18. ledna 2017

Trumpův naléhavý dopis Putinovi: "Možná tento týden nepřežiji."

Trumpův naléhavý dopis Putinovi: "Možná tento týden nepřežiji."
Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2210.htm
January 17, 2017
Trump Sends Emergency Message To Putin: “I May Not Live Through The Week”
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet.
Odkazy vedou na články v angličtině.


Apokalypticky znějící zpráva Bezpečnostní rady Ruska (SC) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že president Putin právě dostal naléhavý osobní dopis od zvoleného presidenta Donalda Trumpa, kde se mimo jiné říká: „Možná tento týden nepřežiji.“ Ale rovněž dodává že „Jestliže přežiji, rozdám si to s těmi bastardy a všichni vyhrajeme!“ 




Podle zprávy BR byl tento naléhavý dopis psaný presidentem Trumpem doručen Putinovi jedním z vedoucích pracovníků Federální bezpečnostní služby (FSB), kterému jej předal ředitel Ruského přímého investičního fondu (RDIF) Kirill Dmitrijev; tomu jej předal Anthony Scaramucci, který je Trumpovým ředitelem Úřadu pro veřejné vztahy a mezivládní záležitosti, a to při narychlo domluvené osobní schůzce na Světovém ekonomickém fóru ve švýcarském Davosu. (Viz článek "Trump advisor, Russian Direct Investment Fund CEO discuss business cooperation in Davos")

Na samý začátek tohoto naléhavě varujícího sdělení napsal nový vůdce Spojených států dva záhadné citáty:

1.) „Budeme mít světovou vládu, ať se nám to líbí či ne. Otázka je jenom, zda nové světové vlády bude dosaženo konsensem či bojem.“ To řekl americký bankéř německého původu James Warburg, syn Paula Warburga, zakladatele Rady pro zahraniční vztahy, který řekl tato šokující slova, když podával svědectví před Bezpečnostním výborem amerického senátu 17. února 1950.
2.) „Cesta k totální diktatuře v USA může být dnes vedena striktně legálními prostředky … Máme v této zemi výborně organizovanou skupinu pro politické akce, která je odhodlána zničit naši Ústavu a nastolit stát jedné strany… Pracuje tajně, tiše a nepřetržitě, aby transformovala naši vládu… Tato bezohledná moc hledající elita je chorobou našeho století … Tato skupina není odpovědná ani presidentu, ani Kongresu, ani soudům. Je prakticky neodstranitelná.“ To řekl americký senátor William Jenner o čtyři roky později, v roce 1954.

 Text: John F. Kennedy 7 dní před svým zavražděním: "V této zemi je spiknutí za účelem zotročení všech mužů, žen i dětí. Než opustím tento vysoký a vznešený úřad, hodlám to spiknutí odhalit."

O 7 let později, v roce 1961, byl americký lid opět varován i odcházejícím presidentem Dwightem Eisenhowerem, který řekl: „Musíme dbát, aby ve výborech vlády nedošlo k tomu, že vojenskoprůmyslový komplex tam získá neoprávněný vliv, ať záměrně či náhodně. Potenciál destruktivního vzestupu této nemístné moci existuje a bude nadále existovat. Nesmíme dopustit, aby síla této kombinace ohrozila naše svobody a demokratické procesy. Nic nesmíme pokládat za zaručené. Pouze ostražitost uvědomělého občanstva může zabránit vlastnímu propletení obrovské průmyslové a vojenské mašinérie obrany s našimi mírovými metodami a cíli, aby bezpečnost a svoboda mohly společně prosperovat.“ 

(Text: "Každá vyrobená zbraň, každá vyplouvající válečná loď, každá vypuštěná raketa znamená ve své důsledku okradení lidí, kteří hladoví a nikdo je nenakrmí, kterým je zima a nikdo je neobleče. Tento svět ve zbrani neznamená jen vydávání peněz. Je to utrácení potu dělníků, génia vědců, naděje dětí." Dwight D. Eisenhower.)

