12. srpna 2016

Hillary Clinton trpí parciální epilepsií a vaskulární demencí; v okolí Clintonů zemřelo za jejich funkcí záhadnou smrtí již 68 lidí, z toho 6 v posledních 6 týdnech


Otec lékaře léčícího demenci Hillary Clintonové záhadně zemřel
http://www.whatdoesitmean.com/index2089.htm
August 11, 2016
Father Of Doctor Treating Hillary Clinton For Dementia Mysteriously Dies
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad a dodatky: Orgonet



Seznam tajemných úmrtí lidí kolem presidentské kandidátky Hillary Clintonové se opět rozrostl http://www.whatdoesitmean.com/index2086.htm , jelikož o minulém víkendu náhle a záhadně zemřel otec lékaře, který léčí Hillary Clintonovou pro demenci. Tento lékař zřejmě stojí za únikem nejtajnějších lékařských záznamů o Hillary.

(Vsuvka Orgonet: Článek obsahující jména 67 záhadně zemřelých z okolí Clintonů během jejich "panování" anglicky zde: Clintonovi přidali během 6 týdnů dalších 6 mrtvých na svůj vražedný seznam, celkem již 67 mrtvých. (+ 68. = otec lékaře z dnešního článku.)http://thelastgreatstand.com/2016/08/06/clinton-adds-5-body-count-6-weeks-totaling-67-dead-associates-video/)
Viz též zde na Orgonetu překlad článku o smrti Johna Ashe: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/06/po-smrti-vysokeho-predstavitele-osn.html.

Ruská rozvědka SVR se začala zajímat o okolnosti této poslední záhadné smrti spjaté s Hillary Clintonovou 17. července, když známý/podezřelý "úderný tým" CIA odcestoval ze svého hlavního stanu v New Yorku do 70 km vzdálené vesnice Mount Kisco https://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Kisco,_New_York ve státě New York.

Po příjezdu do Mount Kisco se tento „úderný tým“ CIA vloupal do malé počítačové bezpečnostní společnosti jménem Right Click Solutions http://www.rightclicksolutionsllc.com/ , sídlící na East Main Street 322, avšak byl překvapen/přistižen zaměstnancem, který se tam objevil v mimopracovní době; jakmile zjistil vloupání, okamžitě zavolal místní policii, takže týmu CIA se podařilo odnést pouze jeden laptop http://patch.com/new-york/chappaqua/dwi-domestic-disputes-laptop-stolen-mount-kisco-police-blotter

SVR provedla „elektronické šetření“ této společnosti a jejích zákazníků, aby zjistila, proč měla CIA o tuto společnost zájem, a odhalila tuto zvláštnost: tato počítačová firma nainstalovala na osobní počítač muže jménem Vincent Fleck http://www.legacy.com/obituaries/lohud/obituary.aspx?page=lifestory&pid=181014171 bezpečnostní ovladač typu „Snowdenův ovladač mrtvého muže“ https://www.schneier.com/blog/archives/2013/07/snowdens_dead_m.html . (Poznámka: to znamená, že je v něm softwarový program, který automaticky rozšíří určitou informací, pokud se něco stane s majitelem počítače.)

SVR zjistila, že tento Vincent Fleck https://www.zocdoc.com/professional/daniel-fleck-dpt-pt-66893 je otcem dr. Daniela Flecka, který je osobním terapeutem Hillary Clintonové, a jehož praxe má sídlo v New Yorku.

Ještě v průběhu šetření o tomto případu dostali analytikové SVR 7. srpna informaci, že Vincent Fleck zemřel za záhadných okolností, v blízkosti svého bydliště, při plavání v triatlonovém závodě. http://www.lohud.com/story/news/local/westchester/mount-kisco/2016/08/07/swimmer-dies-triathlon/88368486/

Do 24 hodin po jeho úmrtí unikly na veřejnost tajné lékařské záznamy o Hillary Clintonové, a to na twitterový účet pod značkou HillsMedRecords, https://twitter.com/HillsMedRecords. Tento účet byl téměř okamžitě zavřen; před zavřením však obsahoval toto sdělení svého zakladatele (viz http://allnewspipeline.com/Hillary_Clinton_Medical_Records_Released.php .): „Je mi velmi nepříjemné, že toto dělám, ale lidé to potřebují vědět. Dr. Bardacková nemluví pravdu o zdravotním stavu Hillary Clintonové, a já mám důkazy.“

Na účtu bylo zveřejněno několik lékařských dokumentů, z nichž nejzávažnější je diagnóza Hillary Clintonové, dle níž má komplexní parciální záchvaty https://www.celostnimedicina.cz/epilepsie-a-epilepticky-zachvat.htm a subkortikální vaskulární demenci http://zdravi.euro.cz/clanek/postgradualni-medicina/vaskularni-demence-443553 .




