27. července 2011

Octem proti chemické oblačnosti - výborné zkušenosti!!!

Dnes přišel zajímavý komentář, který mě inspiroval k tomu, že bychom své octovací zkušenosti za pár měsíců mohli trochu shrnout.


27. 7. 2011:
"Zkoušeli jsme chemtrails rozprášit octem. No, to vám bylo! Kdyby mně to někdo vyprávěl, nevěřil bych. Po aplikaci octa do třech talířů (rovnostranný trojůhelník o hraně 10 m), do 20 min. čistá obloha nad námi, po chemtrails pavučinách ani stopy, asi tak okruh 10 km. Ovšem, do hodiny nájezd chemtrails letadel, kteří díru začali pilně zacelovat, při setmění cca 50 blesků bez hromu, jako, když tě fotí... Nato kroužící malé hlídkové, nízko letící letadlo jen nad naším prostorem, nato ještě dvě další. Poté jsme se docela zapotili, ozval se intenzivní infra (hluboký) zvuk, který jsem nikdy nezažil, připomínající nízký pořelet tak dvaceti boeingů, i když v okolí žádné letiště není, ten zvuk nás dost vyděsil, vše se třáslo, i my. Opravdu nic, co jsme doposud zažili. No a korunu tomu dodala obloha, na které se objevily Haarpové vlny jen nad naším "rozprášeným" koridorem. Celá záležitost byla doprovázena podivnou tísní, hučením v uších, v hlavě, stavem jakoby zvýšeného tlaku. 
Co vy na to, zažili jste někdo něco podobného?"


Zkušenost jedné známé mladé maminky: 
"Šla jsem věšet prádlo na zahrádku, a koukám, že se stahují mraky a krápe. Tak jsem vyvěsila na sušák ručník namočený do octa. Za chvíli byly mraky úplně pryč!!! Prádlo uschlo krásně na sluníčku."


Jak se Orgonet šel koupat:
"Jednoho krásného dne začátkem července jsme se vydali koupat k jednomu pěknému přírodnímu rybníku. Ale během cesty se začaly stahovat chemtrailsové cáry, které zastínily slunce. Tak jsme se stavili v Jednotě při cestě, koupili láhev octa, a při příjezdu k rybníku vylili na rozehřátou silnici. Za chvíli se oblačnost rozpustila a až do večera bylo krásně jasno."


Samozřejmě mám mnoho zkušeností s rozoctováním bouřek speciálně připravených pro ČB.


Další zkušenosti vyvěsím, až budu mít zase chvilku času. Pokud máte, přispějte, nejlíp do komentářů.


Ale hlavně to zkuste, uvidíte, jakou si uděláte radost!! Funguje to na chemtrails a na  chemickou oblačnost, a to je v současné době asi všechna.


Dodatek: Moje zkušenosti:


Největší úspěch v rozpouštění oblačnosti bývá ve chvíli, když vidíte, že se nad vaší hlavou stahují "hrady" a nad/mezi nimi mlhavá vláknina - to se střetly dvě vrstvy oblačnosti a klimateroristé se chystají na přívalové srážky. V tuto chvíli, když ještě svítí slunce, je dobře vylejt láhev octa/více lahví octa (ale jedna asi stačí) na sluncem rozehřátou dlažbu. Ocet se vmžiku vypaří a zabrání klimateroristům ve šlehání vysoké oblačnosti, která by stáhla přívalové srážky/kroupy na malou oblast. Pršet bude, voda, která by měla spadnout, stejně spadne, ale v podobě mírného až středního deště rozloženého do větší oblasti.  
Když už prší a je vítr a nestihli jste vypařit ocet ze silnice, pak je dobrý rozprašovač, kterým se ocet dostane přímo do vzduchu. Zkuste vystříkat půl litru a uvidíte, jak se červená negativní energií nabitá oblačnost začne rychle redukovat (:-)))
Podle mých zkušeností tato akce s jednou lahví octa zastaví/rozpustí i silnou bouřkovou oblačnost, kterou mi sem nad ČB nasunují občas od jihu, takže dále už bouřka nepokračuje, nebo jen jako přiměřený déšť.


Proč to tak funguje, nevím, ale zřejmě proto, že klimatické zbraně téměř bez ustání "vypařují" nebo "sají" vlhkost ze země, a s tou vlhkostí nasají také náš ocet, a to jim nadělá paseku v řízení/vytváření oblačnosti ... takže žádný strach, že náš ocet se do mraků nedostane ... naopak, je tam okamžitě.

