24. prosince 2016

Vánoční prázdniny

Odjíždím na vánoce k rodině, a k blogování se do Nového roku nejspíš nedostanu (děti mají prázdniny),  (ani komentáře nebudu sledovat, tak zatím nepište).

K Berlínu je toho ještě spousta, co dokazuje hranou frašku, například že mediální "svědkové" jsou na netu dohledatelní jako novináři (proberu po prázdninách). Jinak se vše vyvíjí, jak jsem předvídal, "pachatel" zastřelen při přestřelce, mnohonárodnostní složení falešných "obětí" i "svědků", noviny přinášejí neuvěřitelné detaily...

K úmrtí Češky: Češi nějak moc používali selský rozum a ledacos prokoukli, takže jim byla režií frašky přidělena jedna z obětí, aby to Čechy chytlo za srdce a přestali se starat o zfušované detaily akce.

Nada Cizmar možná existuje, možná je vymyšlená. Jestli ji vymysleli, manžel a syn mohou být klidně herci. Její facebook: účet může založit kdokoli kdykoli na jakékoli jméno, a taky se to pro tyto hrané příležitosti hojně využívá (málokdo pátrá a přijde na to, že účet byl založen těsně před akcí, ale někteří přece ano, jak se ukázalo třeba u Sandy Hook apod.). Televizní rozhovory o Nade Cizmar se sousedy/učitelkou nic neznamenají, televize jim prostě řekla, že zemřela, tak věřili a na úmrtní list se jistě neptali, že, jak by mohli nevěřit televizi...  a taky jim mohli dát pár šupů (honorář), aby to zahráli, no neberte to...

Anebo Nada Cizmar existovala tak jak nám říkají, a přišel za ní pán a řekl, tak od pondělka vás prohlašujeme za mrtvou, nedá se s tím nic dělat, je to v zájmu bezpečnosti státu. Zde máte nové doklady, novou identitu, slušné konto v bance/rentu. Odstěhujete se, změníte vzhled podle nové fotky, najdete nové zaměstnání pod novým jménem (anebo tady máte nové zaměstnání). Dokud budete spolupracovat vy i vaše rodina, jste finančně zajištěni; jakékoli porušení mlčenlivosti se trestá trestem nejvyšším. No neberte to ... vlastně není na vybranou ... rodina za tím účelem musí i prolít televizní slzy...

Nemyslím si, že v Berlíně kdokoli zemřel, a rozhodně ne Nada Cizmar.

Dost konspirací. Přeju ještě jednou hezké Vánoce i Silvestra, a potom uvidíme.

16 komentářů:

  1. Tady máte kontakt na manžela Nadi Čižmárové. Zůstal sám s pětiletým dítětem. Můžete mu napsat, že je herec a jeho žena herečka a že je to všechno náramná prdel. Že se dobře bavíte. https://www.facebook.com/strec http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/439304/je-nam-to-lito-amri-byl-smejd-facebook-muze-zavrazdene-nadi-plni-svicky.html Jste hyena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A že ten pán Cizmar, ochotný verejne poskytovať osobné informácie vrátane fotografií dieťaťa, nemá na profile jedinú fotografiu manželky. A detto pani Ciznar, ani manžel ani syn. Ste len naivný, alebo úspešný absolvent brainwashingu ?

      Vymazat
    2. Třeba je to další placený herec/agent, plnící si svědomitě svoje konspirační povinnosti.

      Vymazat
  2. A takhle píšou panu Čižmárovi pár dní po smrti jeho ženy vaši stoupenci. Nebo je to vaše dílo? Aleš Řejha ... 📡

    KURVA chlape (Petr Cizmar), kam na ty fóry chodíš? Prdel teprve začne, až ti někdo sestřelí tu korunu z hlavy a zveřejníme všechny tvé emaily a telefonní hovory! Pro začátek malá ochutnávka zde: http://orgo-net.blogspot.cz/.../berlinska-inscenace... ... Už teď jsi vlastně mrtvej agent!
    Tohle už je trestné.Pěkně se vybarvujete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevyhrožujte, nebo vám brzy spadnou kalhoty.

      Vymazat
  3. Velice zajímavé je, že postřeleného italského policajta televize navštívila v nemocnici, ale z těch 48 zraněných jsme nikoho v žádné nemocnici neviděli, ani Áda nešla žádného navštívit, jak by měla. O té Čižmárové by se dalo něco zjistit, ale oni žijí trvale v Německu, takže to bude její změna identity. Manžel vdovec se může ženit znovu se svou ženou, když bude chtít. Anton Špelec ostrostřelec to tak udělal také.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak mohou trvale žít v Německu, když se koná pieta v Soběslavi ? Tady něco sakramentsky nehraje.

      Vymazat
  4. Mylý autore, přeju ti k Vánocům trochu rozumu a kontaktu s realitou.
    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, dávali v TV, rádiu nebo psali v novinách, tak to musí být zaručená pravda. Jak hloupé, naivní, vymyté ovčanstvo v ČR žije.

      Vymazat
  5. O svátcích se přihlásil otec jednoho prý zraněného, co je prý v kómatu a řekl rozhořčeně, že už Merklovou nebude volit. To tedy je reakce, já bych tý náně šla minimálně rozbít hubu a to už druhý den. Takže zase FAKE, zraněný je v kómatu, to proto, aby s ním nikdo nemohl mluvit. S žádným zraněným zatím nikdo z médií nemluvil. V jakých jsou nemocnicích, zraněných je přece 48 a ticho po pěšině. Zatímco toho zraněného italského policajta nám ukázali hned. Z toho berlínského incidentu vyplývá, že tam bude mrtvý asi jen ten polský řidič, kterého zřejmě tajní zastřelili a ten údajný řidič Tunisan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že mohli někoho v té konspirační hře obětovat, se nevylučuje. Pořád lze zahrabat pod koberec 2 oběti než třeba 50, 100. Viz 3.500 obětí 9/11. To byl nášup, který globalisté od pozůstalých nečekali.

      Vymazat
  6. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/12/dulezita-zprava-od-alexandry-meadors.html

    OdpovědětVymazat
  7. orgonet načo sa zaoberate týmito teroristickými "tanečkami"?vsecia tu dobre víme že je to divadlo,tak načo rozpitvávať?....prečo sa už nevenujete zaležitostam okolo chemtrails ako volakedy?Prečitajte si vlastne stranky spred 3 - 4 rokov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a preco mate take dristy ked neviete nic o tychto udalostiach

      Vymazat
  8. taky mi ten útok připomínal tak nějak podobou 11 září v USA a neseděla mi i ta likvidace údajného muslima, vše bylo cítit umělotinou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo umělohmotinou, i těch údajných těl.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.