16. října 2015

Magda Vášáryová k migrační krizi: rozhovor pro ČT a LN

..... řekla to skvěle. Statečná žena. =Orgonet=

Vášáryová: Střední Evropa je nebezpečná. Totalitní režimy znegovaly náš hodnotový systém



Její rozhovor pro pořad České televize Události komentáře minulé úterý spustil lavinu obdivných i odsuzujících reakcí na sociálních sítích. Ukázky z něj lidé sdíleli se svými přáteli ještě o několik dní později, o čemž se videím s roztomilými koťátky může jen zdát.

Ostatně není divu. Slovenská opoziční poslankyně a někdejší populární herečka Magdaléna Vášáryová v televizi označila střední Evropu za nebezpečnou a Středoevropany za kolaboranty, kterým jde jen o vlastní prospěch. Hned druhý den měla shodnou okolností cestu do Česka a přiznávala, že takovou bouřlivou odezvu nečekala. Zároveň si však ještě na adresu Čechů, Slováků a Maďarů a jejich reakci na vlnu lidí na útěku před válkou přisadila.


LN Sedmdesát procent Čechů a stejný podíl Slováků je proti přijímání uprchlíků ze Sýrie a z Afriky. Odůvodňují to tím, že by běženci ohrozili naše křesťanské hodnoty. Vy tvrdíte, že je to falešné, protože žádní skuteční křesťané nejsme.

Všichni jsme vyrostli na hierarchii křesťanských hodnot, ale ne všichni jsou křesťané. Je jedno, jestli věříte v toho dědečka nahoře, nebo trochu kultivovaněji v sílu, která řídí svět. Jde o naše kulturní podhoubí, formované například desaterem. Podvědomě víme, co je špatně a co dobře, i když se podle toho vždycky neřídíme.

LN Proč se ale lidé na tohle, jak říkáte, křesťanské kulturní podhoubí odvolávají najednou až teď, v souvislosti se svým odporem k uprchlíkům?

Protože jsme si vědomi toho, že za vidinu kariéry, nějakého postu či zkonfiskovaného majetku měníme víry lehce. My o sobě víme, že jsme jednou hajlovali a za pár let jsme křičeli „Pověste Horákovou!“. Střední Evropa je nebezpečné území. Prožili jsme dva totalitní režimy, které absolutně znegovaly hodnotový systém našich předků. Žijeme ve státě, kde si Zápotockého manželka po zatčení Slánského vzala jeho peřiny! Připusťme konečně, co také jsme. Na druhou stranu jsme posledních 25 let neuvěřitelně úspěšní, ale jako bychom tomu nedokázali uvěřit. Zastavili jsme se a řekli jsme si: „Ne ne ne, my jsme přece oběť, jako vždycky.“ Bojíme se, že ztratíme naše kulturní hodnoty, křesťanství, ale vždyť my jsme ho ztratili dávno! Vzdali jsme se ho za komunismu, za fašismu. Moje obava jde ale dál. Až lidé, kteří teď podléhají davové hysterii okolo uprchlíků – a slovo hysterie je tady na místě, když se babičky ze vsi zcela vážně bojí, že je běženci znásilní –, zjistí, že jenom podlehli manipulaci a že se báli zbytečně, neřeknou si přece: „Ach jo, tak příště to nemůžu vidět takhle.“ Ne, oni tu nenávist a ten strach, které v sobě mají, nasměrují někam jinam. A kam je mohou nasměrovat? Jedině dovnitř naší společnosti. Až se ukáže, že běženci nejsou zdaleka takový problém, jak se obávali, otočí se jejich nenávist vůči některé skupině obyvatel uvnitř našich států. Davové šílenství nikdy netrvá dlouho. A ti lidé budou muset pro svou nenávist najít nějaké jiné kanály.

LN Proč jsou frustrace a z toho plynoucí strach a nenávist tady ve střední Evropě silnější než jinde na kontinentě?

Ona to není náhoda, že nás vždycky chtěl někdo ovládnout, rozdělit. Byli jsme jako celek po rozpadu monarchie nečitelní. Staletí jsme prožívali a přežívali – my Slováci doslova, vždyť jsme málem vyhynuli – proto, že jsme byli a cítili se být obětí. Být obětí a cítit se obětí jsou ale dvě věci. Skutečná oběť se obětí ani nemusí cítit, a naopak cítit obětí se můžete, i když obětí nejste. Zjistíte, že je to báječná životní strategie. Když jste oběť, nikdo po vás nic nechce. Nikdo nechce, abyste za něco převzala odpovědnost, všichni vás litují. A my jsme se v tom pocitu zabydleli. Většině lidí vyhovuje, když se mohou cítit jako chudáčci. Říkají: „My nemáme dost, počkejte, až budeme mít dost, pak možná pomůžeme.“ Takže nejdřív se musíme zbavit pocitu oběti a převzít odpovědnost za to, abych citovala svého muže, „že těch pár kotrb (slovensky hovorově hlav) jsme taky rozbili“.

LN Takže řekněme, že se přestaneme nazývat oběťmi. To je vše? Budeme pak lepší?

Ne. Ještě je třeba, abychom začali být pyšní na to, čeho jsme dosáhli. Protože my jsme toho po roce 1989 dosáhli moc. Splnili jsme sny všech předešlých generací. A nejen nějaká naše elita – týká se to každého z nás, od lidí, kteří se starají o čistotu ulic, až po vzdělance.


Celý rozhovor s Magdou Vášáryovou o hysterii kolem uprchlíků, kolaboranství v nás a o tom, proč si připadáme jako oběti, si přečtěte v magazínu Pátek LN, který vychází 16. října.
http://www.lidovenoviny.cz/nahled.aspx?d=16.10.2015&n=LN-MAGAZIN&e=LN-MORAVA

Rozhovor pro Českou televizi zde: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/215411000371005/, část Migrační krize, od 17. minuty.


P. S. Orgonet: 
Někteří pochybují, že to myslím vážně, ale já opravdu dávám paní Vášáryové za pravdu. Prostě, ten český kolektivní "rozumný" xenofobní názor není jediný možný, a proč to tomu jednotnému kolektivu nesdělit, když můžu (:-)))

Magda Vášáryová je známá osobnost, jíž je nasloucháno, a statečně sdělila svůj názor natvrdo, i když si jistě uvědomovala, že "rozumná" většina "normálních" Čechů a Slováků bude volat po jejím lynčování, což se taky děje. Podobně si za veřejné vyjádření vážím Igora Chauna.

