19. června 2020

Brazílie odhalila podvod s covidem: Prázdná nemocnice, prázdné rakve.

Brazílie provedla dosud největší odhalení podvodu s covidem: Prázdná nemocnice, prázdné rakve.

Zdroj: https://www.fort-russ.com/2020/06/empty-coffins-empty-hospital-brazilian-mps-expose-biggest-covid-19-hoax-known-to-date/
Volný překlad: OrgoNet
19. 6. 2020


Pamatujete se, jak byl v českých médiích byl kriminalizován brazilský prezident Bolsonaro za to, že zanedbal opatření proti pandemii, a tím pádem je na tom Brazílie velmi zle? (Viz například srdceryvný článek IDnes: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/brazilie-koronavirus-epidemie-bolsonaro-mrtvi-nakazeni-covid-19.A200517_172652_zahranicni_jhr)

Prezident Bolsonaro si totiž byl vědom, že jde o lživou pseudopandemii, a nebál se to říkat, a podařilo se mu přesvědčit 5 členů parlamentu, aby podali důkazy.

Ti spolu s policií provedli "přepadovou" kontrolu v "nejvíce postižené nemocnici", která hlásila, že ošetřuje 5 000 nemocných, z nichž 200 již zemřelo. A podezření na podvod se potvrdilo.

Zjistili, že zmíněná nemocnice není ještě ani dokončená, teprve ve výstavbě, je zcela prázdná, bez personálu a pacientů, natož covidových...



Nemocnice měla objednáno 200 rakví, které tam poslanci našli zavřené, "připravené k pohřbení". I nebáli se koronaviru, dali je otevřít, a (nebyli ani překvapeni, když) byly prázdné...

Update: Video s rakvemi najdete zde:
https://www.fort-russ.com/2020/06/empty-coffins-empty-hospital-brazilian-mps-expose-biggest-covid-19-hoax-known-to-date/



Guvernér státu na tuto "nemocnici" ukradl peníze na dostavění nemocnice a peníze určené na řešení covidové situace; napomáhal protlačovat zavedení plošné vakcinace.

Takových guvernérů, ministrů zdravotnictví a jiných příživníků je na světě plno ...

Prezident, který po těchto podvodnících otevřeně jde, je jenom jeden na světě: Bolsonaro. (Trump sice taky ví, ale nemůže do toho jít tak otevřeně...)

(Poznámka Orgonet: Stalo se to už před pár týdny, nevím přesně kdy, ale usvědčující videa jsou na youtube stále mazána; dnes jsem objevil zdroj ze 16. 6., kde to zatím funguje (ani ten jistě dlouho nepotrvá...)

Bolsonaro prý ve skutečnosti poslal kontroly do všech nemocnic, a zjistil, že situace není taková, jak se mu hlásí... Toto byl nejevidentnější případ. Brazilci si o tom tweetují, je to skutečnost, ale do MSM se to samozřejmě nedostane. Když se něco veřejně objeví, "oni" to hned zakážou ... 


11 komentářů:

  1. https://stefanmichalik.blog.pravda.sk/2020/05/13/staneme-sa-krajinou-makkych-mozgov-chtiac-ci-nechtiac-si-musime-priznat-ze-zivot-po-korone-uz-ani-zdaleka-nebude-rovnaky-ako-pred-koronou-media-uspesne-plnia-s/

    OdpovědětVymazat
  2. Soros v Prahe 24.8.2020 hadajte kto to platí nie len Česko ale aj Slovensko. https://www.youtube.com/watch?v=Iv7PlzWLEfM&t=702s

    OdpovědětVymazat
  3. Mimo pořadí, srážkový radar 14:06 sobota. Oblast Příbram bije do očí. Nevím jak jsem se snímkem obrazovky.

    OdpovědětVymazat
  4. Máte někdo uložené video s rakvemi jinde? Zase je smazané. Díky za link.

    OdpovědětVymazat
  5. je to pravda a odhaluju sa stale nové skutočnosti

    OdpovědětVymazat
  6. Je to.klamstvo celá pandémia je len o peniazoch ani bohatý boli bohatší

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Orgonete viděl jsi už toto video? Dost mi to otevřelo oči o koronavirové pandemii... https://cdn.lbryplayer.xyz/content/claims/plandemic-skryt-agenda-za-covid-19/e761bdbd12854dc5a7f1c948c19d80762de4dee3/stream

    OdpovědětVymazat
  8. Nechci vam tady brat iluze. Mozna se v Brazilii (a mozna i jinde) nasli vykuci, kteri se na onu "pandemii" snazi cerpat verejne prostredky. Ten virus je ale skutecny a je to takovy "prst bozi", aby nas varoval pred nasi lehkomyslnosti, s jakou zasahujeme do genetiky. Ta byla totiz doposud "jeho" domenou. Podobne jako HIV, pri jehoz vyvoji sice nebylo jeste pouzito metod nukleani biologe (genovych manipulaci), ale byl take umele "vyslechten" v labu. Tyto uniky mikroorganismu "z labu" jsou nebezpecne prave tim, ze ostatni organismy (od panaboha) nemaji vuci nim vyvinute obranne mechanismy, jako maji vyvinute vuci mikroorganismum "od panaboha".

    HIV sam napada T-lymfocyty (zpusobuji destrukci nefunkcnich (tedy i virem napadenych) bunek), takze prestane fungovat t.zv. "bunecna imunita" a po delsim "boji" s HIV se imunitni system vycerpa a neni schopen "bojovat" uz ani s zadnou z beznych infekci, jako je ryma, chripka,... a clovek zemre treba na obyc. rymu.

    SARS Cov-II je nebezpecny tim, ze vir ma "naprogramovanou"(*) obrovskou rychlost mutaci, proto si telo casto neni schopno takovy patogen identifikovat driv, nez zase zmutuje. To je take duvod, proc u nekoho je prubeh lehky a jinemu je potreba nasadit nucenou, nebo dokonce mimotelni, ventilaci.

    Zaver: jakkoliv se mozna najdou vykuci kteri na epidemii chteji vydelat, tento virus neni zadny fejk a na rozdil od HIV, SARS Cov-II je nejspis unikem nechtenym, protoze pred necim takovym si nemuzou byt jisti ani "oni - prislusnici zlate miliardy" a jedina moznost jak tento virus vyeliminovat jsou prisna izolacni opatreni.

    Co se tyka Bolsonara, tak ten je pro me osobou "duveryhodnou" asi tak stejne, jako byl Msgre.Tiso a stejne jako tomu bylo na samostatnem Slovensku (39 stejne jako 93 ;-) ), kde se v zemi rozbujel klientelismus a ten obvykle vynese do funkci ruzne bezcharakterni vykuky. Proto povazuju Bolsonara spis za puvodce tohoto bordelu, nez za nejakeho "cestneho" bojovnika se spolecensko-patologickymy jevy.

    OdpovědětVymazat
  9. Naprostý souhlas. Koronavirus způsobující Covid-19, existuje jako chimérický (uměle vytvořený) jeho pronikavost do buněk je 1000x větší, než u běžných sezónních virů. Výroba vskciny je iluzórní, protože se vyznačuje snadnou a poměrně rychlou mutací. Již nyní existuje více než 8 mutací. Jak bylo zjištěno, nenapadá jen buňky plic za vzniku pneumonie s vážným poškozením plic (nekroza plicní tkáně), ale u některých jedinců napadá i nervové buňky. Vse je dáno aktivitou imunitního systému.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.