Stránky

24. ledna 2015

Jak nás channelingy tahají za nos

Toto je přetisk mého článku, který byl původně zveřejněn 19. 11. 2013. Měl tehdy pro mě nečekanou čtenost ... vše v něm zůstává pravdivé i po 2 letech, a možná to někomu vhodně doplní moje nedávné překlady z francouzského webu hledačů pravdy, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/channelingy-odhodte-masky.html


Původní článek: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/11/jak-nas-channelingy-tahaji-za-nos.html

Sepsal OrgoNet.
19. 11. 2013

V současné době asi není lidských silách rozlišit v oblasti alternativních informací, co je pravda a co není, kdo je disinformátor, kdo se snaží manipulovat a kdo je jenom "užitečný idiot". Vše je absolutně propleteno. I já procházím různými fázemi poznání, a myslím, že je nejvyšší čas zde přehodnotit můj vztah k channelingům. Do loňského data Vzestupu 12. 12. 2012 jim tu bylo věnováno hodně prostoru (což jste mi někteří vytýkali, ale mně se to v tu dobu zdálo pravdivé).

(Léčky a iluze NWO: New Age, Channeling, Reiki, Antikrist - Maitreaya, Blue Beam, Mayský kalendář, atd.)





Všemožné světové channelingy od různých světců, archandělů a mimozemšťanů, ba i od Ježíše a jeho matky, jsou shromažďovány na webu The Golden Age of Gaia (GAG), který si předsevzal, že povede lidstvo k Vzestupu, a dále do Nového věku. Takže to je můj hlavní zdroj kanálových (des)informací. Jeho editor Steve Beckow je historik, a před "Vzestupem" jsme byli na podivuhodně stejné notě.


V období blamáže channelingových zdrojů těsně po Vzestupu byl vůči některým zdrojům i mírně kritický, ale pak si zase ho "přitáhli" tím, že mu dali pocit "nepostradatelnosti" v hnutí "pracovníků světla". Takže on zůstává, kde byl, a já se učím od Ivy. (Zajímalo by mě, co by na ni říkal? Po nějakou dobu byl opravdu mou spřízněnou duší ...)

Pozorování mě tedy za poslední rok dovedlo k tomu, že je zřejmě naprostá pravda, co píše Daniel: že channelingové hnutí je dílem NWO a jeho psychotronických zbraní, a prostřednictvím channelingů prosazuje elita svou agendu.

"... je zvláštní, že právě v tu dobu (zavádění psychotronických zbraní, pozn. Orgonet.), na počátku 80. let, začalo také „channelingové šílenství“. Už to nejsou obvyklá média z dřívější doby, která komunikovala s dušemi zemřelých, ale nabralo to nový směr: komunikace s mimozemšťany z vnějšího vesmíru, jiných planet a jiných dimenzí. (36)
Monast zastává názor, že veškeré tyto channelingové informace, údajně od mimozemšťanů, jsou pouhou propagandou a snahou ovládat duchovní vývoj člověka tím, že pojem „boha“ je stále externalizován – jen se prostě přesunul ze starých bohů na nové ET. Ale pořád je tu ta samá skupina vládců, která tahá za vodicí nitky."
"1. Začne to nějakou světovou ekonomickou katastrofou. Nebude to úplný krach, ale dostatečný k tomu, aby zavedli nějakou dočasnou měnu, nežli zavedou elektronické peníze nahrazující veškeré papírové a plastové peníze. (5)Nemusíte dlouho surfovat po netu, abyste zjistili, že už to začíná probíhat, například projekty jako OPTT (One People´s Public Trust), Neil Keenan a jeho „globální fondy“, revaluace (RV) iráckého dináru, volné „replikátory“ pro dobré otroky, aby naplnily jejich životy materiálními statky, „reset“ bankovního systému, atd., to vše má něco společného: všechny jsou nějaké dávání: dostanete něco za nic. I příroda používá koncept „dávání“, a to velmi často, ale rozdíl je v tom, že v přírodě se tomu říká návnada. 
2. Druhou věcí je namluvit křesťanům, že při předpokládaném božském zásahu mimozemské civilizace na záchranu pozemšťanů od divokého a nemilosrdného démona dojde k extázi. Jejím cílem je zbavit se veškeré významné opozice proti naplnění NWO jednou ranou, a to v rámci hodin od započetí nebeské show!“ (5)To je týž vzorec, ale místo dárků tu máme spasitele, další starý koncept, kde nějaká entita bere na sebe záchranu bezradných lidí svým zásahem, „masovým zatýkáním“ zkaženého politického nebo obchodního systému. Anebo jde o záchranu prostřednictvím „vzestupu“, čili „masového povýšení“ k vyššímu stavu bytostí, kde uniknete opresívnímu systému. Opět to od vás nevyžaduje nic, jen si lehnout na záda, dát si další pivko a „užít si ohňostroj“. Přesvědčit lidi, že jsou bezmocní, je dobrý způsob, jak zredukovat opozici."


