5. června 2012

V USA může modifikovat počasí kdokoli

Ovlivňování počasí na celém světě je v plném proudu a není na něm v podstatě nic tajného, jenom se o to stále nikdo na světě nezajímá. Hlavně ne média a čeští meteorologové. (Asi jim vadí, že nebyli přizváni k modifikačním programům, které organizují např. i evropské univerzity ... holt jim stát neposkytl finance, které by do toho vložili ... tak zůstali mimo světové trendy. Takže schválně teď vše ohledně úprav počasí vehementně popírají (:-))), protože není  možné, aby opravdu nevěděli... ) 


Jako základ se můžete podívat na tento dokument WMO (Světové meteorologické organizace z roku 2007 o modifikacích počasí. http://www.wmo.int/pages/prog/arep/wwrp/new/documents/WM_statement_guidelines_approved.pdf

Asi nejvíce internetových dokumentů ohledně úprav počasí různými institucemi shromáždila na svém webu Rosalind Petersonová, zemědělská odbornice z Kalifornie, která dokonce vystoupila s tématem chemtrails i v OSN (avšak musela jim tam říkat persistentní contrails (:-))) Má web Koalice na obranu zemědělství, z nějž překládám malý úvod. Jinak u ní najdete asi vše, co lze na internetu nalézt o modifikacích, taktéž výborné prezentace, videa a interview, která natočila. (Na OrgoNetu toho od ní máme dost, např. http://orgo-net.blogspot.com/2010/12/modifikace-pocasi-v-usa-jsou-bezne.html, videa o chemtrails, najděte si blogovým vyhledávačem Rosalind ... ) V současné době např. odhaluje, jak armádní testy sonarových zbraní likvidují mořské savce ... 

Ale i my tady v Evropě žijeme na bitevním poli, na kterém neustále zuří utajené meteorologické zbraně a/nebo experimenty s počasím. Snad to jsou odnože těch amerických programů, ale kdo ví, kdo všechno si nad námi stále pohrává s tryskovým prouděním, s umělou oblačností, se střídáním mrazů a tropických veder... 

(Hodlám se kouknout, zda najdu na netu nějaké aktuální dokumenty o modifikacích týkající se přímo Evropy. Třeba mi někdo pomůže. )


Z webu Rosalind Petersonové 

Modifikace počasí v USA

Modifikace počasí v USA probíhají již několik desítek let. Byly zdokonaleny během vietnamské války, což vedlo k tomu, že Spojené státy podepsaly dohodu ENMOD (zákaz ovlivňování počasí). Avšak ani to nezastavilo programy a experimenty s modifikacemi počasí, které nyní probíhají v USA a stále narůstají i v mnoha ostatních zemích.

Tyto stále rostoucí a vysoce sofistikované experimenty s počasím mají ten vliv, že mění naše klima a lokální počasí v mnoha oblastech. Váš místní meteorolog o tom nic neříká, a mnozí pokládají počasí uměle vytvořené člověkem za extrémní či neobvyklé ... takže veřejnost zůstává ohledně těchto programů v nevědomosti.

Tyto programy rostou exponenciálně, aniž o tom má přehled stát či veřejnost. V několika málo amerických státech jsou povoleny a částečně evidovány, avšak ve zbytku probíhají naprosto bez vědomí a souhlasu. Tyto programy mění klima, mikroklimata potřebná pro zdroje vody, negativně ovlivňují zdraví stromů a zemědělskou produkci. NOAA eviduje některé z nich, ale většina z nich je neevidována, protože jsou experimentální povahy, nebo vojensky tajné, univerzitní experimenty, a zbytek tvoří ty, které státy, okresy, společnosti modifikující počasí, soukromníci a korporace zapomněli nahlásit NOAA – ti všichni smějí modifikovat vaše počasí.

Vaši místní meteorologové buď o tom ani nevědí, nebo záměrně neinformují o probíhajících experimentech s modifikacemi počasí, a nechají veřejnost věřit, že počasí, které probíhá, je neobvyklé nebo extrémní, aniž poukazují na probíhající modifikační programy. Tyto programy, kdyby byly veřejnosti známy, by mohly vést k soudním žalobám z důvodu poškození těmito programy, na ty, kteří je provádějí – soukromé osoby, korporace, armáda, programy iniciované městy, okrsky, státy a vládními agenturami.

Meteorologové svádějí neobvyklé počasí na změnu klimatu a globální oteplování. Tak se vyhýbají tomu, aby vám řekli pravdu o těchto experimentech, a domnívají ses, že s tím veřejnost nemůže nic dělat. Ani Weather Channel ani místní zpravodajové, pokud vím, neinformují o těchto programech, ani když je konání známo (mám o tom interview z 2. září 2011).

Zákon Amerického senátu S601 (navržený senátorem Kay Bail Hutchinsonem) neprošel v americkém senátě v roce 2010. Veřejnost úspěšně lobovala, aby ho zastavila. Je velmi pravděpodobné, že se senátor Hutchinson pokusí zavést podobnou verzi zákona v roce 2012. Tento zákon by dovolil komukoli zmírňovat nebo upravovat počasí bez veřejného ohlášení, souhlasu, přehledu či diskuse. Tento zákon by také mohl být přidán jako dodatek k jinému zákonu a prosazen. Důsledky pro zemědělství, vodní zdroje, vodní toky jsou jasné, i to, kdo bude mít užitek z toho, že negativní důsledky jsou skryty před veřejností.

