Stránky

15. června 2016

Kruhy radarů Brdy a Skalky na posílení/udržení srážkového pole

Kruhy radarů Brdy a Skalky na posílení/udržení srážkového pole
Orgonet
15. 6. 2016

Díky několika čtenářům, kteří mi napsali, že dnes dopoledne vydával kruhy radar Brdy. Jsem rád, že vnímavost k těmto jevům se zvyšuje (:-))

Tyto kruhy jsou obvyklé při přechodu většího srážkového pole, a znamenají, že radar vydává EM pulsy pro posílení/udržení srážkového pole.

Radar Brdy, který "posiloval" srážky dopoledne (asi od 9.00 našeho času, to jest od 7.00 UTC), předal odpoledne srážkové pásmo na východ radaru Skalky, který ho posiluje nyní.

Klimateroristé mohou nyní přidat volty a vyrobit dle plánu silné bouřky na Moravě.

Printscreeny kliknutím zvětšíte.

Dopoledne: kruhy radaru Brdy

Odpoledne: kruhy radaru Skalky



8 komentářů:

  1. Další poznatky k odhalování umělých nepřirozených a nepřírodních antitransformačních postupů: http://prepareforchange.net/2016/06/14/breaking-news-chemtrails-morgellons-disease-smart-dust-nano-tech-pseudo-life-transhumanism/
    http://www.theeventchronicle.com/study/chemtrails-100x-reporting-limit-aluminum-3x-barium-sacramento-rain-tests/ - studie potvrdila stonásobně překročený limit u hliníku a 3 krát u bária...A to někteří diskutující před časem tvrdili, že tam v žádném případě nemůže být bárium...Opak je pravdou, a tak tomu je u celé řady věcí...Prý si geoinženýringu všímají i známé osoby:
    http://www.activistpost.com/2016/05/growing-list-of-celebrities-speaking-out-about-chemtrailsgeoengineering.html

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím o vysvětlení, jakým způsobem je český radar : http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/info_czrad/ zapojen do systému..., který řídí klimateroristé ...

    OdpovědětVymazat
  3. Aj tak uz vedia tie sv..e. Ze v kanali v NMNV su dva...

    OdpovědětVymazat
  4. orgonete to bx cgtelo spešl článek
    tady jde i děti a jsou pokzsy tento system insralovar do celé evropy
    jedoně informovanim tomu lze zabranit
    http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=528542

    OdpovědětVymazat
  5. ze zpráv:
    Rodiny v některých regionech by se měly připravit na výrazné zdražení pitné vody. Ministr životního prostředí Richard Brabec (za ANO) totiž v rámci boje se suchem připravil zákon, který během šesti let zvedne poplatky za čerpání podzemní vody na trojnásobek. Vládní ČSSD upozornila, že chystané opatření v podstatě zavádí „skrytou daň“ za vodu, která zasáhne hlavně seniory a rodiny s dětmi.

    Takže, téměř denně na celém území ČR zaprší, ale spodní voda je fuč. Mluvil jsem s několika lidmi kteří tvrdí, že mají ve studních sucho a musí potupně kupovat vodu z městského rozvodu. Nejhorší situace je na Moravě. Tam jsem suché studny viděl na vlastní oči. Nyní majitelé studen čeká zavedení tučného poplatku z odebrané studniční vody. Zaplatí si uzávěru vrtu nebo studny, vodoměr, každoroční povinný rozbor vody a vodu samotnou. Jen, co se globalisté rozhodnou, že už jsou majitelé studen dost vycukaní a bez reptání vše zaplatí. Pak přestanou s odpařováním a nechají doplnit spodní vodu.
    Matka země dala svým dětem jídlo, vodu a vzduch. Globalisté zcela jistě už pracují i na kontrolovaném přístupu ke vzduchu. Technická stránka takové kontroly nemusí být složitá. Respirační blokáda plic vyvolaná chemicky (chemtrails), nebo geneticky toto vyřeší. Poslušný otrok dostane pravidelnou dávku látky blokádu uvolňující a otrok se „svobodně“ nadechne. Zlobivý otrok je druhý den mrtev.
    Já snad začnu psát sci-fi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde ti to super, piš scénáře pro Hollywood. (:-)))
      Mně taky vyschla přes zimu studna na zahradě...

      Vymazat
    2. Za nebezpečnými vlivy je skalární technologie. Psala o tom mj. Rauni Kilde a další. Skalární technologie znečisťuje a vrtá na plasmatické úrovni tak, aby potlačovala přirozenou evoluci lidského uvědomění a jeho vzestup do vyšších a vyšších duchovních úrovní. Ale pro temnářsky založené smrtonoše je to stále složitější uměle potlačovat něco, co je posilováno silou pravdy a přírody. Jejich špičky vědí, že to s nimi spěje do finálního odstavení a aspoň se to snaží co nejvíce oddalovat. Ale s tím, jak na síle nabírá lidské uvědomování si pravého stavu věcí a duchovní probouzení, tak ztrácejí na síle a držet tzv. status quo je stále namáhavější až to jednoho dne bude zcela nemožné. Pokroucený samozvaný manipulující balast se vždycky někdy vyčerpá. Vývoj přirozeně spějící ke stále dokonalejším a duchovnějším projevům se nevyčerpá nikdy.

      Vymazat
    3. lol ted je rok 2021 a uz zacali s tim vzduchem:)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.