11. ledna 2020

"Omylem" sestřelené ukrajinské letadlo letící do Kyjeva bylo obsazeno lidmi s kanadským či íránským občanstvím.

"Omylem" sestřelené ukrajinské letadlo letící do Kyjeva bylo obsazeno lidmi s kanadským či íránským občanstvím.
Orgonet 11. 1. 2020

Po několikanásobném popření došlo k ohromujícímu obratu a Írán přiznal, že omylem sestřelil ukrajinské letadlo.

Írán se přiznal tak překvapivě, tak dokonale, a tak horlivě snáší a publikuje důkazy, že je to podezřelé. Například video s letící raketou a pádem letadla: někdo měl jen tak náhodou namířený mobil na temnou oblohu a čekal, že poletí raketa? Ha ha.

Asi dostal Írán od "lidí za oponou" ultimátum" "Buď to vezmete na sebe, nebo..."

"Omylem" sestřelené ukrajinské letadlo letící do Kyjeva bylo obsazeno téměř výhradně lidmi s arabskými jmény, s kanadským či íránským občanstvím. 6 z nich byli jaderní vědci.



Náhoda? Těžko. Omyl? Těžko.

Za dokonalým přiznáním chyby Íránu jistě stojí nějaká agenda Hlubokého státu.
Zřejmě společné kanadsko-íránské jaderné zájmy, které měly zůstat utajeny.
To se ale nedovíme.

Více anglicky na:
Viz https://twitter.com/Kerryactivism/status/1215413680281718785

Update 12. 1.:
A ještě v tom jede Izrael, viz The Prime Suspect in Ukrainian PS752 Shootdown: Israel’s Unit 8200 (Hlavní podezřelý při sestřelení ukrajinského letadla: Izraelská jednotka 8200.)

Z článku:

"Před pár hodinami jsem slyšel v rádiu experta letové kontroly, který před nedávnem spolupracoval s Íránem, a ten řekl, že je velmi pravděpodobné, že k pádu letadla, pokud to bylo sestřelení, jak se i on domnívá, došlo po chybě "automatiky" či "softwaru", a nikoli po lidské chybě.

Mohl to být izraelský kyberteroristický útok, kterým byl uveden v činnost raketový protiletadlový systém ruské výroby, a ten vyslal raketu proti civilnímu cíli, v kódu "přítel nebo nepřítel", který byl Izraeli zprostředkován skrze technologické vztahy s Ruskem."

"Izrael pravděpodobně na dálku hackem vypnul transponder a světla, takže letadlo se nemohlo identifikovat jako "přátelské". Proto tak najednou zhaslo, dříve, než bylo zasaženo raketou. Protože nemělo transponder ani světla, jevilo se jako raketová střela, a proto ho Írán sestřelil."




5 komentářů:

  1. Orgonetík,
    nech už to zrealizoval ktokoľvek - je to všetko jedna cháska. Stačí sa prehrýzť analýzou:
    http://mileswmathis.com/iran.pdf
    a je všetko jasné... Áno, šokujúce, ale jasné... A takých je tam veľa veľa veľa do mozaiky.
    Ľuba z BA

    OdpovědětVymazat
  2. Šest z nich byli jaderní vědci? Takže o šest obětí méně, ti se dají odečíst a po nějakém čase se objeví s novou identitou, řekl bych. A možná ještě více, to až se kdo, co byl.

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy taky mě napadlo, proč tolik Íránců a Kanaďanů cestovalo na Ukrajinu. Proč zrovna tam? A co vůbec dělali v Íránu? Že by turisti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky sankcím Iránci do Kanady cestují přes Ukrajinu. Nebyli to úplně kanaďané, ale Íránci s kanadským občanstvím. Jestli tam opravdu bylo 6 jaderných expertů, tak bych i spojitosti s Izraelem věřil. 6 jaderných vědců, plné letadlo muslimů a ukrajinská posádka.

      Vymazat
  4. No, ono je tam ještě několik dalších divností. Třeba to, že pár hodin před tím Íránci raketami napadli dvě americké základny v Iráku, a ony si jen tak létají v oblasti civilní letadla. A za další, amíci nějak zapomněli na ten Íránský raketový útok odpovědět ... Takže celé je to jen divadlo.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.