Stránky

23. ledna 2015

Channelingy, odhoďte masky! (2)

Dokončení překladu. Začátek zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/channelingy-odhodte-masky.html
(Článek byl napsán v r. 2010.)


Domýšlivost kanálistů se projevuje bombastickou formou, avšak obsah je prázdný. Kanálista se třeba prohlásí za svatého Michaela, aby lépe prodal svou „živou vodu“ nabitou „kristovskou DNA", a přitom omílá věty nevyhnutelného Tibeťana, velkého jesuitsko-orientálního manipulátora Nového věku.

Už se nemluví výslovně o příchodu Krista-Maitreyi, ale nabízí se vzestup Země k jiné dimenzi! Mnohem méně se mluví o Mistrech mudrcích a Velké bílé lóži, to začíná být nemoderní, ale zato jsou plná ústa „kosmické hierarchie“ a „vzestoupených Mistrů“. „Světelné bytosti“ frčí pořád, tito „průvodci“ se totiž živí světlem, které skrývají! Stejně jako náš svět, ani ten na druhé straně nedává nic zadarmo. Je třeba vědět, že démoni přicházejí jako andělé světla, a že Satan přichází jako člověk míru. Myslete si o tom co chcete.

Zábavná historka: Údajný „Archanděl Michael“ inkarnovaný v jedné ženě nám velice vynadal, že neuznáváme, kdo „Jsem Já“ (tyto osobnosti si dávají velké písmeno, když říkají „Já“). My jsme mu odpověděli, že jeho poselství jsou nehodná svatého Michaela, který bojuje s drakem-hadem obklopujícím naši sluneční soustavu, a že máme tušení, odkud pocházejí. Samozřejmě, není možné přesvědčit oběť okultna, že žije ve své iluzi, protože ji ovládá nesmírná pýcha. Navíc entity, které ji ovládají, jsou neoblomní Mistři. Okultní mafie dohlíží na svá kasina a na své dívky v saloonech.

Škodlivost generovaná kanálisty, těmito dobrodruhy astrální periférie, by byla směšná, kdyby nebyla ve službách agendy duchovního rozvratu, jejímž cílem je uvést do duší hledačů pravdy zmatek. Hledači pravdy, často čistí a upřímní, ale nevědomí, pokud jde o neviditelné úrovně, přijímají vše, co přichází „z nebe“, jako slovo evangelia. Avšak to neviditelné, k čemu má člověk přístup, není nic jiného než rub viditelného světa. Výrok „Boha nikdo neviděl“ je explicitní. Vysoká nebeská království jsou nedosažitelná pro ty, kteří nejsou osvobozeni. Božský svět je nedostupný. Je to dimenze, která je umístěna nad sedmi úrovněmi našeho vesmíru, který je okultistům jedině známý.

Jakmile průzkumník okultna zahlédne nad svou hlavou chabé světélko, má tendenci věřit, že se nachází ve třetím jemném (božském, mentálním) plánu zvaném devachan, který byl jistými jasnovidci příliš rychle pokřtěn na „duchovní svět“. Světlo svíčky může zakrýt slunce. Mnoho těch, kteří zapomněli na přísloví: „Jestliže vidíš Buddhu, zabij ho, protože to není nic jiného než iluze na tvé cestě“, bylo takto napáleno. Jestliže uvidíš „vzestoupeného Mistra“, zabij ho, dříve než pohltí tvou hlavu a srdce.

Nový věk je prodejný, a tím je jeho působení v naší konzumní společnosti ještě posilováno. Obchodníci prodávají nesčetné produkty, jimiž Nový věk zaplnil duchovní trh. Kdo by měl odvahu říci „Dost!“, kdyby měl riskovat bankrot? Jeden pařížský knihkupec nám ve slabé chvilce sdělil: „Ty knihy na policích v mém obchodě, to jsou samé sr...y! Když tyhle debility Nového věku prodávám, jsem vlastně prostitut.“ Byl to čestný prodavač a zavřel svůj krám. Pokud jde o terapeuty přirozené medicíny, ti přijali konsensus, který jim Nový věk vnutil. Kdo je obchodník, nikdy nejde proti módě. Všichni tedy přijali kult „energie“ a „otvírání čaker“. Avšak to není bez nebezpečí.

