30. listopadu 2016

Stratfor (stínová CIA) pracuje pro elity na obchodu s dětmi/lidmi a politických vraždách


Assange a Breitbart nás varovali! Odhalení kultu pizzagate, vražd Vince Fostera a dalších
http://stateofthenation2012.com/?p=58114
29. 11. 2016
Prepared by SOTN Investigative Unit
Publikováno 27. 11. 2016
Překlad: Orgonet


Předmluva videa z youtube:


Publicista Andrew Breitbart, než zemřel
(pozn. Orgonet: založil alternativní zpravodajství Breitbart News, zemřel 1. 3. 2012 na "náhlé selhání srdce"; jeho nástupce Steve Bannon se stal nyní Trumpovým hlavním stratégem, viz http://orgo-net.blogspot.com/2016/11/trump-jmenoval-svym-nejvyssim-poradcem.html), zanechal tajuplný vzkaz o Johnovi Podestovi: "John Podesta je strážce brány tajného světa, o němž průměrný člověk ví jen málo. Je spjat s obchodem s dětmi uvnitř elitních kruhů, a s "33 000 emaily Hillary Clintonové", které jsou pouhým vrcholkem ledovce v obrovském zločinném spiknutí."




C. Ervanová nalezla nové uniklé maily od "globální výzvědné firmy" zvané Stratfor, které odhalují bizarní a šokující detaily: firma je těsně spjata s Hillary a zjevně je zapojena v obchodu s lidmi. 


V několika mailech Stratforu se objevují klíčová slova jako "pizza", "hotdog", "servírka". Zdá se, že je to podobně jako v Podestových mailech kódový jazyk . "Pizza" a "hotdog" se pojí s obchodem s dětmi, a "servírka" je zřejmě obchod s ženami. V Podestových mailech jsou silné důkazy, že "pizza" znamená dívka. To je znepokojující z několika důvodů: Na "pizza párty" u Tony Podesty měli obraz papeže Františka (email viz https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/5716, kartonový obraz papeže viz https://www.amazon.com/H48063-Francis-Sitting-Cardboard-Cutout/dp/B00TG2BLTW

23. listopadu 2016

Pizzagate: obrovský pedofilní skandál amerických elit

Pizzagate: Obrovský pedofilní skandál amerických elit


Za následující výklad o "Pizzagate" byl pozastaven/zavřen alternativní web "The Daily Sheeple". V emailech Johna Podesty se nachází odporný a šokující pedofilní kód. 

The Daily Sheeple
Posted on November 23, 2016 by State of the Nation
Překlad: Orgonet

 Zbavení se odpovědnosti:

Tento článek obsahuje informace o tom, co vyšlo najevo jako skandál Pizzagate, #Pizzagate scandal. Tyto informace nejsou soudními důkazy, pouze nepřímými důkazy, avšak přesto jsou usvědčující. Náš web byl již pozastaven a zavřen na základě požadavku na copyright kvůli printscreenu  jednoho z postů na Instagramu, který původně v tomto článku byl. Byli jsme donuceni ho vynechat z našich serverů, aby náš web byl znovu otevřen. 

Na začátek bychom my zde na The Daily Sheeple rádi poznamenali, že toto je jedna z nejhrůznějších věcí, o kterých jsme kdy museli informovat.

Ti z vás, kteří si dosud mysleli, že John Podesta, předseda volební kampaně Hillary Clintonové, je jenom nějaký bláznivý badatel o UFO s nosovým hlasem kastráta, možná svůj názor přehodnotí.

Emaily z WikiLeaks nejen ukazují, že je zván na satanistické rituální hostiny http://www.thedailysheeple.com/video-spirit-cooking-with-the-clintons_112016 , ale i to, že on a jeho kámoši mluví v kódu o něčem, co je pro lidi daleko hrozivější a odpornější.

