23. dubna 2020

Praktický lékař pro respirační choroby z USA: Virus neexistuje


Praktický lékař pro respirační choroby z USA: Virus neexistuje

Přepis/překlad videa z 21. 4. 2020: Orgonet
23. 4. 2020

https://youtu.be/lsg1zGAJA3Y



Dobrý večer na youtube. Jsem lékař pro respirační choroby, už 21 let, na různých místech. Chtěl bych vám ukázat naši místnost s technickým vybavením a říci něco o COVIDu 19.

Nejprve bych chtěl říci, že dle médií se to jeví, že je nedostatek ventilátorů. To není pravda. Ve skutečnosti právě teď používáme méně ventilátorů než bychom normálně používali. To proto, že lidé jsou doma, odkládají se plánované operace.

Chtěl bych mluvit o číslech a kritériích týkajících se určení, kdo je pacient s koronavirem, a kdo je pacient pod vyšetřováním, označovaný jako PUI (Patient Under Investigation). V zásadě od doby, kdy nás uzamkli, až dosud je každý pacient, který přichází s respiratorním problémem, označen jako COVID. Nezáleží na tom, zda má rakovinu plic ve 4. stupni, pankreatitidu, srdeční chorobu, selhání jater či cokoliv jiného. Jen proto, že přichází s problémy s dechem, je označen jako pacient s COVIDem.

Máme tu lékařku, pouze jednu osobu, která je oprávněna provádět testování, je pro to kvalifikována, pro celou nemocnici. Ale musíme testy posílat do CDC (Center for Disease Control). Mnozí pacienti pod vyšetřováním ani nebyli testováni, a když zemřeli, tak se uvedlo, že zemřeli na COVID. Ne na rakovinu plic ve 4. stádiu, nebo na něco jiného. Prostě každý, jakýkoli pacient s dýchacími problémy, který by potřeboval toto technické vybavení za mnou, je podle směrnic COVID. Na výsledky testu se čeká dva až tři týdny; už měsíc žádáme, abychom si mohli provádět testování sami. A tak je tomu na většině míst. V takové situaci máte čísla měsíc stará, a ani nevíte, zda počty jdou nahoru či dolů. Myslím, že k vrcholu a poklesu mohlo dojít dost rychle, a to je důvod k údajům o počtu úmrtí.

Takže, každý pacient, který je pod zkoumáním, PUI, se započítává do úmrtí na COVID, a média pak ukazují ta čísla jako na fotbale, aby vás vyděsili. Ukazují vám, jak nakládají těla do kamionů, aby vás vyděsili. Já v celé své kariéře jsem nezažil, aby se těla nakládala do kamionů. To se prostě neděje. Mám pochyby, že vůbec jde o těla, nevěřím tomu. Všechny tyhle věci jsou podvod.

Podívejte se na naše ventilátory, a proč by měl být jejich nedostatek. Toto za mnou jsou neinvazivní ventilátory CPAP či BIPAP, je to maska, kterou dostanete na obličej a pomáhá vám dýchat. Ale my je nesmíme používat. Od doby, co je tu COVID, absolutně ne, že prý by to způsobilo šíření viru rozptýlenim aerosolu. Nesmíme je použít, protože pacient by mohl kašlat; musíme dávat lidi ihned na plicní ventilátor. Není to normální způsob, kterým bychom pacienta běžně ošetřovali; máme přístroje na zlepšení průchodu vzduchu, bronchodilatátory, ale ty také nesmíme používat. Takže, nesmíme dělat nic, co bychom normálně dělali.

Každý pacient, který k nám přijde, bez ohledu na jeho medicínskou historii, je označen jako COVID pod vyšetřováním. Takže když takový pacient zemře, jedná se o smrt na COVID.

Děje se spousta divných věcí. Pokud jde o testování, sleduji to teď už asi měsíc, a vy můžete také, protože na CBS News se o tom mluvilo včera večer: oni netestují na virus, jako když onemocníte, jdete do nemocnice, běžně jste otestování na chřipku A a B; chřipka A je mimochodem H1N1, který nás měl všechny zabít v roce 2008; dělá se test na RSV (respirační syncytiální virus), na tyhle viry se v nemocnicích běžně testuje, ale test na COVID je jiný. Testuje se na sekvenci RNA, která vzniká reakcí na virus. To si dobře uvědomte: oni netestují na virus, na to ani žádný test není! Potom dají ten vzorek do přístroje na PCR (Polymerase Chain Reaction). PCR test znamená, že se vzorek multiplikuje, takže jestli je tam jeden jediný maličký kousíček sekvence RNA, který vznikl poškozením buňky ve vašich plicích nebo v nose, máte pozitivní test. Jenže, ta sekvence může pocházet od rakoviny, od radiace, může to pocházet z mnoha věcí. A pak slyšíte ve zprávách o terapii pomocí antitělísek, a různé ty věci, aby lidé šli darovat plasmu. Ale nikdo nemluví o samotném viru.