Setkání jógy a kalifornské psychologie dalo vznik „osobnímu rozvoji“ a jeho mnoha metodám. Jak naznačuje název, osobní rozvoj je vláda ega bez zábran. Je třeba „milovat sám sebe“, „milovat své tělo“, „rozvíjet své skryté schopnosti“, „harmonizovat se s jemnými úrovněmi“, „nechat ožít své hluboké já“, anebo „spojit se v míru a jednotě“, „žít v bezpodmínečné lásce“, a celá ta sirupovitá změť, kterou čtete v literatuře Nového věku. Ta štědře distribuuje nádherná prázdná slova, ale nikdy se nezapomene přejít k pokladně. Světlo, to jsou peníze.

Řekněme něco i o čakrách, které fascinují tolik nezsvěcenců, a to od 60. let, kdy vešly ve známost díky józe. Vezmeme-li úvahu, jak byly tyto znalosti využity, pak by jogíni byli udělali lépe, kdyby byli zůstali ve svých himalajských skrýších.

V tradičních civilizacích zasvěcenci chránili své znalosti tak, že sem tam rozeseli do svých spisů záměrné omyly, aby odradili nevhodné zájemce a „spletli hlupáky“, jak říká zenové přísloví. Ezoterická znalost hodná toho jména zůstává tajná. Proto jsou svaté spisy, jako je Bible, kódovány. Platí to i pro indické magicko-technické spisy, jejichž aforismy skrývají klíče, které mohou znamenat opak toho, co zdánlivě říkají. Cílem je odklonit nezvané na falešné stezky, kde je menší riziko, že se jim něco stane.

Jednou z technik pro zvýšení vibrací organismu je užití rytmického dechu – pranajama. Na základě dostupných pojednání se může adept pozdvihnout až do éterické úrovně. Toto zrychlení rotace čaker přitahuje větší množství sluneční prány, a tak může přijít pocit blaha, které je možno zaměnit za autentickou duchovní zkušenost; ta však není nikdy podmíněn magickými mechanickými technikami.


Sféra New Age se tedy dychtivě vrhla na metody probouzení čaker, aby mohla západnímu publiku, které chce rychlé výsledky za co nejmenší námahu, prodávat snadné triky. Shrneme-li jejich směšné metody, pak čakrám našich domácích jogínů nehrozí, že by explodovaly, a jejich kundalini může klidně spát, anebo nanejvýš vyvolat záchvaty sexu, které mohou být spěšně označeny za „tantrickou zkušenost“.

Proč skuteční zasvěcenci použili pasti, aby odvrátili zvědavce? Protože svaté tajemství musí zůstat skryto před „špinavýma rukama“ - výraz značící, že nehodný, který se přiblíží k posvátnému, se otráví a může onemocnět.

Hermetické spisy, které pojednávají o transmutaci těla, zahalily tajemství této transformace do obskurního alchymistického jazyka. Pravé Světlo je vnitřní, ale je hledáno venku, na nebi, kde září pouze neony iluze.

Je jedno tajemství ohledně čaker a jejich způsobu rotace. Čakry, což jsou „kola“ přitahující do těla subtilní energie, se točí v přirozených podmínkách vždy ve stejném směru. Když je v člověku probuzena nesmrtelná duše, tehdy se směr rotace čaker obrátí. Tato „konverze“ umožňuje přitahovat do organismu nové energie, pocházející z božských dimenzí. Tyto posvátné síly jsou tedy chráněny před veškerým zachycením nezasvěcenci, kteří ještě nedokončili řádný proces čištění, zvaný „smrt ega“. Ani „osobní rozvoj“, ani pseudojóga nemohou směr točení čaker obrátit, protože toto energetické obrácení je závislé na skutečném zrození božské duše. A obráceně, otevření časker zesílením přirozené energetické moci vede pouze k silnějšímu spojení s neviditelnými úrovněmi nízkých hierarchií. To je ta okultní léčka.