Pokud se již vytvořila hustá clona oblačnosti, většinou přes noc, která je na satelitech vidět jako "žlutá deka" (Guess jí říká "bramborová kaše", to se mi líbí víc (:-))), tak ta nejde viditelně hned rozoctovat, ale myslím, že ocet jí také dopomůže, aby se rychleji rozešla. Nicméně není to tak efektní.


Mírnější formy octování, jako misky a namočené textilie se podle mě hodí pro průběžné octování proti chemtrails, nebo účelově pro jasno nad vaším barákem, když potřebujete usušit prádlo, hodinku se opalovat a tak. Jinak naoctované ručníky pod přístřeškem či na balkóně za deště taky udělají své, klimateroristi totiž současně prší i vypařují ze země, takže si tam ten ocet natáhnou a roztrhá jim to celistvý bouřkový koláč ...


Tak to zkuste, je to psina.


Díky všem za komentáře! Mohlo by to přesvědčit další lidi, aby to taky zkusili (:-)))


41 komentářů:

  1. Ahojky,poctivě octuji ještě s přidáním křištálů. Výsledek :Parádníííííí

    OdpovědětVymazat
  2. Brno, několik dní pod hustým mrakem bez slunce,dnes dopoledne to stejne... nahodou jsem doma narazil na lahev octu, vylil sem ji kolem 11té na ulici před domem a na dlaždice na zahradě a od té doby svítí slunko... může mít jedna lahev takový účinek, nebo sem se trefil náhodou? každopadně konečně svítí a zatim žadné čary nikde...

    OdpovědětVymazat
  3. V Brně octuji nepřetržitě :-) na balkon jsem instaloval tři misky na ocet a pravidelně dolévám a čistím. Myslím že je to to nejmenší co můžu udělat pro dobrej pocit. A při ceně octu je to opravdu legrace. Jen pro porovnání 1 dvanáctistupňová plzeň = 3 litry octa a to se vyplatí. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Nj a s burkami uz dlho neni nieco v poriadku. Ani moj otec na take nepamata. U nas su vacsinou bez bleskov, iba slabo hrmi, a ziary ako keby vas nonstop niekto fotil. Ziaden viditelny blesk. Zato dazd fest silny, vietor takisto.

    OdpovědětVymazat
  5. dodatek- Brno, asi hodinu poté, přišla velká bouřka, silný a vydatný dešť...

    OdpovědětVymazat
  6. 15:37 :Dneska jsem skutečně nad Brnem zaznamenal roztažení mráků a slunce!! Konečně!! po tolika dnech....přemýšlím, že také zaoctuji

    OdpovědětVymazat
  7. skúšal som to viackrát, funguje to skvele...a čo mi uplne potvrdilo, že to funguje: nad celym mestom zamračené, po vyliatí octu za pol hodiny nad domom modra obloha, slnko, a za chvilu priletel vojensky vrtulník :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za příspěvek z 27.7.2011 !!! Mám velmi podobné zkušenosti, ale sama jsem tomu nechtěla věřit... :-) Malé černé neoznačené letadlo, které jsem při prvním octování snad zvedla(?) mám vyfocené v mobilu, letělo téměř nadosah. Když octujeme, do půl hoďky se obloha nad námi trhá. Když je ale vrstva nad námi hutnější, ocet nezabírá. Asi by nás muselo octovat víc....
    Jinak koukám směrem k letišti v Plané...jednou v noci mě zvedly z postele podivné záblesky. Říkala jsem si projekce z diskotéky...no jo, ale ve dvě ráno? Jiskra od trolejí to také nebyla... Záblesk se objevil vždy na jednom místě jakoby zespoda, podařilo se mi něco natočit na kameru. Přesto, že bylo nebe plné hvězd, tedy jasno, ráno už byla z toho směru vyrobená mračna, která se roztahovala po obloze z toho jednoho místa..... Je to zvláštní pocit, že v ČB žijí lidé, kteří "to" nejen vědí, ale i provozují a já je třeba potkávám na ulici......
    Hučení v uších také bohužel znám. Mám totiž amalgámové plomby a když se do toho radary dají, mám pocit, že místo uší mám díry do hlavy. Na zbláznění.
    Jinak octuje i kamarádka v Pardubicích a také pozoruje reakce na obloze :-) Když jsem teď sledovala deště a následné povodně na severu Čech, říkala jsem si, jak to udělat, aby octovali a zastavili déšť......Bohužel se setkávám ve svém okolí s lidmi, kteří než by něco zkusili (třeba spinování vody) a ověřili si účinnost, raději se budou pohoršovat a opovrhovat.