Zpráva uvádí, že dva citáty obsažené v dopise zvoleného presidenta Trumpa presidentu Putinovi mají zřejmě naznačit Rusku, proti komu Trump bojuje. Jeho protivník bývá v současné době označován jako Deep State (Hluboký stát) řízený CIA. (Viz článek "The Deep State Goes to War With President-Elect, Using Unverified Claims, as Democrats Cheer")

President Obama před pár dny k údivu všech podepsal příkaz, umožňující CIA získávat a tajně vypouštět do amerických masových médií „lživých zpráv“ veškeré soukromé telefonáty zvoleného presidenta Donalda Trumpa (viz článek "Obama Begins Releasing Trump Phone Calls After Trump’s Allies Move To Takeover CNN"), a tak dle zprávy jedinou bezpečnou možností komunikace bylo ruční předání naléhavého vzkazu, jak Trump uvádí v samotném sdělení: „Moji nepřátelé jsou všude kolem mě. Kéž by američtí lidé znali pravdu, a jak mnoho jsem na nich závislý.“ 

Jedním z detailů obsažených ve sdělení Putinovi bylo to, že se Trumpovi nepodařilo zastavit Obamu, aby poslal dnes do Norska stovky vojáků americké maríny (viz článek "US Marines Deployed to Russian Border Area in Norway"), kteří nyní připravují výjezd tisíců tanků a obrněných vozidel Pentagonu z obrovských vojenských bunkrů v Norsku na severní hranici Ruska (viz článek "The Pentagon Is Stuffing Caves in Norway Full of Tanks")


Právě tak alarmující jsou další detaily dopisu: Trumpovi se nepodařilo dosáhnout toho, aby president Obama zachránil bývalou agentku CIA Sabrinu De Sousa před vydáním k soudu do Itálie (Viz článek "Ex-CIA agent ‘optimistic’ Trump will save her from extradition"), protože prostě plnila rozkazy svých nadřízených. Ještě závažnější je to, že whistleblower, bývalý důstojník CIA Kevin Shipp, který zveřejnil důkazy, že USA vakcinují děti proto, aby jim záměrně způsobily autismus, a odhalil podvod s globálním oteplováním, je nyní cílem vraždy (Viz článek "CIA whistleblower breaks silence on climate engineering, vaccine damage").

https://youtu.be/Nl5NW9KcMt0


Těmto whistleblowerům CIA je tedy nyní presidentem Obamou zabráněno, aby nemohli hovořit s novou rozvědkou zvoleného presidenta Trumpa, a aby nemohli svědčit o zločinecké mafii Obama-Clinton-Bush. Válka Hlubokého státu CIA proti nově zvolenému vůdci USA zjevně vstoupila do svého finálního a nejnebezpečnějšího stádia (Viz článek „THE EMPIRE STRIKES BACK: 2017 AND THE CIA’S WAR WITH TRUMP“).

Analytikové ruské Bezpečnostní rady konstatují, že tento „Hluboký stát“ vedený CIA je klasickým „Zinovjevovým trikem“ (viz článek „Zinoviev letter was dirty trick by MI6“), který byl poprvé použit britskou Tajnou výzvědnou službou (MI6) v roce 1924 ke zničení vlády premiéra Ramsay MacDonalda, která se dopustila „zločinu“, že uzavřela mír s Ruskem. Agenti této MI6 nyní vytvořili falešné „zábavné fantazie“ a „erotické fanfikce“ o Trumpovi, které byly zahrnuty do oficiální výzvědné zprávy CIA a poté zveřejněny prostřednictvím propagandistických mainstreamových médií. (Viz článek „How 4chan trolled the CIA, CNN and BuzzFeed with hilarious fantasy that got reported as real news (infographic))

Dost znepokojující je již to, že MI6 provedla „Zinovjevův trik“, který byl použit trojkou „CIA – Hluboký stát – propagandistická média“ proti Trumpovi. Zpráva však uvádí, že bude ještě hůře, jak dokazují zprávy, že 48 hodin před nástupem Trumpa do úřadu má CNN zveřejnit „naprosto zničující“ falešné nahrávky CIA, kde prý Trump říká „slovo na N (negr), slovo na C (cunt-vagína), a nazývá svého syna dementem“, (viz článek "REPORT: CNN/BUZZFEED TO RELEASE DAMAGING NEW TRUMP TAPE 48 HOURS BEFORE INAUGURATION").

