18. června 2020

WHO řekla, že "uzavírky, sociální odstupy a roušky NEJSOU NUTNÉ"

Světová zdravotnická organizace (WHO) řekla, že "uzavírky, sociální odstupy a roušky NEJSOU NUTNÉ"

Karma Singh…
Zdroj: https://bolenreport.com/who-declares-lockdown-social-distancing-and-face-masks-unnecessary/ (Článek Karmy Singha je reakcí na původní článek "Asymptomatic spread of coronavirus is ‘very rare,’ WHO says", zveřejněný jakýmsi nedopatřením kanadskou CNBC; žádná jiná média tomu nevěnovala pozornost.)
Překlad: OrgoNet
18. 6. 2020


I bašty zla, jako jsou zejména Institut Roberta Kocha a Imperial College v Londýně (snad s výjimkou paní Merkelové a jejího nejlepšího přítele Billa Gatese, a samozřejmě i Antony Fauciho), připouštějí, že nejméně 80% lidí „infikovaných“ Covidem-19 nemá naprosto žádné příznaky.

Nicméně „dogma pravé koronavíry“ praví, že tito asymptomatičtí lidé (bez příznaků) mohou (a v podstatě nepochybně se to děje) infikovat ostatní.

A tento článek prosté víry o přenosu infekce z asymptomatických osob se stal odůvodněním celosvětové kampaně teroru, při níž bylo uvrženo do ekonomické zkázy mnoho sektorů lidské činnosti  (ne všechny – některé výrazně profitují); izolace lidí více než zečtyřnásobila počet sebevražd; došlo prakticky ke zrušení vlády zákona a k dalšímu masívnímu zadlužení lidstva u banksterů. (Ti na tom, že nám „půjčují“ náš budoucí příjem, nikdy neriskují ani kousíček majetků, které nám ukradli za minulých 350 let, a naopak značně zvýšili své zisky.) (Viz např. https://www.reuters.com/article/us-global-banking-wealth-analysis/coronavirus-crisis-a-window-of-opportunity-for-bankers-to-the-rich-idUSKBN22Q1UB

Při tiskové konferenci WHO v pondělí 8. června 2020 v Ženevě byla sdělena zpráva, že několik zemí sledovalo podrobně „infikované bez symptomů“ a zjistilo, že tito lidé nikdy svou infekci nepředali nikomu dalšímu. Oficiální mluvčí WHO proto konstatovala, že „riziko“ toho, že bezpříznakový člověk někomu předá infekci, je „velmi nízké“. 

Z resumé tiskové konference:
„Prvotní náznaky z nejranějších výskytů nemoci vytvářely domněnku, že virus se může šířit, i když lidé nemají symptomy.“ "I když by k asymptomatickému šíření mohlo dojít, je to velmi vzácné“. "Pro zásadní omezení šíření nemoci by se reakce vlád by se měly soustředit na detekci a izolaci lidí s příznaky,“ řekla mluvčí WHO. 
Opravte mě, jestli se mýlím: Jestliže podrobný výzkum ukazuje, že něco nikdy se nikdy nestalo, i když by to bylo teoreticky možné, potom je riziko toho, že se to „opět stane“, nikoliv nízké, ale je to NULA!

Níže je video z oné tiskové konference. Měli bychom asi poznamenat, že mluvčí WHO, dr. Maria van Kerkhove, má dlouhodobé styky s Imperial College, London, kde zřejmě pracovala v oddělení vedeném profesorem Neilem Fergusonem (nyní diskreditovaným) který je široce odpovědný za masovou hysterii kolem Covidu-19. 

Právě on vytvořil předpovědi na počty úmrtí v milionech, na základě svého vlastního matematického modelu.

Napsal ho ve velmi zastaralém programovacím jazyku (Fortran, který si pamatuji ze svých počítačových začátků v letech 1970/71), který je natolik strukturálně vadný, že na různých počítačích při použití stejných vstupních dat dává odlišné výsledky.

Možná se mluvčí WHO tímto distancuje od své neblahé minulosti tím, že nám sdělí malý kousek pravdy? 

Nezapomeňme na další fakt: Testovací protokol (PCR) je notoricky znám jako nespolehlivý, v průměru registruje falešně 50% pozitivních a 50% falešně negativních. Při některých testech se prokázala nepřesnost 80%! I člověk, který je vynalezl, uvádí, že nejde o diagnostický nástroj a že test pro tento účel nemá být používán. 



Nyní, když proběhla každoroční „chřipková sezóna“ (na severní polokouli říjen až duben) (nezapomeňme, že Covid-19 – zkratka pro Corona Virus Disease 2019 - je koronavirová forma chřipky, a tato třída je pokládána za obzvláště mírnou), vidíme, že počet případů, kdy byla vyhledána lékařská pomoc, je nízký. Ti lidé, kteří měli v sobě tuto částečku a nevěděli o tom, protože nebyli nemocní, se nikdy neobjeví v žádných statistikách, jejich počty jsou neznámé.

„Obrat ve hře“ byl tuto sezónu vytvořen  náhodným testováním zcela zdravých lidí. To „zjistilo“ obrovské počty takzvaných „infikovaných“, kteří nebyli nemocní a ani poté neonemocněli, což je důležitější, než si na první pohled uvědomujeme. Ukazuje to na velmi důležitý fakt:

Tento takzvaný „virus“ není příčinou nemoci!!!

A rovněž, proteinová částečka, která se zjišťuje při testech (ať je to kterákoli), navzdory propagandě, kterou jsme od ledna bombardováni, není smrtící, avšak zcela neškodná!

Jestliže převážná část lidí otestovaných jako „pozitivní“ nikdy neonemocněla, pak je jasně prokázáno, že mezi touto proteinovou částicí a nemocí neexistuje žádný vztah!
Jakmile si uvědomíte, jaká je realita, stane se pro vás racionálním činem odložit obličejové masky do vhodné popelnice a jít se obejmout se svými bližními.

Čtenáři s funkční pamětí si možná vzpomínají, že naše zpravodajství ExtremNews bylo pozváno na evropskou tiskovou konferenci WHO 16. dubna, kde jsme položili pertinentní dotazy.

Tyto dotazy nebyly zodpovězeny na místě, avšak byli jsme požádáni o jejich písemné zaslání, s příslibem detailní odpovědi. 20. dubna WHO potvrdilo přijetí otázek. Navzdory upomínkám slíbené odpovědi dosud nedorazily.

Možná by to vyžadovalo příliš mnoho pravdy.

Karma Singh
www.karmabooks.co.uk

Dodatek:

Chcete-li se dovědět, proč jsou „viry“ neškodné a očkování je neúčinné a nebezpečné, přečtěte si
Tyrannosaurus Pharmaceuticus R.I.P.” (Odpočívej v pokoji, farmaceutický tyranosaure) od téhož autora. 

1 komentář:

  1. Do odškodni ludi ktorim vznikli až likvidačne škody bude zisteny dóvod tohoto podvodu a budu vinici potrestany dle zakonu o šireni paniky .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.