Na samotný virus se netestuje, a to je obrovský, převeliký problém. Proto říkám: jestliže je to tak infekční, jak nám říkají, a kdyby to bylo tak infekční, jak říkají, všechny tyhle ventilátory by byly v provozu, a všichni by umírali. Ale to se neděje. Je to neuvěřitelné, ale to celé bylo uměle vytvořeno.

Jestliže nesmíte používat neinvazívní podpůrnou ventilaci a musíte jít přímo na nucenou ventilaci, tím se vytváří nedostatek plicních ventilátorů. A teď bych se rád zeptal, proč se společnosti Ford a GM teď pustily do byznysu s výrobou ventilátorů. Máme už plno společností, které je vyrábějí. Co my víme, jaké ty jejich ventilátory jsou, co dělají, kdo nás na ně bude trénovat, jak budou testovány, a pak, jaká je cena takového ventilátoru? Spojené státy společnosti GM za tyto ventilátory platí, i když zcela evidentně nejsou zapotřebí.

Takže všechny řeči, co ve zprávách vedou guvernéři, a všichni ostatní, že máme nedostatek ventilátorů, to není pravda. TO NENÍ PRAVDA!

A zdravotničtí pracovníci? Máme jen jednoho či dva, kteří byli otestováni jako pozitivní. To se dalo očekávat, ale já bych spíše očekával, že jich bude daleko více, nemocných i pozitivních. Kontaminace od pacientů, kteří nemají žádné symptomy, ale jsou pod vyšetřováním, a ukážou se jako pozitivní, je extrémně možná. Ale z těch asi dvou pracovníků, kteří byli otestováni jako pozitivní, žádný neonemocněl, neměl horečku, nebo něco jiného.

Ještě vám ukážu, jak funguje moje PPE (Personal Protective Equipment, osobní ochranné pomůcky.), které musím nosit. Je v tom maska N95, obličejový štít a nějaké pláště a ještě cosi, a máme to minimálně na 5 směn, než můžeme dostat nové. Takže kdykoli si to na sebe dávám, tak sám sebe kontaminuji, protože když to dávám do sáčku, je to už kontaminované. Takže já se znovu a znovu kontaminuji, a pořád si nasazuji už kontaminovanou masku. Ale jsem pořád tady, a nejsem nemocný, a ani nikdo jiný není nemocný, kromě těch asi dvou.

A když se podíváte na ty prostory, kde ti lidé jsou, například mimořádně rušná místa jako Albany v Georgii, nebo Atlanta, musíte si říkat: proč se to děje v těchto stísněných prostorách? Já si myslím, že je tu něco jiného, co to způsobuje. Všichni tito pacienti mají komorbidity, mají věk, kdy lze očekávat život ohrožující situace, a úmrtnost se nezdá nízká. Ale když to srovnáte s tím, co se dělo při H1N1, tak ten vir byl miliónkrát děsivější než COVID 19.

Pokud jde o očkování, nemůžete se očkovat jenom kvůli sinusové infekci, to nebude fungovat. Nemůžete se očkovat kvůli každému drobnému lidskému projevu, který nastane, když člověk onemocní. Což se běžně děje při virové infekci. Pokud v tomto případě jde o virus, a já si nejsem moc jistý, že ano. Měl by být vrchol, jako u SARS a Zika, H1N1. Je vrchol, a pak virus ztrácí účinnost, a křivka spadne. Úmrtnost spadne. Je tu počáteční nápor, a pak to opadne. Tak se chová virus normálně.

Já nejsem zcela přesvědčen, že toto je virus, a už v tomhle působím dlouhou dobu. Udělejte si vlastní průzkum, ale toto vybavení by mělo mluvit samo za sebe. Bylo v této situaci nutné uzavřít celou zemi, což stojí 3-6 triliónů dolarů na ekonomických stimulech jen v této zemi, bylo třeba všech těchto opatření, zavřít pláže, turistiku, tenis, bary, restaurace, plovárny, školy? Já myslím, že ani zdaleka ne.

