5. června 2012

Matthew: červen 2012 - 1. část



Channeling - Matthew, 3. června 2012

Překlad: OrgoNet

Obsah: Postup světla. Důkazy v některých oblastech jsou opožděny, jinde jsou zřetelné. Země směřuje ke vstupu do čtvrté hustoty. Zprávy médíí. Reformy a odhalení se budou hrnout. Opatrnost při telepatické komunikaci. Řešení různých systémů víry. Psychiatričtí pacienti. Některé změny v raném Zlatém věku. Odkazy na informace.

1. S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew. Nejen naše láska, ale i naše úcta a obdiv k vám jsou bezmezné. Vaše nezlomnost ve světle zůstává silná, i když do poloviny tohoto Roku proměny světa nedošlo k ničemu, co byste mohli pokládat za přesvědčivý důkaz. Je logické, že očekáváte, že tisíce vesmírných plavidel na vaší obloze budou viditelné pro všechny; že posádky přistanou ve velkých počtech a budou oficiálně přivítány; a vřava, válčení a jiné násilnosti významně poklesnou.

2.My očekáváme tyto události společně s vámi, a z odkladů máme pocity, které by se daly nazvat „hořkosladkými“. Víme, že milióny lidí si stále dokončují svou karmu ve třetí hustotě; božská milost zaručuje miliónům lidí zmírněné smlouvy duše, aby mohly brzy přejít s plně dokončenými karmickými zásluhami. A další milióny se vyvíjejí zrychleným tempem tím, že sdílejí karmická břemena jiných. Přesto je pro nás smutné, stejně jako pro vás, že temnáři v nejvyšších pozicích mají stále ještě dost vlivu, aby způsobovali dalekosáhlé utrpení.

3.Avšak nevěřte ani na okamžik tomu, že Země se třeba nedostane do nebeského okna včas, aby vstoupila do čtvrté hustoty, kde temnota nemůže existovat. Absolutně všechno, co musí předcházet tomuto významnému ději, se stane! Avšak namísto aby věci přicházely jedna po druhé pro snazší vstřebání a přizpůsobení, hluboká odhalení a změny sem vtrhnou daleko rychleji a ve větších dávkách, než předpokládali tvůrci Mistrovského plánu Zlatého věku.

4:Je nesmírně povzbuzující, že většina z vás vidí pozitivní perspektivu v situacích, o nichž média referují s podtextem bezútěšnosti, jako například ekonomický rozpad „Eurozóny“ a globální bumerangový efekt, převraty v mnoha vládách, které způsobí nestabilitu států, protesty občanů proti nesnesitelným okolnostem v jedné zemi za druhou. Vy vidíte v těchto a dalších bouřlivých situacích to, čím skutečně jsou: jde o základní kroky k iniciaci systémů, které jsou založeny na spravedlnosti a čestnosti, a jejichž vůdcové mají morální a duchovní čistotu.

5.Protože základem je šíření přesných informací, dalším dobrým indikátorem pokroku světla je to, že cenzura médií zřetelně ustupuje. Například i když Vatikán je jednou z hlavních opor Illuminátů, je nyní veřejně známo, že probíhá vyšetřování vatikánských finančních afér. To nakonec povede k odhalení žumpy temnoty v tomto malém suverénním státě, včetně toho, že je to hlavní stan satanského uctívání a rozsáhlé skladiště ukradených uměleckých pokladů.

6.Stále častěji moderátoři zpráv a informovaní hosté odsuzují fakt, že osoby odpovědné za špatnou ekonomickou situaci ve světě nejsou volány k zodpovědnosti. Odhalují, jak vlády neslouží nejlepším zájmům svých občanů, ukazují statisticky, proč jsou války nesmyslné a zbytečné, a uznávají, že média neplní svou povinnost přesně informovat veřejnost. Vypočítávají praktické způsoby, jak obnovit ekonomickou stabilitu a reformovat vlády, hovoří o dobrodiní, které bude znamenat ukončení válek, a jak média mohou a měla by vzdělávat veřejnost.

