6. června 2014

Radar Skalky vysílá pravidelné intenzívní pulsy

Omlouvám se, že stále ještě nemohu z pracovních důvodů sledovat věci a blogovat v normálním režimu, ale dnes na mě vykoukly velmi zajímavé radiační pulsy vysílané radarem Skalky, tak neodolám to zdokumentovat. Ten radar byl před několika dny "mimo provoz"  - potřebovali ho upgradovat?

Tyto pulsy se z radaru Skalky neobjevily poprvé - najdete je zdokumentované i zde na blogu v minulých letech (nemám čas to hledat), vždy v období nahlášeného "třeskutého jasna" nad střední Evropou. Jsou vysílány v pravidelném intervalu, který teď nemám čas vysledovat.

Zřejmě jsou to pulsy "suché" k odpuzení a znemožnění tvoření oblačnosti, neboť je pro nás na příští dny plánováno třeskuté jasno. Jde o výzkum, co s námi udělá sluneční záření bez oblačné clony? (Mně už slunce letos spálilo sazenice rajčat, a to ho ani moc nebylo). Prověrka technologie ovládání počasí? Nebo přímo snaha uškodit? Nevadí, však to taky přečkáme (:-)))

Illustrační snimek z http://radar.bourky.cz/

Animace - blikání pulzů z http://radar.bourky.cz/:

http://youtu.be/eEFWEvVIAR0



Animace z evropské perspektivy z http://www.radareu.cz/
http://youtu.be/xBamaIdrPFE



Zjevně dostává Evropa i silné pulzy odkudsi ze Severního pólu, zdroj http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html




58 komentářů:

  1. No vidíš, všechno se dá přečkat... Takže ono to vlastně ani neškodí... Však takové počasí si všichni přejí, kdyby byla deka, zase by to bylo špatně - nebo tobě a tvým věrným vadí už uplně všechno? Neboj, haarp končí, to bude klid, co? Žádné zemětřesení ani tsunami ani hurikány a tornáda - hotový ráj na Zemi. Ale proč se těšit? Ty a tobě podobní guruové přijdou s něčím dalším, daleko zákeřnějším než HAARP, jak jinak vysvětlit, že to, co způsoboval HAARP, se dějě i po jeho zániku, že?
    Jo a už si to schvalování příspěvků konečně přepiš na cenzurování, aspoň jedna lež z té záplavy lží odtud zmizí - aspoň uvidíš, jak tě tvé ovečky brání.

    OdpovědětVymazat
  2. Slunce skutečně mnohem více pálí, než tomu bylo před nějakými 10-ti 15-ti lety. Údajně má Sluneční soustava proplouvat ramenem jakéhosi "mraku", jenž způsobuje silnější záření slunce. Jiný názor říká, že slunci dochází vodíkové palivo, a že začalo spalovat helium, které se mělo přetvořit z dosud spalovaného vodíku. Třetí náhled tvrdí, že se slunce dostalo do oblasti kosmického smetí a všelijakých trosek, které ve své výhni spaluje, díky čemuž má více zářit a tudíž i pálit. Poslední názor praví, že mělo dojít ve Sluneční soustavě ke změnám poloh vnitřních planet (Mars, Země, Venuše, Merkur), díky čemuž mají být blíže ke slunci, a že naše vzdálenost 1AU (astronomická jednotka = 158.000.000 km) již kvůli tomu neplatí. Že se pohybuje již pouze kolem 100 mil.km. Ono přiblížit se k ohni o 1/3 blíže z bezepečné vzdálenosti bude také znatelné a citelné. S tím by mohlo souviset i to, že sluneční kotouč se jeví jako asi již o 1/4 větší, než před 6-8 lety býval. Zdá se tedy, že chemtraily byly původně zamýšlené jako ochrana povrchu Země před novými spalujícími účinky slunce, ale jak už z historie víme, kabbala si i chemtrails přizpůsobila své doktríně, ať to stojí, co to stojí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Orgo,
    mám zde velmi důležitý článek s fotografiemi, pojednávající o tom, jak se neuvěřitelně plýtvá se zdroji a surovinami Země. Jedná se o rozsáhlá pohřebiště nově vyrobených automobilů ve všech částech světa. Těch aut je už prý více jak lidí - tedy přes 6 miliard. A korporáti s kabbalou než by ty auta prodali lidem "za babku", nechají je raději hnít už i na letištních ranvejích, protože jim dochází místo, kam nová auta, která nikdo nikdy nekoupí, dát ! Auta se však vyrábí jakoby se nechumelilo se stejnou intenzitou vpodstatě na šrot ! Pokud můžeš, seznam s tím neuvěřitelným plýtváním zdejší fórum.
    karcoolka

    http://www.knihy-a.cz/26536/pohrebiste-aut-kde-konci-miliony-neprodanych-kusu
    POHŘEBIŠTĚ AUT - KDE KONČÍ MILIONY NEPRODANÝCH KUSŮ?

    OdpovědětVymazat
  4. Že by kabbalistům pomáhali Ringmakers ze Saturna ? Ti se přeci ve výrobě kruhů či prstenců okolo planet vyznají znamenitě !