Já nejsem známá osobnost, a tak si za svůj názor nechávám nadávat jenom anonymně na internetu. Což by stačilo, aby to slabší povahu rozhodilo a zmlkla,.. mně je to ale jedno. Mám rád nekonvenční pohledy a boření mýtů... A dokonce díky softwaru se mi tu vulgární komentáře diskvalifikují samy, ani je nemusím číst (:-)))


LN: Češi propadli v průzkumu rasismu:
http://www.lidovky.cz/vadi-nam-romove-muslimove-i-buddhiste-cesi-propadli-v-pruzkumu-rasismu-1nm-/zpravy-domov.aspx?c=A151012_150021_ln_domov_jzl



131 komentářů:

  1. Nejak sa pani poslankyňa necháva počuť - ale len mimo parlament. Akoby tam ani nepracovala. .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treba ju posudzovat komplexne. Dlhodobo nesluzi nam, sluzi 'neslovanom'. Je to burina, ktoru treba vytrhnut, nech vyschne na smetisku dejin.

      Vymazat
    2. Nezapomeňte že je to především herečka a potřebuje svoje publikum i když to není už na divadle.

      Vymazat
    3. Je to stupidní a nechutné k čemu se M.V. propůjčuje.

      Vymazat
    4. Nezabúdajme, že pani Magda Vašáryiová je síce Slovenka, sedí v SNR ale svoje korene jej siahajú až k Palestíne.
      Záujmy bude vždy vidieť v spojenectve USA, Blízky východ a bude Európe škodiť

      Vymazat
  2. Orgonet, tak to hádam nie, to hádam nemyslíte vážne, včera Chaun , dnes Magda, veď už povedzte, že čo je ozaj za tým???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a předevčírem matka otcovraha a havlistka Věra Čáslavská...
      ...přisluhovačka...

      Vymazat
    2. Nejhorší rasisté jsou sionacističtí chazarští židé a jejich muslimská nájemná skvadra!
      Národ dobře intuitivně tuší, co mu hrozí, když by této masáži rafinovaných manipulátorů podlehl!

      Vymazat
    3. Nejhorší rasisté jsou sionacističtí chazarští židé a jejich muslimská nájemná skvadra!
      Národ dobře intuitivně tuší, co mu hrozí, když by této masáži rafinovaných manipulátorů podlehl!

      Vymazat
    4. Je to těžká satanistická přisluhovačka!
      Národy Češi i Slováci a i všichni ostatní pozor na ně a jim podobné!

      Vymazat
    5. Orgo musí jít s hlavním europroudem, jinak mu tetka Merkel vyškrábe oči

      Vymazat
  3. Tak to je moc, vidím to poprvé, ale nestačím se divit. Jak ten nadpis
    ,,..... řekla to skvěle. Statečná žena. =Orgonet= ,, tak to video.
    Byl to tady dobrý web, ale co je moc to je moc. Mám jen jednu otázku,
    změnil tento web majitele ?

    http://cestyksobe.cz/petr-chobot-informace-ze-kterych-az-mrazi-prvni-dil/11024

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za příspěvek z cest k sobě, myslím že by bylo vhodné, aby sem byl zařazen tento rozhovor, mnoha lidem otevře jistě oči, a mnoho lidí uslyší pravdu.Pan Chobot nemá strach říkat pravdu a o dění ve světě má velký přehled a zná jasná fakta a vlastně si to může dovolit, má totiž obrovskou ochranu světla, jinak možná by byl už odstraněn globální mafií, která tak nemá ráda, když se o ní pravda dostává na veřejnost.Místo nějaké pošetilé herečky, kterou si určité skupinky posluhovačů západní pseudo-demokratů dosadili ke korýtku, by bylo jistě vhodnější dávat sem vyjádření skutečně moudrých a informovaných lidí.Děkuji S přáním hezkých dní :-)

      Vymazat
    2. toto mi isto neprejde,,,chobot je proste kkt na ntu spojovat islam exodus do europy s komunizmom,,a tvrdiť že komunizmus,,,čo vživote nikdy nebol je zhubna ideologia,,,teda vlastnictvo spoločne vyrob prostriedkov a zeme je zhubna,,technologia,,,može fakt len totalny chobot,,,a oblubenec svetla,,,preto ho nepukli lebo je to takyisty prisluhovač kapital loby a židov zo sionu ako je vašariova,,,ešte pamatnici maju v pamati ako ta velka dama politickeho neba kolaborantneho neba slovenskeho politickeho ukazala ako velvyslankyna nahe kozy,,,dost rafinovane to spravila ,,,ale ukazala,,aj tak nič už nezmožete,,,svetlorodiči,,:) nemate tu silu zblbnuť narod ako to bolo dane z hora v 1989 ,,,syto je svetlonoš a prubi a triedi všetkých vas,,,a hromadi plevel na kopu v den ohna,,,pekny den prajem aj tebe orgonet,,,:)a hlavne spravodlivy od PánaBoha stvoriteľa neba i zeme,,,a nielen den ale zbytok tvojho života nech je,,,a nechyba v nom hlavne ta spravodlivosť od PánaBoha stvoriteľa neba i zeme,,,to prajem nielen tebe ale všetkým tebe podobným,,,aj tebe nepodobným

      Vymazat
    3. Lucifer láká a pokouší, nabízí hmotu, peníze prospěch, moc, za cenu krve a zločinu...
      ...a pak předhodí duši škůdce, plevele, k semletí Božími mlýny!

      Vymazat
    4. Satan už zatemnil mozek i lidem z Orgonetu, jinak není možné, aby zde prezentovali tento hnusný škvár z ještě ubožejšími komentáři typu "statečná žena... apod...

      Vymazat
    5. "Mám jen jednu otázku,změnil tento web majitele ?" - to zajímá v poslední době mnohem více lidí, protože ta propaganda tady něco signalizuje. A světlo to nebude.

      Vymazat
  4. Vašáryová...kdysi jsem ji jako herečku obdivovala. Dnes je z ní jen nymfomanka, která díky tomu sedí ve Slovenské vládě dobrých 20 let. Bratři Slováci jsou na ni jistě stejně hrdi, jako my na svou Veškrnovou-Havlovou. Také, po přečtení výplodů jejich úst , jako bych slyšela Merkelovou (v překladu :-)) ) Prostě, paní Eurohujerka ! Tlačí na pilu, dokud je žhavá. A vyčítá nám, že i když nejsme skutečnými křesťany. tak se držíme desatera ! No bravo ! Raději udržet takové morální hodnoty, než ubíjet klacky a kamením každého, kdo ohne růžek listu v Koránu ! A proto...NE muslimským přistěhovalcům ! 100 krát ano, pokud nás o pomoc požádá Slovan s našemi hodnotami !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z řečí satanistky Vašáryové se mi chce zvracet, je to lidská karikatura šelmy!

