31. července 2011

Mrak vytvářený klimatickými zbraněmi

Něco takového jste jistě mnozí viděli na vlastní oči, možná bez té záře. Ne vždy se však pozorovaný jev podaří natočit.
Jak to vzniká? Někdo si hraje s tlačítky? Instruktáž pro nováčky?
Na tom nezáleží. Mně to připadá jako dobrá dokumentace vesmírného zákona o tom, že každý systém v sobě obsahuje samodestrukci. V určitém bodě se prostě sám od sebe sesype. Tak, jak třeba zdánlivě neproniknutelné politické systémy v Rusku, u nás, atd., historie má spoustu příkladů včetně mocných starověkých říší ... tak i tento umělý mrak byl v určitém okamžiku "přešlehán" a zbyla z něj trapná placička. (Ledaže šlo o nějaké UFO (:-)))

6 komentářů:

  1. Dóóóbrýý :o) já to u nás viděl taky, ale stál jsem přímo pod místem děním. Bylo mi divný, aby se mrak rozplíval z místa, kde stojím do okolí (kruhovitě, přesně jako ve videu).. No a tady je to pěkně natočeno

    OdpovědětVymazat
  2. tohle se přesně děje u nás... docela by mě zajímalo, jestli nemají poblíž takovou tu věž, co používaj operátoři...

    OdpovědětVymazat
  3. Zase zaujimave mračna sa rozdeluju pred Švajčiarskom a krasne smeruju nad Mnichov,Prahu,Viedeň a niečo do Francúzka pekne to vydieť na Sat24 ,31,07,2011 od 9:00 do 12:00 asi gansterBanky nemaju radi vodu .

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm docela pěkná bouřka. Akorát nějak nevidím, co je na ni zvláštního. Každopádně je pravda, že žádná bouřka netrvá věčně...

    OdpovědětVymazat
  5. Ešte nejaké to UFO a bolo by to absolútne dokonalé.

    OdpovědětVymazat
  6. takhle bych to rád vídaval to ano, krásný přírodní mrak a jeho zrychlený "pohyb". Musela to být pěkná bouřka a ten mrak se rozhodne nerozplynul, jen to slunce co ho ozarovalo tak zapadlo a taky postupne "ztratil energii" a nerostl už do takových výšek, každopádně tam v dálce bylo nějaké pohoří.. je však možné, že tento proces byl vyvolán uměle a zásobován energií žejo..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.