16. října 2015

Obama začíná novou válku v Kamerunu


Svět je zase blíže k okraji propasti: Obama podepsal novou válku
http://www.whatdoesitmean.com/index1927.htm
October 15, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Vskutku chmurná zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes varuje, že celý svět nyní stojí „blíže okraji propasti“, protože president Obama včera znovu využil Zákona o válečných pravomocích, který mu dává právo rozhodovat bez souhlasu Kongresu, a povolil invazi armády Spojených států do západoafrického státu Kamerun, který je bohatý na ropu a zemní plyn .



Podle zprávy MO president Obama na základě tohoto Zákona o válečných pravomocích informoval 14. 10. 2015 americký Kongres, že v Kamerunu byly rozmístěny americké vojenské síly, aby pomohly bojovat kamerunské vládě proti teroristické skupině Boko Haram, která přísahala věrnost Islámskému státu (ISIS/ISIL), že tato invaze bude součástí „širšího regionálního úsilí“, a že jde o misi s otevřeným koncem, kde americké jednotky zůstanou tak dlouho, „dokud jich bude potřeba“.

Nejpřekvapivější pro ruské Ministerstvo obrany na této nové válce presidenta Obamy v Kamerunu proti islámským teroristům je to, že jeho režim dvacet čtyři hodin předtím odmítl koordinaci s Ruskem v boji proti této teroristické skupině, což vedlo ministra zahraničí Lavrova k slovům.:

„Navrhli jsme Američanům to, o čem president Vladimír Putin včera informoval veřejnost, aby vyslali do Moskvy delegaci vojenských expertů k dohodě na celé řadě společných kroků, a poté budeme připraveni vyslat vysokou delegace vedenou premiérem Medvěděvem

President Putin však, jak uvádí zpráva, nepoužil diplomatickou řeč, kterou použil ministr Lavrov, a označil presidenta Obamu a jeho kolegy západní vůdce za jejich šílené válečné akce jako „hlavy z ovesné mouky“, a přednesl důkazy, že ve skutečnosti to byly Spojené státy a jejich spojenci, kdo stvořil tyto islámské teroristy, a nyní tvrdí, že proti nim bojují.

Video rusky, anglické titulky: President Putin odhaluje, kdo stvořil ISIS. Video je v USA zakázáno.


Pokud jde o propagandistickou lež, že Obamův stát bojuje proti těmto islámským teroristům, ministr Lavrov dále ukázal, že je to klam, přohlášením, že je nejasné, co vlastně USA dělají v Sýrii, k čemuž ho dovedl fakt, že „americké vzdušné síly údajně podnikly 25 000 náletů, což by, pokud vím, muselo rozbít celou Sýrii na cimpr campr.“

Takže, zpráva říká, že když tedy nejde Spojeným státům o porážku islámských teroristů, odhaluje se tím „jasný cíl“ Obamova režimu, a ukazuje se, že stvoření a využití těchto barbarských sil není ničím jiným než zástěrkou pro další šíření amerických vojenských sil do států nejbohatších na zdroje energie.

A zpráva rovněž vysvětluje, že tím, že Obamův režim nyní provedl invazi do Kamerunu, se tento „mistrovský plán“ Západu stává ještě zjevnějším, protože tím dochází k otevřené konfrontaci s Čínou, která je druhým největším producentem ropy v tomto západoafrickém státě, a kterou se tímto Američané snaží vyhnat.

