Stránky

25. září 2020

Adrenochrom, koronavirus, pedofilie - hrůzné spojení. Nejnovější dokumenty dokazující mučení dětí.

Adrenochrom, koronavirus, pedofilie - hrůzné spojení. Nové dokumenty dokazující mučení dětí za účelem odběru adrenochromu - elixíru mládí pro elity.

Abyste byli v obraze, je třeba nejprve si přečíst článek 

"Adrenochrom, koronavirus, pedofilové - existuje spojení?! z blogu Česko aktuálně:

https://ceskoaktualne.cz/2020/05/zpravy-k-zamysleni/adrenochrom-koronavirus-pedofilove-existuje-spojeni-nebudete-jen-sokovani-ale-obejde-vas-hruza/

Poté pochopíte následující dokumenty, které právě získal Jim Stone (freelance journalist) (najděte si stránky Googlem, odkazy na jeho web nefungují) od whistleblowera z důvěryhodného zdroje.

Originály jsou v tuto chvíli dostupné na mozfiles.com (pozor, velké na stahování, možnost viru).

Ze stránek Jim Stonea:

"V rámci různých korporací existují tajná detenční centra, kde jsou mučeny děti, a to i tříleté, a je jim poté odebírán adrenochrom. Nazývá se to detenční centra, aby to znělo veřejnosti podobně jako detenční centra ve smyslu výchovné ústavy. Jenže ve skutečných detenčních centrech nejsou zadržovány tříleté děti, ani se tam neodebírá masově adrenochrom. Jak jsem se vždy domníval, zabíjet děti kvůli odběru této látky je pro elity neproduktivní, namísto toho jsou opakovaně mučeny a poté odebírán adrenochrom, a jsou ponechávány naživu. Průměrný věk je 9 - 10 let. Samozřejmě že pro satanistické praktiky se zabíjejí děti pro každý odběr, ale v průmyslovém měřítku to není praktické.
Následující printscreeny jsou vzaty z původního 44megabytového PDF, které jsem si stáhl, ale zde ho nebudu publikovat, protože při jeho velikosti by mohlo mít virus (v tuto chvíli je možné si je stáhnout z odkazu výše). Tento materiál zveřejnil whistleblower a je 100% pravý.

Obrázky 1 - 12 obsahují seznam dětí: Jméno, věk, v kterém centru jsou umístěny, krevní skupina, jak dlouho jsou vysávány, kvalita jejich adrenochromu, zda se pokusily o sebevraždu, přibližný rok, dokdy je možno je vysávat, země původu; poslední dva údaje jsou nejasné.





(Další stránky seznamu netřeba zde publikovat - najdete je u Jima Stonea.)

Obrázky 13 - 18: Prodejci, kde si elity mohou opatřit tuto látku, včetně ceny dle kvality v miligramech. 




(Další obrázky netřeba zde publikovat, v případě zájmu je najdete u Jima Stonea. Dokladů o prodejcích má J. S. mnohem více, dle potřeby mohou být publikovány.)

Dokumenty jsou pravé. (Viz důkazy v článku J. Stonea.)

Je zřejmé, že se děje toto: stát krade tyto děti prostřednictvím CPS (Child Protective Services, Služby na ochranu dětí) a zakrývá to tím, že jsou ve "výchovných ústavech pro mladistvé" (ale tam nemůžou být tříletí!). V nich, pod záminkou "péče o dítě", jsou děti mučeny a zneužívány k produkci adrenochromu, dokud je možné jim ho odebírat kvůli věku, a pak se jich centrum zbaví."




















3 komentáře:

  1. Toz milé Orgonete ted oz to nezastavíjó lavina prichází a ani si nepotrebojó drzet klobóke........hezké den P.S.

    OdpovědětVymazat
  2. Adrenochrom..........Elixír mladosti pre elity ? ..... Ja nemám najmenší problém s "konšpiračnými teóriami", množstvo z nich sa ukázali pravdivými (napríklad aj plochá Zem, pričom som prekvapený, že si sa Orgonet stále nedovtípil, že nežijeme na Zemeguli).
    Ale k veci........... Ako je možné, že tie elity vyzerajú NA SVOJ VEK ??? ....... Doprajte bežnému človeku od veku X do konca života super starostlivosť o zdravie (špičková strava, pitný režim, špičkový welness, masáže tváre a tela, špičkový detox, atď, atp), nech k tomu ešte aspoň trochu cvičí + prechádzky v prírode, a bude vyzerať SUPEEER na svoj vek. Nebude na to potrebovať ani adrenochrom... Ako úprimne - kde na tých elitách vidno ten adrenochrom ? ....... Má niekto z nich 80 a vyzerá ASPOŇ na REÁLNYCH 60 ? NIE. Veď samotný Bill Gates má 65 a NEVYZERÁ mladšie. Pritom má okolo 100 MILIÁRD dolárov a obrovskú moc. Môže si dovoliť najlepšiu stravu a doplnky, najlepšie wellness na svete, adrenochrom "na každý deň".........Prečo nevyzerá na 45 ? ......
    Asi chápete, že mi tu niečo nesedí..... "Elixír mladosti" MUSÍ mať aj vizuálny efekt. Navyše keď sa nedožijú elity 120 rokov, tak je to ďalší dôkaz o tom, že je to rozprávka... Ktoré elity to akože berú ? Bez botoxu a makeupu vyzerajú všetci na svoj vek.......

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.fbcoverup.com/docs/library/1962-THE-EFFECT-OF-ADRENOCHROME-AND-ADRENOLUTIN-ON-THE-BEHAVIOR-OF-ANIMALS-AND-THE-PSYCHOLIOGY-OF-MAN-Intl-Rev-of-Neurobiology-Vol-4-pp-307-365-LC-59-13822-A-Hoffer-Assoc-Editor-Academic-Press-1962.pdf

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.