    OdpovědětVymazat
  9. to Anonymní řekl(a)...

    15:37 :Dneska jsem skutečně nad Brnem zaznamenal roztažení mráků a slunce!! Konečně!! po tolika dnech....přemýšlím, že také zaoctuji
    27. července 2011 17:54

    O 14:30 cca som začal rozháňať mračná smerom na západ, mierne na sever.

    http://imgupload.sk/images/67395584795204912677.bmp

    Obloha bola celá z jednoho mračna, nakoniec sa začala trhať na horizonte okolo 15:30 +-, a šiel som na turistiku s orgonitom v batohu. Z toho čo sem nahnali by bola búrka, no dneska tu trocha pokvapkalo, toť vše. Samozrejme nad orgnonitom sa ukázala dúha a jedno nizko letiace lietadlo upútalo trocha moju pozornosť, no nedával som tomu velký význam, až dokedy asi 5-6x prelietavalo presne nad nami vo výške cca 20 - 30 m. S vojenskými preletmi a helikopotvorami to je u nás pomali každý tretí deň...úúú bojim bojim :DDD :DDD Teraz je celá obloha bez jediného oblaku.

    OdpovědětVymazat
  10. článek
    http://www.osud.biz/priroda/voda-prevarena-v-mikrovlnce-skodi-skutecne-rostlinam/

    obr. (od jistých zkušeností = jistota)
    http://clip2net.com/s/152rR

    viz obr, Verthandi se snaží vymyslet "pokus", jak vyvrátit chemtrails či harpunu atd :-)))
    Mimochodem zajimavy moment- nač vyvracet "něco" , co udajně neexistuje? Zřejmě to tu někomu stále "leží v hlavě" :-)

    Milý Verthandi, cením si tvého zápalu, tím zajímavější může být "prozření" a to řekl bych ve Tvém případě jistě přijde .-)
    Inu kdo hledá, najde...

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  11. Řekl bych,že se něco opravdu mění.Doufám,že k lepšímu.Už několik let zpátky sleduji meteorologické radary.Snaží se posílat nám na Českobudějovicko často dost velké srážky.Nevím jestli si toho někdo všiml,v souvislé oblačnosti se najednou vytvoří díra a spojí se dohromady až nad vysočinou.I když přijde oblačnost z druhé strany stane se to samé.Je nás tady asi dost kdo se snaží a ošetřuje tenhle krásný kraj.Nebo to děláme silou vůle,protože si přejeme aby bylo lépe?
    I obloha je tady čistější.Jenom mám obavu aby na nás nechystali něco daleko horšího.Možná jsme společně silnější.Čím víc nás bude tím lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozry foto pokec brano1191 možeš fotky použít na účel propagace sú že slovenská je to hnus.

      Vymazat
  12. Kamarádko z Budějic,jsem tu...orgonity se povedli...jen jich mám málo...:o),tak budu pokračovat...:o)a octování?skvělé...už dva dny se nad námi udržuje modrá obloha...ikdyž se hodně snaží,aby nebyla...děkuji za tyto stránky z celého srdce...díky...M.Pardubice

    OdpovědětVymazat
  13. Zdravím, skvely článok: http://www.ksm.cz/ze-zahranici/oslo-vsechno-co-uz-vite.html

    OdpovědětVymazat
  14. Někde jsem tu četl v předchozích článcích, že už se s chemtrails skončilo. Z toho jsem se radoval. Teď zase čtu, že chemtrails pokračuje! Tak nevím co si o tom mám myslet.
    Můžete mi prosím někdo k tomu něco říci???

    OdpovědětVymazat
  15. Před chvílí koukám z okna, protože se ozval hrom a zatáhlo se. Takový koktejl bílých a šedých mraků a mezi tím jen kousek modré oblohy. Tak jsem do hrnce dala vodu a přilila ocet a šup s tím na parapet. Po chvíli nevěřím svým očím. Opravdu se šedivé mraky začaly viditelně rozpouštět. Teď po asi 10 min jsou vidět jen bílé obláčky a více modré oblohy. Jsem z toho na větvi.

    OdpovědětVymazat
  16. http://vedy.sk/sk/kultura.php tady máte návod, jak zaktivujete své JÁ....I když se Vám to možná nepovede, myslím, že neva.... ZKOUŠEJTE DÁL..!!!!