Obamův režim nyní otevřeně útočí na Čínu nejen v Kamerunu, ale také, jak uvádí zpráva, v Jihočínském moři, kde se americké válečné lodi chystají vplout do čínských teritoriálních vod. Před touto válečnou akcí Čína varovala Spojené státy prohášením:

„Čína nesmí tolerovat narůstající narušování vod přiléhajících k Číně a vzdušných prostorů nad přilehlými ostrovy Spojenými státy, a pokud USA zasáhnou do čínských vnitřních zájmů, čínská armáda povstane a použije sílu, aby je zastavila.“

I Obamův plán na vyslání amerického loďstva do Jihočínského moře obsahuje potenciál k zažehnutí globální války, jak varoval bývalý aspirant do amerického senátu Mark Dankof, který v neděli pro televizi Irans Press TV přirovnal strategii Washingtonu v Jihočínském moři k americkému rozhodnutí poslat válečné lodě do Japonského moře v r. 1941:

„President Franklin D. Roosevelt učinil rozhodnutí vyslat americké lodě na teritorium Japonska, čímž vytvořil jeviště pro srážky mezi americkými a japonskými silami, což kulminovalo rozhodnutím presidenta Roosevelta vyhlásit Japonsku válku 8. prosince 1941

Zpráva dále uvádí, že vzhledem k tomu, že Obamův režim nyní provedl invazi do Kamerunu a chystá se i k boji s Čínou, mnozí začínají pochybovat o Obamově zdravém rozumu, včetně Johna Schindlera, bývalého analytika rozvědky NSA, který tento týden prohlásil, že jeden významný evropský diplomat mu řekl, že celá vláda jedné evropské země se domnívá, že president Obama je na tom mentálně nedobře.

Jak říká zpráva, vzhledem k tomu, že Rusko mělo co do činění se šíleným západním vůdcem (Adolfem Hitlerem) před a během druhé světové války, poslední válečné akce presidenta Putina jsou tím pochopitelnější, protože jediný způsob, jak zastavit podobné šílence, je kompletně je zničit.

President Putin nyní vydal rozkaz, aby jediná letadlová loď Ruské federace, Admirál Kuzněcov, vplula do vod Sýrie, a vyslal do Sýrie i hrozivý zbraňový systém TOS-1A zvaný „Žhnoucí slunce“, aby dštil pekelný oheň na teroristy ISIS. Zpráva uzavírá, že „konec hry“ v tomto globálním konfliktu je spíš blíže než dále – a zbývá jen jedna otázka, „jak dlouho se to ještě bude muset zhoršovat, než se to začne zlepšovat“.





Other reports to read on the September 2015 War include: Putin Authorizes Air Strikes On “American Interests” As Thousands Of Russian Troops Pour Into Syria Fears Explode In Russia After Obama Orders Sudden 9/11 Type War Drill Russian Troops Put On Combat Alert Over Obama Regime False Flag Fears Putin Activates Shocking “Defend Israel” Atomic War Plan US-EU Refuse To Accept Massive List Of 87,000 Islamic Terrorists From Russia CIA Breaks With Obama, Vows To Help Russia Defeat ISIL/ISIS Russian Atomic Bombers Ordered To “First-Strike Zones” As Germany Nears Collapse Russian Report States Total Defeat Of US Military Would Take 3 Weeks Obama In Ecstasy As “Nuclear Tsunami” Ignites Islamic End Times Fears Russia Begins September War, Issues Dire Warning To Britain

Other reports to read on the October 2015 War include: Putin Orders Military Draft Of 150,000 As Russian Air Fury Pounds Syria Oregon Mass Shooter On Terror List Obama Refused To Take From Russia Putin Orders Syrian Ground War To Begin As NATO Masses Forces Obama Refuses To Accept US Soldiers Bodies Killed By Russian Airstrikes In Syria Russia Warns ‘Holy War’ Will Accelerate, Issues Dire Warning To Australia Obama Delivers Weapons To Kurds, Then Directs Turkey To Bomb And Destroy Them Angry Putin Authorizes Shootdown Of US Planes Over Syria

October 15, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


12 komentářů:

  1. Putin může mluvit i o dalších důkazech viděných z oběžné dráhy, např. o řízeném zboření dvojičkovitých věží: http://www.veteranstoday.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/

    OdpovědětVymazat
  2. Takže obama si už hledá jinou lokalitu ke kořistění ropy a plynu, když ztrácí syrské produktovody ke Středozemnímu moři. Holt bestie zůstane bestií, byť by se sebelidštěji tvářila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bolo viac ako trefné...Ale netreba sa báť, temno je už u konca, Svetlo už začína vládnuť naplno!

