5. května 2019

Půlnoční "zlaté třesky" na nočních satelitních snímcích

Půlnoční "zlaté třesky" na nočních satelitních snímcích
Sepsal Orgonet
5. 5. 2019


V těchto dnech naši klimateroristé a geoinženýři formují, udržují, směrově řídí a srážkově aktivují umělý dosti rozsáhlý dvouvrstvý oblačný sytém , kterým dodávají více či méně vláhy střední Evropě, a to i k nám do ČR. Vedle vydatné práce "meteorologických" radarů (na radaru se srážková oblast zobrazuje jako pravidelný kruh či část kruhu, zde na blogu mnohokrát zdokumentováno, proto už to nefotím) by se dalo popsat a obrazově zdokumentovat mnoho dalších viditelných zásahů, ale tolik času tomu nehodlám věnovat.

Takže vybírám jako zajímavý následující viditelný zásah: klimateroristé již několik dní za sebou pravidelně o půlnoci (UTC) "ožehnou" oblačnost nad střední Evropou jakousi frekvencí, která se zobrazí jako zlatá barva (já jí říkám "zlatý třesk", na denních snímcích eventuelně "žlutý třesk" viz štítek pod článkem), na červené (=vysoké) oblačnosti. (Tato vysoká oblačnost vznikla rozptýlením chemických stop/čar, které jsou tam často ještě patrné.)

Podařilo se mi sejmout tento jev na video ve dnech 4. 5. a 5. 5., ale bylo to i 1-2 dny předtím.

Na satelitních animacích je také vidět, jak je ten jejich systém "honěn" po střední Evropě všemi směry dokola, každý den k nám přicházejí srážky z jiné světové strany...






Musím se smát, když si představím, jak by tento evidentně umělý jev asi mohli "přirozeně" vysvětlovat naši oficiální "meteurologové", snaživě nám tlumočící plány klimateroristů a zastírající jejich skutečnou činnost. (Třeba, že letí tudy o půlnoci družice a posvítí si na cestu? Fantazii se meze nekladou :-DDD.)

8 komentářů:

  1. Dobrý den, s dovolením vám pošlu, asi skutečný, mezinárodní profil o Chemtrails na FB, je zajímavé, že tento profil dále sleduje Billa Gatese, Rotschildy, plus NASA: https://www.facebook.com/InternationalChemtrail/photos/a.215428151960014/1025447744291380/?type=3&theater

    OdpovědětVymazat
  2. ... už se stalo téměř pravidlem, že když mi něco ohledně počasí nesedí, podívám se za "den dva, tři" na Orgoblog a ejhle, to co mi nějak podvědomě nesedělo ORGO popíše.

    ... už se stalo téměř pravidlem, že když ve světě něco vybuchne, shoří, nebo je "postříleno" a nějak mi to nejde pod vousy, podívám se za "den dva, tři" na Orgoblog a ejhle, to co mi nějak podvědomě nesedělo ORGO popíše.

    Piš ORGO, piš, je to užitečné!

    Petr

    OdpovědětVymazat
  3. Tak chemtrails už jsou oficiální. Oficiálně bylo řečeno, že to dělají.
    Více zde: https://aeronet.cz/news/video-a-pravda-je-venku-reditel-cia-na-konferenci-council-on-foreign-relations-priznal-existenci-programu-chemtrails-na-rozprasovani-chemickych-latek-v-atmosfere-nad-celou-planetou/

    OdpovědětVymazat
  4. U polárního kruhu bylo 31 °C. Nad Ruskem se objevila teplotní anomálie
    https://ac24.cz/-/u-polarniho-kruhu-bylo-31-c-nad-ruskem-se-objevila-teplotni-anomalie?redirect=%2F
    Octomaník

    OdpovědětVymazat
  5. Prosím, jak je možné, že jeden den je šest stupňů a za dva dny má být 22 dle windy.com

    OdpovědětVymazat
  6. Včera, 15.5.2019 bylo jenom z mého okruhu známých téměř 90% lidí neuvěřitelně celý den zle a to tak, že si museli, pokud to bylo možné jít až lehnout. Včetně mně. Takové úporné bolesti hlavy a krční páteře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My tady na jihu Čech zase pořád jen zíváme, a nechce se nám přitom spát. Dokonce v pátek 27.9.2019 plno mladých ženských si prozpěvovalo. A když jim byla položena otázka, proč si prozpěvují, odvětily, že to ani nevnímaly, dokud na to nebyly upozorněny. Dějí se opravdu divné věci...

      Vymazat
  7. ...přituhuje, klimateroristi taky přituhujou, protože chtějí vydrancovat Zemi, než přijde zjištěné kataklyzma, díky čemuž mít zisky nebudou na hodně dlouho. Proto drancování Země postupuje čím dál rychleji.Nevím, kam chtějí před tou hrozbou ze Země utéct, a kam shromáždí tyto zisky. K čemu jim mimo Zemi budou ?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.