8. února 2010

Al CIAda chystá ve Vancouveru falešný teroristický útok?

Kanadské "konspirační" blogy ovládlo téma možného falešného teroristického útoku na olympiádě ve Vancouveru. Nasvědčuje tomu mnoho důkazů. Viz video (anglicky) a jeho komentář.



Komentář autorů videa:


5. února 2010
Organizace WeAreChange ve Vancouveru vás vezme na prohlídku bezpečnostních opatření v centru Vancouveru týden před olympiádou.
V celé historii kriminální živly uvnitř vlád prováděly teroristické útoky proti svému vlastnímu obyvatelstvu, aby měly záminku je zotročit a zahájit války.
Tato taktika se nazývá Falešná vlajka. (False Flag).
Mnozí z nás, kteří žijeme ve Vancouveru, máme strach z teroristického útoku pod falešnou vlajkou, který provedou žoldáci a který bude sveden na muslimy či domácí teroristy (aktivisty proti chudobě, First Nations atd…)
Internet je plný spekulací o tom, že Vancouver by mohl být během olympiády zasažen za účelem zahájení nových válek na středním východě a za účelem obnovení hroutící se agendy globalistů.
CIA ohlašuje hrozící ataky Al CIAda.
Měli bychom jim to věřit.
Zde najdete mnohé linky:
http://dprogram.net/2010/01/25/could-...
Na rozdíl od 9/11 budeme tentokrát žádat skutečné a řádné vyšetření – nezáleží, kam až povede!!!
Mějte zde ve Vancouveru po příští 3 – 6 týdnů vždy s sebou nahrávací zařízení a videokamery!!
Odkaz na dokument o teroru pod falešnou vlajkou:
http://video.google.com/videoplay?doc...
V Kanadě se v těchto dnech dějí podivné věci. Zejména to, že kanadský premiér Stephen Harper až do 3. března zastavil schůze parlamentu, a dále to, že společnost s názvem Kinder Morgan ztratila dvě tuny dusičnanu sodného, ve Vancouveru, kde se mají v únoru konat Olympijské hry 2010.
Obě tyto události se staly poté, co plutokracie ztratila možnost globálního konsensu a zavazující dohody pro kontrolu nového trhu odvozeného od uhlíku, které by postihly všechny lidi na planetě zvýšením daní.
Také se děje to, že americká vláda rozšiřuje své agresivní války do Pákistánu, Jemenu, ale jak se Evropská unie stává realitou, vynořuje se nový obchodní blok a ekonomická recese se prohlubuje.
Bude v Kanadě útok pod falešnou vlajkou? Má dojít k vytvoření Severoamerické unie?

Pokud žijete ve Vancouveru, odjeďte raději po dobu olympiády někam na dovolenou.
 

4 komentáře:

  1. Zprávy o tom,že teroristé zaútočí na olympiádě a MS ve fotbale atd.jsou pořád....Tohle ale tentokrát bude něco jiného.
    Mimochodem-dusičnan sodný použil Timothy McVeigh k výrobě bomby,která zničila budovu Murrah v Oklahomě 1995.
    Pokud teď zaútočí teoristé na olympiádě,tak to bude mít fatální důsledky,protože se nebude jednat jen o mrtvé američany,ale také o mrtvé lidi jiných národností,což by mohlo zapříčinit posílení války proti teroru-nebo také světovou válku...Je možné všechno...
    A o Severoamerické Unii...stát se to může také...Jako u EU-napřed sjednotí státy a měna příjde časem nebo až se zhroutí dolar.
    Tihle šílenci mají dobře promyšlený plán určitě už dost dlouho..

    OdpovědětVymazat
  2. Právěže. Zprávy a "předpovědi" o budoucích teroristických útocích jsou tu pořád. Takže jsem k nim už celkem skeptický. Jedno je jisté - stačí počkat a uvidí se zda to byla pravda.

    Také mě napadá, že by neudělali původně plánovaný teroristický útok, když ho někdo pak takhle předpoví. Kdoví.
    Bej.

    OdpovědětVymazat
  3. Připadá mi, že oba komentující chápou tento článek tak, jako by říkal, že má dojít k PRAVÉMU teroristickému útoku.
    Ten článek je ale o FALEŠNÉM teroristickém útoku, to znamená, že CIA/Mossad a jiné podobné humanitární organizace nejprve straší veřejnost nebezpečím teroristického útoku a pak ho provedou SAMY (stejně jako 9/11 v NY a 7/7 v Londýně atd.)a svedou to na domnělé - neexistující muslimské teroristy.
    Každý člen zpravodajské služby ví, že žádná Al Kajda neexistuje. Je to jen kamufláž pro ospravedlnění akcí armád a zpravodajských služeb.
    Nevím, jak to napsat ještě srozumitelněji.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem to bral tak, že má dojít k falešnému útoku. Ale to na mém komentáři nic nemění.
    Bej.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.