SVR zatím nezjistila, zda tento únik lékařských informací byl dílem Vincenta Flecka samotného, nebo jeho syna dr. Daniela Flecka, který použil počítač svého otce ve víře, že tak nebude odhalen.

Zdraví Hillary Clintonové se zatím dle různých zpráv rychle zhoršuje http://macarthur.charismanews.com/opinion/59137-hillary-clinton-s-health-in-rapid-decline-will-she-even-make-it-to-election-day-at-this-rate , a její pomocníci musejí neustále hlídat, aby neupadla http://radaronline.com/exclusives/2016/08/hillary-clinton-health-troubles-aides-rush-to-candidates-side/ .


Vsuvka Orgonet: V blízkosti Hillary je neustále viděn osobní strážce černé pleti - zřejmě lékař "strážce záchvatů", který nosí něco, co vypadá jako injekční aplikátor diazepamu pro rychlou pomoc v případě záchvatu. https://www.metabunk.org/debunked-hillary-clintons-seizure-doctor-with-diazepam-auto-pen.t7821/


 Hillary při záchvatu viz např. následující video:
https://youtu.be/OqbDBRWb63s

 Americká masová média však stále „kupodivu mlčí“ http://www.breitbart.com/big-government/2016/08/10/physician-strangely-silent-mainstream-media-fitness-hillary-clinton/ ohledně jejího závažného zdravotního stavu demence; otázkou je, zda by byla vůbec schopna vykonávat presidentský úřad, pokud by vyhrála volby.


August 11, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.




29 komentářů:

  1. kto by to bol povedal...R .Muler...(neviem kde mam u s dvomi bodkami)
    jedna vec co mozem napisat na tuto osobu...SVINA!

    OdpovědětVymazat
  2. Hillary je kříženec s reptiliány. Postupně to vyjde na světlo, stejně jako Merklová.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle klony a umely lidi vydrzej hovno. Tyhle energie ala celebrity zadny obycejny clovek nevydrzi . Jako kdyz na vas mysli treba miliarda lidi.

    OdpovědětVymazat
  4. Já si myslím, že taková zrůda, jako je Hitlery, která je hodně nemocná a psychicky naprosto nenormální, je schopná, pokud jí k tomu bude dána šance, klidně zničit celý svět, i když při tom zemře i ona. Buď to nechápe, nebo je jí to jedno, nebo to chce. Prostě - když zemřu, tak vás všechny vezmu sebou. Je to nemocná fanatická psychopatka.

    OdpovědětVymazat
  5. Duševními poruchami trpí všichni politici, jinak by to nemohli dělat. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Satan jsi může tuto krvavou stvůru vzít na věčný odpočinek sprostá lidi bude žit v klidu a šťastné !

    OdpovědětVymazat
  7. Čím větší kun*a, tím větší šarže.

    OdpovědětVymazat
  8. Jak se do lesa volá tak se z lesa ozívá. Psalo se to, už několikrát jak kolem ní umírají lidé, co by mohli pozradit nepohodlné informace, které chtěla zamést, schovat. Ví se, že zkupovala v bívalém Kosovu, po válce NATO, velké koncerny za hubičku, elektrárny, telefonní společnosti, atd. Válkou zničili, pod záštitou hum. pomoci a pak to vše zkoupili.
    Ví se u ní spousty špíny, jak se smála smrti Kaddáfiho, špína jedna.
    A stále si myslí, že svět si o ní myslí krásné věci. Všichni informovaní občané republik světa, států, atd. , už o ní vědí, že je hloupá a bezcitně jde za mocí a penězi.

