8. října 2020

Globální podvod s testy PCR, na jehož základě byla světu vnucena lživá "pandemie"

Dle NY Times je 90% pozitivních testů na covid-19 klamně pozitivních. Skutečnost však je ještě mnohem horší!

(Viz článek v SOTN. 7. 10. 2020)

Překlad, doplňky Orgonet.


30. srpna 2020 zveřejnil deník NY Times článek o tom, že až 90% pozitivních PCR testů na covid je klamných. (Česky o tom viz článek na arfa.cz.) Článek byl mocipány označen za dezinformaci. Skutečnost je však dle skutečných odborníků ještě mnohem horší. Testy PCR jsou pro diagnostiku chorob naprosto lživé.

(Orgonet: odborníky jsou zde míněni skuteční lékaři, nikoliv takoví jako jakýsi Prymula, který coby tzv. "epidemiolog" nikdy neviděl pacienta a může tak leda rozumět tomu, do jaké hloubky kopat hromadný hrob, či jak motivovat nemocnice, aby nahlašovaly veškerá úmrtí jako "covidová". To, že je tzv. "vakcinolog", znamená, že je pouhým podvodným kšeftařem s falešnými testy a vakcínami.)

Vynálezce testu Kary Mullis je v tom nevinně 

Ví se všeobecně, že k testování „viru covid-19“ je používán test PCR (Polymerase Chain Reaction - polymerázová řetězová reakce), který byl však původně určen pouze k multiplikaci vzorků DNA pro biomedicínské výzkumné účely a forenzní expertízy. Již sám vynálezce tohoto testu, biochemik Kary Mullis, který za něj dostal v roce 1993 Nobelovu cenu, opakovaně prohlašoval, že tento test nelze používat k diagnostikování chorob. 

Tento vědec patřil ve vědecké komunitě sloužící elitám k nepohodlným – např. v době kampaně s virem HIV se veřejně tázal, jakým způsobem se došlo ke zjištění viru HIV jako původce AIDS, na což mu nikdo (až dodnes!) nebyl schopen dát odpověď; nesdílel oficiální názory na klimatickou změnu. Svůj PCR test pokládal za nepoužitelný pro diagnostiku chorob. 

Z tohoto pohledu se jeví podezřelou jeho smrt v srpnu 2019, těsně před zahájením "plandemie": zemřel v 74 letech, údajně na pneumonii. 

Jak příhodné pro elity, které na chybném použití jeho PCR testu postavily současnou globální pandemii – plandemii covidu-19! (Viz článek anglicky: Covidgate: Podezřelé úmrtí Kary Mullise)
(Viz též video anglicky: Kary Mullis říká pravdu o chybném použití testu PCR

"Vědci ve jménu pomoci světu mu působí obrovské škody. Mně nevadí útoky na mou příslušnost k jejich společenství, sám se za ni stydím." řekl Kary Mullis, vynálezce PCR, reportérům krátce před smrtí.

Jak funguje PCR test?

Při PCR testu procházejí vzorky DNA cyklem, který zdvojuje jejich množství. Pokud tedy proženete jeden segment DNA přes 40 cyklů, dostanete nakonec 1 x 2 na čtyřicátou, to jest přes trilión kopií.

Také víme, že virus covid-19, jako každý jiný virus, je pouhým genetickým kódem, obklopených schránkou, která působí jako „trojský kůň“, to jest umožňuje viru proniknout do buněk živého organismu. Jakmile je uvnitř, genetický kód vyjde ze schránky a zmocní se funkcí buňky, aby vytvořil více kopií viru.

Genetickým kódem uvnitř schránky viru je RNA. Ale protože test PCR funguje pouze na DNA, je použit ještě další proces, kterým se konvertuje RNA na DNA. Poté je vzorek prohnán přes určitý počet cyklů, které namnoží konvertovanou virovou RNA natolik, aby bylo možno ji detekovat.

Jsou dva faktory, které činí použití tohoto PCR testování na viry silně nespolehlivým. První z nich uvedl již deník NY Times ve svém článku, ale bagatelizoval ho, aby nezpochybnil celou kampaň nátlaku na provádění testů.

1. Kousky genetického materiálu, které byly získány multiplikací, nejsou viry. Jsou to pouhé kousíčky inertního genetického materiálu, nacházejícího se uvnitř schránky viru. Bez této schránky nemá virus žádnou schopnost infikovat buňku a reprodukovat se. Test nedetekuje „živé“ viry, ale v nejlepším případě pouhé jejich „zbytky“.
2. Při detekci zbytků viru se používá masívní amplifikace množství původního vzorku tím, že procházejí přes opakované cykly PCR. Testem PCR nelze nikterak rozpoznat, zda ve původním vzorku existoval „živý“ virus.

