9. února 2010

Po přeletu letadel padá pitná voda!

Jeden čtenář mi poslal fotky laboratorních rozborů sněhu. Nenapsal k tomu nic bližšího, snad se ještě ozve. Každopádně díky.
Úplně tomu všemu nerozumím. Z vyhodnocení vyplývá, že sníh je velmi čistý. Je to vlastně pitná voda.
Tím lépe. Má to ale háček, možná několik. Ten připíšu, až se zase dostanu na komp - snad večer.

6 komentářů:

  1. Tomudle se dá věřit. Loni na podzim jsem si nechal udělat rozbor nachytané dešťové vody po dnech se silnými "čárami" na hliník a baryum.
    Všechno bylo v normě. Neřek jsem jim odkud to je,ani na co to je. Pouze vzorek vody,odebraný toho a toho dne na soukromé výzkumné účely. Toho sněhu co je letos,by amíky asi vyšlo pěkně draho a jaký z toho mají přímý efekt? Vlastní snad tajně všechna lyžařská střediska? Nějaké manipulace počasím se určitě dějí,ale nezdá se mi moc pravděpodobné,že každý den je počasí čistě umělé.

    OdpovědětVymazat
  2. takže se vlastně nic neděděje? chemtrails že neexistuje? I Vy bláhoví! :-/

    OdpovědětVymazat
  3. dle j maska z osudu jde predne o zakryvani slunecniho zareni,
    pry z duvodu, ze po vstupu slunce do galaktickeho pasu toto zareni aktivuje dna cloveka (12 dna spiral), coz se projevuje tendencemi clovekam hledat v duchovnu
    duchovno = vnitrni svoboda jedince = pohroma pro elity

    OdpovědětVymazat
  4. Rozbor vody ze sněhu není rozborem pitné vody. Pitná voda má dlouhou řadu limitů obsahu mnoha látek z nichž zde zjišťovány nebyly žádné. Celkový rozbor pitné vody je vysoce nákladná záležitost, kterou si nemohou dovolit ani správci zdrojů pitné vody – nebo alespoň ne příliš často. Některé analýzy se dělají jen na základě odůvodněného podezření, že něco není v pořádku. To co zde předkládáte je rozbor signálních parametrů, které mohou, ale nemusí, avizovat, že je potřeba udělat podrobnější rozbor. Pojem pH je dostatečně znám a je v pořádku. Konduktivitu si lze představit jako vodivost vody zapříčiněnou obsahem solí (nejrůznějších solí) – vodivost se se zvašováním obsahů různých solí zvyšuje, zde se blíží destilované vodě (pokud se někdo nesekl v desetinné čárce). Rozpuštěné látky zahrnují nejen soli, ale i látky organického původu, hodnota pod 5 mg/l je v neměřitelném rozsahu (dle metodiky) a potvrzuje hodnotu konduktivity. Nerozpuštěné látky jsou snad zcela srozumitelné.
    CHSK-Mn je hodnota zvaná chemická spotřeba kyslíku stanovená manganometricky, tedy titrací manganistanem draselným (hodnota zjištěná titrací dvojchromanem se liší a rozdíl hodnot vyjadřuje také něco o kvalitě vody). Je to forma oxydovatelnosti vody a vyjadřuje jednak obsah látek oxydovatelných ve vodném prostředí a jednak je upozorněním na případný nepřípustný obsah látek organických, včetně mikroorganismů. Je-li překročen limit, měly by se zjišťovat další látky.
    NEL – neionogenní látky jsou vysvětleny ve vyhodnocení rozboru od laborky.
    Další položky se týkají obsahu mikrobiologického za různých podmínek – ale v souhrnném pohledu, nic konkrétního. Další rozbory se dělají po překročení orientačního limitu.

    Záměr zadavatele rozboru je ovlivněn zejména odběrem vzorku, lze předpokládat, že sníh obsahující zplodiny z paliv letadel případně látky záměrně rozprašované padal někam jinam a bohužel nelze poradit metodiku odběru vzorku, protože vzdušné proudy alespoň já neumím vysledovat, kam se co zanese. Kromě toho bych hledala závadnost i ve změnách struktury – mikrostruktury, která je chemickou analýzou nepostihnutelná.

    OdpovědětVymazat
  5. ten co rozdává orgon: no, a prokázal snad existenci chemtrails někdo? (rád uvidím odborné články na toto téma, pokud nějaké máte).

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud chcete opravdu změřit Ba a Al ve vzduchu a v dešti, pak byste musel provést řadu po sobě jdoucích odběrů a)dešťové vody v intervalech cca v minutách při prvním dešti a b)vzorků vzduchu pomocí meteorologických balónů po "nachemtreilsování" vypouštěné opět v určitém časovém intervalu na různých místech v ČR¨pro srovnání...a to vše podrobit chemické analýze a mikroanalýze na Ba, Al....chemická analýza viz. článek je obecná nic neříkající analýza...bez speciálního zaměření na Ba, Al, které mohou být v mikrogramovém množství...takže se místní chemická laboratoř tímto ani nezajímala, protože podle norem je všechno vpořádku, takže není třeba dělat další speciální analýzy...a tím to odbyli...věřím tomu, že pokud by se udělal cílený rozbor pouze na prvky Ba, Al...a nikoliv na vodu jako takovou, tak bychom možná byli velmi překvapeni....ono mezi náma, nerozpustných a rozpustných látek je tam pod 5mg/l...ALE JAKÝCH?...:-D...co když je to zrovna Al,Ba v různé podobě (rozpustné i nerozpustné)...to už analýza neměřila, protože tak zadání neznělo a asi neměli důvod jít "do hloubky"...ať už je příčinou lenivost laborantů, špatné zadání co se má analyzovat, slabé technické zázemí, které neumožňuje takové analýzy nebo prostě záměrná cenzura...je otázkou. Možná by bylo dobré pro příště žádat vyloženě (kromě analýzy vody jako takové) analýzu pouze na tyto dva prvky i v mikrogramovém množství (dobrá analytická laboratoř by Vám to měla udělat bez remcání)...vyhnete se zbytečným obecným analýzám poze vody jako takové..., ale obávám se, že to bude asi drahá záležitost...možná není od věci požádat pro analýzu spíš nějakou chemickou fakultu, protože tam by měli mít všechny přístroje k výzkumu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.