    OdpovědětVymazat
  9. Jej oci su na jednej strane krasne, na druhej psychopaticke... Ako mlada bola.....krasna... Ale zaroven ....tak chladne vyzerajuca. Krasne oci, ALE BEZ DUSE.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za informace a přeji pěkný den, ideálně každý den. Ave

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím,
    vízaž Hillary z mládí, to je podoba současné Morgherini, přijde mi jako by to byla rodina, jsou si v velice podobné.(když vemu ty fotky z mládí Hillary a současné Morgherini)

    OdpovědětVymazat
  12. No to je výborný,až zmáčkne tlačítko s odpálením raket tak to za pár minut ani nebude vědět.Proboha zastavte to někdo než bude pozdě!!

    OdpovědětVymazat
  13. No, tak se na ni už taky voda uvařila... Nepřeju jí to, ale líto mi jí taky není.

    OdpovědětVymazat
  14. ...Mimochodom, nezabúdajme na tú počítačovú technológiu, ktorá vraj dokonca už počas priameho prenosu dokáže vytvárať rôzne mimické výrazy, pohyby hlavou, atď toho, kto je snímaný kamerou.... Pamätáte na to videjko čo tu bolo myslím s Bushom ? ....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  15. Vím, že je to mimo téma, ale v sobotou 20.8. navečer jsem venku cítila pach spáleného térového papíru,napříč Vysočinou, ptala jsem se známých a měli jsme to shodně v rozsahu 50 km. Na obloze nasprejováno, ráno pršelo....
    Dita

    OdpovědětVymazat
  16. http://leva-net.webnode.cz/news/jak-se-vyrabeji-obeti-asada/

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Orgo!
    posledné obdobie som si prekladal Sorchine články a myslím, že sú preložené celkom dobre, tak aby poslúžili aj iným.
    Niektoré sú doslovne a celé, z niektorých som vypichol len to podstatné v úryvkoch a sem tam som do zátvorky pridal niečo, čo mala Sorcha v odkazoch a čo sa mi zdalo dôležité.
    Takže pripájam za posledné obdobie, budem prekladať aj naďalej, ale nesľubujem, že preložím všetko čo na Sorche vyjde.
    Ak je to publikovateľné, máš môj súhlas:)
    Jedi
    P.S. ...to navrchu je najstaršie, ak som to nepoplietol, malo by to ísť v poradí ako to vychádzalo...

    OdpovědětVymazat
  18. Bushova rodina sa ponáhľa na stranu Hillary Clintonovej po tom, ako našli mŕtveho bývalého prezidenta OSN, ktorý mal ísť proti Clintonovej svedčiť
    Kremľom koluje správa rozviedky o "majstrovskom incestnom manévri", kedy Bushovská zločinecká rodina: https://www.amazon.com/Jeb-Bush-Crime-Family-American/dp/1510706798 podporila stranu Hillary Clintonovej potom, ako našli mŕtveho vysoko postaveného úradníka OSN, ktorý mal ísť proti Clintonovej včera svedčiť pred okresný súd.
    Bývalý prezident OSN John Ashe: https://en.wikipedia.org/wiki/John_William_Ashe mal proti Hillary Clintonovej svedčiť pred súdom v New York City, ale agenti FBI ho našli mŕtveho. Súčasný prezident OSN Mogens Lykketoft uviedol, že to bol infarkt: http://www.scmp.com/news/world/united-states-canada/article/1979915/death-former-un-assembly-president-john-ashe-accused ale analytici ruskej rozviedky tvrdia, že je to možné určiť až po pitve a po vykonaní lekárskych testov.

    Predseda UN John Ashe (vľavo), Hillary Clinton (vpravo)
    Správa pokračuje, že John Ashe bol obvinený vládou USA za úlohu, ktorú zohral v masívnom úplatkárskom škandále čínskeho miliardára Ng Lap Senga: https://en.wikipedia.org/wiki/Ng_Lap_Seng vďaka ktorému v niekoľkých posledných desaťročiach prúdili stovky miliónov dolárov do vreciek Hillary a Billa Clintonových. Začalo to v 90-tych rokoch najvážnejšim škandálom v americkej histórii: https://www.independentsentinel.com/lest-we-forget-hillarys-china-gate-scandal/ známym ako Chinagate: http://www.judicialwatch.org/archive/2001/966.shtml kedy Clinton previedol takmer všetky najcitlivejšie americké technológie vrátane technológií jadrových rakiet a družíc výmenou za milióny dolárov v príspevkoch do roku 1996 Clinton-Goreovmu úsiliu o znovuzvolenie do Národného demokratického výboru DNC (Democratic National Committee).

