21. října 2015

Kdo může za naše ohrožení uprchlíky a co s tím?

Kdo může za naše ohrožení uprchlíky a co s tím? 
Orgonet 21. 10. 2015
Ještě mě napadla myšlenečka ohledně migrace, ale slibuji, že nadále už s tím dám pokoj a budu radši popisovat umělé počasí.

Jak to tak sledují, věcné protiuprchlické názory čtenářů v médiích obsahují typicky následující rysy, všechny současně nebo jednotlivě:
  1. varování/stěžování si na všemožná hrozící nebezpečí
  2. hledání viníka
  3. dožadování se záchrany z odpovědných míst 

I kdyby se nebezpečí ukázalo jako reálné a skutečně se do Česka dejme tomu na jaře nějak dostaly davy/kvóta/několik migrantů, myslíte, že by k řešení situace nějak napomohlo zjištění/potrestání konkrétního viníka, kterým mohou být: USA/EU/naši neschopní politici/naše neschopná policie/neschopné okolní státy, které je k nám pustily/sluníčkáři, kteří je tu chtěli/Orgonet, že mu to nevadilo/všichni dohromady atd, atd. 


Kdyby už tu ti migranti byli, bylo by v tu chvíli jedno, kdo to zavinil, a nějak by se to muselo řešit, a věřím, že by to nebylo pro náš stát tak těžké a že by se našla jiná řešení nežli je fyzicky likvidovat. I pokud by jich tu žily tisíce, absolutní většina nyní těžce vypsychovaných Čechů by se se Syřanem za celý svůj život vůbec nesetkala, nebo jen výjimečně.

Sice by mnozí naši lidé pokračovali v úsilí najít a potrestat viníka, ale vidíte, jak je to absurdní a nic to nepomůže. Leda snad to může dát zadostiučinění těm, co nejvíce prahnou po pomstě, ale myslím, že ti by ani potrestáním viníka stejně klidu nedošli (:-)

Takže, hledáním viníka se nemusíme vysilovat. Snad jen tak o tom podebatit pro zajímavost a pro zábavu...

A záchrana z odpovědných míst? Absurdní. Nikdo rozumný nemůže očekávat, že nějaká z těch institucí výše podezřelých jako možní "viníci" se přihlásí k zodpovědnosti, podnikne rázný krok na záchranu kultury Čechů/Evropy, a otcovsky sejme z nás Čechů veškeré/obavy/starosti/práci.

Bylo by to krásné, kdyby někdo prohlásil:
"Vy Češi máte pravdu, my za to všechno můžeme, ale ode dneška si ty uprchlíky budeme brát jenom k sobě, nebo nějak si to s nimi vyřešíme, aby se nedostali k vám, protože vy máte pravdu, že je tam mít nemůžete, oni by vám tam udělali bordel, a to my nedopustíme." - 

Nějaká opatření proti dalšímu přílivu migrantů do Evropy se jistě provedou, ale lidí na pochodu je už příliš mnoho, a že by bylo možné Evropu hermeticky uzavřít, o tom si nemůžeme dělat iluze. (Tedy, možné by to asi bylo, ono to už i dříve fungovalo, ale teď už je v tom příliš mnoho zájmových faktorů...)  (Němci ty odmítnuté budou vozit zpátky letadly bundeswehru, například.)

Lidi odjinud jdou do Evropy, prostě se to děje, protože je to tak v osudu planety, nezáleží na tom, na jaký podnět se to konkrétně stalo. 

Řešení je na těch, kteří to dle svého osudu mají řešit,  Řešit věci, jak víme, můžeme jedině tam, kam dosáhne naše tělo (či kam jsme schopni ho dopravit, či až kam dosáhne tělo našich bližních, které můžeme na dálku přemluvit, aby konali.). Takže, jestli do Česka přijdou nebo ne, a jestli budou vašimi sousedy v paneláku atd., a nakolik vás kulturně obohatí, to už máte dáno v osudu, a kdyby se vás to týkalo, tak tomu neuniknete a je vaším osobním úkolem jenom to přijmout a prožít, pokud možno co nejvíce v klidu... 

V našem paneláku se šíří zvěsti, že tu na sídlišti Arab skupuje byty pro uprchlíky. Taky jsme se zeptali pár sousedů, co si postavili a odstěhovali se z baráku, komu to prodali, jestli Arabovi. Fámu ještě neznali, velice se divili, proč se ptáme, když sami vidíme, že noví majité bytu jsou Češi jak poleno.

