1. července 2011

Hezké prázdniny přeje Orgonet

Přišel čas odjezdu na dovolenou, takže až do 10. 7. si dávám blogovací pauzu.
Přeju všem hezkou dovolenou.
Když už nebudeme nějakou dobu psát a rozumovat, můžeme zkusit meditovat.
Třeba na základě tohoto dopisu.

Ahoj.
Mám na vás obrovitánskou prosbu.  Jistě jste si všimli v jakém stavu je naše Země, a kam to všechno spěje. Potřebuji od vás všech, aby jste  pomohli naší Zemi a nenechali vyhrát ty  zlé (ilumináti apod.)
Jak to udělat? Aspoň jednou za den udělejte takové cvičení v meditaci. Poté co se ponoříte do meditace, představujte si celou naší planetu, všechny lidi a snažte se do nich dávat dobro. Je úplně jedno jak, stačí tam prostě dostat ten pocit, nebo si v lidech a v přírodě vizualizujte takovou dobrou andělskou barvu.
Moc Vás všechny o to prosím, naše planeta to potřebuje více než kdy jindy. Mnohokrát dopředu děkuji a prosím, informujte o tom co nejvíc lidí, ať už formou ústní, nebo dáním si tohoto textu na blog.
            S láskou Jedi

20 komentářů:

  1. Připojuji se, pokud nevíte, jak na to, tak si třeba stáhněte tuhle:

    http://www.uloz.to/6889341/meditace-pro-matku-zemi-cut-mp3

    ... a nebo nějakou jinou.

    Krásné prázdniny přeje

    Beata

    OdpovědětVymazat
  2. Myslite si, ze "nezavislym" zverejnovanim informaci o NWO (kterezto jsou vyplodem samotneho NWO skrze channeling - project Blue Beam:

    http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml)

    mate moc zmenit beh dejin navzdory neotresitelnemu Zjeveni Janovi v Bibli.
    To byste totiz museli mit moc zmenit historii zapsanou dopredu Bohem.

    NWO zacal plne vladnout v cca dobe, kdy byla zavedena povinna skolni dochazka a institucionalizovala se moc smerem k tzv. demokracii.

    Ve skutecnosti jste jen hlasnou troubou NWO a jen jim nechtene delate vetsi popularitum i kdyz mate za to, ze delate opak.
    Zrejme ani nemuzete jinak, protoze mate s NWO jednu spolecnou zasadni vec - jste uhlavnimi neprateli pravdy - vzkriseneho Jezise z Nazaretu, ktery jediny ma moc zlikvidovat NWO i bez vas. Jste dobrovolnymi odpisy NWO agendy a nevite o tom.
    Tak tedy meditujte a vyckejte te vasi transformace, coz neni nic jineho, nez odsouzeni do ohniveho jezera - to je ta druha smrt podle zjeveni Janovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený křesťane, mám na Tebe velkou prosbu,i když vím, že ji nesplníš,neboť si jistě přijdeš veden Duchem Svatým a máš pocit,že děláš dobrou věc. Má prosba je takováto,přestaň nám sem cpát ty Tvé "novinky". Myslím,že 90%lidí,co jsou tady,znají Bibli aspoň zhruba,a Ježíšova úloha (ta,kterou mu Bible přisuzuje), je taky všeobecně známa. Ale číst si komentáře,které jsou kolikrát i inspirativní, a pak narazit na Tvůj hnůj,promiň mi ten výraz,to je vždycky jako pěst na oko. Ty jedno neotřesitelné zjevení. Pokud věříš na Boha, který je tak spravedlivý, že všechny kdo neuznají jeho syna nechá navěky trpět,a to brutálním způsobem, bez možnosti nápravy, je mi Tě líto. To je opravdu milosrdný Hospodin.Víš, já za Evin hřích nemůžu,každý jde svojí cestou...A nechce se mi věřit, že by stvořil takové stvoření,kde jeho syna uzná nějakých 20%lidstva a ostatní se půjdou věčně smažit.A on je bude navěky litovat,ale nechá to tak,protože musí...K smíchu to není,spíš k pláči.Jinak v Bibli je tolik věcí, které vypovídají něco naprosto jiného,než co je ten "oficiální" příběh Vás, křesťanů...to jen tak na okraj,zkus si o tom sehnat informace a nebuď ovce,která si myslí,že spolkla moudrost světa. Krásný, pokojný zbytek života přeje Standa

      Vymazat
  3. čeština je nejbohatší jazyk:) jinak nic lepšího než se snažit změnit tenhle bordelový systém pozitivní myšlenkou snad ani takhle přirozeně dělat nemůžeme.