    Čínsky miliardár Ng Lap Seng (vľavo), Bill Clinton (uprostred), Hillary Clinton (vpravo) ...

    OdpovědětVymazat
  19. Spolu s bývalým prezidentom OSN Johnom Asheom a čínskym miliardárom Sengom bol obžalovaný za to, že bol súčasťou tohto masívneho úplatkárstva, obohatil Clintona a dodal "palivo" do prezidentských volieb Hillary. Obvinení boli tiež Francis Lorenzo: http://www.cnn.com/2016/03/15/us/un-bribery-scandal-plea/ veľvyslanec pri OSN za Dominikánsku republiku a dvaja manažéri Global Sustainability Foundation ( GSF: http://www.idealist.org/view/nonprofit/kNgHKmPmbH8d/ ), Sheri Yana Heidi Hong Piao: http://www.reuters.com/article/us-usa-crime-un-idUSKCN0UY1WW Všetci dostali obhajobu výmenou za svedectvo proti Clintonovej, Ashe tesne pred svojou smrťou: http://www.scmp.com/news/world/united-states-canada/article/1979915/death-former-un-assembly-president-john-ashe-accused
    Správa pokračuje, že čínski miliardár Seng (v súčasnosti v domácom väzení vo svojom byte v New Yorku) v januári 2016 upustil od svojej ponuky svedčiť: http://www.scmp.com/news/world/article/1898024/macau-billionaire-ng-lap-seng-drops-bid-speedy-trial-un-bribery-case silne poukazuje na možné okolnosti Asheho smrti.
    7 hodín po ohlásení smrti Johna Asheho rodina Brenta Scowcrofta: https://en.wikipedia.org/wiki/Brent_Scowcroft vyhlásila oddanosť Republikánskej strane Hillary Clintonovej: http://www.usatoday.com/story/news/politics/onpolitics/2016/06/22/brent-scowcroft-hillary-clinton-endorsement/86263096/ a nie kandidátovi jeho vlastnej strany Donaldovi Trumpovi.


    „Verím, že Hillary Clintonová má múdrosť a skúsenosť viesť našu krajinu v týchto kritických časoch“ Poradca národnej bezpečnosti za prezidenta Forda a H.W. Busha
    Najdôležitejšie je poznamenať, že v atmosfére západného vládnutia sa teraz zavádzajú otvorene pravidlá proti vlastným občanom a ako najlepší príklad je minulotýždňové vyhlásenie Joachima Gaucka: "Elity nie sú problémom, tým je populácia": http://www.infowars.com/german-president-the-elites-are-not-the-problem-the-populations-are-the-problem/
    https://youtu.be/9hX6LPqOFf8
    ...

    OdpovědětVymazat
  20. Ešte horšie je to v USA a analytici rozviedky pripomínajú varovanie prezidenta Putina americkému ľudu, že "ak to bude Hillary Clintonová, tak to znamená vojnu": http://www.inquisitr.com/3225440/hillary-clinton-means-war-says-vladimir-putin-to-frightened-russian-people-american-militarism-has-a-female-face/source/obj/ a že ich voľby je v nebezpečenstve a budú ukradnuté: http://allnewspipeline.com/Putin_Warns_US_Elections_Are_Being_Stolen.php propagandistickými médiami hlavného prúdu.
    https://youtu.be/avBAT6Op0lU

