20. prosince 2009

Full Signal: dokument o nebezpečí mobilních telefonů


Na letošních prosincových filmových festivalech v Santa Fe a Myrtle Beach měl premiéru dokument o zdravotních účincích mobilní telefonie s názvem Full Signal (Plný signál). Tento dokument (61 minut) se stal vítězem !!! Což zní slibně, pokud bude uveden do kin (a nikoli stažen, což  by bylo docela pochopitelné), mohlo by se zase o pár lidí více začít zajímat o bezprecedentní pokus na živých tvorech, kterým je nepřetržité vystavení miliónů lidí nekontrolovanému elektromagnetickému záření.

Film se ještě nepromítá, zatím je k dispozici trailer. Doufám, že se nejedná o desinfo a propagandu ... uvidíme, až to uvidíme (jestli to někdy uvidíme). Každopádně to beru jako dobrou zprávu, že se někdo o tyhle věci zajímá a zveřejňuje ...

Popis k traileru: http://fullsignalmovie.com/
Od počátku mobilní telefonie v r. 1997 se vynořuje v našich obytných čtvrtích po celém světě stále více mobilních antén, aby podporovaly stále rostoucí počet uživatelů mobilních telefonů.
Ve skutečnosti je jich v některých částech světa už tolik, že se ztrácejí v krajině se stejnou nenápadností jako auta na ulici. A ty, které se neztrácejí, jsou zamaskovány jako komíny, vlajkové stožáry nebo vodárny.
Plný signál mluví s vědci po celém světě, kteří se zabývají zdravotními účinky mobilní telefonie, s aktivisty, kteří bojují proti umisťování antén, s právníky a tvůrci zákonů, kteří zastupují lidi žádající regulaci těchto antén.
Film byl natočen v 10 zemích světa a v 6 amerických státech. Zkoumá vztahy mezi zdravím a financemi, jednou z mnoha ironií boje za regulaci rozmisťování antén.



Full Signal Documentary Trailer from Full Signal on Vimeo.

2 komentáře:

  1. V sobotu byl kamarad na burze kamenu v Brne, potkal se u kristalu s Finy,kteri meli nadherne amulety,vice najdete, pokud si vygooglite
    "ogronisaatio", snad to najdete. velmi zajimave stranky a odkazy.Zdravim a preji hodne sil v tomto
    usili.Dita

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.orgonisaatio.proboards.com/index.cgi?board=watch&action=display&thread=80

    http://www.orgonisaatio.proboards.com/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.