    OdpovědětVymazat
  4. Doporučuji to prostřednictvím stránek Amezdas.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji dovolenou přesně podle vašich představ :)
    A těším se na orgosetkání po ní :)

    OdpovědětVymazat
  6. ....keď vtáčka lapajú, peknemu spievajú....
    tie kurvy ilumináti zas potrebujú energiu na tie svoje svinstvá....
    ...radím "opatrne posunovať"....

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj všichni, musím Vám poslat foto chemtrails - najděte sami ve fotoalbu nemocnice. Myslím, že tohle je důkaz pro nevěřící jak stehno.... Ještě jsem neviděla, že příroda dokáže udělat na nebi kruuhy.....
    http://www.nmskb.cz/fotogalerie/

    OdpovědětVymazat
  8. Doporučuji web http://www.mp3stahuj.cz je tam plno mp3 zdarma ke stažení, videa, obrázky a další zábava. Super web:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ale noták… to nejsou kruhy na obloze, ale vada obrazu která se zove posterizace. Vzniká drastickým zredukováním datových informací pro jednotlivé pixely+brutální komprese snímku dokáže takové prasárny. Nejlíp je to vidět právě na jednolitých plochách. Pokud se jedna strana barevné plochy liší o nějaký odstín od protější strany vzniknou takovéto hnusné pruhy z posunů odstínů. Takže přechod není pozvolný, ale rozdělený na např, 7 pruhů. Datově to vychází velmi úsporně, ale koukat se na to nedá. Navíc jsou ty fotky brutálně doostřený.

    OdpovědětVymazat
  10. Pro Anonymní 3. července 2011 0:34:

    Kruhy, které popisujete jsou pouze nedostatky v barevnosti snímku, tzn. přechod barev není plynulý, ale ve skokovém rastru.

    OdpovědětVymazat
  11. Pro Anonymního 1. července 2011 21:45:

    Plamenná slova otče! Škoda, že stavíte na bibli, nejpřekroucenější a nejvíc zneužité knize všech dob.
    BTW: Je-li historie dopředu zapsaná bohem, je tam jistě také odstavec o Orgonetu, jako součásti Božího plánu.

    Vše je, jak má být.

    Chce to klid :)

    OdpovědětVymazat
  12. To Anonymni 3.7.11 0:34: pokud myslite to same, co jsem videl ja, tak to nejsou kruhy od chemtrails... to je jen nekvalitni fotografie. Rika se tomu posterizace a je to dusledek male barevne hloubky. Taky uz vidite chemtrials vsude :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Dobry odkaz Beato, vies daj aj ine odkazy, presne taketo mp3 hladam, popripade poradit pre uplneho zaciatocnika kde najst rady jak meditovat, dik

    OdpovědětVymazat
  14. Orgonity a řízení počasí.
    V souvislosti s Orgonity – CloudBuster a spinováním vody mě napadlo proč by člověk sám nemohl být živým CloudBusterom.? Tento můj nápad jsem chtěl hned ověřit a vyzkoušet.
    Sedl jsem si na lavičku v parku, vyhlédl si mrak, který jsem chtěl rozpustit a začal.
    Můj postup:
    • Vizualizací mysli jsem se soustředil na vytvoření levotočivého pole. (proti směru hodinových ručiček)
    • Vizualizoval jsem otáčení (deštníku) a to na temeni hlavy.
    • Rychlost otáčení jsem se snažil zvyšovat co nejvíce. Pomáhá vizualizovat i zvuk např. „C“ hudební stupnice, nebo ještě vyšší.

    Výsledek:
    • Mrak jsem asi po 5 min rozpustil !
    • Vyhlédl jsem si teda nový podstatně větší mrak přes který neprosvítalo slunce. To mi dle mého návodu s tím začal pomáhat syn. Rozpustili jsme ho !
    • Nechtěli jsme tomu ani věřit, ale mraky v okruhu 20 km se mraky rozpadli a kolem nás po obou stranách pokračovala vysoká oblačnost.

    Doplnění:
    • Nově vizualizuji a roztáčím zlatou kouli na temeni hlavy.
    • Pro zvýšení účinnosti by bylo vhodné stát holými chodidly na zemi (trávě). My jse to dělali v botách s gumovou podrážkou.
    • Energie vložená do tohoto pokusu se mi několikanásobně vrátila jako příliv nové energie - neplatí v tomto zákon o zachování energie. Platí čím více energie dáš mnohem více dostaneš.

    Umíte si představit, že se v republice spustí 1 mil. (5 mil.) CloudBuster-ou ? Nebo na celém světě 1 mild nebo 6 mild. ?