    Je to tak zlé, že zmienky o Hillary sú už kompletne cenzurované: http://www.zerohedge.com/news/2016-06-22/trumps-anti-interventionism-neocons-hate-it-anti-war-left-comes-around ako napríklad článok austrálskeho novinára Johna Pilgera: https://en.wikipedia.org/wiki/John_Pilger z 20. marca: http://johnpilger.com/articles/a-world-war-has-begun-break-the-silence- z ktorého vymazali vetu: "Nebezpečenstvo pre nás nie je Trump, ale Hillary Clintonová": http://www.counterpunch.org/2016/03/29/trump-and-clinton-censoring-the-unpalatable/
    V jednom z mála článkov, ktorý písal o Trumpovi čestne je radikálny ľavicový spravodaj CounterPunch: https://en.wikipedia.org/wiki/CounterPunch
    "On je prvou politickou osobnosťou, ktorá chce zastaviť zasahovanie Ameriky do záležitostí druhých, aby bola Amerika na prvom mieste. Nielenže odsudzuje bilióny dolárov minutých vo vojnách, ľutuje mŕtvych a zranených amerických vojakov, ale tiež hovorí o irackých obetiach vojny... Odsudzuje ríšu amerických vojenských základní a tvrdí, že by sa radšej mali v USA budovať školy. Chce dobré vzťahy s Ruskom. Militaristická politika USA spôsobila, že sú nenávidené na celom svete. Sarkózyho nazýva zločincom a že by mal byť za svoj podiel na situácii v Lýbii súdený. Ďalšou výhodou Trumpa je, že ho neokonzervatívci, hlavní architekti súčasnej katastrofy, nenávidia."
    http://www.counterpunch.org/2016/03/30/trump-and-the-liberal-intelligentsia-a-view-from-europe/
    Aká je schopnosť ľudí v Amerike vidieť pravdu táto správa neuvádza, ale môžeme dúfať, že nie je všetko stratené nielen pre nich, ale pre celý svet.
    koniec prveho clanku

    OdpovědětVymazat
  21. Putin “uzemnil” všetky svoje stíhačky po Obamovom prelomení “mimozemskej zmluvy”

    Putin nariadil, aby žiadna z najvyspelejších stíhačiek Suchoj-27 nevzlietala: http://www.military.com/daily-news/2016/06/10/russia-grounds-entire-fleet-of-su27-fighter-jets-deadly-crash.html po sérii 5 zničených amerických a ruských lietadiel ako zrejmej odplate Obamovmu režimu, ktorý sa 11.6. chystal zaútočiť na mimozemský satelit známy ako Čierny rytier: http://www.ancient-code.com/the-black-knight-a-13000-year-old-alien-satellite/ Táto operácia má názov NROL-37: http://www.ulalaunch.com/delta-iv-heavy-to-launch-nrol37.aspx

    Čierneho rytiera najskôr odhalil Nikola Tesla v roku 1899, ktorý vo svojom rádiovom prijímači zistil pravidelný vzor signálov od mimozemských bytostí: http://www.collective-evolution.com/2015/11/30/the-black-knight-satellite-whats-this-object-nikola-tesla-concluded-was-extraterrestrial/ Znova bol detekovaný v roku 1927 astronómami na celom svete. V roku 1950 bol Čierny rytier lokalizovaný na polárnej obežnej dráhe. Jeho váhu vypočítali na 10 ton a prvé fotografie sú z 3. septembra 1960.

    V jednej zo správ satelit určil svoj pôvod v hviezdnom systéme Izar: https://en.wikipedia.org/wiki/Epsilon_Bo%C3%B6tis a že Zem obieha 13.000 rokov.
    Podľa ruských zdrojov je tento satelit varovným majákom pre ľudstvo, aby nevystupovali vyššie ako 11.748 km nad povrch planéty. Dekódované správy satelitu vraj boli hlavným dôvodom, pre ktorý Sovietsky zväz a Spojené štáty ukončili v polovici 60-tych rokov kozmické lety s posádkou, hoci Američania pokračovali so šarádou pristátia na Mesiaci v roku 1969, ale čoskoro zastavili svoje pilotované lety tiež.
    V roku 2012 museli priznať, že to nebolo možné a inžinier NASA uviedol, že “že ďalej od Zeme treba prekonať Van Allenove pásy - zónu nebezpečného žiarenia pri ceste tam a tiež pri ceste späť... Musíme tieto problémy vyriešiť skôr než tam budeme posielať ľudí.” http://aetherforce.com/nasa-admits-they-cannot-get-past-the-van-allen-radiation-belt/
    https://youtu.be/KyZqSWWKmHQ

    Avšak ešte nebezpečnejšia, než Van Allenove pásy, je takmer nepreniknuteľná bariéra cca 11.500 km nad našou planétou, tzv. “zabijak elektrónov”, ktorý “smaží” satelity a degraduje vesmírne systémy počas intenzívnych slnečných búrok.
    Najkritickejšie je uvedomenie si, že Čierny rytier v skutočnosti predstavuje “zmluvu” medzi jeho tvorcami a pozemšťanmi, ktorá nebola v modernej dobe prelomená, kým sa nedostal k moci Obama. Tým, že začal s prípravami misie NROL-37 spustil sled udalostí.
    https://youtu.be/tZbB1gP3uB8

    O 5 dní, 2. júna, Čierny rytier vypustil tajomný objekt, ktorý vstúpil do atmosféry nad západnou časťou Spojených štátov a tam uvoľnil neznáme množstvo menších objektov. Hlavný objekt explodoval nad Arizonou.
    https://youtu.be/-x28VzhaYDI

    ...

