7. září 2009

Haarpy day - dnešní dramatická obloha

Dnes si výrobci počasí rozverně pohráli s haarpovými clonami. Až si to zasloužilo fotky. Nejprve mě zaujaly malebné vlnky nad náměstím. Poté, během asi 20 minutové cesty domů na kole, bylo vidět jedno perihelium od slunce nalevo,(sundog - druhé slunce), pak další napravo, za chvilku dokonce haarpový polokroužek, pak dokonce dva sundogy najednou - každý z jedné strany, a na závěr znovu haarpový polokroužek. Co to zatím pozoruju, tak co do počtu i intenzity je to zatím rekord. Více fotek na webovém albu.
Taky tu včera večer letělo nějaké UFO - po osmé večer. Dost velká oranžová koule. No, nevím, co to bylo, ale bylo to divný. Že by v tom taky mělo prsty? Aspoň se těším, že mě konečně přijdou políbit v noci na tvář... :)))



http://picasaweb.google.com/orgonet/ManipulacePocasiWeatherManipulations#

11 komentářů:

  1. Potvrzuji výskyt všech těchto jevů mezi 17:00-18:00 7.9.2009 v Praze.Vše v oblasti koridoru a blizkosti ranvejí 13/31 letiště Ruzyně.Včetně UFO po 18:00.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavé , u nás sa dejú tiež podobné veci občas a aj tie UFÁ sa objavujú, často aj v noci nevysvetliteľné úkazy, ja len dúfam , že sa to celé v najbližších rokoch objasní.....Myslím, že áno, keďže žijeme vo veľmi "špeciálnej" dobe...


    Muchatte

    OdpovědětVymazat
  3. Tak foťte, foťte UFA! To moje se dalo vidět jen chvilku, při červené na křižovatce ... pak už nešlo se ohlížet, natož fotit.
    Zajímavé je, že lidé si těch světelných jevů (natož mraků)ve dne ani večer vůbec nevšímají. Nikdo v davu lidí se ani nekouk, co nahoře fotím ...
    Taky mi přijde zajímavé, že v takové dny haarpových clon necítím negativní energie, ale naopak mi to připadá příjemné,vytváří to zvláštní dynamický rozměr. Že by se tak maskovala ta pozitivní UFA?

    OdpovědětVymazat
  4. To Orgonet:Neříkej mi,že se stále divíš tomu,že lidi nekoukají.Když ve své závislosti čumí jen na anagramovou "kulturu" všech těch hovadin lezoucích z tv obrazovky.Cíl:likvidace střední třídy,která umí číst,psát a vnímat.Super materiál.Potlesk a bod do Finska.Chytrých lidí je stále méně,ale pořád by to stačilo na výhru.Bohužel se nedokážeme dát dohromady.Svatá pravda.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano vcera navečer dva odrazy slunce na pravé a pak leve straně při zapadu slunce v urovnich letniho a zimniho slunovratu, nikdo si niceho nevšyml, lidi se vubec nezajimaji co se jim děje primo pred jejich očíma.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím, no dnes bolo "krásne" chemtrailsové predstavenie a telefonoval som aj na ministersvo obrany SR , kde ma prepojili na vzdušné sily, keďže som si všimol v poslednej dobe dosť zaujímavý jav a to , že v posledných dňoch ( cca 7-14 dní) niekoľkokrát denne mi nad hlavami prelietavajú stíhačky ( asi tak 5 krát denne) pričom bývam mimo nejakého vojenského areálu. A poslené dni sa pridali aj vojenské vrtulníky.Dnes som bol vonku a videl som jeden úplne nízko pod točiacou vrtulov mal viditeľne anténu vyzerala presne ako televízne a bola dosť veľká , tak ma napadlo všeličo. Tak som tam volal a spýtal sa chlapíka prečo lietajú a dokedy budú lietať, ten sa pri mojej otázke len smial spýtal sa ma na meno( jasné že som si vymyslel) a spýtal sa ma či som jeho nadriadený. Som mu povedal, že to robí hluk a lieta mi to nad pozemkom na čo on povedal nech si zavrem okná a zložil.
    Čo myslíte o čo môže ísť??? A neexistuje nejaká nadmorská výška, ktorá by bola označená ako patriaca k danému pozemku?? Niečo som tuším také čítal v nejakej knihe preto sa pýtam....

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké fotky! Hlavně ten cirkumzenitální oblouk ("duha") na spodní fotce. Myslíte si opravdu, že vámi popsané jevy na této stránce jsou konspirační provokace? Vždyť vše lze vysvětlit obyčejnou fyzikou pro stř. školy... Zkuste žít život naplno, prožít plnohodnotně právě tento okamžik (protože se už nikdy nevrátí) a zkuste se přestat trápit paranoidními představami a konspiračními teoriemi, které pouze váš život ničí. Zkuste trochu víc přemýšlet.

    OdpovědětVymazat
  8. To Michal: Opravdu si myslím, že jsou to manipulace prováděné meteorologickými zbraněmi. Opravdu nemůžu přistoupit na to, že to vše dělá příroda bez lidského zásahu, když veškerá pozorování mě přesvědčují o opaku... Strach o můj zničený život nemějte, uznávám sice, že první zjištění o manipulacích mě naštvala, ale to už mě dávno přešlo, takže už se jen se zájmem dívám, jak to dělají, a docela se bavím.
    Nicméně díky za kultivované příspěvky, však nevadí, když si každý necháme svoje přesvědčení.

    OdpovědětVymazat
  9. Nebojte sa okrem nas existuje tretia rovina a snad si da pozor.

    Snad vam to prida pozitivnu energiu - http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/3725-rozhovor-s-henry-deaconem-arthur-neumann-stojime-pred-gigantickym-civilizacnim-manevrem-nejvetsi-zmenou-v-historii-soudobeho-typu-cloveka-vim-to-a-nejsem-sam-1/

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím
    Taky jsme před nějakým týdnem pozorovali ten sundog a mám jej i slušně vyfocený rád jej zašlu k publikování. Nevím jak si tento jev vysvětlit jako běžnou součást optiky na přirozené obloze, třebas nám to někdo vzdělanější rád vysvětlí :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím všechny nadšence i skeptiky.
    Taky jsme pozorovali z Tovačova což je malé městečko na Hané krásný Sundog a mám jej též slušně zachycený na digitálu rád jej zašlu k prezentování. ZAJIMALO BY MNE JAK BY SE TO TEDA DALO SPRÁVNĚ FYZIKÁLNĚ INTERPRETOVAT?
    Díky

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.