      Vymazat
    2. Mě názory této zednářské satanistky ani za mák nezajímají!

      Vymazat
    3. Křesťanům pomoc ano, ale ne převlečeným maranům!

      Vymazat
  5. Ta pani je stály inventar Bratislavskych kaviarni, preto tie "spravne nazory"...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. navštěvuje ty správné hustírny a masážní salony mozku

      Vymazat
  6. Tak to je parada! Ted nam bude moralizovat prodejna zena, ktera se zaprodala illuminatum... Ktera podepsala, ze bude clenkou loze, a ktera si zato uziva luxusni zivot. Tak to totiz dnes chodi: Vyhlidnou si Vas, zaridi Vam karieru a prachy, ale tu a tam budete pro ne muset zaridit nejakou tu spinavost... Rict neco, co by Vas normalne ani nenapadlo... BUDETE SE SMAZIT V PEKLE, ZEDNARI ZASRANI!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Satanistka a její zednáři skončí ve věčném hořícím pekle! Moje řeč!
      Havlisté jsou zkáza nás všech, největší odpad lidstva!
      Naprostá shoda, příteli v Kristu.
      Je to služebnice mezinárodního chazarského talmudu.
      Buďme opatrni jako hadi....

      Vymazat
    2. Tak zase tolik neklejte je čas vždyť co se vleče neuteče

      Vymazat

  7. Paní Vašáryová zastává také tyto postoje: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Magda-Vasaryova-pro-PL-Rusko-atomova-velmoc-a-pritom-ekonomicky-trpajzlik-je-hrozbou-pro-svet-Putin-vyuziva-pitomce-Lide-kteri-schvalovali-ploty-s-elektrinou-ted-asi-nebudou-vitat-uprchliky-379123
    Nemyslím si, že je paní Magda statečná žena. Je jen odtržená od reality, stejně jako většina tzv. celebrit. Obdivuji ji jako vynikající herečku. Ale její názory na světové dění nemohu sdílet. N.B.










    Paní Vašáryová zastává také tyto postoje:
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Magda-Vasaryova-pro-PL-Rusko-atomova-velmoc-a-pritom-ekonomicky-trpajzlik-je-hrozbou-pro-svet-Putin-vyuziva-pitomce-Lide-kteri-schvalovali-ploty-s-elektrinou-ted-asi-nebudou-vitat-uprchliky-379123

    Nemyslím si, že je paní Magda statečná žena. Myslím, že je odtržená od reality, tak jako většina tzv. celebrit.

    Vynikajícím způsobem ztvárnila mnoho postav ve stejně vynikajících filmech. Mám ji ráda jako herečku. Ale s jejími názory na světové dění nemohu souhlasit. N.B.



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Statečný člověk je ten, který říká Boží pravdu do tváře tyranům a mocným, ač ví že za to může být třeba i zlikvidován či krutě perzekuován - to není tento případ, že ano?! Tahle přisluhovačka a loutka Sionu lže a balamutí prostý lid k jeho vlastní zkáze!

      Vymazat
    2. Naivitu za tím nehledejte, ale čertovinu a Satanskou rafinovanost skrytou za rádoby andělskou tvářičkou hérečky, a´la Dáša Veškrnová.

      Vymazat
  8. ta panička neni bohvijaka herečka a ked sa s pribúdajúcimi rokmi dala na politiku tak vysvitlo že je ešte horší politik ako herečka...ludia na slovensku chvalabohu ignoruju havloidnych neokonzervatívcov takže už tušim ani nesedí v parlamente...ako vseci slovenskí havloidi aj ona nenavidi slovensko,krestanstvo a slovanov.Teraz tu pozyva muslimov a už nekriči "my sme Charlie" ako v januari

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jako talmudská chazarka a židozednářka nenávidí všechny slovany a křesťany a toto je výsledek jejího počínání a snažení - 666

      Vymazat
  9. Proč jsem přestal sledovat porno:
    https://www.youtube.com/watch?v=MXapEN4Oaq4

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dokonalé!!! Koukala jsem se na to jako na zjevení, ten člověk mi mluvil z duše.

      Vymazat
  10. Je to pořád dokola, nic na tom zajímavého nevidím...ještě jsem od nikoho neslyšela a ani nečetla v mediich, možná, že jsem se k tomu jen nedostala, že by celkovou situaci nějak zklidňoval..zas to samý, trefování do druhých, do jejich slabostí, nevidím v tom žádné hrdinství..nevím, asi to slouží jen k vybití egoismu, celkově to situaci jen zhoršuje, ale asi to tak má být.

    OdpovědětVymazat
  11. Vašaryová hlavně at je potichu ohledně minulého režimu, ta šla v Blavě z role do role. Ta neví co to jsou problémy v režimu, ani v minulém, ani v současném. Měla se dobře a má se dobře, ta prd zažila. Budiž toto ji přáno.
    Vím o tom dobře dost.
    PS s pozdravem, rodilá blavačka z mudronove ulice...Znala jsem osobně dost herců z té doby, ale ona nemá zpětně důvod plyvat a ztěžovat si co je v nás z minulého režimu, to spíš ona nese v sobě to stále poklonkování diktaturám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Národe, lidé, jak do něčeho kafrá komediant je třeba zbystřit smysly jako vlci a čut velkou čertovinu!

      Vymazat
    2. Velký pozor na komediantskou chátru!
      Rok 89 je toho jasným důkazem, jak si všude dosadili svoje "siokoně" a národ, ti míň než psi jsou jim ukradení - jsou to jen druhořadí otroci povinní jim sloužit, protože oni jsou nadlidé.
      Kde se vyjádří komediant, tam mluví slouha šelmy 666!

      Vymazat
    3. cérka kom intérka

      Vymazat
  12. Poslední dobou, jsem dospěla k názoru, že nemá cenu už sdělovat svůj názor na věc. Mám pocit, ža je to zbytečně, každý jsme zodpovědní sám za sebe.
    Tak si udržte rozlišovací schopnost, to Vám přeji. Mám dojem , že více pozornosti si zaslouží příroda,tam je síla, než posilovat ten dobře organizovaný plánovaný chaos.Pevný bod ještě je. Nenechte se vtáhnout do hry chosu, ani tím jeho podporováním, jak na nás menstream pořád tlačí, on ví proč...kašlete na to, potřebují se poučit, nechte je. Není cesta zpět a ono je to v jistém ohledu i dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak - nemá to cenu, je to i vidět, že to nikam nevede!

      Vymazat
    2. ...ale to není její názor, je to názor lóžového satanského bratrstva...
      ...tak za tyhle stvůry ta komediantka kope!