22. listopadu 2016

"Bouřkové astma": mediální krytí útoku/pokusu s toxickou směsí v Melbourne

Bouřkové astma: mediální zakrytí útoku/pokusu s toxickou směsí v Melbourne
Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v textu.
22. 11. 2016


Možná jste již četli článek o tom podivném a dosud nezaznamenaném jevu, jak včerejší "bouře způsobila v Melbourne astmatické potíže tisícům lidí, skoro 1 900 lidí volalo během tří hodin záchranku, ke dvěma to nestihla, takže zemřeli...

Světová masmédia, jejichž základní činností je krýt svinstva způsobená elitami, se okamžitě odvolávají na údajné "experty", kteří "vysvětlují", že jde o velmi vzácný jev, kdy bouře "způsobí štěpení pylů na drobnější částečky, takže pronikají snáze do organismu a působí dýchací potíže." (Oficiální verze s podrobnostmi česky viz článek
Záchranáři v Melbourne nestíhali, bouřka způsobila lidem astmatické záchvaty. - Všimněte si, že komentující čtenáři v naprosté většině vyslovují pochybnosti o této oficiální verzi...)

A zejména ten, kdo čte Orgonet, má důvodné podezření, že to je zcela jinak.

Geoinženýři/klimateroristé tam určitě něco nasprejovali/vypustili. My starší pamatujeme, že bouře odvždycky vzduch čistily, a nikoli naopak. Sám jsem alergik, a bouře s deštěm byla vždy úlevou od potíží. I dříve ta přírodní, i současná umělá (jiné už teď nejsou). Naopak, horký vítr (uměle? napumpovaný pyly?), který k nám chodívává od jihu několik dní/hodin před bouří (všechny jsou umělé), činí mé potíže výraznými...

Tak jsem hledal, na to říkají sami Australané, a našel jsem web thecontrails.com, kde si místní lidé na fóru sdělují své postřehy na téma, že se jednalo o záměrný pokus/útok nějakou toxickou látkou (což si myslím i já.) 

Trumpův pokus o "reset" mainstreamových médií

Trump „vybuchl hněvem“ na neveřejné schůzce vrcholných představitelů médií

http://www.zerohedge.com/news/2016-11-21/trump-exploded-media-execs-during-record-meeting-it-was-f-king-firing-squad



by Tyler Durden
Nov 21, 2016 5:59 PM
Překlad: Orgonet


Trump vyjádřil možnost "resetu" bouřlivých vztahů mezi jím a médii.

Dnes jsem již oznámili http://www.zerohedge.com/news/2016-11-21/these-mainstream-media-anchors-just-went-record-meeting-trump , že managerka Trumpovy kampaně Kellyanne Conway zorganizovala „summit“ nejvyšších představitelů hlavních mainstreamových amerických médií, mezi nimiž byli president CNN Jeff Zucker, president ABC News James Goldston, spolipresidenti Fox News Bill Shine a Jack Abernethy, a presidentka NBC News Deborah Turness,

S laskavým svolením The Post jsme získali kompletní seznam účastníků Trumpovy schůzky s médii: hodinu trvající porady se zúčastnili vrcholní pracovníci a moderátoři zpravodajských sítí, jako například: Deborah Turness, Lester Holt a Chuck Todd z NBC, James Goldston, George Stephanopoulos, David Muir a Martha Raddatz z ABC, Norah O’Donnell, John Dickerson, Charlie Rose, Christopher Isham a Gayle King z CBS, Bill Shine, Jack Abernethy, Jay Wallace, Suzanne Scott z Fox News, Phil Griffin z MSNBC a Jeff Zucker a Erin Burnett z CNN.

Obsah diskuse byl zprvu nejasný

Nyní se dle článků v the Post http://nypost.com/2016/11/21/donald-trumps-media-summit-was-a-f-ing-firing-squad/ a Politico http://www.politico.com/blogs/on-media/2016/11/donald-trump-media-transition-tension-231727 dovídáme, že zvolený president v pondělí na neveřejné schůzi v Trumpově věži „při schůzi vybuchl hněvem na velikány médií“.