A dále to, že 20. ledna hodlají statisíce radikálních levicových zastánců Obamy-Clintonové využít příležitosti inaugurace a proměnit Washington D.C.ve válečnou zónu (viz článek "WILL THERE BE WAR ON THE STREETS OF WASHINGTON D.C. DURING THE INAUGURATION ON FRIDAY?"

Šokující je, že tito „protestující“ dostanou za svou práci plat 2 500 dolarů: ve dvou tuctech amerických měst byl zveřejněn inzerát na jejich nábor (viz článek Ads in two dozen cities offered protesters up to $2,500 to agitate at Trump inaugural").



Na závěr zpráva uvádí, že na rozdíl od Ruska, kde bylo právě zveřejněno odhalení, že levicoví diplomatičtí zástupci - agenti USA se snaží vyvolávat pouliční boje a chaos v Moskvě (viz článek „Lavrov: "US diplomats frequently took part in Russian opposition rallies“), zůstane hlavní masa Američanů pod „mentálním útlumem“ propagandy „lživých zpráv“ mainstreamových propagandistických médií, a nikdy se již nedopátrá, jak a proč jsou manipulováni k tomu, aby nenáviděli téměř 144 miliónů Rusů, oddaných křesťanů Viz článek „How Russia came to be a Christian Nation“. Mnozí z nich dokonce budou jásat, když „Hluboký stát“ vedený CIA veřejně popraví zvoleného presidenta Trumpa, jak učinil před ním presidentu Johnu F. Kennedymu – a to jen proto, že usiloval o mír s křesťanským státem, a nikoli o válku. 

A i když se zpráva o tom nezmiňuje, je třeba zpochybnit zdravý rozum těch, kteří věří, že 144 miliónů obyvatel Ruska by mohlo zničit 834 miliónů lidí žijících v USA a EU? Pokud si lidé nechají namluvit tento výplod fantazie, je potom něco, čemu by neuvěřili?



Other reports in this series include:

Obama Issues Ominous Warning To Trump: “We Are Not Going Gently Into The Night”

6 Children Dead After Trump Sends Brutal Message To CIA: “Your Families Are Next!”

Obama Begins Releasing Trump Phone Calls After Trump’s Allies Move To Takeover CNN

Mysterious Cyber Attack That Hit Washington D.C. Traced To CIA Headquarters

Putin Orders Combat Alert After SVR Warns Of CIA Plot To Assassinate President-elect Trump

Heads Of US Media “Explode” After Trump Targets Vaccines He Believes Causes Autism

US Army Nurse Of Florida Airport Shooter Assassinates Revered “End Times” Religious Scholar

Obama Fears Erupt As Trump Prepares To Declare George Soros National Security Threat

Obama’s “Orwellian” Russian Hacking Report Slamming Trump Leaves Kremlin Speechless

Trump Explodes In “Cold Anger” After CIA-NSA Gun Battle In Lower Manhattan


21 komentářů:

  1. To je taká spleť všeličoho,že je zrejmé,že je to vec.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za zprávy, zaměřuji na tuto událost svoji meditaci a zaměřuji se na časovou osu, kde proběhne 20.1. vše v klidu, placení výtržníci se obrátí proti svým plátcům a vše zveřejní na transparentech. Nejsme bezbranní, když jsme informovaní!

