21. ledna 2017

Svobodozednářské síly Trumpa a Obamy vedou boj proti CIA

Když už nám všelijaká média a všelijací politikové předkládají různé verze pravdy o tom, kdo je v Americe kdo a co chce, a všichni vzájemně se obviňují ze lží, tak jedna poněkud zvláštní verze navíc už neuškodí (:-)))

Ať už je to pravda, částečná pravda, či dokonce fikce, je to zajímavé, na rozdíl od masmédií dobře vydokumentované! a poučné čtení.

Ohledně svobodozednářského zázemí Trumpa jsme zde již před rokem zveřejnili překlady článků Sorcha Fall, které doporučuji přečíst předem:
Pro plnou souvislost by bylo třeba si přečíst ještě velmi zajímavý článek "Obama Bans Russian News After Putin Warns: “Either Trump Or Bush Will Have To Die”, vysvětlující, že Obama je též svobodným zednářem; ale zatím ho nemám přeložený, dodám ho později. 
=Orgonet=


Svobodozednářské síly Trumpa a Obamy vedou boj proti CIA

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2213.htm
January 20, 2017
America On The Brink As President Trump Prepares To Issue CIA Ultimatum
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Trump chystá ultimátum pro CIA

Ani ne 24 hodin po šokujícím odhalení, že president Donald Trump spolu s Barackem Obamou vedou tajný svobodozednářský převrat ("Obama Bans Russian News After Putin Warns: “Either Trump Or Bush Will Have To Die”) proti Bushům a Clintonům, mafiánským rodinám zločinu ("Bush, Clinton Crime Families Exposed"), vydala ruská Bezpečnostní rada (SC) novou zprávu pro vnitřní potřeby Kremlu, v níž se praví, že k Trumpovým silám nyní přešlo i 50 špičkových expertů rozvědek Pentagonu a Ministerstva vnitra pracujících pro Obamův režim ("Trump Asks Some 50 Senior Obama Appointees to Stay On"), a že nový vůdce Ameriky chystá vydání ultimáta Centrální výzvědné službě (CIA) na tajném setkání v hlavním velitelství CIA v Langley ve Virginii, a to hned v první den svého úřadu, 21. ledna ("Trump Will Visit Headquarters of CIA He Criticized Over Leaks")


Jelikož je president Trump obklopen a chráněn jednou z největších soukromých bezpečnostních sil v USA ("Trump Begins To Move 370 Elite Troops From Russia To Protect His Life And Family"), puč vedený „Hlubokým státem“ CIA ("The Deep State Goes to War With President-Elect, Using Unverified Claims, as Democrats Cheer"), snažící se ho usmrtit či zničit či zabránit mu v moci, selhal.

Trumpovy síly spojené nyní i se špičkovými tajnými agenty Obamova režimu se připravují na naplnění přísahy presidenta Johna F. Kennedyho, dle níž hodlal roztrhat tuto podplacenou a démonickou americkou špionážní agenturu „na tisíce kousků“ a „rozptýlit do větru“ ("JFK Wished He Could Splinter The CIA 'Into A Thousand Pieces And Scatter It Into The Winds'"). President Kennedy byl za pokus o likvidaci CIA veřejně popraven, a když se o ni pokusil president Nixon, byl převratem odstraněn ("WATERGATE REVELATIONS: THE COUP AGAINST NIXON, PART 1 OF 3").



Analytikové bezpečnostní rady Ruska ve zprávě píší, že Bushova a Clintonova rodina zločinu byly schopny udržovat svou nadvládu nad Amerikou téměř 50 let pouze díky tomu, že mezinárodní drogový kartel CIA ("Overwhelming Evidence That the CIA is Smuggling Drugs for Decades") jim vydělal trilióny dolarů. Když však síly Bushů a Clintonů pod vedením CIA zaútočily 11. září 2001 na Spojené státy, aby mohly podniknout invazi do Afghánistánu, kde za vlády Talibanu byla zcela vymýcena výroba opia ("Taliban's Ban On Poppy A Success, U.S. Aides Say"), síly svobodných zednářů vedené Trumpem neměly na vybranou a musely reagovat.



Když počátkem roku 2001 přijeli do Afghánistánu první američtí experti na narkotika, učinili závěr, že zákaz Talibanu pěstovat mák na opium tuto největší světovou produkci během jediného roku zcela zastavil; jelikož však falešná operace CIA 9/11 měla úspěch, do roku 2014 produkce opia v tomto státě opět vzrostla na nový rekord ("$7 Billion US Eradication Effort Delivers Record High Poppy Crop in Afghanistan"), což zajistilo, že obrovské ilegální drogové operace CIA mohly dále pokračovat.



