3. září 2009

Není zač a co s tím dál

(Obrázek: Noční snímek 1. 9. 2009)

Díky všem za díky za překlad Rauni Kilde. Nebylo to tak hrozný, píšu dost rychle a pořád mě poháněl zájem, co bude dál. A stálo to za to. Ta fakta, ale i způsob prezentace, to byla pro mě síla. Taková, že si to ještě pořád pro sebe zpracovávám a mé předchozí informovací aktivity mi připadají dost nezralé. Ona si to opravdu všechno sehnala, zjistila, projela, mluvila s lidma, vzdělaná, rázná a chytrá ženská, duchovní, skromná a pokorná... a jak to jen dělá, že z ní nemluví ani kousek ega ...

Tak už ani nevím, jestli se chci ještě patlat v nějakém řízení počasí. To je jen tak malá částečka toho celého likvidačního systému. Rauni řekla mimo jiné v jednom dalším rozhovoru (pracuje se na něm), že vojenský výzkum je vždycky 50 - 60 let před akademickým výzkumem. Informace o nových technologiích, které se dostanou oficiálně na veřejnost, jsou vždycky nejmíň 50 let staré. A to myslím přesně platí i o kontrole počasí. Dnes se běžně připouští, že lze vyvolávat/zahánět déšť sypáním iodidu stříbrného a ionizací. Ale právě to jsou technologie dokumentované před více než 50 lety! A Rusové i Američané lžou jako když tiskne např. v různých televizních dokumentech, že ovládat počasí nejde, a kdo si to myslí, je paranoidní. Nad jejich hlavami se přitom vznášejí haarpové čtverečky... Je ovšem nesporné, že řízení počasí je denně v obrovském měřítku prováděno. Každý centimetr nebeské klenby je pod kontrolou. Kdo je trochu ochoten to sledovat na satelitech, nemůže mu to ujít. Ale ochoten není nikdo... Znám z netu zatím jenom dva lidi, kteří se zajímají o konkrétní technologie pro manipulace počasí. Scott Stevens, který je první popsal, se už asi unavil a dál nepíše. Teď je tu gifter Je ze Španělska, který se silně angažuje asi rok a píše na všechny možné instituce, aby mu vysvětlili, proč se dějí divné věci s počasím kolem Španělska ... vysvětlení ovšem těžko přijde. My víme, že to dělají, ale jak konkrétně ... třeba za tím Je půjde a dozvíme se víc. Jinak možná za 50 let se lidem řekne (pokud ještě bude komu), že vědci právě vynalezli novou, zcela bezpečnou a prospěšnou technologii pro částečné ovládání počasí (pokud si někdo bude ještě pamatovat, co je to počasí) ... a zveřejní malou část toho, co dělají už dnes.

Tak se snad brzy dostanu z informačního šoku a začnu fungovat. Chce to více orgonitu.

6 komentářů:

  1. Ja vim, ze uz ti moc lidi dekovalo za preklady od Rauni Kilde, ale ja se musim taky pridat ;o)
    Precetla jsem to "jednim dechem".
    Moc dekuju, co pro nas, kteri cteme Tvoje stranky, delas. Je to uzasny.
    Opravdu bysme se meli snazit byt co nejvic pozitivni a vysilat lasku, je to jedina spravna cesta. Ja vim, ono se to casto lip rekne, nez udela, ale je to to jedine, co ma smysl.
    Sun777

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli to v tom Španělsku nesouvisí s tím, že tam chtějí postavit největší elektrovoltaickou sluneční elektrárnu na světě...

    OdpovědětVymazat
  3. Urcite to prejde, je to jen takovy maly postraumatickoinformacni sok, chce to teplo, ticho a dostatek tekutin.Fandim tomu a taky se nevzdavam.Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Spravne to prejde, kazdy zazije ten sok- je to v podstate stale ten isty problem zazijeme prekvapenie objavu urcitej veci co naas zaujala (napr. ovladanie pocasia) a potom ked zistime tie prepojenia a ostatne veci zazijeme poriadny sok. V kazdom pripade sa nevzdavat najdi vnutorny pokoj, optimizmus a budes v pohode a neprestavaj sa venovat pocasiu ak ta zaujima.

    Momentalne sme v uzasnej dobe najdes alternativne zdroje informacii o vsetkom a tak si kazdy moze vytvorit svoj uceleny pohlad ale netrebe zabudat ze je to pospajanim prac mnohych ludi a kazdy prispeje troskou.
    Orgonet zabera dolezite miesto, som rad ze sa venujes clankom s touto tematikou este budu dolezite je jasne ze vsetko proti comu Orgonit bojuje ma dolezitu ulohu v plane pre buducnosta tie informacie nam este pomozu.

    Dobra praca len tak dalej. Keby kazdy (aj keby iba) zberal informacie z nejakeho oboru tak by spolu davali jasny obraz.
    Je spusta ludi co sa para v likvidacnom systeme ale najlepsie je to po castiach. Kludne aj ovladanie pocasia - navedie ta to spravnym smerom. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj když se někomu pokouším říct co se kolem nás děje tak se taky dozvídám že jsem prý přeinformován a že z toho blbnu? Že by to prý muselo být v televizi? Ach jak naivní??!! to jen jsem? CHI CHI

    OdpovědětVymazat
  6. KDYSI JSEM JEN NAKUKOVALA NA TENTO A WEB A TEĎ SE VŽDY TĚŠÍM,CO BUDE OPĚT NOVÉHO.VY SE NÁDHERNĚ VYVÍJÍTE,JE TO ÚŽASNÉ A I "EGO" NÁM NA NĚJAKOU DOBU SLOUŽÍ,NEŽ ZJISTÍME,ŽE HO UŽ NECHCEME A NEPOTŘEBUJEME.
    S LÁSKOU JARMILA A VELIKÉ DÍKY

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.