    OdpovědětVymazat
  3. Článek jsem četl,víceméně tomu všemu rozumím,i když tyto věci jsou velmi složité.Pravda asi je,že prezident pan Trump svými různými výroky,když to napíši zjednodušeně,může být třeba obviněn,že narušuje americkou bezpečnost a pod.Určitě na něj je a bude vyvíjen tlak,kým,to každý myslící člověk asi ví,je otázka,zda se tomu tlaku vzepře a nebo podlehne?Pokud se vzepře,může dopadnout třeba jako prezident Kenedy, a nebo jet v zaběhnuté línii štvaní,lhaní,vyhrožování,napadání a pod.jinak za dva dny uvidíme,co bude dále.

    OdpovědětVymazat
  4. Napsala bych zajímavý komentář, co byl Eisenhower zač, ale nenapíšu ho, protože zde komentáře přestaly být zveřejňovány. Což je škoda, protože web bez komentářů je jako krajina bez slunce. Web bez komentářů přestane mít životodárnou šťávu, stává se mrtvým webem.
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
  5. Výtečný článek - díky

    OdpovědětVymazat
  6. Přežije, ale bude to mít hodně těžké. Budou pokusy ho odstranit. Veřejnost o tom nebude vědět.

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že nás čeká taková dlouhá horká zima. Inaugurace to možná odstartuje. Je zcela pravdivé a očité, kterak se ti skuteční držitelé moci brání tomu, pustit Trumpa do Bílého domu. To není žádné divadlo, ale nefalšovaná nenávist vůči němu. A proto docela i věřím, že Trump má vskutku v úmyslu vyhlásit válku všem těm šedým eminencím, které otáčí kormidlem světa. Ale zpochybňuji autentičnost takového dopisu. Trump je viditelně velmi hrdý a svéhlavý muž. Takoví lidé se k takovým "psaníčkům" nesnižují.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Ale čo. Vážne ? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Musím poděkovat ministerstvu pravdy a jeho aktivním přisluhovačům(dobroserům)Děkuji,že si dali tu práci vyhledali a seřadili všechny proruské a konspirační weby.Víte co to ušetřilo času než bych je všechny našel.
    Reklama zadarmo.U většiny webů je jasno kdo za nimi stojí a kdo je platí,jenom ten Orgonet je takový tajemný a přitom je velice aktivní,někde i spočítali kolik příspěvků denně musíš napsat.
    Díky za ně,ne že bych se vším souhlasil,ale je dobře že tady jsou(zatím,než nás začnou vypínat)Kdo by to před deseti lety řekl,že Orwelovo ministerstvo pravdy skutečně bude zřízeno a lidé budou opět kádrováni podle toho co si myslí a někteří se opět budou bát myslet nahlas,nebo vůbec myslet.Petr S.

    OdpovědětVymazat
  10. O financne-militantni mafii vime. Reseni pro svet existuje (je na ministerstvu v Moskve) a umoznuje udrzitelny a hodnotny zivot pro kazdeho, bez smrtelne skodlive globalizace, multikulturalismu, zlocinnych experimentu s lidmi i narody, bez systematickych lzi a vymyvaniani mozku zlovolnymi vymysly proti prirozenym principum sveta. Lidstvo globalni super-zlocince porazi, zlo nezvitezi. "K tomu nam dopomahej Buh."

    OdpovědětVymazat
  11. ehm... by mě zajímalo, jak někdo může vědět obsah toho dopisu. To si někdo četl, než to předal Putinovi a pak pustil ven? :-) To asi ne. Nebo si to Bezpečnostní rada Ruska vzala až po přečtení Putinem a pak se to dostalo ven? Je to nějaké divné..

    OdpovědětVymazat
  12. No já nevím, ale začínám mít takový zvláštní pocit, že všechno je to jenom velké divadlo. A že se někdo náramě baví, jak to prožíváme, protože už ví jak to dopadne.