16. listopadu 2016

Trump jmenoval svým nejvyšším poradcem a stratégem Steve Bannona z webu nezávislého zpravodajství Breitbart.com

Stalo se něco hodně velkého. Poprvé měla alternativní a nezávislá média významný vliv na výsledek amerických presidentských voleb.
Something quite “HUGE” just happened!
Posted on November 15, 2016 by State of the Nation
Překlad: Orgonet


...
Zvolení Donalda Trumpa je vpravdě první velmi důležitý krok k obnovení Americké republiky tak, jak ji zamýšleli Otcové – zakladatelé. Úplný obrat v Obamastátu byl naprosto nutný, jestliže tento stát nemá podlehnout pokračujícímu kolapsu.

Ale to není to velké, o čem zde chceme mluvit.

Poprvé v moderní historii měla alternativní a nezávislá média (altmédia) významný vliv na výsledek amerických presidentských voleb. Někteří dokonce říkají, že rozhodující. Že bez altmédií fungujících na plné obrátky by Trump nikdy nezvítězil. To už je velká věc.

A teď ta opravdu největší věc:

Trump formálně jmenoval za svého „hlavního stratéga Bílého domu a vrchního poradce“ Stephena Bannona, a tím se mění vše. To je ta obrovská věc. Jak to?



Poprvé v historii Spojených států bude POTUS (Pozn. Orgonet: President of the United States) naslouchat alternativní zpravodajské platformě, a ta bude mít významné místo v Západního křídle Bílého domu.

Bannon je nejen velmi svědomitý hledač pravdy, který jde ve stopách zakladatele webu Andrewa Breitbarta, ale je to i politický bojovník, který těžko snese ohlupování. Jeho profesionální pozadí jasně ukazuje, že jde o člověka, který zažil spoustu věcí … a teď se od něj bude chtít, aby poskytoval rady. Zde jsou některé jeho aktivit:

14. listopadu 2016

Další šok pro EU: Bulharsko si právě zvolilo proruského, protiglobalistického presidenta Rumena Radeva

EU v šoku: Bulharsko chválí Trumpa, že osvobodil jejich stát

Europe Plunges Into Chaos After Bulgaria Praises Donald Trump For Freeing Their Nation
http://www.whatdoesitmean.com/index2164.htm
November 14, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Udivující zprava ruského Ministerstva zahraničních věcí pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že příští president Donald Trump osvobodil i další stát od satanistického a tyranského sevření západními globalisty (http://allnewspipeline.com/Calling_Out_The_Cupcakes.php) , jelikož Bulharská republika, člen Evropské unie, včera (13. 11. 2016) zvolila příštím presidentem nezávislého kandidáta, generálmajora Rumena Radeva. Tím došlo ke katastrofické porážce (http://www.breitbart.com/london/2016/11/14/bulgaria-turmoil-pm-quits-new-pro-russia-president/) sil loyálních s rovněž kandidujícím premiérem Boyko Borisovem, který okamžitě odstoupil. Nově zvolený president Rumen Radev pochválil příštího presidenta Trumpa za to, že se snaží o více dialogu s presidentem Putinem. 

(Pozn. Orgonet: Česky o včerejších presidentských volbách v Bulharsku např. http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/v-bulharsku-ovladl-prezidentske-volby-prorusky-kandidat-radev-1325334)



Podle této zprávy je Bulharsko jedním z 28 členských států Evropské unie, jehož občané (podobně jako v USA a Velké Británii) se během presidentských voleb vzbouřili proti korupci, ilegální imigraci a chudobě, které západní globalisté vnucují vše státům, nad nimiž získají kontrolu (http://www.breitbart.com/london/2016/11/14/bulgaria-turmoil-pm-quits-new-pro-russia-president/) .