      Vymazat
    3. Blbá nálada a zbabělecké řeči je to, co tu nyní nejmíň ze všeho potřebujeme.

      Vymazat
  13. Vážím si paní Vašáryové jako vynikající herečky a vzdělané dámy. Osud ji dokonce zavál i do diplomacie, kde si se svým šarmem rovněž vysloužila obdiv.
    ALE
    Paní Vašáryová je součastí společenských elit, které si mohou zachovat svůj status jen tehdy, pokud budou podporovat zájmy mocných a ještě mocnějších. Jako průměrný občan, stařík, který prožil část svého života v první republice, část za protektorátu, před únorem i po únoru, před r. 1968 i poté a zažil četná politické pronásledování, se nemohu s názory této dámy ztotožnit a naprosto s nimi nesouhlasím. Tečka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Životní zkušenost a víra v Trojjediného pravého Boha mi říká to stejné, právě tak jak to vidíte, Vy, kolego.

      Vymazat
    2. Herectví je jen povolání - není to ani patent na rozum, ani záruka, že je dobrý herec současně i dobrým člověkem - pravý opak je často pravdou.

      Vymazat
  14. Vašáryová se plete. Náš hodnotový systém zdegeneroval nejvíce Západ, svět vlády financí, reklam, bezohledné dravosti, pochybné zábavy atd. Vždy jsem si myslela, že pod vládou žen by byl život bez válek, ale to jsem se mýlila. Frau Merkel, Vašáryová, Šabatová a podobné jsou schopné zničit Evropu i bez válek, svou pseudohumanitou. Tito Andělé zkázy dokončí, co zbraně nestihly, nevidí si totiž na špičku nosu, nevidí následky otevřené náruče bůhví komu. Slované prostě nemusí mít žádný pocit viny. P.S. Děkuji Orgonetu za jeho práci. Ráda si počtu nejen články, ale i diskuze pod nimi. AD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náš hodnotový systém byl zdegenerován potalmudštěním - důsledek je materialismus a hedonismus z toho plynoucí konsum a tanec kolem falešných peněz, globalistická kabbala se rozhodla dosadit na "západ" dočasně islám, není to poprvé.

      Vymazat
    2. Čtěte spis " Kdo skutečně řídí Islám", od Johannesa Rothkranze, tam uvidíte, že chazarští satanští talmudisté ho mají pevně v rukou a že je to jejich námezdná síla proti křesťanům a bílé rase!

      Vymazat
    3. Vašáryová je satanistka a tak zpívá jejich píseň naší zkázy...

      Vymazat
    4. Důsledkem je odpad ob Boha a pravých věčných hodnot a tak zde máme onen Boží trest - Vašáryovou a její cancy ve službách NWO elit.

      Vymazat
    5. Až tento režim v režii elit NWO nejvíce lidi vrhnul na duchovní dno.
      To ani ti "strašliví" komunisté nedokázali, i ti byli ve srovnání s tímto zlem pouhými břídily...

      Vymazat
  15. https://www.youtube.com/watch?v=-UIpgDCfsBY

    OdpovědětVymazat
  16. toto NIE JE slovenský pohľad, to je pohľad Magdy Vašaryovej, prevzdelnej herečky, ani ako herečka za veľa nestála a ako politička už vôbec nie, teraz sa zviditeľňuje, kto vie prečo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba chce kandidovat po Kiskovi na prezidentský post. Jenže tímhle přístupem se jí to nejspíš nepodaří. :))

      Vymazat
    2. Ja bysom skorej povedal prevzdelanej slobodomurárky...

      Vymazat
    3. Má to jako stranický úkol od svého bratrstva, kterému upsala svou duši.

      Vymazat
  17. Pohľad pravicovej političky nie je celo-slovenský...
    Okrem pomerne známych všeobecných rečí, ktoré vyslovila, len upevnila opakované negat. myšlienky akí (údajne) sme...
    Je potrebné predsa myslieť s výhľodom do budúcnosti. Čo asi prinesie riadená utečenecká vlna (vraj "kríza") do Európy? Dovolím si skonštatovať, že nič pozitívne! Ide predsa o obrovský príliv ľudí, ktorí sú kultúrne a spoločensky na úplne inej úrovni. Oni z tej svoje ustúpiť nedokážu, ani nechcú pretože je to ich ideológia ktorú považujú za jedinú správnu, a v nej sú od malička fanaticky vedení a vychovávaní.

    OdpovědětVymazat
  18. Jen pár postřehů, na víc nemám čas, a ani chuť. Aby bylo jasno, jsem pro pomoc potřebným, ale v jejich vlastní zemi.
    Autora tohoto blogu si vážím, protože mezi jinými i on mi přidává kaménky poznání (informací) do obrazu fungování současného světa. Paní Vašáryová má právo na svůj názor, to je jasné, a i já, když s ní nesouhlasím. Odpuste mi prosím tento můj názor. Paní Vašáryová je buď velmi naivní, nebo to dělá úmyslně ve službách někoho (je známá, její hlas se cení) anebo velmi zhloupla, nicméně ve svých názorech by měla být velmi opatrná, neb je osobou veřejně známou.
    Na to, že dotyčná paní je mimochodem vystudovaná socioložka, nemyslím, že má objektivní pohled na věc. Z jejího osobně subjektivního pohledu možná z malinké části má pravdu, to o té hysterii. Ale hysterie je do nás zasévána z vnějšku, podle plánu, vše běží jak má. Říká, že většina nejsme skuteční křesťané, ale volá po tom, abychom emigranty na základě křesťanských hodnot, z lásky, bez odporu jako hosty přijímali, zabezpečili, a to i na náš úkor, a nebáli se jich, svatá prostoto. Co když, to nejsou hosté, potřebující pomoc, ale ovečky v rouše vlčím (většina), kteří sem jdou s určitým úmyslem, který není pro nás dobrý, a stačí už jenom to, že budou parazitovat na našem ubohém sociálním systému, a budou mít právo volit v krajských volbách, a to z jakého důvodu? Jen hlupák nevidí to, že tzv. "stěhování národů" je úmyslně vyvoláno, někým řízeno, s určitým cílem, který pro nás Evropany, nemylme se, nebude dobrý, a to nemusím být ani vyznávající křesťan. No křesťanství je skutečně velmi pohostinné k hostům jako takovým, nicméně k lidem vyznávajícím jiné náboženské hodnoty, nabádá k velké opatrnosti… Vždyť Izrael, který je kolébkou křesťanství, a je proti svazkům židů s nežidy, (a bible zakazuje svazky křesťanů s nekřesťany), cožpak on přijímá národy s jiným náboženstvím? Ani náhodou. Pro zasvěcené je to jasné. Pro toho, kdo je schopen se podívat na tento problém z globálního hlediska, v širších souvislostech, jsou tyto události mnohem pochopitelnější. Mimochodem, jsem vyznávající a praktikující křesťanka a nejsem katolička . Anna B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pište, že "jim" slouží - zednářka jak vyšitá - to my na té lidské blbosti ten NWO nakonec zbudujem, to je jejich krédo!