Kanály jako média jsou bytosti, které se v minulém životě věnovaly retrográdnímu rozvoji magie. Jako média mají někdy dar předpovídat, ale to je na duchovní cestě překážka. Zachycují informace, ale tak, že jsou „očarováni“. Nic neovládají. Jsou to pijavice. Potřebují si dělat reklamu, aby zachytili stále více obětí a rozšiřovat okruh vlivu „kokonů“, kteří je manipulují. (Kokony jsou beztělé entity, které zůstávají připoutány k Zemi.)

Jejich ego je napojeno na nevědomé nadjá, které si pletou s vyšším Já. Šikovně dovedou skrývat, což jim umožňuje, že se mohou nechat pokládat za „služebníky světla“. Jsou to falešní proroci, i když mohou být upřímní, protože jsou oslněni světlem Lucifera. Jsou to slepci, kteří vedou slepé, a orientují své žáky na „širokou cestu “ klamů Mayi, odrazu Reality.

Svůj egoismus projevují bombastickými tituly, jako například ta žena, která se prezentuje jako inkarnace archanděla Michaela, aby prodala své žvásty.

Jak může někdo klesnout natolik, že se pokládá za archanděla Michaela? Od počátku musí hořet touhou, aby se stal někým v luciferovské pyramidě. Avšak míst na vrcholu je málo, a prorazit si cestu až k trůnu „knížete“ je těžké. Ve skutečnosti, když pozorujete kanály, tak zastávají málo vážená místa, jako potulní kazatelé na trhu, kteří kážou čumilům.

Když to shrneme, kanály jsou ovládány okultní lóží, která sleduje politický cíl – duchovní zmatenost. Tyto kanály jsou pověřeny posláním šířit poselství pseudoduchovního charakteru. Tato prázdná sdělení neposkytují nikdy osvobozující perspektivu, ale naopak, nasazují uzdu poznávání pravdy. Ruší vlny věku Vodnáře karikaturou spirituality, aby tak postavily hráz proti pravdě.


Vystaveno 7. 1. 2010






29 komentářů:

  1. Zrovna v radiu antene bayern rikali, ze merklovka uvazuje o volnem obchodovani evropa - rusko (euroasie).
    juhuuuu, zase bude chalva :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Thowtova poselství...Je zajímavé,že na začátku je vše sofistikovaně podáno,najednou ale JEDINÁ holá věta ho odkope,,,Jeho vyprávění o tom,že lidské tělo NENÍ SCHOPNĚ žít z prányhttps://www.youtube.com/watch?v=7xnBTz0Mg-I

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holt i temnáři dělají chyby, neboť jsou též bytosti stvořené, podobně jako lidé zde na Zemi.

      Vymazat
  3. "A před Jeho druhým příchodem objeví se řada falešných proroků..." A já bych dodal - Po skutcích poznáte je. Tyhle rádoby duchovní žvásty "napojených" jsou jen mlácením prázdné slámy, ale často nebezpečným mlácením. Díky za tenhle článek, lidé jsou dnes opravdu často zmateni a nevědí, komu věřit, aby náhodou ten "vlak do nové dimenze" nezmeškali. Ale bacha na to, je třeba stát na správném nádraží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře, jestli tak nejsme vyučovani věřit SAMI SOBĚ.

      Vymazat
    2. Na vlak do pekel jako někteří z vás zrovna nečekám :-)

      Vymazat
  4. Tak toto je jiný druh channelingu od vetřelců,protože mezi řádky čtu program ničení,který se snaží na planetě Zemi rozšířit.Člověk má v sobě program tvoření, rozvíjení se a učení.Vetřelci zkouší nový způsob ovlivňování lidí pro své fungování aby se zde mohli udržet co nejdéle a hlavně škodit.