    Žádám Vás všechny o odzkoušení tohoto postupu, vaše rady, zkušenosti a vylepšení.

    Standa

    OdpovědětVymazat
  15. Milý Orgonetku

    přeju Ti krásnou dovču v lásce a blahobytu, mnoho zdraví, štěstí a úspěchů v každé Tvé činnosti :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  16. to annonym: 1. července 2011 21:45

    tutudutůůů je tu hlásná "trouba" světlolejka, dovol mi prosím pár komentů.

    1/ Minulost, přítomnost, budoucnost se mění každým okamžikem, čili je možno ji(vše, včetně minulosti) změnit. :-)
    2/ Bůh psal Bibli? Možná.... :-)
    3/ Je Bible stále ve stejném "znění" tak, jako byla prvně "sepsána"? :)
    4/ Věříte v Boha? A co v sebe sama? A v Jana Tleskače? :)

    Jsi tím, o čem jsi přemýšlel :o) (Confucius, Budha, ...)

    úspěšný den všem
    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  17. pro Anonyma 21:45 :
    Každá forma fundamentalismu (potažmo všech -ismů)je škodlivá, a vede ke stejné cestě zatracení. Člověk má POVINNOST zkoumat a bádat nad svým stvořením i všeho ostatního, co jest!!! Bylo mu dáno, aby rozlišoval dobro od zla. Tomu se nikdo učit NEMUSÍ, poněvadž je mu to dáno z podstaty lidské přirozeností. Vždycky jde jen a výhradně o to, na kterou stranu se člověk přikloní, a podle toho také jedná, mluví a nakonec i činí. Součástí přirozenosti člověka je i víra v Boha (jakkoli jinak či personifikovaně jej nazveme). Jen si to mnozí lidé neuvědomují nebo dokonce nechtějí připustit. Ale to je na rozhodnutí každého z nás, jak s duchovními dary naložíme. Každý se s duchovnem, vírou nebo církví v životě setká, ať chce nebo ne. Zvláště zde ve středoevropském prostoru s tisíciletou křesťanskou tradicí. To, že si současnost vyžaduje i jiné nebo nové úhly pohledu na vývoj a smysl lidských dějin, jistě neubírá nic na podstatě víry ani na podstatě Boha. Pokud se někteří věřící domnívají, že mají patent na výklad Písma sv. nebo dokonce na výklad Božích úradků a myšlení,sám se takový kvalifikuje na kandidáta cesty zatracení. Chození po Božích stopách a odhalování skutečných Pravd má být smyslem každého z nás. A stejně je tomu s tím, že máme vytvářet komunity, které v diskusích svými zkušenostmi pomohou ostatním rozkrývat to,co a proč se děje, abychom dosáhli správného postoje k tomu, jak se máme zachovat, jak máme myslet a jak máme činit.Je zase jenom na lidech, kteří se sejdou (byť i diskusně na netu), zda se to bude odvíjet jen na materiální, animistické úrovni nebo i jiných úrovních vyšších. ALE VYHROŽOVÁNÍM JEŠTĚ NIKDO NIKOHO NESPASIL A NESPASÍ!!! Je proto nutné si důkladně uspořádat svůj světonázor včetně jeho duchovního rozměru...

    OdpovědětVymazat
  18. A kdo popírá, že satanské NWO nemají v moci řadoví občané poslat do kytek ? A že se to uděje jen z dopuštění Vyšší Moci. Vždyť samotní lidé přeci musejí vidět, že se struktuře NWO podařilo poštvat lidi proti sobě tak, že na jedné straně stojí záměrně perzekuovaní, okrádaní, znemravňovaní, kriminalizovaní a brainwashingovaní občané, a na straně elit stojí dobře placení "žoldáci"(vojsko,policie,úřady atd.), kterým bude vždy "blížší košile nežli kabát". A sílu organizované represe žádná občanská iniciativa nedokáže přebít, aby dosáhla na svá skutečná práva, svobodu a mír !!!

    OdpovědětVymazat
  19. To 1. července 21,45
    .... hej Jánovi sa dávno čosi vyjavilo, fajn.
    Človek vtedy a stále miluje apokalypsy, nešťastia, násilie, neslobodu a tak sa jeho bububu úspešne nesie históriou tejto zeme. Proroctvá nás pripravujú na niečo, čo sa má stať, upozorňujú že sa tak m ô ž e stať .
    Prečo asi - no aby sme byli bdelí, neprijímali otrocky, lež pracovali na sebe a zmenili toto proroctvo.
    :-))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.