Položil bych vládě tuto těžkou otázku, ptal bych se na to odpovědných lidí, a také bych se ptal svých doktorů. Protože doktoři věří těmto věcem stejně tolik jako každý jiný. Nedívají se na skutečné informace, ale dělají, co jim řeknou; mají svá živobytí, práci, nestarají se. Tedy, starají se, ale tohle neprohlédnou. Nepodívají se pořádně, co je to za test, neptají se proč, jen se dívají na ty věci, o kterých jim říkají, že je mají vidět. Ale tak by to dělal každý. Ale tyto otázky by se měly klást.

Mám tu něco pro příznivce Trumpa: přemýšlejte o tomhle: To samé, co děláme tady, dělají ve Francii, v Itálii, v UK. Znamená to, že u nás za to celé může Trump? Já si to nemyslím. Myslím, že mu někdo říká, že má udělat to, co dělá, a jak to má udělat. Je v tom Deep State, záležitost Illuminátů, a to je skutečná příčina. Uzavírají celý svět. To by lidé měli pochopit. Celý svět. A uvalují obrovský dluh na naše děti a vnoučata, který nikdy nebude splacen. Uvědomte si, kolik daní platíte teď, a zkuste si představit, kolik budou muset za tuto lež platit naše děti a vnoučata.

Prosím, prohlédněte, pracujte na tom doma, ptejte se, zkoumejte. Podívejte se na naše vybavení a ptejte se: proč tohle všechno, ty neinvazívní ventilátory, nesmíme používat, když nikde nevidíme žádnou infekci? Proč je tu nová výroba plicních ventilátorů, kdo je testuje, jaká je jejich cena, proč je tu baliček ekonomické stimulace? Má to být další finanční záchrana korporací? Proč jim dávají miliónové bonusy, zatímco my budeme chcípat? A to se vsadím, že budeme. Čeká nás skutečně nebezpečná doba.














15 komentářů:

  1. Je to plánovaná invazní politika s cílem uvrhnou celý svět do existenčního kolapsu z kterého bude profitovat jiný stát jehož dluh dosáhl planetární úrovně.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, není to nic důležitého. Jen si světová láda našla nástroj na šikanování lidí. Lidi, vykašlete se naty jejich nařízení a žijte si po svém. Ty roušky jsou nesmysl, zahoďte je.Ty fungují proti prachu, ALE VIRUS, KTERÝ JE MNOHOKRÁT MENŠÍ NEŽ OKA LÁTKY? Nesmysl. Kdo nosí roušku, je ovce bez vlastního mozku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je to vše podvod na lidi a jen ovce tomu tleskaj a věří všemu, co jim nalžou v TV...

      Vymazat
    2. Ano, ale pak riskujete pokutu 10.000 Kč na místě, a ve správním řízení je to už 20.000 Kč...tak asi takhle

      Vymazat
    3. +... prestaňte už prosím s tými ovcami bez vlastného mozgu. Ja platiť policajtom pokuty nebudem ... Bo

      Vymazat
  3. Používání roušek plošně je velmi přínosné pro lidi, protože chrání vaše bližní před vašimi případnými infekčnímu kapénkami mnohem víc než vás před jejich. Ale to je v chřipkoinfekční době v pořádku. Efekt se dá výborně zesílit používáním Dubových kapek, které používáme v několika klonech. Pro prevenci pro reakci tříslovin dubu s bílkovinami vašich sliznic za vzniku adstringentního povlaku na nich blokujícího průnik mikrobiálních agens do sliznice po desítky minut a zároveň likvidace těchto agens stejným způsobem reakcí jejich povrchových bílkovin smikrobiálním a virovým agens. A je jedno, o jaký druh viru jde. Aplikuje se rozprašovačem do krku vícekrát denně, aby se udržoval aktivní tříslovinový adstringentní povlak, který se obvykle do hodiny rozpadá. V prevenci jsou ideální Virovky RK-V (Dubové kapky s hlívou). Aplikují se rozprašovačem mnohokrát denně - než vejdete do MHD, prodejny, čekárny a tam, kde by mohl být kontaminovaný vzduch. Při odchodu z této lokality také a při podezření na to, že mohl být přítomen někdo kontaminovaný, od koho jste se právě mohli nakazit, aplikujte RK-V i do nosu. To je velmi nepříjemné a zároveň se spustí krátký slzotok, kterým očistíte rohovky očí. Sliznice nosu lehce oteče nemožností sekrenovat přes adstringentní povlak čistící nosní sekret, což způsobí pocit tlaku na této sliznici, čímž vlastně kontrolujete do určité míry dobu účinku tříslovin (děleno asi dvěma, pro odplavení otoku lymfou). Ve Virovkách RK-V jsou zároveň byliny silně podporující lokální imunitu a jsou tak na správném místě mnohem dřív než po vypití bylinného čaje.
    Pakliže jste nabyli dojmu, že u vás projevy chřipky již začaly, ale nemáte jistotu. Máte ucpané dutiny, eustachovku a začínají bolesti v krku, použijte jiný klon Dubových kapek: Dubové kapky speciální edice RK-SE (nebo o trochu slabší základní Dubovky RK). Používají se stejným způsobem a jsou rasantnější na infekty, ale méně na imunitu. Takový mikobiálně-virový direkt.
    Pakliže jste již nakaženi a bojujete v horečkách o přežití, je dokončen vývoj Dubových kapek Italek RK-IT (ještě nejsou v prodeji), které zachovávají vlastnosti ochranného dubotříslovinného valu na sliznici, ale obsahují byliny, na suchý kašel, odkašlávání, záchvatový kašel, imunitu, horečku, srdce a neurony. Tím stačí pohodlná aplikace do krku, kde se bylinný koncentrát rychle vstřebá, a je tak snížena bezprostřední potřeba vařit zdlouhavě bylinkové čaje.
    Tyto přípravky Dubovky RK-SE (Dubovky RK), Virovky RK-V a Italky RK-IT doplňují terapii lékaře bez vedlejších účinků, samozřejmě mimo případnou alergii na složku a nepříjemné pocity pálení vlivem lihu na sliznicích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co takhle povinná služba postřikování sliznic každého každému ?