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych to nechal tak. Nijak bych do toku nějin nešahal. Co má přijít, to přijde. Lidstvo od nepaměti všechny své kroky řídilo bez ohledu na Nejvyššího, který to tu vše vytvořil. Když bylo Hebrejům Stvořitelem řečeno, že si to pěkně slíznou když odmítnou Boží vedení, řekli:,, Na nás a na naše děti, ať to padne,, . .....
    Takže se postaral o to abychom v Bibli měli záznam jak to bude pokračovat s lidskými králi a vládami na sklonku věků, aneb časů konce.
    Žádná revoluce, žádný odboj, žádný odpor nepomůže zhatit plány Satanovy, kterými je: Vyhubit lidstvo.
    Jestli někdo pochybuje o pravdivosti Nejvyššího, jinak si říká Jahve, ať tedy užívá dnů, neboť:,,Zítra máme zemřít,,.
    Ale praví křesťané, kteří očekávají konec ničemných lidí, bolestí, chudoby, nemoci...jistě poslechnou radu, dle které, až uvidí, že se ty věci dějí, mají pozvednout hlavu protože se přiblížilo jejich vysvobození - a tak jistě sledujeme se zájmem, co na nás Satan chystá. Ty davy černých dobytků co se hrnou do našich domovů předpovídá kniha Zjevení. Situace, která se ukazuje počínaje zítřkem může vyůstit v další splnění proroctví o tom, že: ,, Budou zprávy, které ho rozruší..., a nasází palácové stany v zemi okrasy a až do konce bude válka¨,, .
    Nechejme se překvapit, ale bude to velká prda, to co sem letí z vesmíru a to bude předzvěst konce neposlušného lidstva.

    Nebojím se rozhodně toho, že by pan Trump nebo Putin vyvedl lidstvo z konce systému, který se blíží. On ten Satanáš má svoje podlé ůmysly, ale dle Ezekiela si Jahve vede Satana za háky v tlamě, takže to nakonec dopadne jak Bůh slíbil.
    Odstraněním lidských vlád a nastolením Božího Království zde na Zemi, stejně jako už je to v nebi, nezapomeňme na radostné volání andělů, když byli démoni se Satanem svrženi do blízkosti země na začátku předminulého století.

    Bude to rychlý konec, máme se modlit aby to nepřišlo v zimním období, neboť to samo o sobě bude hrozné. Ty dny dokonce budou zkráceny, neboť by jinak nepřežilo žádné tělo.
    Kdo chce více informací, jak se zachránit, ten ať hledá v Písmu, modlí se a hledá vedení, jistě mu přijde naproti. Ostatní ale budou ležet na zemi .. Jako hnůj, nebudou oplakávání, nebudou pohřbeni,, ...
    Na čestném místě Satanových přicmrndávačů budou rozmetáni Obama i s Merklicí, Sobotkou a Stropnickým a další ilumihnáti a jejich voliči.

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych to nechal tak. Nijak bych do toku dějin nešahal. Co má přijít, to přijde. Lidstvo od nepaměti všechny své kroky řídilo bez ohledu na Nejvyššího, který to tu vše vytvořil. Když bylo Hebrejům Stvořitelem řečeno, že si to pěkně slíznou když odmítnou Boží vedení, řekli:,, Na nás a na naše děti, ať to padne,, . .....
    Takže se postaral o to abychom v Bibli měli záznam jak to bude pokračovat s lidskými králi a vládami na sklonku věků, aneb časů konce.
    Žádná revoluce, žádný odboj, žádný odpor nepomůže zhatit plány Satanovy, kterými je: Vyhubit lidstvo.
    Jestli někdo pochybuje o pravdivosti Nejvyššího, jinak si říká Jahve, ať tedy užívá dnů, neboť:,,Zítra máme zemřít,,.
    Ale praví křesťané, kteří očekávají konec ničemných lidí, bolestí, chudoby, nemoci...jistě poslechnou radu, dle které, až uvidí, že se ty věci dějí, mají pozvednout hlavu protože se přiblížilo jejich vysvobození - a tak jistě sledujeme se zájmem, co na nás Satan chystá. Ty davy černých dobytků co se hrnou do našich domovů předpovídá kniha Zjevení. Situace, která se ukazuje počínaje zítřkem může vyůstit v další splnění proroctví o tom, že: ,, Budou zprávy, které ho rozruší..., a nasází palácové stany v zemi okrasy a až do konce bude válka¨,, .
    Nechejme se překvapit, ale bude to velká prda, to co sem letí z vesmíru a to bude předzvěst konce neposlušného lidstva.

