25. června 2017

Opět umělé bouře 25. 6. 2017. Haarpové kruhy radarů Brdy a Skalky


Umělé bouře a haarpové kruhy radarů Brdy a Skalky 25. 6. 2017
Mezinárodní/nadnárodní spolupráce klimateroristů.

Orgonet 25. 6. 2017


Předpověď/plán/scénář klimateroristů na neděli 25. 6. 2017: oblačno, možnost přeháněk nebo bouřek.

Výroba bouří, které zasáhnou zřejmě i do Česka, už byla zahájena, a to časně ráno nad Švýcarskem a severní Itálií; druhá oblast je tvořena nad Maďarskem. Oba systémy směřují k severovýchodu, ve směru aktuálního (uměle řízeného) pohybu vzduchové masy Evropou. Přesněji řečeno, v severovýchodním směru budou k systémům přidávány nové a nové bouřkové koláče (situace: viz např. animace na sat24:  http://en.sat24.com/en .)

Zmíněné bouřkové systémy na satelitním snímku brzy ráno: jasně viditelné bouřkové koláče se šlehacími komíny nahoře. Zdroj: NOAA 






Radarový snímek srážek níže:

Oblast nad Maďarskem dostává ve zobrazeném okamžiku silné elektromagnetické impulzy k tvoření bouřkové oblačnosti od českého (přesněji moravského) radaru Skalky, což se na radarovém snímku projevuje jako "haarpová kružnice", v jejímž středu je zmíněný radar. (Samozřejmě se na akci podílejí i jiné zdroje, a to ve vzorně fungující mezinárodní/nadnárodní spolupráci.)



Radarový snímek srážek níže:

Bouřková oblast silně ozářená EM radiací byla vytvořena i nad Švýcarskem/severní Itálií, což dosvědčují rovná a půlkruhová haarpová linie v radarovém zobrazení. (Zdroj - asi nějaký francouzský radar, jistě se podílí i CERN a italské radary.)

Druhá bouřková oblast je ve zobrazeném momentě tvořena nad Rakouskem, a jejím středem je právě náš český "meteorologický" haarpový radar Brdy.


Zdroj snímků: http://www.radareu.cz/?lng=cz

V průběhu dne nás v Česku tedy zřejmě neminou další umělé bouře, se snahou o co největší intenzitu jevů.

(Kéž by mi tak pořádně zalili zahrádku, minulá superbouře nestála u nás kromě huhlání hromu za nic... )



12 komentářů:

  1. Manipulácia počasia ako zbraň satanskej EU potrestať štáty, ktoré nesúhlsia s prijímaním islamskych teroristov. Na jar manipulovali počasie tak, aby zničili poľnohospodárom úrodu mrazom a teraz manipulujú, suchom a záplavami. Toto sa deje len v USA-EU a Austrálii. Pozerám sa na chemitrials denne v USA posiate nebo a nebolo ešte dňa za posledných 5 rokov, aby prestali sprayovať nebo, tým nano toxickým sviňstvom. Nevidím politické východisko z toho chaosu a voľby nsdokážu zmeniť nič, pretože národ úplne otupel. Občianska vojna sa blíži, keď národ vytiahne politikov za vlasy na ulice a roztrhá im hrtany holými rukami.
    Vaša stránka na chemitrails a manipuláciu počasa je jeddna z najlepšich na svete. Dakujem Vám.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem rád že již máme vlastní zařízení na tvorbu počasí a nejsme závislí na dovoz počasí ze zahraničí, jak tomu bylo v minulosti. za mne palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  3. HAARP v Brdech - a víš o něm jen ty. Bomba :)

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsem "omylem" zahlédl na ČT24 diskusi na téma počasí a jeho extrémy - sucha, záplavy ap. V studiu seděli "celebrity" Karas, Míková, Zárybnická. Čekal jsem náznak pravdy a nějakou polemiku. Místo toho herecké výkony, balast, žádná významná informace. Mají je pěkně podchycené. Připomíná mi to normalizaci, kdy jiný názor znamenal ztrátu existence. Pravda může být jen ta naše !

    OdpovědětVymazat
  5. Umělé bouře....hmm... Spíš umělé sucho.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.hlavnespravy.sk/marian-kotleba-verejne-zasvatil-seba-politicku-stranu-vsetkych-poslancov-asistentov-volicov-cele-slovensko-neposkvrnenemu-srdcu-panny-marie/1051618

    OdpovědětVymazat
  7. a což takhle třeba, že ten radar má taky nějaký omezený dosah, což způsobuje to, že kruhově a najednou končí... Ten, co to tu vede musí být strašný jouda. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Proc nic nedelate??? Moc,dlouho je klid....

    OdpovědětVymazat
  9. http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/17498-zazrak-v-africe-islamisty-porazilo-krizove-tazeni-.aspx

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den. Tento odkaz je tzv. offtopic, ale myslím, že stojí za shlédnutí. Chemtrails online. https://www.youtube.com/watch?v=MacDW-pFf60&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  11. Ale jací jsou ti klimateroristé lišáci prohnaní. Vyrábějí na letní bouřky v létě, v období kdy je nejvíc letních bouřek aby to nebylo nápadné. Ještě, že jsme je prokoukly!

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj Orgonete, tvuj blog býval pro mě jeden z hlavních druhů čtení po večerech...... ten kdo ti šlápl na kuří oko asi nebyl jen tak někdo, vzhledem ke změně která nastala. škoda. Drž se........ R

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.