A ti mrtví a zranění jsou "jako" ?
    A ta mrtvá Češka, matka 5letého syna, je "jako" ?
    A mrtvý polský řidič je "jako" ?
    A ti, kteří se náhodně na té ulici vyskytli, mlčí a neřeknou, že se nic nestalo ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby bylo jasno, žádní náhodní svědci tam nebyli ! Prostě zcela pragmaticky tam ani nemohli být, kapíto ?

      Vymazat
  15. Kdyby to byl skutečně teroristický útok, tak by nejspíš terorista chtěl napáchat co nejvíc škody. Pak by to logicky nevzal kamionem po cestě mezi stánky, ale rovnou by tam najel hned na ty stánky, co jsou zkraje. Ale ty zůstaly takřka neponičené. Krom toho na "výjezdu" z tržnice levou stranou kamionu popostrčil jeden ze stánků jakoby směrem k silnici, a přesto levá strana kamionu zůstala zcela neponičená, plachta bez chybičky, díry do ní nadělali až následně policajti, jak jakoby chtěli "nakouknout" dovnitř návěsu. Zajímavé, jaké mají v Polsku bytelné plachty, když je ani odstrčení dřevostavby o pár metrů dál nepoškodí... :)

    OdpovědětVymazat
  16. Hi fellas,
    Thank you so much for this wonderful article really!
    If someone want to read more about that drevostavby Plzen drevostavby Klatovy I think this is the right place for you!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.