6. června 2012

Počasí těchto dní: meteorologické útoky

Meteorologický boj nad Evropou (ostatně i nad celým světěm) stále zuří jako divý.
U nás se právě teď projevuje střídáním extrémního počasí. Klimateroristům se právě opět podařilo nasměrovat do střední Evropy ledový vzduch ze severu, což se dnes projevilo téměř mrazem.

Pár dnešních ranních snímků umělého počasí:

1. Po nočním vyjasnění (za účelem ochlazení) se s východem slunce vyloupla celkem nenápadně vyhlížející oblačnost, která nám bude celý den stínit, udržovat nízkou teplotu a snad i pršet (aspoň za to díky). Její chemtrailsový původ je zřetelný i na reálném zobrazení.


2. Snímek b3 prozrazuje zcela jasně chemtrailsový původ.přicházející umělé "fronty".


3. Snímek b4 ukazuje větší část "fronty", její chemtrailsová vláknitost je zřetelná po celé délce i v okolí. Fronta postupuje od západu, vidíme jasnou oblast nad Polskem, kam je fronta chemtrailsově přitahována.


4. A ještě teplotní mapa dnes ve 2.00 v noci. Čím světlejší barva, tím nižší teplota, světle žlutá je kolem 4°C, bílá je mrazík. Vidíme, jak žlutá oblast pěkně vykresluje Českou republiku, jen trochu jim to uteklo do Německa. Myslím, že tuto situaci můžeme považovat za cílený mrazivý útok na Česko.



8 komentářů:

  1. K ránu na chvíli vyjasnili, aby nám neutekla Venuše:).........jen co bylo po show, už cárali.

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě je dobré dodat podrobnosti o srážkové oblačnosti. Meteorologové označili počasí za monzum. Srážky se drželi a točili na místě. Celý den se formovali do podivných protáhlých obdélníků - čar. stačí se podívat na radar. (např. 9:00 UTC včera 5.6.2012)
    jm

    OdpovědětVymazat
  3. to je takova "nahoda" , celej den je hnusne pod mrakem a v noci se tak krasne vyjasni,skoro to vypada,jako by to bylo schvalne kvuli tomu aby byla k ranu co nejvetsi zima a nekomu neco zmrzlo ;)

    OdpovědětVymazat
  4. nevymyslejte si.... uz tady bylo v komentarich, co prijde s venusi... venuse prosla, ted cekame na 21.12.2012... kdy se nic nestane tak zustanou alespon ecoteroristi a chemtrails.

    OdpovědětVymazat
  5. K 11.05:
    Ani náhodou ! V 5. ráno už bylo pěkně načáráno a čárovali pilně dál Venuše neVenuše, až jsem si říkala, že si vůbec nedělají násilí a klidně čárují, i když na ně koukají miliony lidí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V HK jsem koukala na Venuši a vše bylo krásně vidět, čárance až pak, možná u Vás to bylo jinak....tady asi potřebovali záznamy na naší Novohradecký hvězdárně:)

      hezký den, Coccinelle

      Vymazat
    2. U nás v Rokycanech chemtrailovali celou noc z 5. na 6. června, takže Slunce bylo vidět jen rozmazaně a Venuše tam po většinu přechodu nebyla vidět vůbec. Řekl bych, že to svinstvo rozprašovali právě kvůli tomu přechodu, protože věděli, že ráno bude venku hodně lidí, tak aby to na ně padalo.

      Vymazat
  6. hele víte comi spíše příde že se teď děje ? už po 2. jsem viděl tu samou vzdušnou akci.. poprvé to bylo před bouřkou a lítali jak šusi ! bylo jich hodne a během chvile začmárali celou porubu a pokračovali na ostravu... a pak nato přišla ta bouřka a já bych řek že jim teď de oto ať to sfinstvo pada dolu ! Protože včera se jim 6. to byl mazec to bych řek že trochu přepískli bo jak vypadali ty stromy potom dešti to jsem ještě meviděl ! kočička u našeho vchodu ta je podle mě tuha.. a jinač všecky stromy skroucene listy ťupkate a takový dotaz tocose mi třpytí na parapetech jeto takový prach nějaký ale třpytí se tam kousky něčeho nedivil bych se kdyby to byl hlinik ... a to jak se je da sestřelovat ? když neexistujou podle vlady ... tak přece nemužou být ani sestřeleny :) tady je kontakt Haluzakfest@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.