    Ze zásady nechci, abychom dopadli stejně, jako před cca 13 000 lety. VĚŘTE, ŽE JE TO NA SPADNUTÍ.... A MY JSME TI, KTEŘÍ TO NEMOHOU DOVOLIT!!!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Informace o tom, že se s chemtrails zkončilo jsou mylné. Nevím, asi se někdo snaží zase o dezinfo. Chemoplány fachaj. Spolehlivě.

    OdpovědětVymazat
  18. udelejte pokusy s octem a bez octa, minimalne 100 pokusu.. a pozorujte.. jesti ono to nefunguje jen tak ze proste oblacnost jednou odejde s octem nebo bez octa.. me ocet neprijde tak efektivni, celkem pochybuju o jeho funkcnosti, chembuster do keryho peru 15hz pulzy pracuje 1000x lip.. prijde mi ze orgon vyhnanej do vejsky nakej ocet proste nenahradi

    OdpovědětVymazat
  19. Včera večer jsem si řekl, že to dnes s octem také zkusím. Po desáté dopolední, kdy sotva prokukovalo sluníčko skrze bílošedivé šmouhy na obloze jsem rozestavil před domem dva větší kýble s cca 1/2 lahví octa a další polovina byla rozlita na plech teplý od sluníčka. Výsledek ? Asi za 20 minut nádherná díra nad barákem v té chemické kaši, pak se to časem rozšířilo odhadem na dobré 2 km. Průběžně se díra měnila na elipsu, pás, ale stále to fungovalo. Pouze velké kupovité mraky se nerozpouštěly, zase ale rychle odpluly pryč. Krásně se ta šedivá kaše na okraji díry rozpouštěla a nepostupovala dál. Až tak kolem dnešní devatenácté hodiny se zatáhlo úplně. Stálo to za tu krásu, zítra to tam mají ve vzduchu znova :-)!!!

    OdpovědětVymazat
  20. Dneska jsme octovali, kdyz se zatahovalo a bomba!!! Během 20-30 min nad námi díra do "mraků" a nebe! :-)
    Budějovice zdraví Pardubice:-) Pošli fotky orgonitů než je daruješ do přírody :-)


    Lidičkové, prosím, sledujťe dění na Šumavě, kdo můžete, přijeďte pomoct!:

    http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/plzensky/clanek.phtml?id=708845#utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox

    http://www.sumavapro.cz/kontakt/

    Člověk neví, co dřív, mocní se zbláznili...
    A.

    OdpovědětVymazat
  21. Škoda, myslel jsem si, že chemtrails opravdu skončilo. O tomto nás tady ujišťoval i Matthew ve sdělení na červenec.

    "13. A ve většině oblastí, kde se dříve stále vyskytovaly chemtrails, je obloha nyní čistá. Když se někteří z pilotů, mechaniků a dalších zaměstnanců těchto letů dověděli o pravém účelu chemtrails – že toxické chemikálie nejsou určeny ke kompenzaci díry v ozonové vrstvě, ale k oslabování lidí nemocemi a znečišťování vzduchu, vody a země – odmítli pokračovat v práci. Jiní, kteří také poznali pravdu, však nadále pokračovali v práci odměňované dobrým platem, ale když finance vyschly, také opustili své zaměstnání. Ale nejvýznamnějším faktorem v této situaci je, že někteří jednotlivci, kteří nařizovali či financovali lety, patří mezi ty, kteří přijali světlo, a tak ti, kteří by chtěli, aby chemtrails nadále křižovaly naši oblohu, ztratili téměř všechny prostředky, aby v tom pokračovali."

    Takovou radost jsem z toho měl při pomyšlení, že by na nás už nic nesypali.

    OdpovědětVymazat
  22. Na Pardubicku a OrlickoÚstecku taky, pořád sypou a to dost, čára vedle čáry. Takže tady nepřestali. Jinak zajímavý jev 19.7. nad Nymburkem, vlnky mraky do kružnice,jak když se hodí do vody kámen, skoro mě to připadalo jak když projíždíme někde nějakým zdrojem, který to způsobuje, ale nevím , že by tam byl nějaký radar , nebo něco. Ale mraky vlny do kruhu nejsou normální , takže se tam muselo něco dít.