    OdpovědětVymazat
  22. O tom, aké ťažké bude pre Trumpa poraziť Hillary Clintonovú, dochádza táto správa k záveru, nie je známe, no včera Obamov režim šokujúcim spôsobom ustanovil, aby v každej škole v Amerike chlapci a dievčatá chodili na spoločný záchod a sprchy: https://www.washingtonpost.com/politics/obama-administration-to-instruct-schools-to-accommodate-transgender-students/2016/05/12/0ed1c50e-18ab-11e6-aa55-670cabef46e0_story.html , aj keď ich rodičia mali námietky, alebo to zakazovalo ich náboženstvo. Hrubý spôsob, hovoria experti MO, ako presmerovať pozornosť amerického národa mimo „nepoznateľných“: https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2016/05/12/jon-stewart-perfectly-diagnosed-the-problem-with-hillary-clintons-candidacy/?tid=pm_politics_pop_b Clintonovej skutočných trestných činov: https://www.lewrockwell.com/2016/05/andrew-p-napolitano/perfect-storm-legal-misery/ , a zdá sa, že úspešne.


    FUNDAMENTÁLNA TRANSFORMÁCIA AMERIKY Baracka Obamu
    Obr. vľavo: OBEŤ: „To je mikroagresívny biely privilegovaný homofób v mojom BEZPEČNOM PRIESTORE“
    Obr. vpravo: PREDPOJATÁ: „To je 40-ročný muž na dievčenskej toalete“
    koniec 5. clanku

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Orgo, zase mimo téma, ale....ZEMĚTŘESENÍ V ITÁLII a k tomu ještě jeden TUNEL…
    K zemětřesení došlo v místě, kde jsou výzkumné podzemní laboratoře CERNu, umístěné pár km pod Apeninským masivem Gran Sasso.
    Z tohoto místa vědci před pár lety slavnostně ohlašovali odhalení neutrina, které má být rychlejší než světlo…
    Není bez zajímavosti, že jedné italské ministryni v jednom rozhovoru uniklo, že prý existuje tunel z CERNu ve Švýcarsku do podzem. laboratoří v Gran Sasso. Údajně 730 km.
    https://science.slashdot.org/story/11/09/25/223216/the-mythical-tunnel-between-cern-and-central-italy
    https://youtu.be/99NRkK1Yyd8
    a tady něco o těch neutrinových „experimentech“…
    Možná si kluci pinkali neutrina nadsvětelnou rychlostí v podzemí mezi CERNem (CH), A CERNem (IT), a nějaké neutrino se trefilo jinam…kdo ví.

    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážená Dito, o fyzice asi moc netušíte, že.... Neutrino je již poměrně dlouho známá částice, má sice minimální účinný průřez (tj. snadno prochází různými materiály), ale o nadsvětelné rychlosti nemůže být řeč. Stejně ta o pinkání si neutriny. Ono jen neutrino zachytit je dost fuška a ne zrovna jednoduchá a levná záležitost. A kdyby se nějaké neutrino "trefilo jinam" tak prostě letí dál a nic se neděje. Nevěřte tolik těm konspiracím a zkuste nejdříve počíst něco fyziky elementárních částic.

      Vymazat
  24. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/8635-mainstream-lez-cnn-falesne-interview-satelit

    OdpovědětVymazat
  25. Ať si ji mezme třeba čert,žádná škoda nevznikne,spíš naopak.

    OdpovědětVymazat
  26. http://www.zvedavec.org/vezkratce/13299/
    terorista z keni co zabil 400 lidi macetou, dostal azyl v GB

    OdpovědětVymazat
  27. A viete co?
    Videl som tento tyzden prispevok na diskusii k jednej "zavaznej a aktualnej teme" a chlapik tam napisal nieco v zmysle: a mojho suseda koza po troch rokoch stratila mlieko.to je senzacia! Dolezite! Bez komentara!Tragedia na Orave!!!
    Takto funguju media........

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.