4. října 2015

Uměle vytvořené záplavy na jihu Francie

Geoinženýrsky vyrobené bouře a záplavy na jihu Francie
4. 10. 2015
Sepsal Orgonet

Včera večer postihly jih Francie silné bouře, při nichž napršelo během dvou hodin až 150 mm, a způsobily silné záplavy, v nichž zahynulo nejméně 12 lidí. (Zpráva česky viz http://zpravy.idnes.cz/zaplavy-francie-dvanact-mrtvych-dah-/zahranicni.aspx?c=A151004_085711_zahranicni_aba

Samozřejmě že záplavy vznikly pomocí geoinženýrství, jinak řečeno klimaterorismu, jinak řečeno manipulace počasí. Bohužel, vzhledem k tomu, že byly vyrobeny navečer již téměř za tmy, dokazujících satelitních snímků je poskrovnu. Na Eumetsatu snímek z příslušné doby rozhodující pro výrobu umělé oblačnosti pro jistotu úplně chybí.  Ale přece se něco najde.

Dole uvedené video ze sat24 ukazuje, že bouře byly vytvořeny/našlehány, jak je pro geoinženýrství typické, ve formě oblačnosti tvořící se jakoby z jednoho bodu, anebo ve formě "bouřkových koláčů" šířících se od středu.

Ukázka: Šipky ukazují začátek hustého bouřkového oblaku v oblasti Cannes , který se odtud šíří jakoby "z výfuku".


Dále, na videu je vidět, jak na husté oblačnosti nad jihem Francie vykukují/blikají sem tam pravidelné kulaté díry, často jsou to dvojice děr, které se objeví najednou. Tyto díry jsou důkazem vstupu silných proudů radiace (zřejmě odshora ze satelitů či letadel) za účelem podnícení intenzívní  srážkové činnosti. (Více o šlehacích (dvoj)dírách pod štítkem Díry pod článkem.)

Ukázka "šlehacích děr" v umělé bouřkové oblačnosti nad Francií:

Video zobrazuje celou sobotu, bouře nad Francií jsou vidět až ke konci. Je tam vidět několik překrývajících se "bouřkových koláčů" tvořených od středu i z jednoho bodu ze strany, jsou tam vidět  i "šlehací díry" blikající z různých míst. Samozřejmostí jsou chemtrailsové linie všude v okolí, zejména nad Španělskem. Bohužel to video je jen z dálky, takže to úplně dobře vidět není, ale při zvětšení to jde... aspoň něco.

https://youtu.be/0YSx6LiFmyc




Závěr

Na jihu Francie se klimateroristům snadno dělají záplavy: potřebnou vodu si snadno pomocí mikrovlnného ohřevu vypaří z moře, srazí ji do kapek pomocí umělých kondenzačních jader nasprejovaných formou chemtrails, a celé to obrovské množství vody pošlou co nejrychleji k zemi opět pomocí mikrovln. Šlehací proudy přitom vyšlehávají oblačnost co nejvýše, aby se stáhlo z atmosféry co největší množství vody, eventuelně z nejvyšších výšek ve formě krup.

Čím si Francouzi vysloužili tento klimateroristický zásah, to mi není známo; nejsou náhodou v poslední době nějak vzpurní vůči USA/EU?



19 komentářů:

  1. Francouzi si postavili v tichosti plot na hranicích......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Frantíci vždycky "vyfrantíkovatěli!" víc, když jim hořela koudel pod zadkem.

      Vymazat
  2. poručíme větru dešti
    https://www.youtube.com/watch?v=qw1vm_wdpy0
    celé video - http://www.tanker-enemy.tv/giant-cloud-nasa-machine.htm

    Arabovi obláček přistál na zem
    https://www.youtube.com/watch?v=rj5YK5FTLJY

    OdpovědětVymazat
  3. Orgoneti, prosím , nevieš niečo o situácii dole na pobreží Španielska, región Murcia. Syn mi volal, že mali niekoľko dní veľké búrky, tornáda, nebola aj elektrina. Keby áno, naveď ma, oni tam nevedia čo im kto robí. Ďakujem, BE

    OdpovědětVymazat
  4. Frantici asi chteli odplavit uprchliky ....
    V CR je sucho a studny jsou take vyschle.V lete me v dobe sucha napadlo, ze uz zde prestalo prset na nasi planete uplne a dest se vyvolava pouze umele a praskovanim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://polahoda.cz/index.php?nma=news&fla=stat&nums=176

      Vymazat
    2. To jen Frantíci dostali pořádnýho "frantíka" od klimoušů na důkaz, jak je mají rádi :-)