13. listopadu 2016

George Soros financuje protesty proti Trumpovi stejně, jako financoval pouliční boje ve Fergusonu


George Soros financuje protesty proti Trumpovi stejně, jako financoval pouliční boje ve Fergusonu

http://www.activistpost.com/2016/11/looks-like-george-soros-funding-trump-protests-just-like-funded-ferguson-riots.html
It Looks Like George Soros Is Funding The Trump Protests Just Like He Funded The Ferguson Riots
NOVEMBER 11, 2016
By Daisy Luther
Překlad: Orgonet



V ulicích Ameriky zuří protesty a boje, a je třeba si klást otázku:
Je snad za scénou někdo, kdo chce vyvolat ve Spojených státech občanskou válku?
Odpověď je, že zcela určitě ano.
A pravděpodobně se to nezklidní ani v nejbližších dnech. 



Dodatek 14. 11: Autobusy, které dovezly protestující proti Trumpovi do Chicaga. (Více v Zero Hedge.)
https://youtu.be/2OVHb-zc4Lw



Jaké je pozadí? Už během kampaně probíhaly provokace, na které byli pomocí inzertního webu Craigslist najímáni herci, a trénováni, jak rozvracet předvolební shromáždění.

Takto získal „práci“ například Paul Horner, který přiznal, že dostal zaplaceno 3 500 dolarů za to, že způsobí scénu na Trumpově kampani ve Fountain Hills v Arizoně.

„Lidé, co se mnou dělali přijímací pohovor, byli dle mého názoru z kampaně Clintonové,“ řekl Horner. „Výplatní šek jsem dostal po provedení práce od skupiny s názvem Ženy jsou budoucnost. Když jsem byl přijat, řekli mi, že kdyby se mě někdo ptal, s kým jsem, nebo se mnou chtěl nějak komunikovat, mám začít mluvit o tom, jak skvělý je Bernie Sanders.“ Na tom přijímacím pohovoru byly většinou ženy kolem 60 let.“ (Zdroj: Protestující proti Trumpovi promluvil: Zaplatili mi, abych protestoval. http://abcnews.com.co/donald-trump-protester-speaks-out-i-was-paid-to-protest/ )

Soros a Clintonovi rozpoutali proti Trumpovi "purpurovou revoluci"

Clintonovi a Soros rozpoutali americkou Purpurovou revoluci
http://stateofthenation2012.com/?p=56237
The Clintons And Soros Launch America’s Purple Revolution
Posted on November 12, 2016 by State of the Nation
ZeroHedge.com
Překlad: Orgonet


Poražená demokratická kandidátka Hillary Rodham Clintonová není ochotna jentak "klidně odejít do noci". Hned ráno po překvapivé a nepředvídané porážce od republikánského "parvenu" Donalda Trumpa vstoupili manželé Clintonovi do tanečního sálu secesního newyorského hotelu New Yorker uprostřed Manhattanu a oba byli vyzdobeni purpurovými doplňky. Média si okamžitě té barvy povšimla a tázala se, co znamená. Mluvčí Clintonové řekl, že barva má představovat spojení demokratické „modré Ameriky“ a republikánské „červené Ameriky“ do jednotné purpurové barvy. Toto prohlášení bylo klamným úskokem, jak je známo občanům zemí, na něž v minulosti zaměřil své nekalé politické operace George Soros, magnát mezinárodních hedgových fondů.

(Purpurová revoluce http://stateofthenation2012.com/?p=55902 Proč přišli Clintonovi v jezuitské fialové barvě?)