Příklady projevů agendy NWO na GAG: Dostanete něco za nic

Editor Steve Beckow podivuhodně věří ve svou výhradní osobní komunikaci s Archandělem Michaelem, předávanou tlumočnicí "Rady lásky", Lindou Dillon, přímo hlasem. Je to velmi působivé. Nepochybuji, že božství zajisté toto dokáže, promlouvat přímo přes lidskou osobu, ale projevy Archanděla Michaela se obsahově poněkud měnily, od počátečního univerzálního nabádání k lásce a světlu až po konkrétní ekonomické pokyny, které dobře zapadají do koncepce Illuminátů - slibovat něco zadarmo.

Chcete být milionářem? Kupte si vietamský dong

Archanděl Michael například v září "pracovníkům světla" poradil, že si mají zakoupit vietnamský dong, který je těžce podhodnocený. Že v brzké době dojde k jeho revaluaci, a tímto způsobem se stanou majitelé dongu z ničeho nic milionáři (peníze samozřejmě použijí na "hnutí světla", a své nezbytné potřeby). (Řada pracovníků světla, co chodí na ten web,  totiž uvěřila channelingům a počítala s tím, že po Vzestupu nastane okamžitě zlatý věk, a že peníze už nebudou potřeba, a tak ve svatém nadšení věnovali své úspory na dobročinné účely, a pokud neměli práci, tak nemají teď z čeho žít ...)
Z článku
http://goldenageofgaia.com/the-global-currency-reset/the-reval-itself/one-last-reminder-on-the-reval/
"Představte si, že dong, který stojí několik pencí, bude zhodnocen na 2, 3 nebo 4 dolary. ... Když si koupíte dongy za 96 dolarů, dostanete 1,6 miliónu dongů, a když budou zhodnoceny na 2 dolary, vynese to 3,2 miliónu dolarů. Takže za 10 dolarů dostanete třeba 320 000 USD."

Takže, GAG má na téma "revaluace" a "reset světové měny" mnoho článků, které řeší, kde koupit dongy, jak to pak provést s výměnou, s daní, a jak v klidu počkat, protože vše se děje samo. (Moc to nerozhlašovat, je to speciální informace pro pracovníky světla (:-))) 
Revaluace byla bezprostředně očekávána už v září, ale od té doby se zatím nic neděje...

(Poradna pro Čechy, kteří by to chtěli zkusit: v Evropě nikde vietnamský dong nekoupíte. Na e-bay ano, ale nelze ho převést k nám. Nejlepší je asi zaletět si do Vietnamu, na letišti vyměnit eura či dolary, a čekejte (:-))). Ale kde vám ty milióny pak proplatí???) (Pochybuju, že naše početná českovietnamská populace má u sebe tuto měnu.)

Globální fondy rozdávají peníze všem

Webem a mailovou poštou občas probleskne zpráva, že existují nějaké "globální fondy" založené před desítkami či stovkami let různými mecenáši, a mají dnes hodnotu "miliard miliard miliard" dolarů, jsou kryté zlatem a vykoupí všechny dluhy, korporace a vše, co patří Illuminátům, a všem lidem na Zemi rozdají milióny peněz. Bude to co nevidět.

Nejznámější takový údajný fond je Saint Germain Prosperity Trust, který založil před x lety až staletími kanálující světec Saint Germaine, a na jehož kontě je prý těch "1+40 nul" dolarů, řádově to neumím ani říct.