    OdpovědětVymazat
  5. Musíme si také uvědomit, že v tom lítají obrovské peníze: přednášky, DVD, knihy atd... Je mi líto lidí, kteří se nechají opít snůškou sladkých vět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inu, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají...

      Vymazat
  6. Dík za tento článek. Pomůže řadě lidí před zblouděním. Není dobré nechat se unést vším co je nám na první pohled sympatické. Nakonec se vždy musíte zeptat svého já, zda tomu důvěřovat či nikoliv. Ze začátku se můžete i často mýlit, avšak časté sebedotazování a poctivost k sobě samému vás vždy vrátí na správnou cestu. - Pavel Jan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak to také cítím. Přečetla jsem spoustu knih a dnes mohu říct, že úplně nesouzním s žádnou.Vyplatí se dát na své pocity a nikdy si nenechat podsunout myšlenku, že někdo jiný to ví líp. A někdy je tam ta manipulace vsunutá velmi sofistikovaně a člověku to chvíli trvá, než to identifikuje nebo než se rozhodne. Ale vždycky je to tak, že prostě ten červík hlodá a hlodá a nakonec se ten prvotní špatný pocit potvrdí. Holt já tu úctu k "autoritám" nějak nemám od narození, jediná autorita, kterou uznávám, je stvořitel a pak já sama :)
      Lvice

      Vymazat
  7. Příkladem poctivosti k sobě samému i k druhým jsou rozhodně Catharové (tzv. Albigenští), kteří působili cca 200 let před vznikem první vlny renesance na jihu Francie. Pokračovali v uctívání Bohyně, ženského aspektu Božství. Což ovšem temnáři, přestrojovaní zlí vlci na hodné ovce, nesnesli (proto už ve 4. století uctívání Bohyně zakázali a poté potlačovali). Jistě po nějakou dobu měli Albigenští v držení Grál. Byli tak duchovně čistí, že se snad pokusili o vypnutí temnářského energetického ovládání života na Zemi. No to bylo na temnářské bastardy už moc a uspořádali proti nim křížovou výpravu. Snad se někteří Albigenští zachránili.... Dnes se běžně můžeme dočíst, např. na wikipedii, že Albigenští byli kacíři či heretici. Ale opak je pravdou. Paradoxní je, že často čisté duchovní učení bývá považováno za špatné a temnářsky zmanipulované duchovní učení bývá vynášeno a hromadně akceptováno za pravé a hodné následování. A proto pravdu! Pravdu i do toho, jak to bylo s Albigenskými. Na závěr je odkaz na jejich píseň:
    https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=OecY9I_oPv8&x-yt-cl=84503534#t=47

    OdpovědětVymazat
  8. No clanek se velmi spatne cetl, tezkopadny, preskakuje bez navaznosti, spousta slozitych obratu, cizich slov...a poselstvi trochu zbytecne, ze si ma dat clovek pozor a neverit vsemu, co se pise na internetu, to asi vi kazdy, navic je to rozepsano na hodinu zmateneho cteni...

    OdpovědětVymazat


  9. Člověk míní, láska mění. Nejste v tom sami a nikdy nebudete, rok probuzené síly a vlastních rozhodnutí bez vnějších okolností bránících Vám v projevení přirozeným způsobem, touhou po svobodě. Člověk se probouzí, nabírá energii pro další fázi vzestupu, mnoho lidí v ulicích. Je to vyjádření a změna paradigmat, skoncování s ovládáním. ČLOVĚK se nenechá spoutat, svobodná mysl nemůže déle čekat, až příliš mnoho energie bylo ukotveno na to, aby se věci nepohnuly, aby člověk ustrnul.

    Všude tam, kde čelíte nesvobodě, ovládání. Všude tam kde se člověk probouzí, dojde ke změnám. Není to něco, co by se stalo přes noc a není to něco, co snese odklad. Je to něco, co se děje a ve větší míře dít bude. Je to něco, co je přirozené a dává vám větší možnosti i odvahu dělat věci v souladu, s řádem vesmíru.