      Vymazat
    2. A já jsem křesťan a katolík a říkám, nepřátele do svého středu jako trojského koně netahekne a naopak, žeňme je a bijme až do vítězného konce!
      Ať již jde o ISIL vrahy či o naše zaprodané zednářké vlády, které nás chtějí zlikvidovat touto postupnou a tichou genocidou...

      Vymazat
  19. Ano paní Vašáryová,ale je třeba se na tuto věc dívat rozumě.už slovo totalitní,patří do dnešní doby,kdy o Vás a bez Vásrozhodují u plného koryta.Krom toho pokud se zeptáte osobně nějakého uprchlíka co a jak,budete se divit.Ti so s nima přišli do styku se slovy vyjádřit nedá.Pro Ty co nevěří,tak na Srbském území jezákladna nato a uprchlíci tam byli postupně "vypouštěni" do evropy za účelem rozvratu.No už jen Lybii evropa dluží že 450 miliard dolarů.Mám kamaráda a ten tam žil 15 let a řekl mi,to dopadne zle.To již nejsou"postřižiny",ale budou to jatka.

    Hezký den Všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vašáryová je služebnicí Nového satanského Světového řádu a Iluminátstva!
      Ona je služebnicí té nejhorší a nejsprostší totality!

      Vymazat
    2. Přesně řečeno, díky!

      Vymazat
  20. Paní Magdo Vášáryová, nebeský Bůh je Pán Ježíš Kristus, který své Božství učinil lidským a to lidství učinil Božským. Není to žádný stařeček, jak říkáte. Je čistým Absolutním vědomím Absolutního „Já jsem“. Multivesmír řídí svými Absolutními duchovními principy. Nikdo nemůže být spasen, když toto neuznává, když se tomu posmívá, nebo obrací zády. O tomhle všechno je. Přemýšlejte, co se stane, když se islámské náboženství přenese k nám, aby byl přijat celou populací.
    Petr D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně napsáno a přesně!
      Islám a jeho wahábitistická větev je opět satanským směrem podporovaným USA a Saúdskou satanistickou aAábií...

      Vymazat
    2. To by bylo teprve ono "peklo na Zemi"

      Vymazat
    3. To Bůh nedovolí, to by bylo vítězství Satana a jeho šelmy hmoty 666 nad Boží mocí a vírou i spravedlností.

      Vymazat
  21. napadá mě jediné...

    "vyprávěj o víkendu volovi, který jde v pátek na porážku..."

    paní Magda mluví moc hezky, ale ať mi odpoví na jedinou otázku:

    "PROČ nás pořád někdo CHYTRÝ nutí myslet tak, jak chce on?"
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    Proč prostě nerespektují to, co chceme? Tady naprostá většina obyčejných lidí o žádné
    uprchlíky nestojí, stejně tak, jako oni nestojí o nás; ostatně nikdo z nás je nezval, nic jim
    nesliboval - tak proč někdo, kdo si je pozve k sobě domů, je najednou chce přerozdělovat
    ostatním?
    A odkdy je vlastně paní Merkelová vládkyně celé Evropy? Jakým právem nám diktuje?
    Proč si to necháme líbit? Kvůli těm slavným dotacím? Nebo snad kvůli tomu, že v tomhle
    státě už není nic naše a všechno je to německé? Schade wagen například...

    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina země rozkradena sionacisty, Rotschildem, Rockefellerem a jeho otroky, mezi které Merkelová patří, stejně jako chazarský otrok Obama.
      Ať si je vezme domů a zalkne se jimi!
      Plán zednářstva na likvidaci bílé rasy nikdy nevyjde a zednáři budou zašlapáni i s černými přisluhovači ISIS!
      Když je bůh s námi, kdo proti nám!?

      Vymazat
    2. Vašáryová je služebnice chazarských satanskýc sionacistů a proto kope za ně a zpívá jejich píseň, protože má i jejich krev...

      Vymazat
  22. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/v-echno-je-jinak-3-matka-gaia-zpomaluje-svou-rotaci

    OdpovědětVymazat
  23. Zajordánka sa vyfarbila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...šelma 666 promluvila jejími proradnými ústy...

      Vymazat
  24. Hmm. Paní Magda má kultivovaný projev, ale zmatek v hlavě. (z poslechu Tv reportáže) Zaměňovat pocit oběti za frustraci z vývoje po 1989 je nesmysl.(z textu) Jako oběť se necítím, cítím se jako zdravý člověk v nemocném světě. Cítím určitou frustraci z toho, jak naši páni politikové řídí Titanic, a to je rozdíl. Spíše si říkám, že lidé jsou vesměs naivní anebo mají odstup, protože byli jimi zrazeni, nejednou. To ale neznamená, že se musí cítit jako oběť. Pokud politik země ze střední Evropy řekne: "Střední Evropa je nebezpečné území", pak nemá být politikem, protože spíše bude škůdcem, ze strachu toho nebezpečí. Paní Magda byla výbornou herečkou, dle mě je špatnou političkou. Komedianti do politiky nepatří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud lidé dají na podobné přisluhovače Satana jako je Vašáryová, Chaun, Čáslavská a jí podobní sionacističtí povaleči, pak si pod sebou podřežou větev podruhé a ještě hůře než v roce 89, punktum, tečka!!!
      Opakuji, zde se nejedná o uprchlíky, ale o utajenou invazi ISIL do Evropy, potažmo do naší země ke zničení původní křesťanské a slovanské kultury!!!
      Nedejme na pravdoláskařskou chátru a neustupme ani o píď!

      Vymazat
  25. To vše je součástí vývoje, je to proto, abychom našli své Já Jsem, našli svého Boha uvnitř...

    Kdo v úkrytu Nejvyššího bydlí, přečká noc ve stínu Všemocného...

    neboli...najděte si učení o Já jsem...je to na PDF volně ke stažení, to vám dodá vnitřní sílu.

    Já jsem byla včera v německém Pasově, mohu zodpovědně říct, že ani ve městě a jeho okolí jsem nepotkala ani jednoho migranta,

    ve městě panoval obvyklý sobotní den, tzn. něm. občané v centru města v klidu nakupují, pojídají apod.

    Nic víc...ani cesta nebyla něčím svízelná...plynulý provoz, na zpáteční cestě asi 20 minut pomalejší provoz - občas zkoukli

    něčí obsah auta...