8. listopadu 2016

FBI dala Clintonové těsně před volbami největší dar v historii presidentské politiky: opět zrušila vyšetřování

Právě jsem ztratil veškerou víru v náš hluboce zkorumpovaný právní systém a vládu zákona v USA
Překlad: Orgonet


Ztratil jsem veškerou víru v náš hluboce zkorumpovaný právní systém a vládu zákona v USA“

FBI právě dala Hillary Clintonové největší dar v historii presidentské politiky. Dva dny před volbami FBI oznámila, že ukončuje pátrání ohledně nedbalého zacházení Hillary Clintonové s tajnými informacemi. Po prohledání emailů, které byly nalezeny na elektronických přístrojích patřících Humě Abedin a Anthony Weinerovi, poslal ředitel FBI James Comey dopis Kongresu a sdělil jim: „...nezměnili jsme závěry ohledně státní tajemnice Clintonové, které jsme vyjádřili již v červenci.“ To znamená, že nebude žádné obvinění, a že Hillary Clintonová má nyní cestu volnou, aby se stala v úterý příští presidentkou Spojených států, pokud se nestane volební zázrak.

V tyto dny se nestává, aby se mě nějaká zpráva dotkla na hluboce emocionální úrovni, ale tato se mě dotkla. Když FBI původně prohlásila, že obnovuje vyšetřování, dalo mi to záblesk naděje, že v našem systému zákonů zůstalo ještě něco málo poctivosti.

Hispánci vypískali Clintonovou z pódia během minuty

"You are not welcome here." Nejste zde vítána."

Včera jsem v televizi zaslechl českého experta, vysvětlujícího, jak si Trump rozhněval Hispánce, kteří teď budou hromadně volit Clinťu.
Následující video ze 7. 11 z LA tomu moc neodpovídá, Latinos ji okamžitě vypískali, stáhla se ani ne za minutu (:-)))).

https://youtu.be/psYqwH0sCvc



(Vypadá to, že to byli jen asi dva řvouni, ale obdivuhodně účinní (:-))) )

(Viz též https://twitter.com/regated/status/795723198860001281)

Newsweek zná předem výsledky voleb? Již distribuoval k prodeji speciální vydání "Paní presidentka Clintonová".


Newsweek říká, že speciální vydání "Paní presidentka Clintonová" je připraveno k prodeji z důvodu "obchodního rozhodnutí".

Newsweek Calls It: "Madam President Clinton" Hits The Shelves Due To A "Business Decision"
by Tyler Durden
Překlad: Orgonet

Zbývá ještě více než den, než budou známy nejranější výsledky zítřejších presidentských voleb, ale část blogosféry a konzervativních médií je již ve zbrani kvůli obálce komemorativního speciálního vydání Newsweeku, kde je vyobrazena „paní presidentka“; toto vydání se objevilo již v sobotu.



Jak oznámil Infowars http://www.infowars.com/did-newsweek-already-print-a-special-madam-president-hillary-edition/ , jedna uživatelka Twitteru, která pracuje v knihkupectví, dala na Twitter obrázky s komentářem: Pracuji v knihkupectví a typicky dostáváme časopisy brzy a koukneme se, co je v nich. Všimněte si data.“ A dodává, že „její Twitterový účet byl zrušen následně poté, co reportér Luke Costin jí vynadal za „živení trumpovské hysterie“ o „zmanipulovaných volbách 2016.

7. listopadu 2016

Paul Craig Roberts: Americká oligarchie má už připravenu půdu pro ukradení voleb


Americká oligarchie má už připravenu půdu pro ukradení voleb
How the Oligarchy Has Prepared the Groundwork for Stealing the Election

http://www.paulcraigroberts.org/2016/11/06/how-the-oligarchy-has-prepared-the-groundwork-for-stealing-the-election/
November 6, 2016
Překlad: Orgonet




Vedle kybermanipulace elektronického hlasování (viz http://www.paulcraigroberts.org/2016/11/01/very-easy-to-invisibly-steal-us-elections/ vysvětluje novinář Finian Cunningham i druhou metodu, kterou má oligarchie připravenu, a která umožní, aby byly volby ukradeny pro Hillary. Oficiálně zahájené přípravné práce naznačují, že preferovanou metodou bude falešný kyberútok.