    Plejádská mise začíná, žádáme vás o probuzení o plné jemno-hmotné vyjádření. Není co skrývat a není proč něco tajit. Jste tu, abyste konali. Jste tu, abyste vyjádřili každý svým jedinečným způsobem energie, které ukotvujete do svých těl se záměrem, který jste přijali jako posvátný program změn struktury lidské bytosti a tím vyvrcholil proces integrace a spolupráce na všech úrovních.

    Každý jste připraven svým vlastním způsobem, všichni máte možnost udělat co je ve vašich silách. Měníte strukturu času, vychýlili jste osu časoprostoru tím správným směrem, probudili jste svět a čekáte na odezvu. Žádáte změnu a změna přichází, je to váš úkol, je to váš plán, je to vaše mise.

    To co vidíte ve světě, je nová energie na pochodu ke svobodě, ke změně, která byla vyvolána novým myšlením, novými energiemi, které ukotvujete do svých těl, posvátných lidských nosičů. Bez této kotvy by nebyla změna možná. Někdo musí nést prapor, někdo musí být na místě činu v přestrojení a umožnit tak rozvoj, změnu víry a přesvědčení, která byla po staletí vydávána za jedinou možnost, za řád, který není možné změnit.

    Můžete očekávat naše manifestace na všech úrovních, díky vaši práci je to možné, nic nestojí v cestě.

    Jsme za to rádi, jsme s vámi.

    OdpovědětVymazat
  10. Bezva, konečně tu zaznělo něco pravdivého Když toto řekne člověk bližnímu- neuvěří :-) Naprostý souhlas s textem ohledně tzv. Iluzí Světla, světelných bytostí, a žvástů zaplňující duchovní weby a dnešní knihy. Člověk si mnohdy říká Bože, za co?!
    Mám jenom doplňující poznámečku k těm čakrám- odstaveček- je napsán zavádějícím způsobem ohledně toček,velikosti a směru čaker v návaznosti s vyššími vibracemi bytosti.
    Pokud člověk má přirozenou levotočivou energii (při zrození) i jeho čakry se točí v jeho "směru" a je to dobře. Pravotočivým- vpravo./ viz článek-protože toto energetické obrácení je závislé na skutečném zrození božské duše/ Pokud se čakry přetočí v opačný směr, je něco špatně,(změna nějaká)►Tady zmíním třeba násilné přetočení čaker nějakým „takyzasvěcením“ nějakých praktik tzv. stadionových mágů aj., zasvěcovací techniky duchovních směrů těch „zaručeně správných“ :-) Pokud se přetočí část čaker vlevo a některá vpravo, mluvíme o blokaci čaker- energií- v dané části těla- vznik až k nemoci. Něco jiného je rychlost toček- musí být ale v harmonii celkové- tj. navýšení toček čaker s navýšením energií těl i jejich částí. Srovnaná bytost je ta, která má čakry srovnané v lajně s téměř stejnými točky jednotlivých čaker v návaznosti na energii kundalini, počtem polí ducha, duše, vlastností bytosti- prostě vše musí harmonizovat v jedné linii vibrace. Pokud jsou někde výkyvy, pak je nelad a něco nefunguje dobře. Nezapomeňme, že jsme stále energetické bytosti v různých projevech energií.(hmotné a nehmotné) A ještě poznámečku-pokud je člověk v neharmonii některých částí a uměle si navýší točky čaker - přepaluje si zbytečně své buňky těla . Ano, otevřená čakra má jen problém popsaný-lehkost napadení negativními silami. Dle mě- uměle otevírat si čakry je riziko. Otevření čakry se ještě děje samovolně při scanování člověkem ale už je to vždy spojeno s oním rizikem infekce cizích energií. negativních pro něj.
    Síla jedince je v těch TOČKÁCH, které ale MUSÍ být v harmnonii s energetickým navýšením dalších části ostatních částí "těl". (kundalini, duch, duše, vlastnosti člověka a všech jejich energií, astrálních těl).
    Velikost čaker - jejich přirozené zvětšení až do prostoru se děje při fyzickém odchodu odsud (smrti). U žijícího jedince velikost čaker nemá rozhodující vliv na jeho zvýšeném energetickém potencionálu, ale někdy je zvětšená čakra jen proto, že je „infikovaná“ energiemi , cizími. Zvětší se, ale sníží točky.
    Moje zkušenost, nemusí být pravdou. :-)
    Příjemné dny všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to,co se nemá v současné době cvičit,jsou "bandhy".Bandhy jsou celkem tři a provádějí se v zádrži dechu a někdy se kombinují s pránájámickými technikami a ásanami.Bandha znamená v překladu uzávěr, blokace nebo vazba. Jedná se o uzávěry, které tlakem nebo podtlakem uzavírají tělesné otvory a tím dojde k oddělení části těla od nějaké tělní dutiny.V současné době je po těchto cvicích lidem špatně.My si máme čakry ladit vnitřním klidem a spokojeností,jen tak může hadí síla jednou hladce vyjet.Jakýkoliv jiný zásah je nebezpečný a může člověku ublížit.Více vysvětluje Iva na svých přednáškách a v Olomouci na to znovu upozorňovala.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    2. Srdečně Vás zdravím :-), dneska je doba velice zla.....ale řekněte mi, proč všichni pořád krouží okolo těch čaker? ?? Jakoby nic jiného neexistovalo. Láska také musí svirat ve své dlani meč. :-) Na "samou lásku" dojelo už hodně lidi......úplně nejlepší je se oddělit od nevhodných lidí....ne pokaždé to jde. Nepisete sice o karme, ale každý děj rovněž nemusí být podmíněn karmou.:-). Dobré určitě jest žít svůj život pro radost své duše a Boha - pak člověk ani nemůže jednat špatně :-). Jáchym

