26. srpna 2008

Jak si dělají legraci z globálnho oteplování

Globální oteplování? Důvěrně známý pojem, který nám zdánlivě vysvětluje mnohé současné zvláštní klimatické jevy. Ale skutečné vědecké výzkumy, kterým se nedostává slyšení, dokazují, že žádné oteplování neexistuje. (Perfektní informace v angličtině o tom na educateyourself, viz Odkazy.)
Celá záležitost je vlastně prvkem propagandy světové moci, obchod, ospravedlňující aktivity celé armády "vědců", různá "zákonná" opatření likvidující lidská práva a svobody...
Co s tím? Na ecoEnquirer si z toho dělají legraci...


Nejnovější zprávy:
Konference o globálním oteplování - Bali 2027

 
Desátá konference o globálním oteplování konaná na Bali (Bali-X) byla dnes ukončena novou dohodou o projednání cestovního plánu pro budoucí rozhovory o skutečném snížení emisí skleníkových plynů. Delegáti Spojených států označili dohodu za historický krok k prevenci budoucího globálního oteplování.

(Bali, 10. 12. 2027) Dvacet let po první konferenci o globálním oteplování na Bali delegáti z celého světa účastnící se desáté konference na Bali (Bali-X) učinili dnes závěrečné úpravy nové dohody o projednávání budoucích redukcí emisí člověkem vyrobených skleníkových plynů. Podle všech vědců certifikovaných Spojenými národy se předpokládá, že tyto emise jednou způsobí globální oteplování, jak bylo zjištěno před třiceti lety.

Zemský car Spojených národů, Al Gore, označil smlouvu z Bali-X za zásadní krok k globálnímu úsilí o snížení emisí skleníkových plynů. „Dnes pokračujeme v dlouhé tradici kooperace, která udržovala dohody umožňující jednání, která poskytují základ pro budoucí rozhovory“, oznámila Jeho Excelence. „Obnovili jsme naději, že obtížný, ale historický vědecký konsensus, jehož bylo dosaženo před téměř dvaceti lety, nebyl zbytečný.“

Tak jako v předchozích letech byla konference Spojených národů cílem některých kritik pro zanedbávání narůstajících vědeckých důkazů, že změna klimatu je zcela přirozeným jevem. Menšina vědců necertifikovaných Spojenými národy opět poukázala na globální teploty, které nadále v minulých třiceti letech mírně klesají. Veškeré tyto komentáře byly učiněny anonymně z důvodu jejich ilegality podle zákonů o antizelených projevech nenávisti.

„Ano, globální teploty poklesly“, připustil pan Gore soukromě, „ale jak všichni víme, tento sporný ochlazující trend se náhle změní v rychlé oteplování … možná už příští měsíc. Bylo mi řečeno našimi vědci Spojených národů, že máme nyní méně než deset let, abychom odvrátili globální peklo kataklysmických proporcí.“

Kanadská delegace opět vyjádřila mírné znepokojení, že světový ochlazující trend možná neskončí tak brzo. Poukázala na ledové kry v severní Kanadě, které dosud přežívají po třicet let bez rozpuštení, a varovala, že některá města na dalekém severu by mohla být opuštěna, protože ledové kry pokračují ve své expanzi na jih.

Zejména tvrdě postiženy pokračujícím ledem byly ženy a děti rodin environmentalistů, kteří proudili do Seerozápadního teritoria ze Spojených států během Velkého zeleného exodu 2008. Vzrůstající masy ledu již zničily pobřežní letoviska, která byla předčasně postavena na pobřeží Arktického oceánu v předzvěsti oteplování.

Častý cíl antizelené frakce, pan Gore, byl opět subjektem mírné kritiky za svůj obchod s uhlíkovým odpadem, jehož hodnota nyní přesahuje 2 triliony dolarů.

Gorova akvizice Googlu inc. za účelem vytvoření Google Green v r. 2014 je stále některými internetovými puristy odsuzována. Reklamy Google Green stále převládají na webech celého světa známým logem. Antizelení demonstranti se občas dali slyšet před konferenčním centrem, jak zpívají „Chceme zpátky Colu“, zřejmá narážka na ústřední roli pana Gora v koordinaci mezinárodního zákazu nápojů obsahujícíh CO2 v roce 2016.

Nepříjemností konference na Bali tento rok poprvé byly tisíce zatčených pro zločiny antizelených nenávistných projevů. Mnozí pozorovatelé konference toto očekávali jako nevyhnutelný důsledek zákonů vydaných Globálním soudním dvorem Spojených národů, které klasifikovaly veřejné antizelené rétorické projevy jako zločin nenávisti

Navzdory obvyklým obtížným bodům projevujícím se již na předchozích konferencích o globálním oteplování většina delegátů vyjádřila optimismus, že nová dohoda dosažená na Bali-X skutečně povede k širokým redukcím emisí kysličníku uhličitého.

Když pan Gore nastoupil do Green-1, vysoce výkonného hybridního Boeingu 797 (obsahujícího menší verzi standartně vyhřívaného plaveckého bazénu), pravil: „Dlužíme to našim dětem a vnukům, abychom jim předali Zemi svobodnou od lidských zásahů. Dnes jsme učinili první obří krok tímto směrem.“

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.