    OdpovědětVymazat
  5. Stále stejný kurz, pořád nenastala žádný posun do pravdy? Bohužel.

    OdpovědětVymazat
  6. Nám to vedro vyhovuje.Potřebujem udělat pěkné seno.Ještě že je radar kousek od nás.Toho deště taky moc nebylo.Jinde plavali a já jsem musela zalévat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidět, že i cynik může svou tichou podporou kabbale ostatním škodit.

      Vymazat
  7. Něco se měří nebo chystá .Nedávno byla výluka i na Kojále ( TV vysílač ) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Projekt BlueBeam není ještě tak zcela mrtvý, jak by se již mnohým z nás mohlo jevit. A vysílače nejrůznějšího typu a výkonu jsou k tomu 100%ně zapotřebí.

      Vymazat
  8. Som zvedavá na 21.6. , je ohlásený silný impulz cez vortex galaktické jadro-zemské jadro. Silnejší ako 6.1. , ustojíme nie ? Ale kiežby zahaprili radarové kejkle ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu velké události nemá nikdo v merku (nezná jejich datum), ani jejich rozsah a účinky. Ty ohlášené jsou umělého původu, tedy pod kontrolou.

      Vymazat
  9. A co misto vymysleni teorii co ze to je za suche pulsy , nezvednete telefon a nezavolate si nebo nenapisete email na cesky hydromerologicky ustav, a nezkonzultujete si takove domnenky primo s techniky, co maji na starosti zobrazeni z meteoradaru ? Pokud je tedy neplati repriliani , potom by asi nic nerekli .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, zrovna tobě budou vyprávět, jak se věci mají, ty naivní joudo !

      Vymazat
  10. jo takze tohle jsou ty pruhy co jim tam litaj v obraze v predpovedi pocasi na ct....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zřejmě, a nikdo nemá ani náznak vůle je nějak pojmenovat a vysvětlit jejich existenci.

      Vymazat
  11. To neni, že by vysílal nějaké pulsy. Takhle radary někdy fungují, ta technika má svoje mouchy. To je celé, konec záhady ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen abyste nemlžil nejenom nám, ale hlavně sám sobě.

      Vymazat
  12. sazeničky rajčat mám také podivně spálené. Dřívější roky se mi to nestalo. Dala jsem je na balkon, který je sice krytý ale jak pršelo tak se na ně nějaká voda dostala a zůstaly jako ožehnuté.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou účinky tzv.reaktivního hliníku a barya z deště, který se tam dostal prostřednictvím chemtrailů z letadel a dalších chemostrojů.

      Vymazat
  13. http://www.dunres.sk/projects/_ee/clanky.php?id=7121

    http://www.dunres.sk/projects/_ee/clanky.php?id=7122

    http://www.dunres.sk/projects/_ee/clanky.php?id=7124

    OdpovědětVymazat
  14. a co si myslis ze to vlastne je?

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den , věřím všemu a jsem ráda , že o tom píšete. Bohužel by to mělo vyjít spíše na hlavních stránkách internetu . Zrovna jsem měla myšlenku na radarové mikrovlnné záření , jelikož včera ( to je dne 9.6.2014 ) zhořely rostlinám listy ( maliny , tráva na troud , některé druhy stromů ) přímo před očima po poledni . Listí je hnědé a některé zežloutly, jenom jejich žebrování je tmavězelené , nechápala jsem co se děje . Lámala jsem si stím hlavu a napadl mě jedině radar .Toto přece není normální !!!!.Klima pokusy a klima válka pokračuje ??
    kdo to konečně zarazí , co dělají vlády v Evropě ?? Ví to , nebo jsou součástí ??? Snad ne , Německo se dnes potýká s nenormálními bouřemi a na satelitním radaru CHMI jde vidět, jak se oblačnost točí dokola ( to točení dokola je nenormální ) a je mohutná , vichřice , kroupy ???? ..... .Děkuji Milena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na hlavních stránkách na netu to nevyjde, protože je vlastní vazalové kabbaly, a těm zde slouží poplatní adminové a adminky. Pro Vaši informaci, v současné době nepůsobí jen mikrovlnné radary, ale existuje i celá škála dalších technologií na principu elektromagnetického, zvukového a dalšího záření. Pokud to nevíte, i vhodně modulovaný zvuk může ničit, a to i na dálku ! Ryby v oceánech by mohly vyprávět, pokud by ovládaly lidskou řeč !

      Vymazat
  16. http://czech.ruvr.ru/2014_06_11/Pani-Merkelova-zradila-jste-Evropu-3363/

    OdpovědětVymazat
  17. ty pulzy nejsou nic jineho nez spektrarni odrazy 5GH/z WiFi poskytovatelu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pán je zdá se chytřejší než liška v brlohu.