Ve snaze, aby jejich ilegální prodej opia a heroinu mohl pokračovat bez zásahů, Bushova a Clintonova rodina zločinu v roce 2003 provedla ilegální invazi do Iráku, aby otevřela nové cesty k pašování jak do Evropy, tak do Severní Ameriky ("Iraq Used For Transit Of Drugs, Officials Say"). Když však irácké síly začaly proti této operaci vedené CIA ostře zakračovat, tyto nestvůry se obrátily k islámským radikálům (ISIS), aby jejich obří drogové operace zůstaly v chodu ("High finance: ISIS generates up to $1bn annually from trafficking Afghan heroin").



Od roku 2000 drogové impérium Bushů, Clintonů a CIA expandovalo do Mexika, což způsobilo mexickou drogovou válku, při níž až dosud bylo zabito téměř 250 000 lidí (Mexičanů i Američanů). Vznikl tam takzvaný Sinaloa Cartel, který je pokládán za „nejsilnější organizaci k pašování drog na světě“, a jeho spojení s DEA (Departement of Drug Administration) vedeným CIA ("CONFIRMED: The DEA Struck A Deal With Mexico's Most Notorious Drug Cartel") způsobilo, že se Chicago, hlavní centrum distribuce drog v USA ("How escaped drug lord Guzman has poisoned the streets of Chicago") ,stalo „nejvražednějším městem, jaké Amerika kdy poznala“ ("How Chicago Became The Deadliest City In America").


Proč drogové impérium Bushů, Clintonů a CIA mohlo po tolik desítek let tak volně operovat? Zpráva vysvětluje, že proto, že CIA si doslova koupila Demokratickou stranu Hillary Clintonové ("HOW GEORGE SOROS DESTROYED THE DEMOCRATIC PARTY") tím, že jí převáděla zisky z drog prostřednictvím převáděcích korporací zakládaných americko-maďarským miliardářem George Sorosem, jak plně dokazují Panamské dokumenty ("Panama Papers reveal George Soros' deep money ties to secretive weapons, intel investment firm").



Bushové/Clintonové/CIA si koupili nejen demokratickou stranu, aby mohli provozovat své zločiny, ale koupili si i veškerý establishment západních médií. Známý německý reportér Udo Ulfkotte v minulém roce odhalil, že CIA má totální kontrolu nad všemi mainstreamovými zpravodajskými organizacemi ("Top German Journalist Admits Mainstream Media Is Completely Fake: "We All Lie For The CIA"); tento muž byl bohužel minulý týden zavražděn, a to před odjezdem na setkání s presidentem Trumpem ("CIA-Linked Reporter Summoned To Meet Trump Assassinated, And His Top Aide Poisoned Too").






Vůdce Bushova/Clintonova/CIA kartelu Sinaloa, Joaquín Guzmán (El Chapo) však zavražděn nebyl, nýbrž před několika hodinami byl Trumpovými silami a jeho Obamovými spojenci přivezen z mexického vězení do New Yorku ("Female inmates chant El Chapo's name as Mexican drug lord and notorious ladies' man arrives in Manhattan jail after extradition to US" , a je schopen identifikovat „cesty peněz“ poskytovaných CIA demokratické straně.

Pokud jde o „hlavní cestu peněz“ CIA z ilegálních drogových zisků, používanou ke kupování amerických mainstreamových médií a demokratické strany, a objevenou Trumpovými a Obamovými silami: dle zprávy byla objevena přes majitele malé washingtonské pizzerie jménem James Alefantis (který je kupodivu jmenován mezi 50 nejvlivnějšími lidmi Washingtonu "THE 50 MOST POWERFUL PEOPLE IN WASHINGTON") a přes jeho homosexuálního milence Davida Brocka; ten je jedním z nejobávanějších agentů Clintonovy rodiny zločinu.

David Brock, který dostával tajné drogové zisky Bushů-Clintonů-CIA, je předával dál prostřednictvím tajné sítě řízené předsedou kampaně Hillary Clintonové Johnem Podestou a jeho bratrem Tony Podestou; ten přeposílal peníze i republikánské straně, a to přes blízkého osobního přítele Johna Podesty ("Ben Swann: #Pizzagate Special 720p - CBS News 1/17/17") a usvědčeného „milovníka chlapců“, pedofila Dennise Hastera, který býval vůdcem americké Sněmovny reprezentantů.



Nejvíce udivující zmínka zprávy o „peněžních manipulátorech CIA“ Brockovi, Alefantisovi, Podestových a Hasterovi, kteří podplatili jak demokratickou stranu, tak americká mainstreamová média, je, že nejbližší osobní pomocník presidenta Obamy, Ben Rhodes, v minulém týdnu povolil svému bratrovi v CBS News, Davidu Rhodesovi, aby odvysílal šokující televizní zprávu o těchto nestvůrách – a to dokonce nejdříve na nejvýznamnější stanici sítě CBS v Atlantě ("Meet Ben Swann, the Republican Pizzagate Truther Hosting Atlanta’s CBS Nightly News").


.

