7. června 2012

Tunguzská katastrofa a Nikola Tesla


Díky Zbyňkovi za další velice zajímavé video!




Velice zajimavý pohled na tunguzskou katastrofu (r. 1908). Zařízení HAARP je zdokonalená verze Teslova vynálezu. Je také možné si udělat představu o napojení zvířat a lidí na informační pole vesmíru. Každý z nás má v sobě tolik schopností, které neumíme využívat a je to velká škoda. Svět kolem nás je plný tajemství a je skutečně krásné je objevovat.

4 komentáře:

  1. Objevování je krásné dobrodružství. Horší je pak to zneužití. Tesla by nebyl nadšen, vědět, jak bude jeho práce použita.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro ty které toto téma zajímá, jsem kdysi četl ucelenější teorii pocházející z nějakého rozhovoru s Valerijem Uvarovem. Celý rozhovor se ještě někde pokusím najít, ale aspoň fragmenty které to dostatečně nastiňují: http://www.tipyainspirace.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=51
    http://www.tipyainspirace.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=69
    http://www.tipyainspirace.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=1
    Zajímavé je, že jsem někde také narazil na článek popisující ochranu Země starou miliony let popisující několik takových zařízení na zemi(jedno má být i v Antarktidě) tzv. vnitřní kruh, ale i ve vesmírném prostoru okolo Země tzv. vnější kruh. Pokud někdo víte zdroj, můžete ho sem dát, je to už dost dávno, co jsem to někde četl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj všichni o tomto zařízení píše Matrix 2001

      Vymazat
  3. Jistě je dobrodružné pátrání v minulosti. Ale mnohem užitečnější by bylo porozumět Teslovi a jeho bezdrátovému přenosu energie. Brzy snad budou vyčerpány zdroje nafty. Nebo ne?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.