Fama crescit eundo. Fáma tím více nabývá, čím více se šíří. 



35 komentářů:

  1. Orgonete. píšeš toto: "Kdyby už tu ti migranti byli, bylo by v tu chvíli jedno, kdo to zavinil, a nějak by se to muselo řešit, a věřím, že by to nebylo pro náš stát tak těžké a že by se našla jiná řešení nežli je fyzicky likvidovat."
    Proboha, kolik tady máme cikánů? A dokázal se s jejich začleněním do společnosti tento vládnoucí system nějak vypořádat? Nedokázal! A to jsou ti cikáni křesťané nebo se alespoň přecejen nějak řídí pravidly, která křesťané respektují! A teď se tady smiřuješ s tím, že sem dorazí podobná masa nepřizpůsobivých a navíc ještě takových, kteří mají ve svém náboženství naopak příkaz proti křesťanství bojovat! Jak to může skončit?
    Opravdu ti nevadí, že je u nich žena něco, co je tak na úrovni domácího zvířete, které lze zahnat, znásilnit, zabít?
    Koukni na článek Hájka. Němci už také začínají chápak, kam to celé spěje:
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2013-v-nemeckem-papinaku-roste-tlak-pegida-privedla-do-ulic-drazdan-30-tisic-lidi-pozice-merkelove-v-cdu-slabne-radeni-imigrantu-nasili-a-chaos-spusti-se-dominovy-efekt.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s vámi.

      Vymazat
    2. Už mne unavuje jak musím neustále poslouchat jak ti vzdělanější a morálně vyspělejší poučují tu hloupější a nevzdělanou většinu.Já musím dodržovat zákony platné kdekoliv na světě,musím mít platné doklady abych mohl cestovat po evropě(kdyby jenom po evropě-stačí jižní čechy)Proč se rádoby celebrity snaží a nejen že snaží,oni uráží většinu slušných lidí,kteří mají jiný názor než oni.A je otázka jestli ten jejich názor není jenom obyčejná vyčuranost jak na imigrantech vydělat a vytřískat na nich kapitál.(komedianti,neziskovky ,poltici atd.)
      Podle mne je to invaze a není tam moc opravdu postižených válkou.Ti jsou bohužel doma a čekají až se to přežene.Rád bych jim pomohl,ale to by jsme museli vystoupit z NATA a jasně se vymezit proti politice vraždění a ničení jiných zemí.
      Na to ale nemáme žádné představitele ve vedení státu.Jsou tam jenom řiťolezci,momentálně západní,ale když se otočí vítr,změní se i na východní.

      Vymazat
    3. pro všechny co dosud nepochopili co je to islám:

      http://www.urgent21.cz/prameny/islam-vyvracene%20bludy.htm

      pro všechny co dosud nepochopili že imigrace je plánovaná a řízená a manipuluje se tu s našimi emocemi ohledně soucitu... cílem je NWO: likvidace naší kultury a vytvoření snadno ovladatelného stáda ovčanů pomocí islamizace, je to dlouhodobý protilidský plán vykuků jako papež a Peter Sutherland:

      http://www.ragauian.cz/udalosti-predpovezene-v-janove-zjeveni-kapitole-13-se-stavaji-realitou-papez-vola-po-novem-svetovem-poradku-odhodil-masku-a-nezakryte-bojuje-proti-lidske-svobode/

      Vymazat
  2. Navrhujem premenovat stranku na RefugeNet... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nič sa neudeje čo by nebolo vopred vyobrazené..., aneb sme tvorcovia :))
    /minútovka/

    Tomáši, ech tomáši, copak máš na rováši ?
    Ocit si se v bludném kruhu, plán nevyšel, ouvej juhú..

    Kličkuješ a pobíháš jako zvíře v kleci.
    Nezměníš to, múžeš jen jako řeka téci.

    Zahrejme si Osudovú ať má autor za dost.
    Chyťme život za pačesy a žijme svou radost.

    Fyzikové, vědci vědí, mají v tomhle jasno.
    Displej odrazí Ti obraz, ten co tvoříš - často.