Na GAG viz např. článek: "Prosperita z fondu Saint Germain poteče jako mana nebeská" http://goldenageofgaia.com/2013/08/st-germaine-prosperity-will-flow-like-manna-from-heaven/

A "poplašný mail", co mi přišel od "pracovníků světla" (mají mě na seznamu):
30. 6. 2013
Milá skupino překladatelů, podle rozhlasu Hollow Earth Network se dnes ráno fondu Saint Germain podařilo zahájit vyplácení 234 triliónů dolarů krytých zlatem světu. To je zpráva, která dosvědčuje sdělení od Salusy, jehož překlad přikládám. Taki

Jiným takovým fondem je OPPT . One People´s Public Trust - údajně skupina právníků a ekonomů a boháčů, kteří se rozhodli, že bohatství světa je třeba rozdělit všem lidem. Více na http://wakeup-world.com/oppt-in/


(Pozn. Orgonet: Sorry, tento odkaz už  r. 2015 nefunguje, ale zprávy o tomto počinu najdete sem tam na webech z druhé ruky, a občas se na to někdo nachytá.... Viz moje nedávná korespondence se čtenářem, který tento fond právě objevil: Píšu mu:  
"Oni měli ještě před rokem web, který jak koukám už není, a samozřejmě se to šířilo po různých alternativních webech. To, co máš ty, na http://i-uv.com/oppt-absolute/oppt-tools/oppt-faq/ je určitě jeden z přetisků jejich "dokumentů". Podstatné je myslím, že harmonogram, který si stanovili, viz též http://rationalwiki.org/wiki/One_People%27s_Public_Trust , naprosto nedodržují, vlastně se z něho nestalo vůbec nic, a když se někdo zeptá kdy to bude, vydávají neurčité optimistické proklamace podobně jako channelinkáři, když se jich zeptají, kdy už bude ten nový lepší svět 5D.
OPPT je podle mě jen takové (po)hnutí zahrnující New Age a transformacionáře do Nového věku a tak. Nemyslím, že by to prakticky něčeho mohlo dosáhnout. Taková slibotechna, velmi podobná tomu, co slibují channelingy, akorát k tomu používají právnické termíny, což zřejmě má zabírat na ty, na které nezabírají běžné channelingové řeči o energiích a vibracích a lásce a světle atd.  (:-)))
V USA podle channelingů údajně mělo začít fungovat něco podobného pod názvem NESARA, pár alternativních webů to pořád omílá, ale taky se nic zatím neděje.
Tak uvidíme, jestli o tom ještě uslyšíme (:-)))"

Takže jen čekejte, na všem už se pracuje.


NESARA - zákon/program na obnovu světa

Zákon, či program globální prosperity, dle něhož bude obnoven svět. Nějaký takový zákon v USA snad i existuje, i když o jeho cílech jsou pochybnosti. Přehled anglicky viz např. http://alcuinbramerton.blogspot.cz/2007/07/nesara-announcement-expected-in-run-up.html
Opět jasná nabídka: dostanete vše zadarmo, stačí si počkat.

Masové zatýkání 


Channelingy již před Vzestupem slibovaly masové zatýkání elity, a po Vzestupu se snažily přinášet důkazy, že k tomuto zatýkání již dochází. 

K tomuto účelu byly založeny různé (asi fiktivní) organizace právníků, které vydávaly a šířily na internetu zatykače na různé veřejné činitele, např. na papeže (to jsme psali i na Orgonetu, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/papez-abdikoval-aby-se-vyhnul-zatceni.html). Ty zatykače ovšem vypadaly hned podezřele, a neměly právní moc, a nějak to vždy vyšumělo do ztracena. Jen abychom si mysleli, že se nějaká spravedlnost už děje.

Nějací politici sice v průběhu roku zatčeni byli, to ano, ale to je asi dohonila karma ...

Poplašná zpráva o masovém zatýkání na GAG: Důkaz masových rezignací v elitě:
http://somethingthatdescribesmeandmyarticles.blogspot.cz/2013/02/proof-of-500-elite-resignations-mass.html

Containment - omezení členů elity

Na GAG do omezování činnosti elity byli zapleteni i mimozemšťané, kteří údajně dokázali "zneškodnit" členy elity, tak, aby sice jako fungovali, ale nemohli dělat škodlivá rozhodnutí. "Temní jedinci" byli obklopeni "světelným boxem", který jim bránil škodit. V tomto tzv "containmentu" byli údajně Putin, mnoho členů americké vlády, bývalý papež, a já nevím kdo ještě. (Tuto informaci také šířil hlavně Archanděl Michael, a potom i ostatní zdroje, co nechtěly zůstat pozadu. )
Viz např. http://goldenageofgaia.com/2013/09/the-process-of-containment-explained/

Závěry

Na channelingy stále dokážu věřit, ale ...