Digitální 9/11, pokud Trump vyhraje
(podle Finiana Cunninghama)

Jsou znepokojující znamení, že na den voleb je připravován falešný digitální teroristický útok, zajišťující, aby Donald Trump nevyhrál.

6. listopadu 2016

Julien Assange poskytl exkluzívní videorozhovor

Jak vidíme z nového interview, Julien Assange je živ a zdráv na ekvádorské ambasádě, naše obavy o něj se díkybohu nepotrvrdily. =Orgonet=


Assange: Clintonová je jen kolečkem v soukolí pro Goldman Sachs & Saudskou Arábii (exkluzívní videorozhovor Johna Pilgera)
Assange: Clinton is a cog for Goldman Sachs and the Saudis (JOHN PILGER EXCLUSIVE VIDEO  and TRANSCRIPT)

https://www.rt.com/news/365405-assange-pilger-full-transcript/

Published time: 5 Nov, 2016 05:59
Překlad transkriptu videa: Orgonet


Whistleblower Julian Assange poskytl  jedno ze svých nejzávažnějších interview Johnu Pilgerovi v pořadu Special, pro Darthmouth Films. V něm shrnuje, co lze vyčíst z desítek tisíc emailů Clintonové, zveřejněných WikiLeaks tento rok. John Pilger, rovněž australský emigrant, provedl 25minutové interview na ambasádě Ecuadoru, kde žije Assange od roku 2012 z obavy z vydání do USA. Minulý měsíc mu odstřihli internet, pro údajné „zasahování“ do amerických presidentských voleb prostřednictvím svého webu.



"Clintonová způsobila, že FBI vypadá slabá, a ti se teď zlobí"

Pilger: Jaký je význam zásahu FBI obviněním Clintonové v posledním týdnu americké volební kampaně?

4. listopadu 2016

Chemtrails nad námi 4. 11. 2016

Dnes je opět ideální den k porovnání množství letadel viditelných pouhým okem nad vlastní hlavou a počtem letadel právě zobrazených na Flightradaru, zkuste to!

Dnešní satelitní snímky potvrzují to, co právě vidíme na obloze: Spousta geoinženýrských chemtrails.

Snímky NOAA:

3. listopadu 2016

Steve Pieczenik pro Prison Planet: Ať Hillary odstoupí


Steve Pieczenik: Rozhovor s Alexem Jonesem pro Prison Planet o převratech v USA
2. 11. 2016
Překlad: Orgonet.
(Vstupy nepříjemného Alexe Jonese, který neustále Pieczenikovi skáče do řeči a otravuje svými omezenými názory, jsem zkrátil na základní myšlenku, nebo rovnou vypustil. Veškeré odkazy a fotku - screenshot z videa jsem přidal já. Sem tam jsem pár slov pro pochopení nepodstatných vynechal. =Orgonet=)

https://www.youtube.com/watch?v=zic64WhR14k




Pieczenik: Jak jsem dříve řekl na jiném místě, máme zde občanský převrat, prováděný Hillary a jejím okolím, pomocí korupce a politického spřažení. A máme zde kontrapřevrat, iniciovaný před několika dny lidmi ze 16 různých výzvědných organizací, a tak stále více informací vychází najevo. 

Teď se náš výzvědný systém soustřeďuje zejména na dvě osoby. Jednou z nich je Huma Abedin. Kdo je Huma Abedin? Jaké je její spojení se Saudskou Arábií a zejména s Abdullahem Omarem Naseefem, který finacoval Al Kajdu, a zřejmě i Bin Ladina? Ona je cíl, který nás velmi znepokojuje. Důvod je tento: Narodila se zde v USA, ale ve dvou letech se se svou prominentní rodinou vysokoškolských učitelů vrátila do Saudské Arábie. Nebudu říkat celou story, ale důležité je, že když se v 18 letech vrátila zpět, v roce 1996, ihned se dostala na vrchol politického žebříčku a stala se asistentkou Hillary Clintonové, i když aktivity její rodiny – jejího bratra a matky -  jsou velmi těsně spjaty s vládou Saudské Arábie a Muslimskou světovou ligou. 