7.Hlasy těchto jednotlivců i hlasy jiných, kterým říkáte whistleblowers, už nejsou omezeny jenom na Internet – přecházejí i do „mainstreamu“.  Oni sami sebe vidí tak, že prostě hovoří upřímně, otevřeně a pragmaticky, ale záře jejich aury prozrazuje, že jsou to duchovně rozvinuté duše, které přišly z pokročilých civilizací, aby ukazovaly cestu.

8.Další známky pokroku sil světla nejsou tak nápadné. Některé zprávy jsou překroucené či neúplné, protože reportéři prostě nevědí více než informaci, kterou podávají. Zprávy o jaderných reaktorech v Japonsku jsou hrozivé, protože není známo, že posádky vesmírných plavidel používají svou technologii, aby redukovaly toxické účinky radioaktivních emanací ze zařízení Fukušima a aby tam zabránily větším škodám.

9.Reportéři nevědí, že posádky lodí zmírňují nejškodlivější účinky chemtrails, jejichž existence stále ještě není široce známa, a že redukují účinky zdraví škodlivého znečištění z mnoha jiných zdrojů. Mluví se o možné vojenské akci zredukování rozšíření nukleárních zbraní, ale lidem není známo, že s respektem k přání obyvatel Země, aby bylo zastaveno vzájemné zabíjení, Bůh dovolil posádkám ve vesmírných lodích a na zemi, aby zabránily fungování všech jaderných zbraní. Když se hovoří o účincích toho, čemu se říká globální oteplování, nejčastěji je to spojeno s vážnými obavami, protože kdo z vašich vědců by věřil ujištění, že k oteplování dochází proto, že Matka Země se navrací ke svému původnímu mírnému klimatu rozšířenému po celém světě?

10.Pak jsou zde situace, které jsou dobře známé Illuminátům vlastnícím konglomeráty médií, a ti stále mají dosti moci, aby udržovali některá fakta v tajnosti. Například uveďme, že filmy a statistiky ukazují, že nedávná zemětřesení a bouře způsobily mnohem méně úmrtí a méně škod na majetku než dříve. Nemluví se o tom, čím je to způsobeno: technologie Illuminátů, která jim umožňuje vyvolávat zemětřesení a zesilovat bouře, je „rušena“ naší vesmírnou rodinou, takže Matka Příroda může bezstarostně uvolňovat negativitu, dokud nebude veškerá síla pryč – a brzy také skutečně bude.

11.Záměr Země je přesně opačný než záměr Illuminátů – těm jde o rozsáhlé ztráty na životech, devastující škody a zničení ekonomiky postižených oblastí, což vše produkuje další negativitu, s níž se Země musí vyrovnávat. Díky technologii naší vesmírné rodiny mohou být účinky otřesů zmírněny a mamutí bouře odehnány od pobřeží, takže Illumináti nikdy nezpůsobí tak rozsáhlé ztráty na životech a tak velkou destrukci, jak zamýšlejí.

12. Vy máte tu výhodu, že víte to, co předáváme my a mnozí další poslové z vysokých pozic svým příjemcům. Ale takových je vás naprostá menšina. Většina lidí z vašeho světa je stále zabředlá v omezeních třetí hustoty, což způsobuje, že jsou velice zranitelní strachem, který je největším původcem negativity. Kdykoli to bude možné, sdílejte své vědomosti s lidmi, kteří jsou plni obav, protože nevědí to, co víte vy. Prosíme, poučte je do té míry, nakolik budou schopni to přijmout.

(Na pokračování se pracuje.)

Všechny dosud přeložené channelingy od Matthewa (vycházejí jednou měsíčně): http://matthewcesky.blogspot.com/


13 komentářů:

  1. V sobotu se v anglickém Manton Drove, hrabství Wiltshire, objevil zvláštní obrazec, který by podle některých milovníků záhad a UFO měl vykreslovat přesné datum. Pomocí polárních hodin se došlo ke dni, jehož význam je však stále zahalen rouškou tajemství.

    Jde o sobotu 4. srpna 2012, 19:43:53. "Nemáme ponětí, co toto přesné datum znamená. Doufáme však, že se najde někdo, kdo zjistí, proč by toto datum měl být významné," uvedli Hamarovi.

    http://tajemstvi.eu/obrazec-v-obili-zahadne-proroctvi.a425.html

    Arden

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V sobotu 4. srpna budu slavit narozeniny (a taky B. Obama - dle Matthewa dobrá bytost), tak mně to snad nějaká nepříjemná událost nezkazí.