      Vymazat
    3. Vše je podmíněno karmou,jde o to se naučit si další karmu nevytvářet a čakry mají v současné době důležitou roli.Je to pojítko mezi Bohem a naším nitrem.Naše těla jsou chrám,kde by měl být Bůh a ne žádná hmota.Každá čakra má svoje nastavení a když nefunguje tak,jak by měla,Bůh,nebo energie (je úplně jedno,jak to člověk nazve),skrze nás nemůže pracovat a kde je obsažen Bůh,tam už není žádné utrpení,ani nemoci,protože je tam jen radost a láska,je to stav nitra,které sice ví,že ego existuje,ale už mu nepodléhá Jinak láska má spoustu podob,může být sobecká a egoistická,ale ta pravá nerozlišuje na nevhodné,nebo zlé,ani nesoudí,protože ví,že jsme všichni jedno,protože Bůh je celek a i Ty jsi v něm obsažený a jsi obsažený i v nás všech.Ta pravá láska je soucit a souhlas ke všemu a všem.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    4. Děkuji za odpověď :-), ale z tou karmou mi to prostě nesedi, mám odlišné zasvěcení. Karma je jen částí ZÁKONA ZPĚTNÉHO PŮSOBENÍ, nelze všechno svádět jenom na karmu :-), která se hodně zneužívá proti mnoha hledajícím. Adepti čehokoliv mají často jedno společné: "Pro same stromy nevidí les". Nebo ještě jinak. Když se rozhodnu ve své hlouposti někomu ublížit, ještě to neznamená, že je to špatna karma dotyčného. Šlo by jen o mou pomylenou svobodnou vůli a pak by z toho klíčila špatna karma pro mě. V životě není jenom účetnictví. Jáchym

      Vymazat
    5. A za další je třeba říct, že jsme sice vyšli z z Boha, ale je nutno zde povědět: " Je nutno respektovat různé druhý Stvoření = člověk není Bůh a určitě se v nikom dalším a ve všem určitě nenachází, jinak je to KLAM! " :-))))) Jáchym