V každém channelingu, i ovlivněném, je kus pravdy. Můj oblíbený Matthew mě nepochybně krásně učil, dokud nezačal příliš konkrétně vykládat současnou situaci, pak to už bylo podezřelé. Myslím, že klidně mohli v příhodný čas začít vpravovat jeho matce do mozku příslušné signály, co má říkat?

Za dost čistý zdroj považuju možná SaLuSu, který/a  přestal/a vysílat v březnu tohoto roku, pokud vím (Mike Quinsey měl mrtvici). Poslední sdělení z března mi připadá hodně vysoko, ale musel/a asi s pravdou brzdit, lidi by víc nepochopili. (Nejvyšší čisté vědění říká teď Iva, a kolik lidí, i těch "duchovních", je schopno to přijmout?) Předpokládám, že funguje i falešný/á Salusa ...

Věřím, že dobročinní mimozemšťané existují a že nám pomáhají, ale že do jejich sdělení se plete naše pozemská elita. 

Neumím teď rozpoznat, zda existují nějaké skutečné channelingové zdroje, nevytvořené NWO nebo neovlivněné. Možná jsou to jenom ty, které tak trochu podceňujeme, protože komunikují "nedokonale", třeba prostřednictvím písmen (dívky z Telče, Ross Purviance) apod?

Podnětem k sepsání těchto postřehů byl Danielův článek. Pokud čtete anglicky, tak si na webu najdete jistě mnoho dalších informací. 

Umíte si představit, že se mi moc chtělo zveřejnit tu bomba informaci o vietnamském dongu, ale říkám si, to je nějaká fligna, počkej. A stačilo pár měsíců počkat, a je z toho jasný nesmysl.

Dodatek: Jeden velmi výstižný komentář čtenáře:
Anonymní 20. listopadu 2013 5:09
Podle mně nejdůležitějsí 5D channelingy jsou ty naše, nám nejbližší.
A to (pridal jsem i me osobni pocitove komentare) :
Ego: "Postřílejte ty sprejery, nebo mi nějak vymažte z hlavy chemtrails at na to nemusim myslet a muzu se zabyvat svym blahem"
Duše: "Nenechavej se tim rozhodit, at muzou proudit energie a at nam v nasem duchovnim 4D prostoru pro spojeni mysli a vyssiho ja nevznika nase osobni chemtrailsova blokada"
Mysl: "Sleduj to, zkoumej to, mas mozek a i kdyz to nebude pravda, tak se svet nezbori"
Tělo: "Pecuj o mou prizemni 3D schranku a neplytvej energii na dění někde 10 km nad náma"
Vyšší já: "Neboj, já tě povedu i když ti budou sypat na hlavu ten největší sajrajt"

P. S. Orgonet 28. 11. 2013:
Díky všem za upřímné komentáře.
Co teda dělat, abychom byli lepšími lidmi?
Možná se stačí řídit příslovím: "Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim."
To stačí. V tom je všechno.
Není to nejlehčí, ale jde to. Než na někoho/něco zareaguji, představím si, jak by se moje reakce líbila mně, kdybych byl na místě toho druhého...
Každý den aspoň jednou, a každý den budeme o kousek lepší...


56 komentářů:

  1. a copak COBRA?http://www.exopolitika.cz/news/kontakter-cobra-z-plejad/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event tady stepuje ten MICHAEL...vypadá,že švédský web je švindl,nebo i COBRA..https://www.youtube.com/watch?v=Yd876I7m-7A&feature=em-upload_owner

      Vymazat
  2. Jojo, taky jsem svého času "hltal" channelingy, docela mne zaujaly od Matthewa, které předával prostřednictví své matky. Ale jakmile začal o Obamovi jako zachránci planety ... skončil jsem. Nemyslím, že není dobré channelingy číst, každý by se měl řídit svým srdcem, city a hlavně láskou ke všemu a všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyžb jsem napsal o Mathewovi v souvislosti s Obamou,že je podvodník,nebylo to Orgonetem publikováno.Což mě zamrzelo.Takže stále moje oblíbená stránka,ale jsem ve střehu.I na orgonetu vybírejte srdcem.