    OdpovědětVymazat
  23. Tady na ceskokrumlovsku se take sprejuje ostosest a denne. Ted,kdyz uz je tu nad nami kolik dni zatazeno,neni chemosprejery videt. Ale vcera se po dlouhe dobe objevila stribroseda chemodeka bublinovite nacechrana, ktera byva ve svete pojmenovana jako Asperatus. Vpodstate to vypada tak, jakobyste otocili hladinu rozboureneho more na oblohu nad sebou.Vsiml jsem si v uplynulem tydnu, ze se tu pohybuje oblacnost ve trech urovnich nad sebou soucasne. Spodni chemodeka je rizenym zpusobem manipulovana budto pomlym preletem, nebo je stacionarne ukotvena nad oblasti a prijima dalsi mraky a umele odparovani od zeme.Kdyz je s dodtatkem nasycena, je nasledne vymocena nad tou oblasti prudkymi lijaky. Mam zpravy od lidi z okoli, ze videli takove zvlastni svetelne jevy nad vedením vysokeho napeti, jakoby se ty chemodeky nabijely elektrinou,ponevadz to slo od dratu nahoru do mraku. Stredni uroven mraku zda se leta prubezne a vypadaji celkem prirozene. A ta nejvyssi jsou chemtraily ve vysce kolem deset km,a vyvtvareji takove zaclonovite prusvitne oblasti se stopami starsich i cerstvych chemocar.Ty se take zdaji byt temer nehybne, jen se rozprostrou nad danou oblasti jako giganticka clona. Jeste jsem si nedavno vsiml pri zapadu slunce na jistych mistech nad SZ obzorem mezi mraky takovych cernych oblasti na misto modre oblohy. Ty oblasti byly zretelne ohraniceny oproti zbytku modre oblohy. Co to je, zda nejake diry v hornich vrstvach atmosfery, ci nejake jine klimateroristicke svinstvo, nevim...

    OdpovědětVymazat
  24. Kladno, 3 flašky octu vyplácáno a ani ťuk,chemo čmaranice se vesele roztahuje po obloze a po slunci ani památky

    OdpovědětVymazat
  25. Zdravím všechny, dnes první test,Praha. Není nic lepšího,než vlastní zkušenost.
    Byla děsná deka, divný sucho a ticho, čas kolem poledne. Jediný ocet co máme dome,Bzenecký, jsem dala do misek a na talíř na okenní parapet,do asi hodiny modro kolem paneláku a v tom modru celkem vysoko čáry, i kolem -jakoby se to odkrylo. Svítilo ostré sluníčko, čáry mizely. No a do toho vidím další letadlo,kterévytváří za sebou bílou čáru. Pak Po půl hodině VRTULNÍK, černej - kolem baráku od Ruzyně,pak zpět, to ale občas lítaj. Kolem 16 hodiny už zataženo, ocet už nezabírá, ale ty tři hoďky stály za to. Není pochyb!!!!!!! Původně jsem se smála, teď vím, že je to děs, protože je to pravda.

    OdpovědětVymazat
  26. Vie mi niekto poradit ako pustit 15hz do CB?

    OdpovědětVymazat
  27. Všechny srdečně zdravím. O chemtrails se už zajímá hodně lidí, i já to sleduji už nějakou dobu a jsem rozhodnut octovat, tak uvidíme jaká bude úspěšnost. Je pravda, že je potřeba, aby se zapojilo více lidí. Jsem z Moravy, takže nevím kolik lidí se v dané oblasti zapojuje, ale snad se výsledek dostaví asponˇ nad octovanou oblastí. Výsledek pak napíšu znovu do komentářů.

    OdpovědětVymazat
  28. Taky si všímám, že sem na českobudějovicko a severní okraj českokrumovska "haarpovači" přeposílají chemomraky v táhlých mohutných pásech. Někdy se stává, že se nad českokrumlov skem "usadí" "olověná" šedá chemodeka, a "sedí" tu kolik dní bez hnutí. Přitom dochází k jejímu houstnutí zřejmě prostřednictvím přihaarpovaných dalších chemomraků, a také mohutným odpařováním z vodotečí a lesů !!! K odpařování dochází i během dešťů, což si myslím je tak trochu proti přirozenosti normálních klimatických jevů. I když se spustí "slejvák" jak hrom třeba na půl dne nebo přerušovaně na den celý, není do několika hodin po napršené vodě téměř žádných stop. Jakoby se průběžně vypařovala !!! I "bažinky" v pěšinách, vyšlapaných v trávě, jsou do několika hodin suché !!!

    OdpovědětVymazat
  29. Ocet prostě funguje !