    Byla jsem také v lázních Bad Fussing,a znovu opakuji, klid, taková ta sobotní trochu nuda, v dobrém slova smyslu...

    Krásnou neděli, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám odkaz :
      http://www.dotekyduse.cz/wp-content/uploads/2012/02/Hovory_o_Ja_Jsem.pdf

      S někým to zarezonuje a je to dobré, a s někým ne, a je to taky dobré... :-)))

      Vymazat
  26. A Orgonet mlčí, prečo mlčí a nepovie, že prečo sem dal v krátkej dobe Chauna a Magdu V.???Čo sa to tu deje, čo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo sem chodí pravidelně, mohl si všimnout, že Orgonet se neztotožňuje s typickým českým kolektivním rasistickým názorem na imigraci, nýbrž podporuje názory právě opačné, na základě obyčejného lidství. Proto jsou mu sympatičtí Chaun a Vášáryová. Viz právě přidané vyjádření pod článkem. Můžete mě za to třeba trestat "nečtením" (:-))), jakož mě už trestají tí, kterým se nelíbí mé sympatie k Rusku a Putinovi (:-))), atd. atd.
      Na zemi není člověk ten, který by se zalíbil lidem všem (:-))

      Vymazat
    2. Tak to je tvrdé a nespravedlivé, Orgonetku. Je mi líto, že to vidíš takhle. N.B.

      Vymazat
    3. Milý Orgo. Já si Vás opravdu cenním pro Váš pevný postoj. Jistě jste člověk, který upřímně hledá ten správný lidský pohled a přístup ke všem chaotickým děním. Tak je to v pořádku. Jednou přijde ta doba, jak řekl náš Pán Spasitel Ježíš, že : "Dvě budou mlít obilí, jedna bude přijata a druhá zanechána.(Matouš 24,41). Což v překladu znamená, že pravda a lež se budou hádat, kdo má pravdu. Až jedna z těch dvou zůstane jako "pravá pravda" Takže, meleme a meleme a nevíme, kdo z nás tu pravdu pravdoucí má. Často jistě Vy. Člověku byla pravda skryta, aby ji našel sám. Ale ještě k těm uprchlíkům. Tohle jste četl ? Jak vyřešíme tento zapletitý či snad proklatý problém ? Ráda bych pomohla, ale v mých silách to opravdu není :- (((

      http://aeronet.cz/news/dalsi-problem-uprchliku-velke-koule-coz-ovsem-neni-sranda

      dan.

      Vymazat
    4. Pravda a lež https://www.youtube.com/watch?v=6nMKhuN-Htw

      Vymazat
    5. Nejhorší na celé věci je, že čím horší degeš, tím větší péro a koule. A to se netýká jenom černých !

      Vymazat
  27. Vašáryaová je agentka sionacistů!

    OdpovědětVymazat
  28. Tak by mě, orgonete, zajímalo, za koho skutečně kopeš?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kopu jedině za sebe, tak jako každý jiný člověk na této planetě. Všichni jsme tu jen sami za sebe, každý máme svůj vlastní vývoj, každý řešíme svůj vlastní stupeň egoismů, abychom je postupně odkládali a dobrali se jednoty. Svět je tu od toho, aby nás k těm egoismům sváděl, a tím nás vyučuje. Nikdo nemůže "kopat" za nikoho jiného....

      Vymazat
    2. Ano kopeme každý za sebe.Já za tuhle zemi a za tenhle národ.Jako naši předci.Kdyby to nedělali.dnes si tady nepíšeme.Rod Schwarcenbergů má v erbu uťatou hlavu Turka jak jí havran vyklovává oči(asi humanisti)Díky bohu za takové předky.A nás asi nečeká nic jiného.Je otázka čí hlava na takovém erbu bude za 200let-naše nebo islamistů?

      Vymazat
    3. ...ale může kopat za někoho jiného - za své chlebodárce ať už jsou to ti či oni - např za CIA, za zednáře či jinou organizaci Satana a zla zde na Zemi a nebo za pravdu Boží, což zřejmě není tento případ...

      Vymazat
    4. ...a Orgonet kope za plány zednářstva - to je mi ale překvapení k udušení...
      Až ti, milý Orgonete, v rámci principů lidství proříznou ISILáci hrdlo, pak se nediv, ani já se pak nepodivím.

      Vymazat
    5. Já také kopu za tuto zemi, za víru a křesťanství, ne za vrahy ze Sionu.

      Vymazat
  29. Koho to paní Vašáryová zastupuje, když 70% Slováků není pro imigraci? Tak ti Slováci se asi válí v balících peněz a životních možností. Jen ta zpropadená falešná křesťanská víra jim nedovoluje otevřít náruč uprchlíkům s totálně jinými přesvědčeními a vírou. Kdo a proč těm uprchlíkům vybombardoval domovy? Copak o tom neexistují zprávy?
    V dnešním světě, zrovna jako za tzv. totality, musí být kdekdo odpovědný za činy kohosi druhého. Takže jsme nedosáhli ničeho. Ale může se to někomu zdát. Avšak IA tvrdí, že všechno je dobré, tak budiž.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde o zničení křesťanství a jeho konverzi s islámem, jak je v lóžích zednářstva, největšího nepřítele křesťanství, naplánováno, aby zde mohli instalovat diktaturu humanity a panství Antikrista!
      Lidi, nenechte se zblbnout sionistickou posluhovačkou a věrnou jejich agentkou!

      Vymazat
  30. Nemyslím si,že by tito lidé jako Vašáryová a Chaun měli udávat směr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to jen špatné loutky ještě horších loutkářů

      Vymazat
    2. Udávat můžou, ale směr rozhodně ne

      Vymazat
  31. hce se mi zvracet velebnosti z Vašáryové. Jako mladík orgonet jistě změní názor, až bude trochu více osvícen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...ale nesmí být osvícen světlem Luciferovým - tzn. temnotou...