      Vymazat
  3. Anonymní 20. listopadu 2013 5:09....tento přístup k dění mě někoho připomíná a dovolím si nesouhlasit ani s jedním náhledem,protože se tímto dovoluje aby entity měli stále volnost a vliv do všeho zasahovat.Už proto že lidé jsou součástí veškerého fungování na planetě Zemi a když si do toho necháme pořád kecat tak se musíme potom takto utěšovat a hlavně čekat že to za nás někdo vyřeší.Nevyřeší ....jednoduchý příklad když vařím polévku která začne přetékat,tak jdu a stlumím oheň a ne že si řeknu no ona utíká tak to nechám být.Přesně tak to platí i na ilumináty ne že jich nechám dělat si co chtějí ale dělám co je v mých možnostech,jinak se tady z toho nevymotáme.
    Také jsme se rozhodli než jsme se vtělili že takovými zkouškami projdeme i s těmi ilumináty. Proto nemůžeme ke všemu přihlížet že my s tím nic neuděláme jako lidé a mít jen sklopenou hlavu a nedívat se nahoru,proto zde nejsme aby jsme si nechali sypat i ten sajrajt na hlavu a spoléhat na vyšší síly.Ty vyšší síly jsou,jenže co se děje nám lidem si potřebujeme vyřešit jako lidé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč. A jestliže všechny demonstrace na náměstích jsou VŽDY svolávány agenty, kteří ty komedie vždy řídí, ale nikdy se tím nic nevyřeší, i kdyby tam stálo milion lidí, pak je tedy třeba zařídit se jinak. Jednat VŽDY jen sám za sebe. To znamená, že cokoliv se mi nelíbí, pak to odmítnout a nepodporovat to. Nelíbí se mi lži mainstreamu? Pak ho nikdy nekupovat. Nelíbí se mi lži a zprávy smrti v TV zprávách? Pak je nikdy neposlouchat. Nelíbí se mi dotěrný klab káárd v Tesscu? Pak si ho nikdy nepořizovat. Nelíbí se mi kreditní karty? Tak si je nikdy nepořizovat. A tak dále a tak dál.
      Když totiž jedná člověk sám za sebe, tak to je ta je největší síla pod sluncem. Když těch jedinců bude třeba 90 procent, tak nepotřebují chodit vyřvávat na demonstrace po náměstích. Jak již psal Neruda: Bude-li každý z nás z křemene, je celý národ z kvádrů. „Elita“ bude nahraná, když ji nebude poslouchat 90 procent lidí.

      Vymazat
    2. O ničem jsme se před narozením nerozhodovali. Duše byla stvořena a dostala od svého Stvořitele příkaz pro konkrétní život na Zemi. Byla současně ujištěna, že pokud se bude i ve vtělení držet svého Stvořitele a uctívat Jej,bude jí stále na blízku a ku pomoci.

      Vymazat
    3. Tomu se říká občanská neposlušnost. Za Gándího v Indii se stalo, že malým zemědělcům v důsledku neúrody byly státem zabaveny stroje, nástroje, nářadí apod. na uhrazení z takto vzniklých dluhů. Když došlo na dražby, ostatní rolníci, zemědělci se vzájemně dohodli, že nikdo nic nekoupí. Nepomohly ani nabídky do zahraničí. Dopadlo to nakonec tak, že vše bylo po neúspěšných aukcích vráceno zpět původním majitelům a dluhy prohlášeny za zahlazené. Korporátníci z usa a evropy syčeli jak hadi, když zjistili, o kolik peněz na vládním pardonu přišli.

      Vymazat
    4. Anonymní25. ledna 2015 10:52 To co píšete jen část celku- některé duše jsou poslány, většina si vybírá co si zde má zopáknout a prohloubit ve svém učení, dokud nepochopí a nepostoupí. Vaše : "ve vtělení držet svého Stvořitele a uctívat Jej," - to slovo "uctívat" mi zavání....co kdybychom napsali "ctít" ? Třeba..... :-)

      Vymazat
    5. Přesně blbý zprávy v televizi budou do tý doby, kdy si ještě někdo zapne...

      Vymazat
    6. Pro Anonymní26. ledna 2015 11:54
      Stále znovu a dokola opakujete nesmyslné ezoterické poučky, které stojí na hliněných nohou. Žádná duše si na Zemi nic nevybírá, je jen jak říkáte poslána prožít konkrétní život v těle na Zemi v prostředí 3D. Proč se musí lidé na Zemi rodit a umírat, je velké tajemství, které nám bude odhaleno na Konci Časů - tedy relativně brzy.

      Vymazat
    7. Anonymní27. ledna 2015 10:35 :-)))) Jak myslíš..... Přeji aby se tvoje nohy nepodmáčely.

      Vymazat
    8. To o tom podmáčení nohou nebylo vůbec vtipné, ale docela trapné, poněvadž se to netýkalo mě, ale naopak vás. To vám asi jaksi uniklo.