      Vymazat
    2. uz som to davnejsie napisal... to cudo ani nemoze byt clovek...vsimnite si ho pri jeho prejavoch... ani sa nepozrie priamo... stale otaca hlavu bokom... uhyba pohladom... coho sa boji???
      falosna svina!!!

      Vymazat
    3. anonymní 21:32
      Čeho se bojí ? Jednoduše, prolhaný lhář s naplněnými kapsami nemá odvahu pohlédnout člověku do očí. Tak už to je. "Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Zavíráte lidem království nebeské, sami nevcházíte a zabraňujete těm, kdo chtějí vejít." )Matouš 23,13)

      dan.

      Vymazat
  3. Offtopic, ale moc hezké video k zamyšlení. Sdílejte, kde se dá:
    https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg
    http://creativelife.cz/zakazane-video-ktere-zmeni-vas-pohled-na-svet/

    OdpovědětVymazat
  4. Mimo téma - Orgonete, pro tebe :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=Vv6Q_SW71zM
    https://www.youtube.com/watch?v=6s7EfYpKy0o

    OdpovědětVymazat
  5. Ropa možná bude jen zástěrka pro další rozdmýchávání nepokojů . Je zvláštní, jak se netem neustále šíří názory, že američané potřebují ropu. Ano, jistě. Ale až na druhém místě. Na prvním jde stále o jedno a totéž, od prvopočátků. Pomocí zakázaných rituálů a černých magií ovládnout celý svět, každý národ. Neboť, tak jim jejich Bůh slíbil. Když budou činit vše, dle příkazů Hospodina, jejich Boha (Starý zákon- Exodus.tj. ve skutečnosti Odvrácení se od Boha ,Nová přikázání --Velmi , velmi poučné, abychom pochopili ! ) Nač ropa ? Není snad vláda nad celým světem víc zisková ?! A tak, stále platí Ordo ab chao ! Ještě více chaosu a ještě více vlastního panství. Tam, kde je svět ještě jakž takž v pořádku, tam je třeba chaos. A dále... těch údajných teroristů je den ode dne více. Ani jsem netušila, že pralesní země měla někdy problém s terorismem ! Takže. lokaj Obava nedělá nic jiného, než že dokončuje tisícitelý plán.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Tribunál ITCCS proti rituálním vraždám dětí elitami
    http://www.auria.sk/blog/bewusst-tv-tribunal-itccs-proti-ritualnim-vrazdam-deti-elitami
    Dr. Rima Laibow – Plán globální de-populace
    http://www.nwoo.org/2015/10/14/dr-rima-laibow-farmaceuticka-genocida/

    OdpovědětVymazat
  7. To nebude o rope.Hledaji a cisti od domorodcu nove uzemi, kde jednou amici budou zit.
    Ma prijit velke zemetreseni a rozpulit americky kontinent a vse tam zanikne.Kdo prezije bude potrebovat nove misto k ziti....Oni o tom vedi.Maji dobre pripravene zazemi hluboko pod zemi a pak se po case jen presunou .
    Potrebuji narvat obyvatele z Afriky do Evropy.Ockovani jim nevyslo...
    Afrika je krasna bohata zeme a jeste ji nestacili znicit .
    Evropa je vycerpana , puda je unavena , zemedelci povi vic ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 12:04
      Vy jste pravděpodobně ten důvod válčení vystihl nejlépe ! "Nová země, nové nebe"....i tak jim bylo slíbeno ! Že celý Americký kontinent špatně zkončí, o tom není sporu ! Nezůstane kámen naa kameni. Díky za novou myšlenku ! Zdraví

      dan.

      Vymazat
  8. Tady video ofikl zpráva .... https://www.youtube.com/watch?v=ZClX3venWFI

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.