15. ledna 2020

Důkaz: Jak americká armáda provádí geoinženýrství

Důkaz: Jak americká armáda provádí geoinženýrství

Provádí ho nejen americká armáda, samozřejmě. Geoinženýrská síť všech možných letadel a různých zdrojů mikrovlnné radiace k řízení klimatu/počasí obepíná celou planetu. Je divné, že skoro nikomu z lidí nepřichází divné, kolik letadel nám létá křížem krážem nad hlavou a zanechává "zakouřenou" oblohu ... I v tuto chvíli, není-li úplně zataženo, uvidíte nad hlavou "letecké závodníky" zanechávající předlouhé ohony, které se pomalu rozplývají v zabílenou oblohu.
Elity ke své nekalé činnosti využívají té vlastnosti lidské psychiky, že nejméně pozornosti věnujeme tomu, co máme stále před očima. Ale dá se z toho probudit... (Orgonet)






Z komentáře Dane Wingingtona (https://www.geoengineeringwatch.org/):

Tvrdí se nám, že ty čáry na obloze jsou zcela normální.


Video zachycuje vojenské letadla sprejující nad Nashville v Tennesee 20. prosince 2019.

Klimatická vědecká komunita se tváří, že geoinženýrské operace jsou jenom možností, a dokonce stále hlasitěji požaduje, aby byly ihned zahájeny, aby se zabránilo kolapsu klimatu. Říkají, že pokud tyto sprejovací aktivity budou zahájeny, naše oblohy se potáhnou oblačností, která bude bránit vstupu nadměrného slunečního záření - jenže přesně tak už naše oblohy dávno vypadají! Akademikové snad ani sami nevědí? nebo jsou nuceni lhát? že tyto programy jsou už po desítky let prováděny. Vědátoři stále propagují lživé tvrzení, že stopy tryskových letadel rozpínající se po naší obloze jsou pouze důsledkem "kondenzace".

Pro zajímavost, veškerá americká armádní trysková letadla a veškerá letadla komerčních letů jsou vybavena motory "Hi Bypass Turbofan", jejichž konstrukcí je dáno, že je téměř nemožné, aby vytvářela kondenzační stopy, leda za vzácných extrémních podmínek.

Jak daleko musí ještě pokračovat úpadek klimatu, aby vědecká komunita připustila, že zde probíhá globální útok ze strany klimatického inženýrství?

Běžná populace dosud měla tendenci popírat hrůzy klimatického inženýrství, ale to se konečně mění. Každé takovéto šokující záběry letadel rozptylujících aerosolové směsi oslabují oficiální verzi, že to, co vidíme denně na naší obloze, jsou jen "kondenzační stopy".





6 komentářů:

  1. už sa blíži koniec svinstiev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už aby to bylo i tak to trvá už až mooooc dlouho

      Vymazat
    2. ale zatopí nám ještě pekelně, než jim to bude konečně zatrženo navždycky...

      Vymazat
  2. Už se o tom píše: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusky-poslanec-za-teplou-zimu-muzou-usa-a-jejich-klimaticka-zbran-40311404?seq_no=8&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel nás čeká něco horšího o čem nám úplně neříkají pravdu. Věřím, že to dobře dopadne.
    Jmenuje se to Aphopis a je to planetka na kolizní dráze se Zemí v letech 2029, 2036, 2045.
    2029 to má být prý hodně těsně. 2036 ještě více a 2045 nejvíc. U všech třech je i dost pravděpodobné, že to může narazit.

    https://eurozpravy.cz/veda-a-technika/veda/193787-v-roce-2029-se-k-zemi-priblizi-asteroid-apophis-muze-zpusobit-katastrofu-obrich-rozmeru/

    Nutno si přát a nechat plynout v kolektivním vědomí, aby to dobře dopadlo a minulo nás to.

    OdpovědětVymazat
  4. Prý už se tolik nesprejuje ...11.11 viz opak foto zdroj
    https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2020/11/pry-uz-se-tolik-nesprejuje.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.