      Vymazat
  4. Milý orgonete, díky za tvou neúnavnou práci. Napadlo mne, že by si možná čtenáři mohli přečíst materiál nazvaný Tajemství Amenti, který jsem objevila před časem na www.Demiurg.cz. Jedná se o překlad holografických disků a obsahem je historie vývoje našeho vesmíru a lidstva až do současné doby. Archanděl Michael, hnutí New Age a mnoho dalších jsou tam uvedeni jako nástroje pro zavedení NWO. Pokud se channelingu týká, moc na ně nevěřím, ale udělala bych asi výjimku u www. Jeshua.cz. Podívej se na tyto stránky a zkus posoudit,o co se jedná. Všem čtenářům přeji pohodový rok 2015. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tajemství Amenti- jsou tam také vloženy bloky, bohužel. A k www.Jeshua.cz? Nu, snad stačí přečíst si http://www.jeshua.cz/rozhovor-s-pamelou-kribbe/

      Vymazat
    2. Jak je někde mnoho a mnoho slov - vypínam.... a jak je někde nedajbože fotka akejsi ľudskej tváre označená za Ježiša, či Jeshuu, pádím preč ešte rýchlejšie. :-) BE

      Vymazat
    3. Jak Pán Ježíš řekl, dbejte na to, aby Jeho druhý příchod nebyl pro vás hrozbou, nýbrž spásou ! Do druhého příchodu platí pro lidi odpuštění a milosrdenství ke spáse. Při druhém příchodu přijde již jako soudce, a pro lehkovážné, lehkověrné, odpůrce a zlolajníky to bude pravá pohroma ! Bůh totiž trestá jen zatvrzelá egem prošpikovaná srdce !

      Vymazat
  5. "Nejvyšší čisté vědění říká teď Iva, a kolik lidí, i těch "duchovních", je schopno to přijmout?" :-) Orgonet, sundej brýle a otevři srdce (to duchovní)- moje rada na Tvé současné přesvědčení.

    "Ale vývoj Země jde podle vesmírných zákonů, a podle nich se v tuto dobu má probudit 1/7 lidí, kteří jsou vývojově dosti vysoko, aby se naplnili božstvím až po Třetí oko a přestoupili do 5. dimenze, a přestali podléhat hmotě." - od paní Ivanky, že? Může i vysvětlit, proč "jen" po Třetí oko naplanění božstvím? ( i do tzv, Třetího oka lze lehce házet iluze :-) A co dál? Není to také "channeling"? A odkud? Ne nezlehčuji, nehaním, jen přemýšlím a pokládám nahlas otázky....

    OdpovědětVymazat
  6. Milý Orgonete myslím, ze nejjednodussi je kdyz se prestanes stresovat a zacnes sledovat svuj vlastní "kanál" a ten anál vypnes.....informacní práci, kterou delás je vynikající a to stací to je základní a podstaný potenciál ..základní situace, co se vlastne deje.....to funguje mezi lidmi jako snehová koule......a prijde Ti hned zpetná vazba......delás to velmi dobre dekuji a zdravím Te Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ......šmajnkot - anál zásadně nevypínat!!! Jsem odléčený zácpař, takže vím, o čem mluvím ( ostatně jako každý z nás) :-D :-D :-D .........

      Vymazat
    2. No to se sem zase dostal týpek, což ?

      Vymazat
  7. WWW.DOBRESDELENI.ESTRANKY.CZ
    WWW.JINEDETI.ESTRANKY.CZ
    WWW.KRYSTALKA.ESTRANKY.CZ

    OdpovědětVymazat
  8. Vsechno je dobre - i temnarsky chaneling si najde dusi,ktera se ma z toho poucit,a duse,ktere pro pouceni na tento chanel naleti.Kdo se s tim ma neco naucit,toho to nemine.Cesta se vzdy ukaze,je jen na nas,zda jdeme primo nebo oklikou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Temnářské chanellingy mají jeden jediný účel - lapat duše, a přivádět je k pádu ! Takže žádné poučení a podobné nesmysly.

      Vymazat
  9. Mne viac od začiatku viac sedia VEDY.sk ako tie západné chanelingi.Práve je aj tam o tom téma tak na posúdenie to sem dávam čo je Vám bližšie. Názov článku je Duchovný supermarket tak sa nebojte mimozemšťanov len sú tam spomenutý .

    http://vedy.sk/sk/mimozemstania.php#dsm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dávejte si velký pozor na ty tzv.duchovní supermarkety. Už císař Karel IV. varoval lidi, aby se střežili zahálky, a aby je s sebou nestáhla do hlubin pekla.