      Vymazat

    6. Určitě nesvádím nic na karmu,ale díky karmě se učím rozlišovat,co mám a nebo taky příště už nemám dělat a na co si dát pozor.Karma není zlá, je to jen známka,kterou dostanu,když se sem narodím a navazuji na předešlé zkušenosti z minulých životů.Když třeba neumím odpouštět,tak se sem narodím se známkou 4 na druhé čakře,která je v oblasti břicha.Lidé i situace budu mít nastavené v životě tak,že mne budou školit na tuto oblast.Jsou tam třeba vztahové záležitosti a já se třeba s někým rozejdu,bude to dramatické a tomu dotyčnému neodpustím,protože si budu myslet,že mi ublížil.Takže časem v této oblasti onemocním..třeba nějaké gynekologické problémy ,nebo zánět močáku,ledvin no a budu z toho nešťastná.Jenže ta nemoc je dobrá v tom smyslu,že mi jen naznačí moje odpory vůči neschopnosti mého neodpuštění.Když už vím,jak to funguje,tak je jasné,že nikdo mi nic neudělal schválně,že mě to přišel jen naučit.Když s někým budu donekonečna bojovat,tak si budu těma odporama neustále zapisovat další karmu.Když odpustím,známka opravena,mám jedničku a i nemoc se v této oblasti dočistí a nebude se opakovat.A takhle máme známky na každé čakře.My se sem nerodíme na dovolenou,zde je to peklíčko a očistec.My se zde učíme a hlavně hledáme sami sebe.Bůh je prožitek a zažívá sám sebe v mnoha podobách.Bůh je celek,akorát je oblečený do různých podob a to oblečení představuje "ego".a to Bůh není.Čím víc člověk podléhá egu (zákon Satana),tak tím víc je oddělený od celku "Boha".Ego mi třeba bude našeptávat,ať něco ukradnu (přijde s nabídkou)..v pohádkách je to dost časté.."upsal se ďáblu".Když se nechám zlákat,opět si píšu karmu.Když ne a mě někdo okrade,tak nebudu lamentovat,protože z toho celku jsem musela někomu zákonitě zase já vzít.Hmota nás učí a čím více se s hmotou budu ztotožňovat,tak opět budu žít odděleně od celku "Boha".To,co hledáme je ten Bůh v nás.Jinak svobodnou vůli nemáme ve hmotě skoro žádnou.My si volíme,co zde chceme zažít a tím je naše svobodná vůle vyčerpána,je nám prostě naprd.My se zde učíme nitrem neodporovat,tak když už jsem zde vlezla,má to důvod a vše je nastavené v mém životě správně (včetně politiků..smích!!).
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    7. Přečtěte si něco od Petra Chelčického, a hned vám bude jasněji, o co se tu a proč hraje.

      Vymazat
  11. z kaluze do blata za nos vedu nas ...

    OdpovědětVymazat
  12. A co pan COBRA? Kdo umíte anglicky ,hledejte untuicí RYZOST informací http://www.exopolitika.cz/news/kontakter-cobra-z-plejad/