      Vymazat
  32. Se společností je to jako s lidským organismem. Pokud panuje řád, organizovanost, doržování pravidel respekt a úcta ke spolupracujícím organickým systémům, je organismus zdravý. Pokud však dojde k tomu,že virus převlečený za zdravou buňku naruší řád a soulad, dojde k chaosu, nikdo neví kdo je kdo a přichází nemoc. I zánět dodržuje řád a velmi rychle navrací organismus do rovnováhy. On totiž slouží k ozdravení a posílení imunity. Jenže když přijde rakovina to je jiná, chaos, bezvládí, ohrožení, neorganizovanost, anarchie... nikdo neví kdo je kdo, pak vůle žít musí být opravdu silná, aby znovu přišel onen zdraví podporující řád.Teprve tehdy, až dojde všemu a všem, že řád není diktatura, nýbrž nutnost pro plnohodnotný život jednotlivce i společnosti bude zase dobře.Řád totiž vychází z lidské vůle respektování hranic svých i ostatních. Lenost a pohodlnost je tou největší nemocí, kterou nyní prochází naše společnost, vždyť je tak snadné nechat se vést, mít všechno vysvětlené,nechat si všechno předžvýkat a hlavně názor druhého rozhodně sestřelit, to je totiž jediná aktivita, která moc nestojí a dává nám ten slastný pocit, že jsem lepší než ten druhý, co na tom záleží, že jsem u sebe ještě nezačal vůbec s ničím. Nejvíc nahlas totiž křičí vždycky ten, co má na sobě nejvíc práce, to platí pro všechny bez rozdílu. Přeji všem, ať popadnou skutečné hodnoty za pačesy a vytáhnou je co nejrychleji na světlo světa, to je totiž to na co tady teď všichni čekáme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu pěkně podané,napsané díky M.

      Vymazat
  33. Ach jo, zase to dětské myšlení. Nikdo vás přece nenutí, nemusíte je vůbec poslouchat, natož si nechat jimi udávat směr. Jo ve škole, tam je povinné učit se všechno, co vám kdo předloží, jinak jste tvrdě trestán(a), ale tady už nejste ve škole. Tady můžete číst a respektovat jen to, co chcete, dle svého svědomí. Ale totéž by měl dospělý, čili vyspělý jedinec dopřát i všem ostatním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...tak si tedy dopřejme trochu té oficiální havlistické propagandy, že?

      Vymazat
  34. Vašaryová, Chaun i Orgonet budou spolu viset na jednom trámu za vlastizradu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. promiň,ale odsuzuj nejdřív sám sebe a na nás ostatní se vykašli,my si kopeme každý sám za sebe :)že Orgonete :))děkuji Ti za zprávičky ať jsou takové či jalové?spíš nesouznící :))))mám Tě ráda a objímám....:)M.

      Vymazat
    2. anonymní 19:23
      To jste ale přehnal ! Anebo to měla být úmyslná provokace ?! Nechte, prosím, Orgonet být ! Děkuji

      dan.

      Vymazat
    3. Kopal si sám za sebe na svém písečku, až skončil pod nožem ISIL...

      Vymazat
    4. Názory vlastizrádců a sionistů nás nezajímají!

      Vymazat
    5. Jasná provokace Dane. Zdraví tě sharia protahovák ve tvojí řiti.

      Vymazat
    6. Ale vždyť ten člověk má pravdu!
      Drsnou, ale máj i...

      Vymazat
    7. Zapomeňte na to, dnes už není doba, kdy si můžete dovolit kopat je sami za sebe do koho se vám zachce. Vyvoláváte tím mezi lidmi nebezpečné emoce a precedenty.

      Vymazat
    8. dan orgoneta spousty lidí nenechá být protože jde proti logice věcí. A tomu se pravda vždycky bude stavět na zadní. S tím nic neuděláš. Buďto odhodíš svoje naivní nebo placené iluze, nebo si vyrobíš zbytečné nepřátele. Copak jich sem přišlo ze Střed.Východu a Afriky málo ?

      Vymazat
    9. Orgonet má dle mého také velmi dobré názory, Pokud se týká jiných témat, než uprchlíků, ne ? Rádi sem chodíme, jsme rádi, že si tu můžeme "zakomentovat si"...a tedy, to není o řiťolezectví, ale o loajalitě k blogu, který mám ráda ! Doufám, že jsem byla pochopena. Děkuji

      dan.

      Vymazat
    10. pro Anonymní 18. října 2015 14:54 - TROCHU BRZDI JO!!!

      Vymazat
  35. a ešte niečo je zarazajuce ako vy udajní dobraci ,,,ludia svetla ste proti spoločnemu vlastnictvu zeme,,,a a vyrobnych prostriedkov...


    nič lepšie a spravodlivejšie na zemi neexistuje,,,inak,,vy najsam dobro

    OdpovědětVymazat
  36. dětské myšlení???????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dětské?! Ta dáma je v letech :-) Spíše se kloním k nějaké civilizační chorobě, která zapříčiňuje degeneraci neuronů a části mozku. Touto chorobou jsou postiženi nejen někteří (většina)z politiků Evropy. Bohužel.
      http://www.isstras.eu/cs/2015/10/17/bezpecnostni-rizika-soucasnosti-a-nacismus/

      Vymazat
    2. Když jde lidem o krky a o víru, nesmí se nechat "zlanařit" agenty zla a chaosu, aby si sami pod sebou nepodřízli onu pomyslnou větev...

      Vymazat
    3. Není už taky náhodou "čipovaná" proti chřipce ?

      Vymazat
  37. A takhle to pak dopadne.......
    když slyším někoho říkat...."jdu cestou Ivanky Adamcové " či někoho podobného.....
    z čehož mi naskakuje husí kůže - neboť : a co Tvé srdce, co opravdu chce ?????? Chce stále chodit po něčí cestě ?
    No, tak jo......tak vše přijímejte ....s úsměvem a pokorou a pochopením.....a nakonec se z toho vyklube mlčení jehňátek.

    Sybila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo mermomocí chce vidět a cítit potoky krve v Evropě, a naši zrádci to nebezpečně posunují k realitě.

      Vymazat
  38. Cituji Orgoneta:
    "Orgonet se neztotožňuje s typickým českým kolektivním rasistickým názorem na imigraci, nýbrž podporuje názory právě opačné, na základě obyčejného lidství."
    Pomyslel Orgonet na to, co by se stalo s naší populací, kdyby tady převládl islám a zavedl právo šaría? Co nám asi řeknou naši vnuci, pokud to připustíme? To Orgoneta nezajímá? Tento svět je krutý a nespravedlivý. S tím s nedá nic dělat. A pokud chceme přežít, jsou situace, kdy člověk musí sobecky myslet především na sebe. My přece máme odpovědnost vůči budoucím generacím.
    Orgonete, nikdo ti nebrání, aby sis domů vzal rodinu uprchlíků z Afriky. To by byl důkaz toho, že to s tím soucitem myslíš vážně. Všechno ostatní jsou jenom laciné kecy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene všechno statní je jenom temné pokrytectví

      Vymazat
  39. Orgoneta sa začína meniť, je to ženská webová stránka, a súciti viac so ženami. Vašaryjka sa zubami-nechtami drží svojho korYta, a neviem, či o rok nebude vdovou. Chudák Milan, ved verejné reakcie na brepty svojej ženy musel pocítiť na svojej aure. A to sa prejavilo aj na jeho zdravotnom stave. Ale myslím, že by sa v politike mali meniť ľudia každých 10 rokov. Hlavne za mladších a tmavovlasých. A Magda už by mala byť na 100% sivá.Nuž ale Elseve Color spraví svoje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč Orgoneta a ne Orgonet ? To už se tu řešilo iks krát, a nikdy jsme od zdejšího moderátora/rky nedostali žádnou odpověď jen zaryté mlčení.