      Vymazat
    2. si děláte p...l vy jste ty jejich nástroje

      Vymazat
    3. No dealery jsme tu ještě tak potřebovali. Ne nadarmo se vyskytují tu a tam články o tom, že jakýkoli srab využijí bezohlední, hrabiví jedinci nebo to mají někteří bratři a sestry dané úkolem z příslušné obedience.

      Vymazat
  4. Mnoio- jsme obdarováni imunitním systémem.... On je tak dokonoký, že se tají dech..... . Kdyby nebyly agens ( bakterie, viry... atd..) zdegeneroval by. Aby však mohl dobŕe funguvat, potřebuje dobré prostředí... a to je již na každém, co pije, co jí, jak smýšlí, jak žije. Rouška tomu opravdu nepomůže...... . A odstupy dva metry.... mno je na každém ať si udělá úsudek....
    Namur

    OdpovědětVymazat
  5. Popírači z plezíru francimórů eg. Je to těžké s pominutými religózníky na "cool. :-))))

    OdpovědětVymazat
  6. Z ae
    MXM
    nestačím se divit na některé reakce na můj koment níže, evidentně spoustě lidí otrnulo když se pandemie u nás poměrně rychle zvládla. Snad si nemyslíte že v Itálii a Španělsku nemusela odvážet armáda zemřelé jen pro mediální humbuk (nebo že by muslimové jen tak rušili své oblíbené poutě)? Po bitvě je každý generál, ale až přijde na podzim druhá vlna tak vás smích přejde, zejména pokud to svinstvo chytíte vy nebo někdo blízký. A nezapomínejte, tenhle vir ikdyž vás fatálně nepoškodí tak usnadní buď znovuinfekci nebo třeba průběh obyčejné jinak neškodné chřipky či další jinak běžně léčitelné nemoci ve velmi těžký. Jde o silné oslabení imunity. Ty fotky poškození orgánů po covid nejsou žádná legrace.
    P.S: jistě jste četli že covid má v sobě komponenty HIV – a na ten se taky neumírá, ale na jinak banální nemoci kdy tělo ztratí většinu přirozené obranyschopnosti.

    15 OdpovězDub 25, 2020 15:18

    OdpovědětVymazat
  7. Uzasny dekuji. Je zajimave ze veskeri lekari a jini kvalifikovani co promluvi a vlozi se to na youtube je za nekolik dni odstraneno. To uz nehraje ani rousky ktery kdo zapne selsky rozum nefunguji naopak skodi nasemu telu pri castem pouzivani! Je to katastrofa a smutne ze spousta lidi to nevidi ze je to jen politicke divadlo. Ale co s tim chcete udelat? Jak se tomu postavit? Jak se postavit lidem tam nahore? Jsme zoufali a nechceme hrat toto divadlo!!! Dekuji

    OdpovědětVymazat
  8. je to vsechno jidisch exkrement

    OdpovědětVymazat
  9. VARNING VARNING MEGA KILERS💉⚰️💀☠️ IM THE WORLD ☝️ ☝️ ☝️= Iluminat sionist BASTARD Jewisch =Bil Gates - ROTSCHILD - ROCKEFELER - CLINTON FAMILY - ELON MUSK - GEORGE SOROSCH - GEORGE BUSH - ANGELA MERKEL - WHO

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.