Steve Pieczenik: Clintonovi jsou spjati s pedofilií


Steve Pieczenik: Spojení Clintonových s pedofilií

1. 11. 2016
Překlad videa: Orgonet


Před chvílí jsem vám řekl o probíhajícím převratu a kontrapřevratu (Pozn. Orgonet: viz http://orgo-net.blogspot.cz/2016/11/steve-pieczenik-oznamil-ze-v-usa.html) v USA. Převrat je iniciován Clintonovými, kontrapřevrat je iniciován FBI, Newyorským oddělením policie NYPD, a dalšími složkami naší výzvědné komunity.

Důležité je připomenout, že vyšly najevo nejen informace týkající se Anthonyho Wienera a jeho „sextování“ s 15letou dívkou ze Severní Karolíny. Skutečný problém, který za tím stojí, jsou nekalé aktivity jak Billa, tak Hillary Clintonových. Jejich sexuální aktivity. Je faktem, že my víme, že oba dva se významně účastnili toho, co je nazýváno „Lolita express“. To je letadlo, které vlastní Jeff Epstain, bohatý multimilionář, který je vozí na Bahamy a umožňuje Billu a Hillary Clintonovým, aby prováděli sex s nezletilými, čili pedofilii. (Pozn. Orgonet: Bohužel je známo, že v tom jede i Trump, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2016/03/kdyz-obama-je-gay-tak-dalsim.html)

Výsledkem vynikající práce Newyorského oddělení policie při vyšetřování pedofilie je, že mají záznamy o obou, jak o Billovi, tak Hillary, a o dalších lidech s nimi spojených, vztahující se k pedofilii. Takže Hillary bude obviněna nejen z bránění spravedlnosti, kdy lhala vyšetřovateli FBI, ale bude rovněž obviněna z pedofilie - sexu s nezletilými, a z dalších špinavých afér. I Bill by mohl být znovu vyšetřován z jistých provinění, která se vztahují k americkému zločinu a vyšetřovatelským záležitostem. 

Chci vás informovat, že my ve výzvědné komunitě velmi dobře víme, že jeho aktivity neustaly, a že nemluvíme o jedné cestě na Bahamy, ale o mnoha, nejméně o dvaceti až třiceti, které vykonali Bill a Hillary, odděleně nebo společně, „Lolita Expressem“, aby tam prováděli sexuální aktivity s nezletilými. Doufám, že i nadále budete sledovat, co vám chceme říci. 

Zde je doktor Steve Pieczenik, a budu vás i nadále informovat, co se děje v této druhé americké revoluci, kterou prožíváme v roce 2016. Dámy a pánové Američané, děkuji vám.


2. listopadu 2016

Steve Pieczenik oznámil, že v USA probíhá právě kontrapřevrat proti Clintonům, iniciovaný lidmi z výzvědných služeb

Steve Pieczenik, slavný americký psycholog a geniální vládní vyjednávač (viz česky https://cs.wikipedia.org/wiki/Steve_Pieczenik) vydal 1. listopadu 2016 následující prohlášení: 


Získání moci v USA Hillary Clintonovou

 https://youtu.be/ov5kvWSz5LM


Překlad: Orgonet

Do 1. listopadu 2016 Hillary a Bill Clintonovi, jejich okolí a poradci provedli občanský převrat. Na rozdíl od obvyklého konceptu převratu s vojenským zásahem, převzetím Bílého domu a komunikačních center, jako vídáme ve filmových scénářích, byl tento převrat prováděn tiše a velmi efektivně, dvěma metodami: skrze korupci a kooptaci.
Už je to nějaký čas, co Clintonovi kooptovali Bílý dům, soudnictví, CIA, FBI, generální prokurátorku Lorettu Lynch i ředitele FBI Jamese Comeyho. Dosáhli toho, že se budou dělit o balík se skupinou lidí, kteří jsou mezi sebou propojeni jako političtí přátelé.
Avšak my ve výzvědné komunitě jsme se neformálně dali dohromady, abychom zastavili tento převrat, a já nyní mám nyní pověření oznámit, že jsme iniciovali kontrapřevrat, a to prostřednictvím Juliana Assange a Wikileaks.

