7. září 2012

Film na víkend: Duchovní prostor - cesta do vašeho vědomí

Díky čtenáři za komentářový tip na následující film z kanálu Gosscha ...

13 komentářů:

  1. UPOCENĚ jsem to vyštáral na ULOŽ TO i s titulky...takže U MĚ DOBRÝ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hodil bys sem link kde se to nachazi na uloz

      Vymazat
  2. Film sa nezobrazuje, mám problém len ja?

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, milý Orgonete, za zveřejnění tohoto videa. Zdá se mi, že v poslední době nabývá silně na významu povědomost o procesu tzv. smrti (já říkám "přechodu"). Toto téma velmi úzce souvisí s nadcházejícím procesem přerodu vědomí a tím pádem i k návratu k duchovním hodnotám a možná i k něčemu jinému. Je nesmírně třeba, aby lidé byli znalí a přestali mít obavy. Ze srdce díky a přeji krásné dny. Alena S., Praha.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, je dobré vědět proč tu jsme.

    OdpovědětVymazat
  5. Já si myslím, že o tu pravou víru, o sobní prožitek, ve kterém se mluví ve filmu právě Kristovi jde. To je to pravé náboženství. Náboženství ducha. Chápat náboženství pouze jako instituci nebo tradice není zcela přesné, je to spíše pohled člověka, který stojí mimo náboženství, ne člověka, který stojí uvnitř něho.

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa páči toto AHA : http://www.paralelni-svety.bluefile.cz/
    :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne video. Odporúčam tiež knihu "Sila prítomného okamihu".

    OdpovědětVymazat
  8. Nemyslím, že by tohle mělo co dělat s Kristem - to byl jen člověk, který tohle všechno věděl a uměl to používat. A náboženství z toho vyrobili lidé, kteří to nechápali, takže v tom musel mít zcela jistě prsty bůh, jako ve všem nepochopitelném a nevysvětlitelném běžným způsobem. A tihle lidé pak vymysleli i instituci, které se říká církev, která nikdy nesloužila k ničemu jinému, než pouze k ovládání lidí a jejich mysli. Včera jsem se dívala na dokument o Champollionovi, který rozluštil egyptské hieroglyfy - a tam bylo také zmíněné, že největší brzdy na cestě v porozumění tomuto písmu kladla církev, jejíž preláti byli celí obklíčení strachem, aby to, co se přečtením sdělení téhle staré civilizace nenabouralo jejich představu o světě, o potopě, o tom, co se píše v Bibli. Vzalo by jim to totiž tu pracně vybudovanou a zoufale udržovanou moc nad lidmi. Moc - to je jediné, oč Vatikánu kdy šlo. V tomhle filmu se správně říká: "Jeden každý z nás je bůh, jeden každý z nás má schopnost tvořit, i když si to třeba ještě neuvědomuje..." Mně tenhle film dost připomněl film "Miluj svůj život" - je to stejné téma. A i tady funguje singularita: nejdřív se objeví jedno, a hned brzy potom něco, co s tím úzce souvisí, aniž by třeba jeden zasilatel o druhém vůbec věděl.

    OdpovědětVymazat
  9. Jen samotná víra dokáže člověka osvobodit v myšlení, za to lpění na jakémkoliv náboženství tomu nepřispívá a omezuje.
    Ládis.

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.youtube.com/watch?v=j0O84IlhJyU
    skoda ze niet titulkov

    OdpovědětVymazat
  11. mě to taky nejde a na uložto neni shoda,co dělám špatně,díky Michel

    OdpovědětVymazat
  12. NA ULOZTO daj do vyhľadávača "Spirit Space" a nájdeš ti ten dokument. Tak som práve vypátral originál názov a na ulozto mi našlo 3 položky a prvá je video a druhá titulky ;) Idem sťahovať :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.