Počet cyklů PCR, který je potřeba k namnožení vzorku zbytků viru, tak, aby bylo možno jej detekovat, se nazývá práh cyklu.

Kdyby deník NY Times měl zájem o provádění skutečné žurnalistiky a ne jenom o vyvíjení tlaku na povinné testování, soustředil by svou story kolem následující informace:

FDA (Food and Drug Administration – Správa potravin a léků) řekla v emailovém prohlášení, že nespecifikuje práh testu PCR - počet provedení cyklů pro určení, kdo je pozitivní, a aby si „komerční výrobci a laboratoře nastavili svůj vlastní“.
CDC (Center for Disease Control and Prevention) řekl, že zkoumá využití prahu cyklu pro „politická rozhodnutí“. Agentura řekla, že potřebuje spolupracovat s F.D.A. a s výrobci nástrojů pro zajištění, aby měření „mohla být používána řádně a s jistotou, že víme, co znamenají.“
Takže, FDA a CDC celé měsíce halasně prosazovaly test, v němž jde o množení maličkých vzorků virových zbytků, až je jich tolik, že je lze zjistit. Ale jak píší i NY Times, neexistují žádná pravidla ani návody, jak mnoho multiplikací mají testovací společnosti provádět.

Je zřejmé, že čím více pozitivních výsledků testů vyprodukují, tím více pokvete jejich testovací byznys - tím více lidí se půjde testovat, protože mají strach, že se setkali s někým pozitivně testovaným; a celkově se zvýší strach z viru.

O tom se Timesy samozřejmě zapomněly zmínit, a místo toho se soustředily na nátlak na pokračování masového testování na Covid 19, ale za použití jiného testu.

A také se zapomněly zmínit, že když vlastně každý pozitivní test má falešnou pozitivitu, masové testování bude znamenat, že případy pozitivity se budou skokově zvyšovat, a to každý den, a to i když virus už skončí svůj běh; iluzorní pandemie neodejde nikdy.

To se hodí, že?


(Pokračování.)










11 komentářů:

  1. Četl to vůbec někdo? To nemůžete napsat aspoň jednoduché "jo"?

    OdpovědětVymazat
  2. A to ještě nebylo vyvráceno možná pravdivé přeřeknutí plukovníka Prymuly! Co tam je, že je to prováděno takovým nepřiměřeným způsobem?? Nanoboty?? To už potvrdily 2 nezâvislâ odborné šetření. V Německu I Švýcarsku. Co do lidí násilně dâvají???

    OdpovědětVymazat
  3. https://bpa-pathology.com/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý článok, ďakujem za spracovanie tejto tematiky. J.

    OdpovědětVymazat
  5. Neuvěřitelný,muj mozek se brani prijmout to,ze by tohle mohla byt pravda.Lidstvo je zamerne drzeno v nevedomosti,a bez informaci uz nekolik !!!..Kam jsme se to dostali?Lide probudte se.

    OdpovědětVymazat
  6. Dokiaľ budeme spať, dovtedy budeme slúžiť ako pokusní králici. Až keď odvrhneme "istoty" súčasnej spoločnosti a preberieme sa, až vtedy budeme ozaj slobodní. Respektíve nastúpime cestu slobody.

    Ak by teraz 90% národa na Slovensku odmietlo ísť na testy, tak sa celá chunta zrúti. Miesto toho sa drvivá väčšina zúčastní, aj keď minimálne polovica obyvateľstva chápe, že testy sú LEN šikana.

    Michal

    OdpovědětVymazat
  7. Jestliže byl coronavirus vyroben v Paříži,nechť navrhnou efektivní léčbu pro zbytek světa !!!

    OdpovědětVymazat
  8. O problematickém využívání PCR testů jsem psal na FCb, ale dostalo se mi pouze výsměchu. Ono je to jednoduché-laboratoře dostávají za PCR test přes 1000Kč při nákladech cca 400Kč. Takže v tom je ten háček proč se tlačí na masové využívání těchto testů. Bohužel teď přichází vlna testů na samotestování jejichž vypovídací hodnota je ještě diskutabilnější. Při tom existují jednoduché přístrojové testy(na POCT analyzátorech) jejichž cena jeoproti PCR testů řádově nižší.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.