      Vymazat
    2. Ja mám vtedy meniny :) znie to zaujímavo , ale mám pocit že táto informácia nie je pravdivá :/ teda to mi aspoň hovorí moja intuicia..

      Vymazat
  2. již jsem zde několikrát zmínil ony neviditelné gigantické odmořovače radioaktivity po explozi v Černobylu....a knučení a vytí rozhlasu a televize dávno přehlušila neviditelná a neslyšitelná mravenčí práce lidiček,co meditují každým okamžikem,nikoliv odděleně....tedy nyní se stavím na uši,pak dělám podrazy v byznysu,pak to spláchnu ayahuascou a tak dokola...jen je otázka,kdy se definitivně ukončí karmický řetězec příčin a následku a nastane usvit.....???

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno to zní moc pěkně, ale kde najdu jistotu, že si to celé jen někdo nevymyslel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stejne tak se muzeme zeptat, kde najdeme jistotu, ze to co nam povidali v dejepise ve skole, je pravda :-) kazdy si musi filtrovat informace dle sve intuice, jinak to nejde

      Vymazat
    2. Na to je jednoduchá odpověď, kterou potvrzuje má zkušenost - nelze vymyslet něco, co není!
      ( A pokud to náhodou ještě není, tak je to myšlenkou právě vytvořeno, takže to už je! )
      A také to lze číst jako pohádku na dobrou noc, nebo fantastickou vizi, záleží na každém, jaký tomu dá význam a prostor.
      Sám za sebe to čtu rád, protože se to prolíná s mým "snovým" světem a Matthew mi většinou vždy udělá radost.
      Ota

      Vymazat
    3. Pěkné odpovědi, děkuju :). Věřím ve spoustu věcí mezi nebem a zemí, kterým většina lidí nevěří(reinkarnace,karma,živý vesmír atd.), ale nevím proč mě stále tyhle channelingy nemůžou přijít na chuť, i když jejich předzvěsti mě těší a byl bych rád kdyby tomu tak opravdu nakonec bylo :)

      Vymazat
  4. pardon,trochu mimo,ale jsem nadšen postojem mladé matky...nezávislé osoby..http://www.tyden.cz/rubriky/lide/rozhovory/domina-marketa-sichtarova-nehodlam-se-obhajovat_227632.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zní to hezky, ale nám tady jedna taková mamina rodila v paneláku, křičela bolestí dva dny, její manžel chodil po partajích a omlouval se, ať si nemyslíme, že jde o domácí násilí ... dopadlo to nakonec dobře, stálo to chudou rodinu velmi drahý prachy za asistentku, další den po narození stejně volali doktora a museli do nemocnice. Neumím si představit, v čem to matce zfanatizované přírodními porody a jejímu dítěti prospělo.

      Vymazat
    2. Taky tomu moc nerozumím,člověk se přece nemusí zříkat všech vymožeností civilizace a být alternativní za každou cenu, i když ani v té porodnici to není 100%. Já bych to neriskovala kvůli nějakým blbým 4 dnům v porodnici, vždyť to je chvilka, co to je proti celému životu...

      Vymazat
  5. Víte jak vyzkoušet ty moderní proroky komunikující s Vesmírem? Je to prosté. Nechť položí dotaz, co ukrývá to seskupení pyramid v Gíze a sdělí sem odpovědi jichž se jim dostalo.... A hyn sa hukáže... ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Každý má svůj svět ve kterém žije a někdo je připraven na to, vrátit se ke své přirozenosti a někdo ne. Hodnocení člověka, pokřiveného disfunkční společnosti a odtrženého od přirozena je irelevantní. Když dva dělají totéž není to totéž. Několik hodin počátku života může změnit vztahy matky a dítěte na několik let, ne li navždy. Neexistuje přesný návod pro všechny. Měli bychom se naučit poslouchat konečně sami sebe a neohlížet se na to co je společensky přijatelné. Je to náš život.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.