    BE

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Orgonete, zde na tvém webu obhajuješ uprchlíky, jejich příchod do Evropy, co ČR a říkáš že většina jsou rasisti, xenofobové, nebo lidé, kteří nejsou propojeni se svoji duší a jednají z pohledu ega.
    Já to jak se staví češi (většina) k této problematice vnímám jinak než ty. Lidé co chodí na tvoje stránky hledají alternativní zdroje informací, nejdou s davem, uvažují o alternativách. Jestli používají kritické myšlení správně nebo ne, nevím. Vím ale jedno. Když je jim předkládána mainstreamem určitá informace tak zbystří a nedůvěřují tomu. Stejně jako teď s těmi uprchlíky v Evropě.
    Mainstream po všech chce bezpodmínečné přijímání uprchlíků a žádné námitky, jakákoliv námitka a hned je člověk označen za xenofoba, rasistu, nehumálního občana. Jestliže přijímání uprchlíků prosazuje vedení EU, státy EU, známí politici v EU, pražská kavárna tak lidé zpozorní, že tu není něco správně.

    Já mám tento názor na danou situaci:

    1.Obecně.
    Jak se má vyřešit správně jakýkoliv problém?
    odpověď:
    Odstranit příčinu problému.

    2.Uprchlíci
    Jak vyřešit problém s uprchlíky?
    A) řešení protlačované politiky EU:
    ---- přerozdělování uprchlíků a jejich bezpodmíněčné přijetí v jakémkoliv množství
    B) moje řešení: řešení odstranění příčiny vzniku migrace do EU:
    ---- ukončit válečný konflik v Sýrii a Íráku. Toto se USA a koalici nepodařilo z nějakých příčin (nebudu rozebírat) a následkem tohoto neúspěchu USA dochází k migraci do EU. řešení: Ukončit teroristy, záleží na nich jak budou chtít ukončit svůj terorismus, v klidu nebo ne v klidu.

    Řešení B) řeší příčinu problému migrace, ne bod A), přijímání a nebo nepřijímání uprchlíků. Domnívám se, že lidé na tvých stránkách se ozývají v tomto duchu. Vidí, že ten kdo způsobil příčinu migrace také hlásá přijímání uprchlíků. Někdo chce tuto krizi na blízkém východě. Někdo chce náboženskou válku, národnostní válku a jak se říká, za vším hledej peníze. Mamon. Jsou tu bytosti co chtějí kontrolovat energii peněz, dělali to v minulosti a dělají to i nyní.

    Věřím, že češi vidí toto zlo a odpoví na něj dobrem. Třeba jen, že si budou přát více dobra a lásky pro všechny na naší planetě.

    OdpovědětVymazat
  5. Milý Orgonete, fámy jsou jedna věc, ale skuetčnost je jiná. Islám není mírumilovné náboženství, ať chceš nebo nechceš.Křesťané a bezvěrci jsou pro ně špína a žena nemá žádná práva. Proč sem nepřivezli zbídačené ženy a děti, ti potřebují pomoc. A ne statní , nadržení muslimové, kteří je tam nechali a sem přijeli poislámštit Evropu.Měli zůstat doma, chránit rodiny, ale to oni neumí, k tomu ještě nedospěli. To co sem píšeš mi připadá jako vymývání mozku z naší televize. Lítost je jedna věc, ale pravda je bohužel jiná. Myslím, že máme tady hodně bezdomovců, starých lidí, kteří žijí sami a určitě by bylo hezké, ale i správné, kdyby se děti zase ve škole učili k této úctě. Kdysi jsme to měli v čítankách i slabikářích, jak děti chodily starým lidem na nákup, něco jim přišly přečíst a jinak je potěšit. Jenže dnes je moderní multi-kulti a na ty, kteří jsou nám nejblíže se zapomíná. Nebo je to účel? Každý ať si iodpoví podle sebe. Ale já vím, že vždycky bude u mně na prvním místě moje rodina a moji nejbližší a ty budu vždycky chránit. Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Profesor Jan Keller: Cirkus s migranty je pokrytectví. Lomíme rukama nad těmi, kteří opustili své staré a nemocné. Tu vynucenou solidaritu zaplatí chudí v Evropě
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Profesor-Jan-Keller-Cirkus-s-migranty-je-pokrytectvi-Lomime-rukama-nad-temi-kteri-opustili-sve-stare-a-nemocne-Tu-vynucenou-solidaritu-zaplati-chudi-v-Evrope-404461