Protože zpráva ruské Bezpečnostní rady má 1 700 stránek, z nichž většina je přísně tajných, pokusíme se o stručné shrnutí dalších nejdůležitějších bodů:

1. Okamžitě po falešných útocích 11. září 2001 provedených mafiánskými rodinami Bushů a Clintonů a jejich spojenci z „hlubokého státu“ vedeného CIA provedly svobodozednářské síly vedené Donaldem Trumpem první „blokující manévr“: vyzvedly na post presidenta relativně neznámou menší politickou figurku jménem Barack Obama, aby tím odstavily od moci Hillary Clintonovou.
2. S vědomím, že levicoví Američané budou tíhnout k charismatickému Obamovi, měl tento za úkol zahájit rozvrat demokratické strany- což se mu podařilo nad veškerá očekávání ("11 ways President Obama absolutely destroyed the Democratic Party").
3. Mezi Obamovými hlavními cíli bylo též udržet Spojené státy, aby nezahájily 3. světovou válku, a současně zajistit, aby demokratická strana nedokázala odzbrojit americký lid.

4. Jakmile by Obamův úřad skončil, ve snaze dále odstavit moc mafiánských rodin Bushů a Clintonů měl nastoupit k moci Trump, který měl zničit i republikánskou stranu – tajně byl podporován Obamovými špičkovými agenty.

Nejzávažnějším zjištěním zprávy je, že i když svobodozednářské síly vedené Trumpem a Obamou dosud úspěšně splnily své cíle, výsledek této války není dosud rozhodnut.


Pro všechny, kdo stále nechápou, proč Obama dostal v roce 2009 Nobelovu cenu míru, když nic neudělal: nebylo to spjato s tím, co udělal, ale s tím, co se současným presidentem Trumpem plánují udělat – zastavit jednou provždy tato monstra.




7 komentářů:

  1. Díky Orgonete za tuto zprávu. To co se zde uvádí asi málokdo mohl vědět, o jaký velký boj zde jde.Tohle člověka posadí na zadek a donutí k uvážení o změně názorů hlavně na Obamu.
    Dík ,že jsi přeložil Orgonete tyhle události, asi jinak by jsme se k nim nedostali.

    OdpovědětVymazat
  2. Slyšel jsem takovou verzi, ohledně Obamovy Nobelovy ceny, že toto je vyústění jeho snahy otevřeného odhalení, potvrzení, prezentace a prokázání již napřímo, že jsme, či spíše vlády různých států ve spojení s mimozemskými civilizacemi. Toto mu však nebylo umožněno zveřejnit, jen se vlastně okrajově o tom zmínil při projevu po převzetí ceny. Několik dnů před tímto se pokoušel s vysokým členem vlády Indie sdělit světu tahle fakta, nicméně jejich dva pokusy formou tiskových konferencí byly zmařeny. Od tohoto období se také traduje o založení BRICS, které v prvé řadě, spolupracuje na oněch skrytých kontaktech s mimozemšťany, ty ostatní aspekty politické, ekonomické, vytvoření vlastní měny a další návrhy dohod jsou zastřením toho nejdůležitějšího, kvůli čemu se vytvořil tento spolek. To, že bylo potřeba, aby vznikla alternativa k petrodolaru, politice USA a další strategické spojení těchto států a ekonomik, bylo uměle zase dorovnáno právě udělením Nobelovy ceny Obamovi. Ať je to jak chce, pokud to má být pozitivní pro budoucno, ať jsou si důvody jaké chtějí, avšak důsledky ať nejsou poškozující...

    OdpovědětVymazat
  3. Obamu už známe a to je válečnický spratek. Takže uvidíme časem, kdo je ve skutečnosti Trump, že se s ním plánovalo na prezidenta už před mnoha lety je známo.

    OdpovědětVymazat
  4. Pořádek dělá přátele.
    V mnohém pravda, v mnohém dezinformace přitažené za vlasy:
    - za vraždou JFK nestála CIA, ale Hooverova FBI - stát ve státě (= deep state), vraždila, manipulovala i vyšetřovala.
    -JFK nebojoval proti CIA, ale CIA byla jeho hlavní a jedinou spolehlivou zbraní proti FBI - nástroji deep state.
    - FBI zabila i RFK - ministra spravedlnosti a skoroprezidenta.
    - Vyhlazovací boj proti stávající CIA vede kromě FBI i ta bývalá a skrytá část tehdejší CIA, která přísahala věrnost JFK i totální válku strukturám maffie a deep state ve federálních strukturách, zejména FBI.
    - ta část tehdejší CIA, která přísahala na život a na smrt pomstu JFK a RFK.
    - Klíčovými činiteli tohoto boje proti US deep state jsou oba prezidenti Bushové - katolíci, stejně jako Kennedyové, Vatikán ví své ..

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je mazec ! Jen, aby to vyšlo, ten dobrý plán !

    OdpovědětVymazat
  6. Dobré len tak dalej, nehovorím že všetkemu verím ale niektoré fakty sú zaujimavé

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavý článek díky za něj přeposlal jsem ho mnoho známým aby otevřeli oči

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.