      Vymazat
    2. Pokud se orgonet bude vyjadřovat v podobném duchu častěji cenzor mu jistě nezavře tipec a rád si zde založí naopak index na komentátory. Vypadá to na to že se orgonet mění na orgomatrix tedy cenzura svobody a projevu. Až tam jsi to orgo chtěl dotáhnout ? Nevěřím tomu, co tu píšeš na svou obranu. Jeví se to jako velmi nevěrohodné vůči tomu, kým jsi do nedávna byl.

      Vymazat
  40. Není mi ani za mák jasné, proč těm ubohým "uprchlíkům" nepomohly jejich bohaté souvěrecké země jako je Saúdská satanistická Arábie a jiné země v tom regionu, proč máme invazní armádě ISIS sami stavět jejich džihádistickou základnu v naší zemi, jak si židozednářští satanisté představují?! Orgonet až donedávna přinášel dobré a nestranné informace o zajímavých věcech, sle tímto s ním končím, protože zřejmě Lucifer zapustil své pařáty i tady na těchto kdysi tak dobrých a kvalitních stránkách.
    Až nám bude invazní armáda vrahů ISIS řezat hrdla, pak tu bude možná mnoho křesťanských mučedníků, tak se nám vrátí naše pomoc těmto převlečeným proxyamerickým lotrům, pokud nebudeme skálopevní v našem odporu proti nim a politice iluminátké EU!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  41. Hnus, Vašáryová, ďáblův hnus!

    OdpovědětVymazat
  42. http://blog.hlavnespravy.sk/178/zblaznil-sa-svet/
    Tady máme názor NĚKOHO DALŠÍHO ze Slovenska...Kdo má pravdě bližší názory, on nebo ona?

    OdpovědětVymazat
  43. K výše uvedenému: "Orgoneta sa začína meniť, je to ženská webová stránka, a súciti viac so ženami."
    Tak to znamená, že na Slovensku to řekli dobre: Orgonet postoupil víc nahoru víc ke Světlu.
    Vždyť co je vlastně ženská stránka - to je činný aspekt Božství. Tak jako tak nadchází uctívání Bohyně, jako tady bylo naposledy ve velkém rozšířeno před pádem Atlantidy. Sisterhood of the Rose (růže=mystické označení Bohyně) se navrací tam, odkud bylo vyhnáno...

    OdpovědětVymazat
  44. Podobná slova k ženskému aspektu Božství uvedl světoznámý brazilský spisovatel Paulo Coelho: "Ženský aspekt Boha by měl být více uznáván a uctíván. Jak to někdo správně řekl: Bůh je Matka".
    A vlastně i J. W. Goethe v jednom z nejslavnějších děl světové literatury uvedl: "K věčnému ženství jdeme výš".

    OdpovědětVymazat
  45. Tento blog skončil.

    OdpovědětVymazat
  46. Viděla jsem téma "Vašáryová" a říkám si, tak i zde se "proslavila" svými názory a postoji. A pak už jen zírám, protože nikoliv kritika, ale chvála je zde na její adresu (nepočítám komentáře). Tedy něco, co bych na tomto webu ani náhodou nečekala. A nechápu, jak se to mohlo stát člověku Orgonetovi.

    Mě je těch lidí strašně líto a kdyby byli v mé blízkosti, pomohu jim, čím budu moci. Je mi jich líto, že kvůli Amerikou rozbombardovaným domovům jdou kilometry do neznámých zemí, kde je bude čekat pouze frustrace a kde se proto budou sdružovat do ghét, neznalí jazyka, bez práce a v nouzovém bydlení a ve zcela jim cizím prostředí. Budou si vybíjet vztek a hlásit se k ISIL. A tak jako oni jsou a budou oběťmi politiky, tak jimi budou i Evropané.

    Jestli na někoho nadávám tak jsou to Američané a s nimi evropské vlády, které v rámci NATO bombardovali země těch lidí. Dále nadávám na globalisty a slunáčkáře, kteří od dob vzniku EU mají přistěhovaleckou politiku jako prioritu a to za účelem globálního chudnutí přesně tak, jak k tomu vybízí papež. Dále má přistěhovalecká politika sloužit ke smísení všech náboženství - přesněji: 3. světová válka má být mezi křesťany a muslimy
    Uprchlíci byly několik let "strádáni" na území Turecka, aby byli ve správné chvíli nahnání do Evropy. Tu navíc mají oslabit i proto, že oslabená Evropa se bude velmi hodit Američanům a jejich dohodě TTIP - na bídných a schudlých se obchody nejvíce získává.
    Když to shrnu, uprchlická vlna není spontánní, ale je velmi dobře řízená a má několik účelů. Přesto je mi líto těch lidí.

    Avšak lidé, kteří způsobili bídu uprchlíků a pracují na naší, ti by zasloužili vykopat z úřadů a někam zavřít, aby zpytovali svědomí, co že to páchají! A prohlásit o jednom takovém,, který na tomto neštěstí velmi intenzivně a bez špetky svědomí pracuje a dokonce ho nazývat statečným a dát mu svých vždy silně etických stránkách prostor k jeho oslavě, tak se Orgonet ve své empatii nechal vést zcela špatným směrem. Nedávno paní Vašáryová měla projev na téma Rusko a ruských propagátorů a bylo to strašné, strašné, neveřila jsem svým očím a uším, jak je proamerická (prosatanovská). V projevu dokonce zmínila, oslavy 200. výročí SLOVANA Ľudovíta Štura, který yavedl slovenský jazyk, by se měly konat v Německu, protože až tam se neučil tvořit. Což od ní byla téměř vlastizrada. Ale čistý člověk nemůže pochopit, co to znamená sloužit svým mocným nadřízeným. A jestli takové postoje jsou pro Orgoneta známkou statečnosti, tak to jsem po dlouhé době na tyto stránky jen zabloudila. Pochopila bych lítost s uprchlíky, ale oslavovat ty, kteří mají jejich bídu na svědomí, tak to teda je hodně velké zklamání. Ale beru,že každý je sám za sebe a majitel webu má právo mít názor podle sebe, třebaže je šokující.a naprosto nepochopitelný.

    .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.