    OdpovědětVymazat
  7. Benjamin Kuras, který se dlouhodobě zabývá islámem a přednesl zajímavou informaci. Evropské soudy v letech 1958, 2001 a 2003 rozhodly o neslučitelnosti džihádu a práva šaría s evropskými zákony, hodnotami a listinou základních lidských práv. O něčem takovém samozřejmě v ČT neuslyšíme. Vzhledem k tomu, že – bez ohledu na výmluvy a výmysly islamizátorů – se každý muslim musí podřizovat právu šaría a provozovat džihád k šíření víry, je zde jednoznačný závěr: islám a muslimové jsou neslučitelní s Evropou i dalšími civilizovanými prostory světa. Pan Kuras zároveň navrhl zákon o zákazu džihádu a užívání práva šaría v naší zemi. Výňatek z článku na parl. listech, myslím, že to mluví za vše Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Jenže tisícem migrantů to neskončí...to půjde do milionů dle plánu elit... a to fakt nevim co si s nimi počnem, válečnej uprchlík neřeší jestli půjde do Německa nebo Švédska, ten chce hlavně do bezpečí!!! V okolních státech vyhazujou humanitární pomoc z vlaku, chtěj lepší ošacení, lepší jídlo......takhle se chovají chudáci uprchlíci???? Kde vzali na cestu???

    OdpovědětVymazat
  9. Problém je, že u tebe je tvůj pohled na uprchlíky jenom póza. Nemyslím si, že by to byl tvůj vlastní názor, popravdě pořád je odkazuješ na nějakou Ivanku... Uvnitř nejspíš hoříš touhou si na ty uprchíky taky pořádně zanadávat. Jedna velká konspirace tvého života, za všechno může CIA.

    OdpovědětVymazat
  10. Zde odkaz na duchovní informace Petra Chobota proč se to vlastně děje na webu Cesty k sobě. Jsou toho 2 díly, opravdu to stojí za poslech.
    http://cestyksobe.cz/petr-chobot-informace-ze-kterych-az-mrazi-prvni-dil/11024

    OdpovědětVymazat
  11. Tady je to, oč tu běží, k vůli čemu my plýtváme energií a dohadujeme se mezi sebou. http://svobodnenoviny.eu/pohyb-smerem-k-jedne-svetove-vlade-jedne-svetove-ekonomice-a-jednomu-svetovemu-nabozenstvi/ Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To první má jméno nový světový řád a to druhé chrislám který nedávno v USA vyhlásil na tamní návštěvě samotný papež. Takže Kalousek má zase pravdu, když svého času řekl, "že v tom jedou úplně všichni"

      Vymazat
  12. http://www.zemavek.sk/articles/view/migrantska-kriminalita-sexualne-zlociny-a-kradeze-ako-na-beziacom-pase

    OdpovědětVymazat
  13. Když se potká jedno dogma a opačné dogma tak z toho nevěstí nic dobrého. Problémy z toho budou, ačkoliv uznávám že spíše než to jde o to vyvolat zase veřejný zájem a problém o kterém je dopředu rozhodnuto, aby se nemluvilo o důležitých věcech a zejména příčinách toho všeho.. Jo a ještě jedna věc, kdo utíká z války jako první? No zřejmě muži v nejlepších letech s ifonama a adihaškama na nohou. Ženy a děti to zřejmě odválčí. Jakub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíte to nesprávně. Ženy jsou pro islamisty dobytek, kterého se lze kdykoli zbavit. Pokud přijdou i o děti žádný problém nasekají si jich další tucet v Evropě s běloškami.

      Vymazat
  14. cituji "Řešit věci, jak víme, můžeme jedině tam, kam dosáhne naše tělo."

    Toto jsou velice moudrá slova a velice dobrá úvaha k zamyšlení. Bohužel většina lidí kromě toho, že žije v minulosti a budoucnosti, tak taky žije myšlenkami někde jinde, než se nachází např. v Sýrii nebo USA, prostě kdekoliv jinde. Jedná se zcela určitě o jednu z milióny iluzí v tomto hmotném matrixovým světě, které běžně zažíváme. Už se stačí trochu uvědomit, že prakticky "nežijeme" život, ale jsme prakticky loutkami, které ovládá mysl, pocity a pořád máme nějaké problémy, povinnosti a trápení, teda většina lidí. Problém je prostě v tom, že nedokážeme žít prostě opravdu, žijeme prostě v matrixu... nevědomě. Upřímně možná mi řeknete, že řeším kraviny, ale... je rozdíl život prožít vědomě a hezky a prožít ho v nevědomým stavu, pořád plná mysl různých starostí apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Vámi a s orgonetem souhlasím! Lidi se mají, co učit, orgonet řekne svůj názor, a některé ty komentáře stojí za to..pro některé to bude ještě dlouhá cesta k pochopení.