Je čas, abychom všichni prozkoumali tyto experimentální programy modifikací počasí i to, kdo z nich má finanční prospěch. A kdo nese škodlivé následky těchto nekotrolovaných programů. O kolik je úroda v USA snížena následkem těchto programů, které ponechávají mnoho rančerů a farmářů v podmínkách sucha, či příliš mnoho sněhu.

Existuje mnoho otázek a málo odpovědí ohledně faktu, že lidé v USA vědí velice málo, ba skoro nic o těchto programech a jak intenzívně v současnosti probíhají.

P. S. Orgonet: 
Zde přidávám ze zmíněného webu seznam modifikací, které byly nahlášeny NOAA pro rok 2011. (To je samozřejmě jen malá část modifikací, prováděných těmi, kteří je dobrovolně nahlásili – nemuseli to dělat – převážná část civilních manipulací probíhá naprosto bez kontroly, a armádní manipulace jsou naprosto tajné. (Poslední sloupec se nevešel, je to, zda poslali závěrečnou zprávu - kterou zaslala jen asi čtvrtina organizací (:-))), no aspoň že nahlásili začátek.)



8 komentářů:

  1. 5 milionů farmářů žaluje korporaci Monsanto o 7,7 miliard dolarů

    www.activistpost.com/2012/06/5-million-farmers-sue-monsanto-for-77.html

    OdpovědětVymazat
  2. to je taková tradice,byznys nesmrdí...inženýrek podepsal smlouvu,jako někde ve Škodovce,nasedl do STRATOFORTRESSU,odhrkal si letové hodiny nad Vietnamem,kam zatím MALÉ HOCHY neházel a odletěl k rodince,která měla zahypotékovaný barák v prestižní čtvrti...a dnes totéž dělají nadějná vnoučata,co zasírají nebe chemtrails....

    OdpovědětVymazat
  3. Mrkněte se na dnešní srážkový radar v 16:45 a 17:00 hod. Zase ta "softvérová chyba" ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jen by mě zajímalo,jestli to krom nás bere někdo vážně. Momentálně řeším otázku, jak to, že to lidi nechtějí přijmout ani pod tíhou důkazů? Když jim to ukážu, ukážeme, tak jim je to jedno nebo se tak yilekají, že tomu nechtějí věřit! Nemůže za tím být nějaká podprahová manipulace? Televize, rádia, média jako celek.....nebo ještě něco jiného?
    Nedávno tady někdo psal o divných zvucích kolem 4. hodiny ráno. Všiml jsem si toho taky. Teď nevím, kde jsem přesně spal(hodně cestuji), byl veliký ptačí "křik" zpěv a do toho ještě něco jiného....nějaké kvílení...to pouze jako postřeh....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pohodlnější je stčit hlavu do písku a nic nevědet. O manipulaci vůbec nepochybuju. Od té doby, co jsme zrušili televizi a na netu si hodně vybírám, co otevřu, mám pocit, že se mi zlepšilo i fyzické zdraví.Vždyť ty bláboly, které publikují "oficiální" média, to je naprosto zbytečný balast, pravdu se tam nikdo nedozví a jen se lidi nechají zbytečně zahlcovat informacemi, které nepotřebují.

      Vymazat
    2. Ten ptačí křik, či kvílení jsem slyšela také, bylo to velmi nepříjemné,bylo to v nočních hodinách, trvalo to několik hodin, dělalo se mi z toho až nevolno, bylo to monotóní opakující se po stejných intervalech,trvalo to několik nocí, dnes už ten zvuk neslyším.Považovala jsem to za křik nočního ptáka, po několika dnech jsem si přála jeho smrt a aby ho někdo zastřelil ,bylo mi jen divné že vydržel takto řvát téměř celou noc a tolik dní za sebou.Včera jsem ho ještě slyšela, ale dnes je už ticho.Zajímalo by mne, co to vlastně tedy bylo za zvuk....

      Vymazat
  5. mdnamur:
    to je prostě tak oni nechtějí vědět, a hlavně většina podléhá davové halucinaci :) Zkrátka "oni v TV říkaly" a "ty důkazy jsou na stejné stránce jako UFO a jiné bludy a tak i chemtrail je blbost"... no zkrátka je to tak jako, že jim otevřeš dveře do pohádky a oni to nechtějí neb by jim to změnilo jejich celý svět a víru...
    Moje kamarádka mi říká, ty víš tak musíš vědět i jak to mají oni a ze svého pohledu být tolerantní... a já pořád ne a ne se to naučit. :) Já vím, že občas tlačím moc na pilu a výsledek je kontraproduktivní. A taky vím, že k takovému poznání si musí dojít vlastně člověk sám... mi co víme máme dávat jen vodítka tak aby si závěr udělali oni sami a ne jim říkat takhle to je, ale v TV říkají něco jiného... nojono a pak se dostanu do debaty a jsou v tom emoce a tyhle vědomosti se mi v "teď" vykouří z hlavy :D :D :D
    CO máte nejakej trik jak na to? Nebo se to zkrátka musím naučit pokus omyl... ???

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych skoro řekla, že tyto služby jsou k pronajmutí. Když se člověk po nějaké takové neblahé události zamyslí, vždycky se najde někdo, kdo z toho profituje - nějaké odvětví, stát atd.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.