6. prosince 2016

Obrovský volební podvod v Nevadě

Odhalení obrovského volebního podvodu v Nevadě

http://www.newsmaxtv.vegas/huuuge-nevada-voter-fraud-uncovered-worse-than-acorn/
December 1, 2016
Překlad: Orgonet


Megan Barthová z televize NewsMaxTV v Las Vegas provedla rozhovor s kandidátem do republikánského shromáždění za 15. okrsek, Stanem Vaughanem (Pozn. Orgonet: mimo jiné světový šachový velmistr, šampion Mensy, expert na statistiku a rozpoznávání vzorců, atd. atd. ), ohledně obrovského volebního podvodu v jeho losangeleském volebním okrese Clark County.

(Pozn. Orgonet: Video s rozhovorem najdete ve zdrojovém článku, nejde vložit.)


Vaughan přinesl k rozhovoru do studia důkazy: Z jeho podnětu byly v jeho 15. volebním okrsku poštou zaslány všem voličům na aktuálních volebních seznamech doporučené dopisy za účelem ověření adres. Z nich se 9 200 vrátilo jako nedoručitelné (adresát neznámý, či adresa neexistuje). Má tedy potvrzeno úředním razítkem pošty, že nejde o platné voliče. Někteří adresáti již dávno zemřeli nebo se odstěhovali, přesto byli stále zapsáni v platném volebním registru. K volbám registrovány v Clark County byly registrovány i tucty lidí pod jmény filmových hvězd, a také Edward Snowden!. Asi stovka lidí byla registrována pod adresou prázdného objektu. (Vaughan: "Lidi, co vymýšlejí jména pro falešné voliče, nemají žádnou fantazii.")

Dopis vrácený z adresy "Edwarda Snowdena":

Dopis vrácený od filmové hvězdy Emmy Thompson: 




Vaughan provedl ještě navazující průzkum: z navrácených dopisů neexistujících voličů vybral vzorek 200 lidí a zjistil ve volebních záznamech, že 185 z nich vskutku volilo. 

Vaughan vyzval Trumpa, aby se zabýval vyšetřením tohoto vážného problému neexistujících voličů.

Dosvědčil i to, že při příchodu k volbám r. 2012 mu bylo sděleno, že již volil. Uvedl i další lidi, kterým se stalo totéž. Byl jim dán provizorní volební lístek, který mohl být započítán, jen pokud by celkový počet takových hlasů byl do 1%.

Podle Vaughana jsou tu i další velmi závažné anomálie ve volebním systému: například při předčasném odevzdávání hlasů byly velké rozpory mezy počtem odevzdaných hlasů a počtem hlasů, které přibyly na kontech kandidátů.

V 15. volebním okrsku tady bylo odevzdáno pro republikány i demokraty celkem 17 086 hlasů. Když z toho 9 200 voličů bylo falešných, kteří dle zákona na seznamu být neměli, je to obrovský rozpor.

Vaughan rovněž oznámil, že nahlásil případ s vrácenými dopisy neexistujících voličů státní tajemnici Nevady Barbaře Cegavske, avšak ta vrátila celý případ zpět do okresu, aby si ho vyšetřili sami.

President Donald Trump prohrál v celém státě Nevada o pouhých 27 000 hlasů. Takže 9 200 podvodných voličů pouze v jediném malém okrese je třetina celkového rozdílu v celém státě.

Megan Barthová řekla, že mainstreamová média tento týden útočila na Donalda Trumpa, protože řekl, že byly milióny ilegálních hlasů. A jak se zdá, v Nevadě, která v minulých 108 letech vždy hlasovala pro vítěze presidentských voleb, bylo hlasování ukradeno a musí být vyšetřeno federálními úřady. „Ale ne Obamovi federálové, ale budoucí generální prokurátor Jeff Session to musí vyšetřit.“


NEWSMAXTV LAS VEGAS

Dodatek: Jim Stone: V Nevadě byl zahájen přepočet.
Viz též: http://www.zerohedge.com/news/2016-11-30/nevada-recount

V Nevadě bylo zahájeno přepočítávání hlasů.
 
Nevada byla prokazatelně ukradena, ale stát je tak zkorumpovaný, že od toho nelze moc očekávat. Je zajímavé, že k přepočtu vůbec dochází.

Přepočet v Nevadě začal na podnět Rickyho De La Fuente. V Nevadě vyhrála Clintonová, a De La Fuente byl poslední. Ale minulý týden složil 14 000 dolarů a požádal o přepočet, což nazval vyvážením snahy Steinové ve Visconsinu.

Mluvčí státní tajemnice Gail Andersonová řekla minulý týden, že přepočítání hlasů v okresech Carson City, Douglas, Mineral, Nye a Clark by mělo být dokončeno v pondělí. Pokud vzorek ukáže rozdíl alespoň 1% pro De La Fuente nebo Clintonovou, bude zahájen úplný přepočet ve všech 17 okresech Nevady. Clintonová vyhrála ve státě Nevada nad Trumpem o 27 202 hlasů, z více než 1,1 miliónu odevzdaných hlasů.


6 komentářů:

  1. Zdravím.Nejprve se podívejte na dnešní windyty.com co se děje v Atlantiku mezi 11:00 a 12:00(dále se uvidí!) vítr-jde přesně podle poledníků a snaží se zase o obdélník. Patrně ten HAARP je na nějaké lodi (viz obd.posl.měsíc!)...aj za všechno i ty volby může přece RSFR a Putin! viz Simpsňáci: HOMER VOTES 2016,Season 28,THE SIMPSONS, in you tube, publikováno:14.10.2016, počet shlédnutí:1.353.551 . S pozdravem všeho nejlepšího Orgonetu a příznivcům nejen v ČR.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta to bylo jasné, že nejvíc podvodů bude prostřednictvím vote-by-mail. Jako v Rakousku.
    A koho volil Eddie Snowden, že by Clintonovou? :-P

    OdpovědětVymazat
  3. V Rakousku to stejně nedopadne dobře,toto je dočasné.....Clinton nadělaqka plno podvodů a ještě chce přepočítávat hlasy Trumpovi,ti demokráté jsou opravdu předemokratizovaní teroristi......

    OdpovědětVymazat
  4. Add. (Pozn. Orgonet: mimo jiné světový šachový velmistr, šampion Mensy, expert na statistiku a rozpoznávání vzorců, atd. atd.)
    No zrejme je ten svetový šachový velmajster minimálne 5 rokov neaktívny, pretože v dynamickom vyhľadávaní FIDE nefigufuje žiadny "Stan" a už vôbec žiadny veľmajster - IGM. Někde ti soudruzi udelali chybu...
    https://ratings.fide.com/search.phtml?search=Vaughan&offset=0&front=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Demokratičtí soudruzi ze Západu VŽDYCKY udělají nějakou chybu, to je jejich stigma neboli viditelné znamení.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.