19. července 2020

Projev italské poslankyně ve sněmovně: Bill Gates je zločinec

Proslov italské poslankyně Sary Cunial ve sněmovně ze 14. května 2020 týkající se Billa Gatese, očkování, korupce a současné epidemie. 

Následující video by mělo mít daleko více shlédnutí. Prosím, sdílejte. https://www.youtube.com/watch?v=ocIeeNwdRpA


Co říká Bill Gates: TED 2015: https://youtu.be/6Af6b_wyiwI (ČESKÉ TITULKY) 

https://www.gatesfoundation.org/Media... Bill a Melinda Gates slibují 10 miliard dolarů ve výzvě k desetiletí vakcín Nadace Billa a Melindy Gatesové

15. července 2020

Měření pod rouškou: dýcháme toxické úrovně CO2

Live test roušek: dýcháme v nich toxické úrovně CO2 
Sepsal Orgonet
5. 7. 2020

Našel jsem zajímavé video o měření CO2 pod rouškou, které provedl jeden americký youtuber. Údaje nepřekvapí, ani nepotěší. Jak by se dalo očekávat, čím hustší a těsnější maska, tím škodlivější množství CO2 dýcháme. A někdy přímo toxické...

Není to vůbec složité, stačí si zakoupit detektor. Podíval jsem se na nabídku těchto detektorů, indikátorů a měřičů u nás, a je velmi slušná, jak vidíte z následujícího printscreenu, takže i vy si můžete ověřit...
Z popisu k jednomu z výrobků (https://www.hutermann.cz/produkt/detektor-oxidu-uhliciteho-co2-s-alarmem-a-pameti-loggerem-hutermann-alarm-co2-501-meric-vydychanosti-vzduchu) přetiskuji tabulku "vydýchanosti vzduchu", která je stejná jako použitá ve videu.

Úroveň CO2 ve vzduchu se měří pomocí jednotky ppm (parts per million).
• 350 - 450 ppm hodnota totožná s běžným vnějším prostředím
• do 1000 ppm doporučená úroveň CO2 ve vnitřních prostorách
• 1200 až 1500 ppm doporučená MAXIMÁLNÍ úroveň CO2 ve vnitřních prostorách
• nad 1500 ppm nastávají příznaky únavy, snižování koncentrace, bolest hlavy
• do 5000 ppm maximální bezpečná koncentrace bez zdravotních rizik
• nad 5000 ppm nevolnost a zvýšený tep
• nad 15000 ppm dýchací potíže
• nad 40000 ppm možná ztráta vědomí
Hygienická norma pro veřejné místnosti (školy atd.): 1550 ppm (viz https://www.denik.cz/zdravi/skodlive-studium-tretina-ceskych-deti-se-ve-skolach-dusi-20180312.html)
 Maximální bezpečná koncentrace bez zdravotních rizik je 5 000 ppm.

A nyní, kolik CO2 naměřil otec Del Bigtree pod různými maskami svého syna Evera; totéž dýchaly vaše děti, když byly vládou přinuceny chodit do školy s maskou...:
  • Pod "profesionální maskou": přes 10 000 ppm, dále měřič již nedokáže změřit - výrazně toxická hodnota.
  • Pod běžnou maskou z lékárny: přes 8 000 ppm. - toxická hodnota
  • Pod plastovým štítem: přes 1 500 ppm. - dle normy přijatelná hodnota.
  • Pod látkovým šátkem: přes 9 000 ppm. - toxická hodnota. 
Viz měření ve videu:
https://www.bitchute.com/video/ypLjmXQoLygi/






14. července 2020

Dr. Bartlett z Texasu má 100% léčbu na covid, vláda i zdravotní orgány to ignorují


Dr. Bartlett z Texasu má 100% léčbu na covid, 
vláda i zdravotnické orgány USA to ignorují 

http://stateofthenation.co/?p=19630

Interview s dr. Richardem Bartlettem, 3. 7. 2020 v Debbie Georgatos Show, ACWT

Video: https://youtu.be/eDSDdwN2Xcg 



Překlad videa:

Moderátorka Debbie Georgatos:
Před pár dny jsem moderovala diskusi při politické akci, a po ní jsem se sešla s jedním z účastníků akce, se zdejším lékařem z Midlandu v Texasu, který pracuje s pacienty s coronavirem. (Článek o jeho práci je na https://americacanwetalk.org/dr-richard-bartlett-shares-covid-information/ s názvem Dr. Richard Bartlett se domnívá, že našel stříbrnou kulku proti COVIDu-19). Krásně jsme si popovídali, a tak jsem mu řekla, přijďte zítra do mé show. Naštěstí měl čas, a tak je zde v našem studiu. - Moc toho o vás zatím nevím, můžete nám pro začátek říci něco o svém lékařském zázemí?

Dr. Richard Bartlett:
28 let jsem praktickým lékařem v Texasu, 7 let jsem byl poradcem senátora Perryho pro zlepšení dostupnosti zdravotní péče v Texasu, vykonalo se tam mnoho dobrých věcí. 20 let spolupracuji jako lékařský expert s místní CBS a Radiem Texas, dělal jsem pravidelné týdenní relace o covidu. Také jsem autorem knih a účastnil jsem se zahraničních lékařských misí. Takže jsem viděl spoustu katastrof všude na světě.
Na začátku jste provedla shrnutí situace. Abychom měli perspektivu, podívejme se po světě.

Na Taiwanu žije skoro 25 miliónů lidí, namačkáni jeden na druhém. Kdyby tam udělali sociální distancování, tak by museli plavat všude kolem dokola v oceánu. Není tam na to prostě dost místa. Ale hádejte, kolik lidí do této chvíle za celou pandemii zemřelo na Taiwanu? Sedm. To se vejde do minivanu. Takže až příště uvidíte minivan, řekněte si, ach, jen tak málo lidí zemřelo z 24 miliónů? A řeknu vám, proč.

Stejná situace je v Japonsku. Je tam 121 miliónů lidí, a z nich během celé pandemie zemřelo jen 1000. V Singapuru zemřelo během celé pandemie jen 12 lidí.

Na Islandu je realita, která podle toho, co nám říkají mainstreamová média, vůbec není možná. Ale každý se může na to podívat, třeba na stránkách Johns Hopkins o Covidu, tam všechna ta čísla uvidíte. Jsou před námi skrývána, a já ně ně poukazuji proto, že lidé v Texasu potřebují slyšet dobré zprávy. A já mám dobré zprávy.

Debbie:
Řeknete nám, jak to v těch zemích dělají?

Dr. Bartlett:
Dělají to, co dělám já. Nepoužívají hydroxychloroquine, i když ten funguje. Inhalují steroid. Mojí tajnou zbraní je inhalace Budesonidu, jehož původní název byl Pulmicort. Nyní je generický, je superlevný, na celou léčbu stačí 200 dolarů v hotovosti. Mnoho pojištěných pacientů za něj ani nemusí platit.