      Vymazat
  10. No, a co říci. Nevím. Internet je na jedné straně výborný pomocník, ale na druhé ďáblův pomocník. Kdo si myslí, že celou pravdu včetně různých varningů před apokalypsou najde někde na netu od vzdělaných pánů, je přesně na opačné cestě. Když jsem já kdysi začala hledat tu skutečnou pravdu, začínala jsem jako zarytý ateista u ufonků. Pak jsem přidala kombinaci ufa a budhismus.Jednoho dne jsem se rozhodla večer na co nejdelší čas zavřít oči, mysl. Úplně se prostě odpojit. Zalíbilo se mi to..a po čase mi začaly do hlavy přicházet ty Biblické úryvky. A pak jsem nad tím začala přemýšlet. Takže, kde je vlastně pravda ? Na netu, nebo v člověku ? Pokud se člověku nelíbí křesťanská pravda, pak je Boží zákonitostí, že ho k sobě přitáhnou "mnozí prorokové" ukrývající se mezi těmi changelingy a ufony.

    srdečně zdraví dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jste si dala odpověď, kde leží Pravda. Pravdu promlouvá Slovo, a Slovo přebývá u Boha. Proto jste zákonitě musela dojít k biblickým úryvkům ve stavu meditace. Buďte vděčná za to, že vám byla Pravda zjevena i přes nánosy všelijakých -ismů, -lingů a dalších sofistikovaných manipulátorů. Ne všichni, ač mohou nebo je jim dáno, jsou schopni této proměny !

      Vymazat
    2. :-) dan. neprepisovali ste niekedy Bibliu ?

      Vymazat
    3. anonymní 18:00
      jestli v minulém životě, to nevím. :- ) Ale Bibli v tomto životě jsem otevřela až mnohem později. Až když toho už bylo moc nad moje chápání. Nechci být podrobnější. Obávám se, že by jste mě beztak vinil (a) z toho, že moc fantazíruji. Anebo takhle : - ))) Ale jestli chcete, věřte mi, že jsou věci pozemské a jsou věci nebeské. Přeji pěkný den

      dan.

      Vymazat
    4. Anonymní 11:06
      Děkuji za pěkná slova. Ano, jsem vděčná. Když to přijde, změní se Vám svět před očima. Totéž přeji i Vám.

      dan.

      Vymazat
    5. Internet je podobně jako oheň výborný sluha, ale zlý pán. Na to nikdy nezapomínejte, jak mohou bolet popáleniny...

      Vymazat
  11. http://streetzurnal.cz/ufo-konspirace-jsou-vsechna-ufo-a-mimozemstane-pouze-zasterka/

    OdpovědětVymazat
  12. Na false flag ohledně chanellingů jsem Tě Orgo upozorňoval v minulosti již mnohokrát, ale tys měl růžové brýle jako mnozí další. Podobně jsem Tě varoval před Teal Scott, a také jsi na mé upozornění nedal. Je vás mnoho "nevěřících Tomášů", kterým se musí dokazovat to, co není zprvu zjevné. Tím tito Tomášové i nadále dokazují,že jsou stále ponořeni i v myšlení ve hmotě, které je nechece pustit do duchovního světa tak, jak by bylo třeba nebo jak zasluhují. Proto vše nové a neznámé pečlivě zkoumejte, a nedejte hned na "první dobrou". To jsou ty vějičky temných, na které vás jako ryby na udici loví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní 10:47
      Řekl(a) jste to velmi výstižně. ".....jsou stále ponořeni i v myšlení ve hmotě, které je nechce pustit do duchovního světa". Kdybych mohla, dala bych 10 hvězdiček * * * * * * * * * *

      dan.

      Vymazat
    2. Kdyby "Tomášové" používali srdce - nemohli by naletět... ale oni se stále chtějí sebetrýznit - horováním pro nějaký omyl.
      Myslí si asi, že s kamenným srdcem někdy něco skutečně důležitého pochopí... naivové - a stačí tak málo - na chvilku vypnout "rozum" a zeptat se svého vlastního srdce - to je totiž skutečně naše, zatímco rozum kdejakého našeptávače... ale nedají si říct a nedají, i když je to už snad po sté... asi nikdy nechtějí přestat s rozbíjením si vlastního nosu. Nu což mají holt smůlu, že nemají dostatečnou dávku pudu sebezáchovy...