      Vymazat
  18. WhitelikesnowandcoldlikeWinter.12. června 2014 v 16:21

    Zajímavý úkaz.
    Nevěděl jsem,kam to poslat,tož je to tu.

    http://magazin.aktualne.cz/obrazem/foto-svatbu-ohrozoval-pozar-misto-evakuace-se-fotili/r~4bb8c6acf15711e382f7002590604f2e/r~29722dd2f15611e3a7ff0025900fea04/

    OdpovědětVymazat
  19. V 19hod pulz:
    http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html

    OdpovědětVymazat
  20. ste to hustě přečkali, gratuluju pacientům.. :)))

    OdpovědětVymazat
  21. člověče, vy máte v hlavě pěkný zmatek :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Orgonete, Orgonete, Ty si klidně odjedeš a necháš nás tady na pospas klimateroristům.Máš pravdu-každý radar vysílá v provozu "silné" a pravidelné pulzy. Ale to, co vidíš na obrázcích jsou jen zpětné odrazy.Pokud vysadí potlačení pozemních (pevných)odrazů, tak se objeví ten "hrozivý" kruh.A ty "šlehY?-to se do přijimače dostal rušivý signál z nějakého zdroje(třeba WI-Fi). A ty pulzy z družic-to jsou jen "výpadky v příjmu-družice žádné pulzy nevysílá, jen přenáší obraz z kamer na pozemní stanice.Poznámka na tělo-ty si myslíš, že "temní" jsou tak blbí, aby nám ukazovali svoje "rejdy" na netu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, zda jsou blbí, ale už nejednou svá tajemství na netu prezentovali podle hesla - pod svícnem je největší tma. Díky tomu tato odhalení vypadala tak neuvěřitelně, že většina lidí je považovala za vykonstruované konspirace. A to je právě to, co kabbala kolem Pravdy chce rozšiřovat a udržovat - aby jí nikdo (té Pravdě) nevěřil !

      Vymazat
  23. Tak copak se stalo s naším orgoneťákem je nemocný nebo ho to přestalo už bavit ?

    OdpovědětVymazat
  24. Takže konec Orgonetu? Doufám že ne!

    OdpovědětVymazat
  25. ORGO,NEŠTVI MNE UŽ.
    Flákáš se již dlouho.
    Koukej to tady zase pořádně rozjet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím, zda je to nejlepší způsob stimulace OrgoNeta k další činnosti :)))

      Vymazat
  26. tato stranka funguje ?

    OdpovědětVymazat
  27. KAM SE ZABĚHLS ZVÍŘE? Omlouvám se, chybí mi aktualizace webu a přeji si Vás v kondici zcela obdivuhodné činnosti kde pojem práce je pouhý odvar tupých činností. Jo a děkuji za již sdělené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Horké hlavy, vylijte si kýbl studené vody na hlavu, než začnete dál mluvit nebo psát.

      Vymazat
  28. Odpovědi
    1. Neklej nadarmo, nebo se ti to vrátí i s úroky !!!

      Vymazat
  29. Prosím co to jsou za PULSY, proč ( už ?! ) i od sever. polu,kdyby to bylo z Polska-nedivil bych se. Myslím že ovlivňují i mysl lidí. Sleduju čím dál tím větší OTUPĚLOST lidí,nezájem o to ,co se kde děje ( např. na Ukrajině ) Otupělost je masová a ,,hmatatelná " je čím dál cítit ve vzduchu. Nesnižují nakonec takto uměle i magnetismus Země s návazností na mozky lidí,kolem nás jakoby přibývá lehce ovladatelných Zoombí.

    OdpovědětVymazat
  30. Mrtvo, mrtvo, mrtvo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prudiči by si měli střihnout na nové sako, aby je to přešlo.

      Vymazat
  31. co se deje orgonete,proč jsi skončil?dej nám čtenárum vedet co se deje...jenom doufam že vládnouci junta se nerozhodla tyto stránky zlikvidovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OrgoNet je zřejmě pod velkým tlakem. Ale věřím, že to nakonec ustojí, a že se vrátí na stránky blogu.Jen doufám, že se nevrátí místo něho cenzoři, a že si nebudou na OrgoNeta hrát k naší velké nelibosti. Něco mi v tomto ohledu naznačily již před lety Protokoly sionských mudrců.

      Vymazat
  32. co se děje s orgonetem?

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odhalil jste právě jedno velké tajemství kabbalistů ohledně ovládání počasí.

      Vymazat
  34. http://panobcan.sk/co-robi-chemtrails-s-vasim-mozgom-neurochirurg-dr-russell-blaylock-odkryva-sokujuce-fakty/

    OdpovědětVymazat
  35. Zdravím chtěl jsem se zeptat, zda-li z důvodu pracovního vytížení jste přestal/a vkládat nové články nebo vás odstranila tajná složka vlády. Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ptáte se jak malý Jarda ze Záběhlic :)))

      Vymazat
  36. Moj oblubeny blok umrel... Ziadna aktivita posledne tri mesiace... Co sa deje?

    OdpovědětVymazat
  37. čo sa to tu stalo, čo???

    OdpovědětVymazat
  38. jednoduche vysvetlenie...
    http://www.shmu.sk/sk/?page=2037

    OdpovědětVymazat
  39. Ten, pokud toho zavčasu nenechá, bude velmi tuze souzen a odsouzen, ale ne světskou mocí.

    OdpovědětVymazat
  40. Už se jaksi zasekl: radar.bourky.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.