    Nebojím se rozhodně toho, že by pan Trump nebo Putin vyvedl lidstvo z konce systému, který se blíží. On ten Satanáš má svoje podlé ůmysly, ale dle Ezekiela si Jahve vede Satana za háky v tlamě, takže to nakonec dopadne jak Bůh slíbil.
    Odstraněním lidských vlád a nastolením Božího Království zde na Zemi, stejně jako už je to v nebi, nezapomeňme na radostné volání andělů, když byli démoni se Satanem svrženi do blízkosti země na začátku předminulého století.

    Bude to rychlý konec, máme se modlit aby to nepřišlo v zimním období, neboť to samo o sobě bude hrozné. Ty dny dokonce budou zkráceny, neboť by jinak nepřežilo žádné tělo.
    Kdo chce více informací, jak se zachránit, ten ať hledá v Písmu, modlí se a hledá vedení, jistě mu přijde naproti. Ostatní ale budou ležet na zemi .. Jako hnůj, nebudou oplakávání, nebudou pohřbeni,, ...
    Na čestném místě Satanových přicmrndávačů budou rozmetáni Obama i s Merklicí, Sobotkou a Stropnickým a další ilumihnáti a jejich voliči.

    OdpovědětVymazat
  15. Kedže všetko zlé je na niečo dobré, verím,že tieto činy Obamu majú možné zaujímavé vyustenie:-)) Keď vyšle všetky boja- schopné jednotky a zbraňové systémy do sveta, nebude ich mať doma :-)) keby bolo nutné zasiahnúť voči vlastným občanom. Čím bližšie k Rusku tým lepšie. Rusy si určite pomôžu, bez toho aby sa nechali vyprovokovať, To mohli už veľa krát. Môže byť veľmi zaújímavé ako dopadnú ich (USA) zbraňové navigácie, keď sa využijú Kescheho patenty, ktoré Rusy vlastnia:-)) Celé to vnímam len ako nafukovanie sa a rachotenie zbraní na vytvorenie strachu a vieme koho strachom ako emociou živíme. Každy zažije to, čo zažiť potrebuje. Pred úsvitom je najväčšia tma. Sme tu z vlastnej vôle a preto, aby sme menili a udržali frekvencie a nie aby sme padali do kolien.

    OdpovědětVymazat
  16. No, a zase to Chazárkům nevyšlo - ta jejich světová vláda - jo, inu, ne-člověk reptilián a satanista míní a pán Bůh mění!

    OdpovědětVymazat
  17. Zoufalství lidí, kteří s odchodem starého a nástupem nového prezidenta příjdou o svá vlivná postavení a dost možná se budou muset zodpovídat ze svých činů, které by jinak zůstaly utajeny, čímž budou vystaveni riziku přiměřeného trestu, je motivuje k ještě zoufalejším činům, protože už nemají co ztratit. Hraji o své přežití a je jim zcela jedno, co se stane s ostatními lidmi, pokud svoji hru prohrají. Není to jen "výsada" Ameriky, takoví jsou všude na světě. Bohužel, v USA měli doposud takovou moc, že ovlivňovali dění na celém světě a nyní se budou adekvátně tomu bránit. Doufám, že to všichni ve zdraví přežijeme.

    OdpovědětVymazat
  18. Je cosi shnilého ve státě Dánském, když se i demokraticky zvolený prezident musí obávat o svůj život ! "Popravy" prezidentů USA by se tak staly místním folklórem ! Ve jménu moci a peněz se ale vraždilo vždy a vždycky se našli zmetci, kteří to z hlouposti nebo za peníze
    provedli - hanba jim !!!

    OdpovědětVymazat
  19. Počet lidí v eu a usa dohromady je přes 1 miliardu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.