      Vymazat
  15. Orgonete, tady je něco špatně. Místo klidu, středu a nadhledu, které hlasas, jsi svými posledními články popudil mnoho čtenářů. Ctes komentare? První jsem brala jako recesi, druhy mne zarazil a teď už nemám slov. Jako ulet jsem brala tvůj názor na podporu a kandidaturu Dienstbiera, máme nárok na vlastní názor. Ale co předvádí s uprchlických krizi je už tristní. A překroucene dovolávani se Ivanky Adamcove, kterou mám moc rada mi nahání husí kůži. To jsi se úplně zbláznil? Hela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi jo haarpy jedou už delší dobu na plný výkon

      Vymazat
  16. Aby bylo jasno, kdo za plánovanou likvidací původních obyvatel Evropy stojí: http://leva-net.webnode.cz/products/migracni-krize-evropy-je-plne-rizena/ Pak se nebudete divit krokům soudružky Merkelové. Pepé.

    OdpovědětVymazat
  17. Orgognete kdybys nepsal o modifikaci pocasi tak si myslim ze ses agent pana Schapira :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. inu když chce orgo s vlky žíti musí s nimi taky výti

      Vymazat
  18. No sranda bude až se ta hra na arabské uprchlíky a evropské domorodce v naší příští inkarnaci obrátí. Z bývalého ateistického evropana bude vychován fanatický muslim a naopak :)
    Já jsem letos objevil na zahradě první slimáky se šátkem, z čehož usuzuji, že jde o muslimáky. Snad si poradí s těmi kolegy ze Španělska.....

    OdpovědětVymazat
  19. „Problém zla vznikne, jakmile nastolíme problém dobra, to jest jakmile vznikne myšlenka, co by se dalo dělat, aby se přítomná situace „zlepšila“. … Jestliže pozitivní a negativní, dobré a zlé jsou vskutku souvztažné protějšky, pak nelze doporučit žádný směr činnosti. Nic nemůže žádný stav zlepšit, co by ho také nezhoršilo.“ Alan W.Watts – Nature, Man and Woman

    OdpovědětVymazat
  20. 1. varování/stěžování si na všemožná hrozící nebezpečí
    2. hledání viníka
    3. dožadování se záchrany z odpovědných míst

    Co mi to jenom připomíná..

    OdpovědětVymazat
  21. Zdravím Orgonet,prosím už jsi viděl toto ?
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/3183-obcan-nemuze-uverit-vlastnim-ocim-jak-na-zs-v-trutnove-intoxikuji-deti-islamem

    co tomu říkáš ??

    Pro mne je to šokující. Zdravím,TOM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem z toho vyšokovaná předem

      Vymazat
  22. EU ovládá ze záhrobí duch. Je to duch Coudenhove-Kalergi. Těla, která tomuto duchovi slouží, jsou však zatraceně živá. Nevím jmenovitě, kdo to je, ale zdá se mi, že skoro všichni. Kdo je volil? Volí se sami mezi sebou. Kdyby nebylo jejich cílem zničit původní evropské národy, bylo by mi to možná jedno. Že jsme tam lezli. Mysleli jsme, že toužíme po svobodě a vlezli jsme do pasti.

    Ten činitel, který slouží zlému duchu Coudenhove-Kalergi nejlépe, dostává jeho Řád. Kdo vlastně ovládá EU? Je to snad nějaký tajný klub? Jak to, če muslim, který sem ještě ani nedorazil , má už víc práv, než já, který jsem se tu narodil, pracoval a celý život platil daně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš že, je to zlý duch Coudenhove-Kalergi?? Nebo spíše byl "jen" zneužit? Jeho myšlenka? Tak jako vše dobré, co vymyslelo lidstvo bylo posléze zneužito proti jemu samému?
      Já si myslím, že lidstvo nedospělo k pochopení sama sebe, mentálně se nechá vždy strhnout negativními "vůdci" - loutkovedoucími. A je lidstvu také samozřejmě různě bráněno, aby se rozvíjelo v míru a lásce, k čemuž bylo předurčeno původně.
      Hezký den všem.

      Vymazat
    2. Vidite koho ste si zvolili do vlady. To,ze ma strach je jasne. Vidite koho sa boji? Vas nie.

      Vymazat
    3. Co tu planě duchaříte jauďata běžte raději ven na vzduch

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.