    OdpovědětVymazat
  13. Kazdy mame svoju cestu,a tak ako je mnoho cielov je i mnoho ciest a musi byt mnoho sposobov ako ciel dosiahnut.Preto musi byt mnoho ucitelov a mnoho foriem uceni aby si kazdy mohol vybrat a najst ten svoj sposob cesty ktory v nom rezonuje-sedi mu. A vsetky ostatne su potom prenho nezmyslami i ked su tiez tie prave len nie pre vsetkych lebo kazdy ma inu cestu a iny ciel. Takze ze si treba davat pozor a vsetky informacie este precedit cez vlastne syto-najst si v tom vlastnu pravdu a ostatne odhodit..co znamena ze sa vas to nedotkne.Nakoniec vsetko musime sami v sebe najst a k tomu patri aj moznost zidenia z cesty... tyto ludia nam len pomahaju najst k tomu cestu-kazdemu taku aku potrebuje preto je ich tak vela a hovoria inymi sposobmi. Aby sme spoznali svetlo musi tu byt i temnota-za tymto ucelom bola stvorena hmota..inak sme mohli zostat tam kde sme boli. Toto v clanku celkom stacilo napisat a vsetko ostatne je tam zbytocne a Pravdivo Nepravdive!Kazdy mame svoj ciel a sposob cesty a ucenia a pochopenia-dosiahnutia.Preto musi iste i ucitel ucit inak no nie?! .. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. To je jako říci že vám všichni lidi pomůžou jenom špatně. Problém je že nevědí s kým mluví, natož koho správného se na to zeptat. No, a o šíření takovýchto informací ani nemluvě. Neházejte všechny do stejného pytle, je spousta bytostí co vám pomohou 'korektně'. Za sebe vám mohu říci, že všechno je úplně jinak než se ve skutečnosti jeví. Jakub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že nápomocníků a spolupracovníků temna je mezi námi víc než dost, proto ten kolosální zmatek a chaos mezi lidmi.

      Vymazat
    2. No a? To přeci není žádná novinka, říká se tomu dualita. To však nevadí, problémem je že lidé si nepamatují proč to tak je. I ten nejprotivnější a pro Vás nejodpornější člověk může být čistá duše s posláním o kterém se Vám ani nesnilo. To však nevíte, a v drtivé většině to neví ani on sám. Jo a spolupracovníků temna, jak jim říkáte, je jenom pár, ono totiž to je náš píseček a většinu schizmat si vytváříme sami tak z 99:8 procent. Je to jenom přehazování viny na ostatní jež pramení z vlastní nespokojenosti ať se svým životem atp. Píšu to do pořád do kola. Musíme začít sami od sebe. Kuba

      Vymazat
  15. ODPUŠTĚNÍ

    Duše seděly kolem kulatého stolu a vybíraly si příští úkoly. Jedna z nich, silná a odvážná, vstala a ptala se:
    – Tentokrát jdu na Zem naučit se odpouštět. Pomůžete mi s tím někdo?
    Duše soucitně a snad i s jistým úlekem říkaly:
    – To je jeden z nejtěžších úkolů… Někdy na to nestačí ani celý jeden život… Budeš tolik trpět… Je nám tě líto… Ale můžeš to dokázat… Pomůžeme ti…
    Jedna z duší prohlásila:
    – Budu na Zemi vedle tebe a pomůžu ti. Budu tvým manželem a budeme mít spoustu problémů. Většinou mojí vinou – a ty se budeš učit mi odpouštět.
    Jiná duše si povzdechla:
    – Tak já se stanu jedním z tvých rodičů. Zařídím ti těžké dětství, pak se ti budu plést do života, bránit ti v různých věcech, a ty se budeš učit mi odpouštět.
    Třetí z duší řekla:
    – Budu na Zemi jedním z tvých šéfů. Budu k tobě často nespravedlivá a arogantní, aby ses mohla naučit prožít si pocit odpuštění…
    Ještě několik dalších duší dalo najevo ochotu se s ní v různých momentech v budoucnu setkat, aby jí umožnily pevně si vštípit schopnost odpouštět. .. Nakonec si tedy každá z duší vzala svůj plánovaný úkol, probraly ještě podrobně vzájemně propojený životní plán, v němž jedna druhou bude učit a vést k osvojení nové schopnosti… Pak se vydaly ke ztělesnění na Zemi.
    Je však už vrozenou zvláštností výuky duší, že narozením se jejich paměť většinou všeho zbaví. Jen málo z nich se dovtípí, že náhody nejsou tak docela náhody a že jakýkoli člověk se v našem životě objevuje právě ve chvíli, kdy je nám třeba lekce, kterou s sebou přináší.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.