22. srpna 2020

Ministr zdravotnictví Vojtěch: covid-19 je standardní infekční onemocnění, byl bych rád, aby se o něm méně psalo

Ministr zdravotnictví Vojtěch: covid-19 je standardní infekční onemocnění, byl bych rád, aby se o něm méně psalo

Překvapivé prohlášení ministra Vojtěcha, které média zcela ignorují, naopak pokračují v šíření paniky; statistiky ode dneška začaly trhat rekordy ! Naštěstí, komentáře čtenářů u podobných článků jasně vyjadřují, že už to kovidoteroristům nikdo nežere. Takže jsou zjevně zaskočeni: přidat ve strašení, či povolit tlak na pilu? (viz dnešní "zmírňující" článek na Novinkách.)

Prohlášení ministra Vojtěcha: 

"Je to skutečně o prezentaci toho onemocnění. Pokud to budeme prezentovat jako něco katastrofického, něco, co lidé pak budou brát jako že jsou vinni za to, že jsou nakaženi, protože tady můžou být nějakou zátěží pro společnost, a tak dále, to si myslím, že je něco, co zkrátka je špatně. To onemocnění se musí destigmatizovat, já bych byl obecně rád, aby se o něm méně psalo, protože je to standardní infekční onemocnění, stejně jako jiné infekční onemocnění. Takto se žádné o žádném jiném infekčním onemocnění neprezentuje, nepíše, a stigmatizace těch lidí, kteří pak pociťují pocit viny, že jsou nakaženi, je výrazná, a je to špatně. Je to principiálně špatně.

Když se podíváte na všechny světové průzkumy, tak covid 19 má zásadní dopad na duševní zdraví obyvatel ve všech státech. To je ukazováno jako jeden z hlavních dopadů: duševní zdraví. A my také to vnímáme na krizových linkách, jak se zvýšil počet krizových linek, i volání na krizové linky ze strany lidí. Samozřejmě to souvisí i s izolací, s karanténou, ale i vůbec s tím pocitem, že jsem nakažený, a to je velká stigmatizace. Takže, poprosil bych, abychom se všichni snažili destigmatizovat to onemocnění a nakažené." (Ministr zdravotnictví Vojtěch, tisková konference, datum ???)




(Tímto mě Vojtěch příjemně překvapil: projevil vlastní rozum a postavil se kovidoteroristům ... to  zřejmě bude mít vliv na funkci ... nikoliv rostlináře... 😂😁😀 ... uvidíme...)

10 komentářů:

  1. ČR r. 2020: POČET ÚMRTÍ na chřipku ZA 8 MĚSÍCŮ, k dnešnímu dni (22.8.2020) celkem 411 lidí. To je cca 1,7 úmrtí na chřipku za jediný den. Postoj vlády: drakonická opatření, izolace, zastavení výroby, roušky, atd. ODEZNÍ SAMA!!!
    NÁKLADY NA LIKVIDACI ŠKOD ve spojitosti chřipkou: NEDOZÍRNÉ, NEJMÉNĚ 500 000 000 (není tam zahrnut jenom rozpočet, ale krachy firem, atd., HRUBÝ ODHAD)

    ČR r. 1995: POČET ÚMRTÍ na chřipku za 7 NEDĚL(!), více, než 12 000 lidí. To je cca 1 700 lidí za jediný den!!!!
    Postoj vlády: ignorance, bez jakýchkoli opatření, žádné roušky.
    Náklady na likvidaci chřipky: 0 Kč
    ODEZNĚLA SAMA!!!

    JAK VLÁDA VYSVĚTLÍ, ČÍM OSPRAVEDLNÍ, ŽE TENKRÁT, KDYŽ BYLA SITUACE VÁŽNÁ (1 700 ÚMRTÍ NA DEN JE VÁŽNÉ) - ŽÁDNÁ OPATŘENÍ NEDĚLALA A NYNÍ ANO?

    OdpovědětVymazat
  2. Babiš je jen lokaj, i proto má kolem sebe mladé diletanty jako Vojtěch.
    Musí poslouchat Brusel.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně žádná loutka příjemně nepřekvapuje,nebot překvapení od biorobota nelze očekávat. Bába je vychcaný siochazarský obchodník a poněkud mu chybí konceptuální gramotnost,jak by řekl Pjakin. Nalil prachy do majdanu v Minsku,vyzval EU do utoku na toho zelináře Lukašenka,jenže zapomněl na letitou smlouvu mezi Ruskem a Běloruskem o vzájemné vojenské pomoc. Putin si to pohnojil s Ukrajinou,tak alespon urejdoval Krym,jako strategický bod.A nyní Bába provede RUN na tu loutku Kena,Šprýmulu a donutí je zrušit fašizující doktrínu rouškobuzeraci od 1 září.Tím neztratí body u volu voliču,co ho dosud žrali. A v kráteru si stejně lidé najdou metodu,jak obejít zákony. https://vk.com/video400813730_456240484

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé video o COVID-19. Vše bylo naplánované již mnoho let do předu. Cca 30 minut. České titulky

    https://player.d.tube/btfs/QmV4CbrVoZ9v2gyHYaytbCU965DnjsadeGbJRRXYVuUQiK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečtěte si webové stránky Rockefellerovy nadace. Tam to všechno je dopodrobna vylíčeno. I co se bude dít do budoucna (tedy jaké plány mají, co by rádi, aby se stalo).

      Vymazat
  5. Pompeo doviezol dobré kvapky.... B

    OdpovědětVymazat
  6. Už Vojtíškovi Svědkové Covidovi domluvili. Už se dokonce i omluvil

    OdpovědětVymazat
  7. Fandím p.Vojtechovi.Za jeho projev posílám 1.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skončil, už jej není více třeba.Nahradí ho další úderník, ještě loajálnější Černé synagoze, a brutálnější za mrzký peníz a výhody, co mu skrytí vládci umožní.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.