    OdpovědětVymazat
  30. vy jste ale pitomci vsichni, pripomina mi to me mladi, kdy jsem nosil na krku zvonkovy drat s vypinacem jako nahrdelnik a vysvetloval jsem rodicum a babicce na vychazce, jak prepnutim spinace privolam prujezd auta po ceste... trochu uvazujte kolik milionu litru vzduchu je v prostoru nad mestem az po mraky, a co tam udela za zmeny par taliru s octem.. (mj. pokud to nejaky chytrak nevi, tak ocet je pouze 8% kyselina octova) :) no ale moje prachy za ocet, ani muj absurdne straveny cas to neni, ja ten ocet leju do salatu a do cocky, a vubec uz mam jednu lahev v lednici asi 8 let :) ale tak aspon jsem se naramne posmal, ze nekdo leje denne 1-3L octa do kanalu

    OdpovědětVymazat
  31. Já se o chemtrails dlouho zajímám. Ale octovat dneska zkouším poprvé. Když jsou tak dobré zkušenosti... No tak jsem vylela z okna jednu velkou štamprli a půl octa, co to s nima udělá. Vím, že to je sakra malé množství, ale teď jich je fůra, i stejně malé změny bych si asi všimla. K tomu hučení dodávám, že to je dle mého názoru jakési varování chemtrailů, spouštěné po přítomnosti octa. Dnes plánuji s kamarády večer na pivo, tak se uvidí, jestli to uslyšíme. Pokud ano, jistě neuvěří, že za to můžu já xD

    OdpovědětVymazat
  32. Když začne pršet a nemám u sebe deštník, tak vypiju láhev octu a nezmoknu!

    OdpovědětVymazat
  33. No tak zasílám zkušenosti z včerejšího octování. Změny jsem si nevšimla, ještě krátce po setmění jich bylo doopravdy požehnaně. Jakmile ale obloze zavládla uhlově černá tma, i přes značné světelné znečištění jsme s kamarády neviděli žádné mraky. Byl úplněk a hvězdy šly krásně vidět. Že by se k nim ocet dostal až v 10 h v noci? Nevím. Každopádně hvězdy šly pozorovat dokonale a asi na tom mělo zásluhu i mé octování. Mám však i záporné zkušenosti - ta vyšinutá seniorka, co bydlí nad náma, si ztěžovala na, pro samu sebe neuvěřitelný zápach z mého balkónu, kde se octovalo.

    OdpovědětVymazat
  34. tak toto musím skúsiť, u nás v okolí Nitry sme amli toto leto možno desať slnečných dní!!! Dám vedieť

    OdpovědětVymazat
  35. Dobrý den. Již druhým rokem pilně octuji při každé podivné bouřce, nebo chemtrails. Před týdnem se mi ovšem stala velmi zvláštní věc, ocet poprvé nezabral! Zkoušel jsem přilévat ocet, ale negativní pole v mracích bylo pravděpodobně velmi silné. Nakonec mne napadla spásná myšlenka: Do trojůhelníkové nádoby jsem vlil ocet a doprostřed vložil svůj orgonit tvaru kužele. Během deseti minut došlo k drastické změně v bouři a celá bouřka zmizela! Vzhledem k tomu, že již třetím rokem studuji na matematicko fyzikální fakultě, vysvětluji si tento jev tím, že pozitivní energie orgonitu, vyzařovaná ze špice kužele urychlila ionty v chemické vazbě octa. Ten pak získal velmi vysokou energii a "vyletěl" směrem k bouřce.
    Všichni víme, že negativní energie v umělých mračnech je čím dál tím více, proto pokud Vám ocet někdy nezabere, přidejte trochu orgonitu! S pozdravem, pravidelný Octař!

    OdpovědětVymazat
  36. Je to paradicka, rano ma napadlo dat na okno zvlhcovac vzduchu do ktoreho som nalial ocot a nechal ho naplno rozprasovat mikrocastice do vzduchu.Obloha bola preplnena ciarami, ktore zacali splyvat do jednej nepreniknutelnej vrstvy a teraz, hodinku na to je nad celym mestom diera, jasno.Ale treba im uznat, su rychli a skusaju to platat :-) Nevadi, mam octu dost a ked nie tak si zbehnem dokupit.Prajem krasny slnecny den plny energie. Octu zdar

    OdpovědětVymazat
  37. Ale kam to svinstvo mizí, podle mě je to i na potravinách co se pěstují venku

    OdpovědětVymazat
  38. myslyte, ze ocet stale funkuje nebo to uz imperyalisticka HNusa zablokovala????

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.