25. července 2011

A ještě další zajímavé okolnosti teroru v Norsku

Dvě další podivuhodnosti kolem norského teroru:

1. Nedopatření: Norská policie znala pachatele jménem dříve, než ho zadržela. Tři minuty po příjezdu na ostrov ho již volala jménem. To asi těm klukům policajtským nějak špatně vysvětlili. http://www.prisonplanet.com/police-knew-gunmans-name-before-arrest.html

2. Záměr? Norské speciální antiteroristické jednotce trvalo 60, podle některých údajů 90 minut od informace o střelbě na 45 km vzdáleném ostrově, než se tam dostala a zasáhla. Ponechala tak střelci (záměrně?) spoustu času, aby mohl provést svůj úkol. Přečtěte si humorný článek, jak speciální antiteroristická jednotka obtížně cestovala k této akci. Osnovatelé akce teroru s podobnou neschopností zřejmě počítali.
Pokud jsme měli iluzi, co tyto jednotky mají za vybavení a co všechno mohou, tak následující článek tuto iluzi značně narušuje :-))))


Špatná helikoptéra a potápějící se člun: Proč speciálním silám trvala tak dlouho cesta na norský ostrov masakru
Dailymail, 25. 7. 2011
Překlad: OrgoNet

Vyvstávají otázky ohledně toho, proč norské policii a speciálním silám trvalo hodinu, než se dostaly na ostrov Utoya, kde střelec bez výběru pálil na nic netušící oběti.
Ukázalo se, že speciální síly v Oslo neměly k dispozici fungující helikoptéru, která by je přenesla přímo na ostrov.
A když konečně ujeli 28 mil cesty do Hoenefoss naproti ostrovu, 60 minut poté, co dostali zprávu o střelbě, nemohli najít člun vhodný k použití.
Ten, do kterého nastoupili, se téměř potopil, protože jejich vybavení bylo příliš těžké, a museli nepřetržitě vylévat vodu.
Policejní mluvčí řekl na tiskové konferenci dnes odpoledne: „Policejní helikoptéry jsou použitelné pouze pro pozorování, nikoli pro transport policejních skupin.“
„Při transportu se musíme spoléhat na pomoc armády.“
Noviny VG oznamují, že Breivikovou obětí se stal i policista bez uniformy, který právě nesloužil a nacházel se právě na ostrově.
Policejní šéf operací Erik Berga řekl: „Když do člunu nastoupilo tolik lidí s takovým vybavení, člun začal nabírat vodu a motor se zastavil. Člun byl příliš malý a cesta byla špatná.“
Toto zdržení umožnilo 32letému Breivikovi nerušeně provádět svou smrtící práci ještě hodinu poté, co byla oznámena střelba na ostrově.
Policejní šéf v Hoenefoss řekl, že chápe, proč se kritikům zdá, že policie přišla za příliš dlouhou dobu, ale prý se pohybovala tak rychle, jak to bylo možné.
Řekl: „Žádám o pochopení pro fakt, že vyslat někam speciální ozbrojenou sílu vyžaduje čas.“
„Personál musí být vyrozuměn, musí si obléct ochranné oděvy, ozbrojit se a vydat se do oblasti.“
Policejní šéf Sponheim z Oslo předtím řekl, že Breivik střílel na mladé členy Labouristické strany, kteří prchali po ostrově a potápěli se v jezeře Tyriflojr,  alespoň 90 minut. Nyní připustil, že jeho předchozí časový odhad byl „trochu vysoký“.
Rovněž obhajoval to, že jeho speciální protiteroristická jednotka se rozhodla cestovat 45 km na scénu po silnici místo helikoptérou.
Řekl: „Bylo rychlejší jet autem, protože bychom museli dostat helikoptéru ze základy na jihu a to by trvalo déle.“
Řekl, že jediná dostupná helikoptéra umístěná v Oslo byla zaparkovaná 50-60 km od Oslo na letišti Rygge.
Kritikové uvnitř policie si již dlouho stěžovali, že protiteroristická jednotka „Delta“ nemá dostatečnou dopravní kapacitu.
Berga řekl, že když jednotka Delta dorazila na molo naproti ostrovu, její velitelé nařídili rekreačním člunům, aby je převezly.
Policejní zdroje řekly, že probíhá debata uvnitř policie, zda bylo pro zásah třeba čekat na jednotku z Oslo. 

6 komentářů:

  1. Svobodny zednar jehoz tvorba a ciny jsou presne takove, aby podnecovaly nenavist mezi krestany a muslimy. Bez cizi pomoci pripravi a odpali nekolik nalozi a o hodinu pozdeji je na druhe strane Norska pripravenej na dalsi akci. Neco tu smrdi...

    OdpovědětVymazat
  2. A ja pridam dalsi odkaz, dokonca oficialne spravodajstvo: http://www.aktuality.sk/clanok/190687/neblokujte-linku-odbili-dispeceri-tiesnovej-linky-obete-masakru/

    OdpovědětVymazat
  3. ..viděli jste dokument 11/9/ o dvojčatech???? naprosto identický scénář.... na celé usa byli k dispozici pouze 2 stíhačky jako obrana... jo a fotky, které presentují toho Nora....jak připravené pro tisk a do katalogů...vypadá to, že se asi nechal fotit profíkama do novin ještě před tím...což by i vysvětlovalo, že televize byla na místě dříve naž policie.... začíná to houstnout....co bude dál???? Prosím, zapalujete denně bílou svíčku aspoň na 10 minut...je to pozitivní energie.... . Zkus me to bez ohledu na to, co si o tom myslíme! Vím, že domorodé národy ví víc o těchto věcech než mi a doporučují to! Děkuji Milan

    OdpovědětVymazat
  4. Videa k tématu o manipulaci mysli - jedinců i davů a hlavně vrahů :
    http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/lide-probudte-se_/archytekti-ovladani-1-a-2-dil-video-cz-titulky.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem přesvědčenh, že causa Norsko zapadá přesně do mozaiky plánu na uchvácení světové moci globalisty prostřednictvím jejich NWO !!! Přesto, že mají plány a své plánovače, jsou to jenom a zase lidi, jako my všichni, a tudíž zákonitě (je nám to dáno osudem jako lidstvu !!!) musí dělat chyby !!! A díky tomu pozorovací a rozlišovací schopnosti velké části lidských jedinců mají šanci odhalovat svinstva rádoby všeumělů světa. Z tohoto důvodu NIKDY nebudou mít moc cokoli utajit, zvláště dnes v probíhajícím procesu božské transformace. Vše se zrychluje, nevyjímaje odhalování různých forem spiknutí, terorismu a genocidy obyvatel světa !!! Proto Světlu zdar a Tmě zmar !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem zvědav, zda dojde k nasazení kyborg armády, kterou údajně buduje v utajení Pentagon a DARPA v UssA pod záštitou NSA.Má se prý použít, pokud propuknou nekontrolovatelné protesty, revoluce nebo občanské války na hroutících se současných společenských systémech. Stroje alias bio stroje budou plnit rozkazy bez emocí, strachu a svědomí. Možná, že nejsme zase až tak daleko od válečného prostředí, které ukazuje filmová trilogie Terminátor případně Battle Los Angeles. Pokud to někdo sledujete delší dobu, všechny tyto a podobné filmy jakoby nás připravovaly na události, které mají přijít...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.