      Vymazat
  5. Vzhledem k tomu, že takové záplavy letos v obrovské míře sužují od května celý americký kontinent a nyní to jde k nám (Evropa) , vypadá to, že hrátky s mraky (či Harrpem ,CERNem) se klimateroristům vymykají kontrole.Jako by nevěděli, kam ty nakupená mračna ze svého světadílu "odhodit"..Obrovské množství lesních požárů (protože dešťů nebylo) tornád (protože chaos je chaos- vír ) a zemětřesení ( protože každý pokus hrozí explozí :-(( )A to po celém americkém kontinentu( včetně Kanady) po celé léto !
    Nevidím to tedy tak, že Francii chtěli za cosi trestat, ale spíše zbavit se "převodněných" mračen kdekoliv, hlavně daleko od svého písečku.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dan chytrá jako rádio jako obvykle silně mimo mísu. Mají to bohužel naprosto pod kontrolou. Ta mračna se nepřemisťují, ta se vyrábějí účelově na místě, Vody v ovzduší je k tomu dost kdekoli, ale řídí ji, aby nepadala sama od sebe. Na svém písečku si Američani dělají totéž, viz současné záplavy na jihovýchodě USA.

      Vymazat
    2. anonymní 9:25
      Napsala jsem pouze svůj názor ! Asi jste si to po mně špatně přečetl. Nevadí. A Vy stojíte v místě centrální obsluhy té "výrobny počasí", že víte naprasto přesně, že pravdu nemám já, ale Vy ?
      Ps : děkuji za milou reakci ! :- ))

      dan.

      Vymazat
    3. Nestojím, jenom se líp dívám.

      Vymazat
    4. Celá řada diskutujících na orgu prohlédá matrix lépe než dan.

      Vymazat
    5. a celá vůbec.....

      Vymazat
    6. Tak se na ni tolik nezlobte, je přeci taky jenom člověk. Buďte rádi, že tu neplive oheň a síru, to byste tu pak měli keců a otrlých průpovídek jak svého času Palacký.

      Vymazat
  6. Francouzi navrhli přerušit jednání o TTIP!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně pochopili, že vykopali jinému jámu, a mají teď do ní spadnout oni :-) Pud sebezáchovy nevymýtíš ani hrozbami, ani násilím :-) Loutky EU asi brzy budou viset veřejně na sloupech a kandelábrech, jak to ukazuje karta hry Illumináti :-)

      Vymazat
    2. Citace z uvedeného článku: Laureát Nobelovej ceny a bývalý hlavný ekonóm Svetovej banky, Joseph Stiglitz, sa domnieva, že dohoda o voľnom obchode TPP a TTIP je podvod pripravený v USA. Více zde: http://www.hlavnespravy.sk/byvaly-ekonom-svetovej-banky-usa-chcu-pomocou-ttip-riadit-svetovu-ekonomiku/691392

      Vymazat
  7. Temnáři všemi prostředky tlačí na pilu proti probuzení lidí, protože duchovně probuzené lidstvo, které si je vědomo svých původních schopností, lze jen těžko po temnářsku dirigovat a takoví nedirigovaní jsou pro ně - temnáře ukotvujících temnou sílu matrixu - nebezpeční. Samozvaní padělatelé ducha už po tisíce let provádějí antitransformační teror a terraforming, protože vědí, že naše transformace je může spláchnout. S velkým pokrokem člověka a jeho schopností proto od minulého století tmářství od pošlapávačů života nabralo velké grády. Negativní mimozemské bytosti brzdí pokrok, vedly a vedou původně vyspělého člověka směrem do nižších a nižších vibrací. Přeprogramovávají si člověka k obrazu svému a z mnoha si dělají své dobře placené poskoky. Máme tu tlak na ničení, znečištování a potlačování pravdy, přírody a přirozenosti všeho druhu. Uměle se upravuje počasí, aby to v globálním výsledku bylo pro manipulující entity a jejich korumpáče ještě prospěšnější. A aby se to přirozené tíhnutí k přírodnímu řádu a k obnovení duchovních schopností podařilo zbrzdit a ještě lépe úplně zastavit (např. dnes byla zpráva, že zase něco zničili v Palmyře). Ale iluzemi ani zabíjením proti přirozeně sílícímu světlu nelze donekonečna jít. Proto padělatelé ducha od jednoho okamžiku ve vývoji vesmíru budou muset i se svými hybridy a poskoky a to i v lidské podobě opouštět své državy. Sofia, Boží Pleroma a Boží Moudrost, ženský aspekt Božství, jediná pravá tvůrčí síla vesmíru se nadechuje a vydechuje pro metamorfózu všeho, co se zaprodalo temnotě. Přijde transmutační puls z centrálního slunce. Vrátí nám zpátky otevřené a pravdě nakloněné vědomí. Pošlapávači života jsou si mnohého vědomi a snaží se to zadržet, oddálit, přidávat více a více svůj balast, přeprogramování a své iluze k přirozeným procesům. Bude to ještě nějakou dobu vypadat, že věci jsou, jak obvykle. Ale pak přijde ten puls, co otevře klece našeho zúženého vědomí a věci už budou jiné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto chtějí provést globální genocidu, protože 500 milionů ovládnou, 7, 8,9 miliard NIKDY ! Proto chtějí 3WW za každou cenu !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.