1. listopadu 2016

Síť chemočár nad Temelínem. - Co bezletová zóna nad jadernou elektrárnou?

V poslední době jsem neměl moc čas sledovat výtvory geoinženýrů v oblasti každodenního počasí, ale můžete si být jisti, že manipulují atmosférou 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, což každý z vás může kdykoli sledovat na odkazech, které tu byly již mnohokrát uvedeny, a trvale visí na stránce Odkazy na radary a satelity.

Takže jen pro připomenutí, že přirozené počasí již dávno neexistuje: dnes geoinženýři klimateroristé nad Českem vyrábějí výškovou sluneční clonu pomocí sítě křížících se a rozplývajících se chemočár, zřejmé na tomto satelitním snímku NOAA: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html


U mě v ČB jsou dnes chemočáry/chemtrails poměrně vydatné. Dobře je to vidět na snímcích webových kamer ČHMÚ, http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ . Nad nedalekým Temelínem je od rána takováto hustá síť z přeletů mnoha letadel.


Mimochodem, nemá být nad jadernou elektrárnou něco jako bezletová zóna?

Proč FBI nechce, ale MUSÍ vyšetřovat Hillary Clintonovou. "Životní pojištění" Humy Abedin.


Proč FBI nechce, ale MUSÍ vyšetřovat Hillary Clintonovou. "Životní pojištění" Humy Abedin.
Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v textu.
1. 11. 2016

Kolem nových mailů dále kompromitujících Hillary Clintonovou a o jejím novém vyšetřování ze strany FBI se hodně píše, teď už i u nás. 

Mě nejvíce zajímalo, PROČ musela FBI znovuotevřít to vyšetřování, když už to jednou zdárně zametla pod koberec? Nějaká ta mediální vysvětlení, jako že se v řediteli Comeym hnulo svědomí, či že s ním nemluví jeho spolupracovníci, protože tenkrát ustoupil tlaku a řádně věc nevyšetřil, nebo že "má svou hlavu" a vědomě se rozhodl zasáhnout takto do předvolebního boje, no prosím vás! Nikdy by to neudělal, a nevystavoval by se smrtící nepřízni clintonovské mašinérie, kdyby z nějakého důvodu NEMUSEL, čili kdyby neměl nějaký "nůž na krku". Ty maily by totiž i tentokrát normálně šlo zamést pod koberec stejným způsobem jako ty předešlé, ale zřejmě musí být nějaký důvod, proč to nejde... 

Jádro věci bude možná v tom, že veřejnost se tak nějak automaticky domnívá a je v tom nenápadně udržována mainstreamem, že ty nové maily pocházejí z WikiLeaks a/nebo je objevila FBI, ale ono to tak vůbec není! Ty maily našla newyorská policie vyšetřující sexuální skandál bývalého kongresmana a exmanžela Humy Abedinové, nejbližší dlouholeté poradkyně (prý i lesbické milenky) Hillary Clintonové. Když se o těch mailech dověděla FBI, honem honem jako nadřízený orgán spěchala to vyšetřování převzít, protože jsou tam samozřejmě i údaje kompromitující množství pracovníků FBI ... 

Jak píše Jim Stone (překlad Orgonet):

http://82.221.129.208/basepages4.html
Nikoliv WikiLeaks ani FBI, ale Policejní oddělení New Yorku (New York Police Department - NYPD) objevilo maily Hillary, když hledalo na Wienerově laptopu dětské porno, a tím FBI byla donucena zase začít vyšetřovat. Neměli na vybranou. NYPD trumflo FBI!!!