      Vymazat
    3. Jak bylo nedávno vědecky dokázáno (ale info jsou o tom z pochopitelných důvodů velmi skromné) rozum a ego sídlí v mozku, zatímco duše a cit sídlí v srdci. Jsou proto i zdokumentované případy, kdy někomu "puklo srdce žalem" - tedy skutečně se roztrhlo a člověk na tyto následky zemřel.

      Vymazat
  13. Toto je velmi dobrý clánok a stými dielmi pred ním i ked sú aj práve channelingy.. Tu chcem pripojit, ze to nie sú jediné kanále co nása tahajú za nos. Toto video je dobre si pozriet, aby sme si konecne uvedomili ze ani v správach nie je jedno slovo pravdy a politici vedia hovorit iba klamstvá poväcsine. (Cest výnimkám)

    MH17 FALSE FLAG - CRISIS ACTORS COMPLETELY REVEALED!

    http://youtu.be/qZoDs6FgIsk

    OdpovědětVymazat
  14. A čo tak LYRICUS ? BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zavádějící a podvrh :-) Dál?

      Vymazat
    2. ... a Merlain ?

      Vymazat
    3. braková literatura pro "lepší lidičky"

      Vymazat
  15. http://www.theblackvault.com/m/articles/view/Mind-Control
    keby to niekto vedel prelozit bolo by super

    OdpovědětVymazat
  16. Vim, mili komentujici, na co narazite, na ty ruzne channelingy, par destitek jich mam take prectenych. Urcite je v tom manipulace, i kdyz jsou v nich pravdy.
    Ale ja mam 100ni pocit, ze mimozemstane existuji. Logicky - pomer nekonecnosti Vesmiru a nekonecnem poctu teles k jedne male planete zemi - mi rika, ze je jen malilililinkata pravdepodobnost, ze jsme ve Vesmiru sami. Dalsi indicii je, v jakem uzouckem spektru vibraci, svetla... vnimame. Je jasne, ze inteligence je jeste jinde.
    Mne se moc libi tzv. sacred geometry a Resonance Project pana Nassima Harameina ( https://www.facebook.com/TheResonanceProject?fref=ts )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 9:44
      o tom není třeba pochybovat, že mimozemšťané neboli obyvatelé jiných planet existují. Spíše zůstává otázka, co vše (jestli vůbec něco) co se o ufo na netu dá najít, je pravda. A jak říkám, kdo ví, zda alespoň nějaká pravda !

      dan.

      Vymazat
    2. I pravda zabalená ve lžích je stále jenom lež !

      Vymazat
    3. Jo, mimozemšťané existují. A co dělají s obydlenými planetami nám předvedli na Marsu. Všude, kam oko dohlédne samá spoušť a zmar.

      Vymazat
    4. Mimozemšťané už jsou dávno mezi náma,akorát my je zatím nevidíme.Jsou láskyplnější,mají vyšší vibrace a nezasahují do našeho vývoje.Někdo je i vidí.Nemáme se jich bát a mají nám v budoucnu pomáhat.Čeká se jen,až zde pro ně budou lepší podmínky.

      Vymazat
    5. Uvedl jste možná nevědomky zřejmě pravdu o zájmech mimozemšťanů (tedy některých) - Čeká se jen,až zde pro ně budou lepší podmínky.
      Pak by v současnosti probíhající terraforming planety Země dával smysl !

      Vymazat
  17. Bashar.org je pořád ještě dobrej...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bašár je dobrej tak akorát pro naivky.

      Vymazat
    2. To nie je Bašár, ale Bashar.

      Vymazat
    3. A jak víte, že se Bashar čte v češtině jinak než Bašár ? Zřejmě neovládáte češtinu pro cizí státní příslušnost. Jiné vysvětlení nemám.

      Vymazat
  18. http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/pavel-rosko-vitejte-na-kosmicke-lodi.html
    A co Pavel Roško? :) Já tomu pánovi docela věřím....Lída

    OdpovědětVymazat
  19. Chtěli jste bohatství, vliv, sílu & slávu přijít a být členem tohoto skvělého illuminati, pomůžeme vám získat vše, co jste kdy chtěli v životě, aby byl váš, můžete mě kontaktovat na telefonním čísle +2348159768201 můžete mi také zaslat e-mailem na edmundoanacleto@gmail.com

    Jsem pan Edmundo Anacleto

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.