Stránky

26. ledna 2010

Každý den jeden (satelitní snímek chemtrails)


Tímto zahajuji pokus publikovat každý den aspoň jeden satelitní snímek dokládající letecké či jiné zajímavé manipulace atmosféry na vedlejším blogu http://chemtrailsprokazdyden.blogspot.com/. Odkaz najdete vpravo nahoře v rubrice Aktuální počasí pod názvem Chemtrails den za dnem.
Nemůžu slíbit pravidelnost, ale budu se snažit. Ať máme pohromadě důkazy. Když se to nearchivuje, tak toho spousta uteče.

6 komentářů:

  1. Dobrý odkaz na hi-res satelitní snímky: http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=Europe_2_02



    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za odkaz, přidávám do Aktuálního počasí.

    OdpovědětVymazat
  3. Hi-res snímky pro fajnšmekry http://miravi.eo.esa.int/en/

    Bejbous

    OdpovědětVymazat
  4. diky za odkazy na snimky

    diky za dobry napad chemtrails/den

    dneska (28.1.) kanal B3 "prepnul" na nekolik po sobe jdoucich snimku, zrovna kdyz tam byly krasne viditelne a huste prelety :(

    pak uz tam byl jen B3 obrazek harpoveho vlneni a "digictvercu"

    nevim, jestli to nekdo prepina na chmi nebo jeste na ridicim centru druzic, ale evidentne to dela kvuli chemtrails

    pokud by byla pravda, ze nektere b3 snimky na chmi byly a pak zmizely, pak by se vedelo, kdo to dela (ale osobne jsem toto nezalil)
    stalo se to nekomu?

    OdpovědětVymazat
  5. Radím vám ukládejte si všechny snímky z evropských družic do svého pc a na blog protože si myslím že do budoucna budou možná všechny snímky z evropských družic manipulované aby nebylo možno odhalit tak snadno přes snímky z evropských družic chemtrails. A co je nejhorší tak chemtrails program má být provozován ještě dalších 15 let do roku 2025 nám budou létat nad hlavami práškovací letadla a špinit nádhernou krásnou modrou oblohu sluníčko a bíle mraky které mám tak rád.Tomu pohledu na krásnou čistou oblohu bez chemtrails se nic nevyrovná ale v poslední době je hrůza co se děje protože většinu dní v roce je obloha přikryta hnusnou šedivou polévkou z chemtrails.Může sem někdo napsat názor možná autor tohohle blogu co si myslí že se stane po roce 2025 do kdy je naplánován program chemtrails bude pokračovat dál nebo se zruší a chemtrailsová letadla přestanou létat úplně?Prosím napište sem svůj váš názor co bude s chemtrails programem po roce 2025 předem děkuji za odpověd´.Děkuji Vám hodně moc za tento blog pane autore blog který se jako jediný v české republice aktivně věnuje problematice chemtrails.

    OdpovědětVymazat
  6. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nantes_-_château.jpg

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Phare_de_Ploumanac'h_41184.jpg

    super foto

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.