23. června 2017

Počasí je nepřetržitě celoplanetárně řízeno

Počasí je nepřetržitě celoplanetárně řízeno
Kdo ovládá počasí, ovládá svět. 

Orgonet 23. 6. 2017



Obrázek 1: Řízená oblačnost nad Atlantikem při akci udržování dlouhodobého sucha v Evropě. Příroda však nezná pravé úhly...



Obrázek 2.: Detail pravoúhlé oblačnosti.- viditelné chemtrailsové pruhy.


Obrázek 3.: Tvoření umělé chemtrailsové oblačnosti v oblasti Itálie (cíl: vytvoření oblasti nízkého tlaku, či elektromagneticky řiditelné oblasti.)



Zdroj obrázků: Eosdis Worldwiew https://go.nasa.gov/2sYw0Lh

Nedá mi to a asi zase občas připomenu něco ohledně umělého počasí, i když už se budu víceméně jen opakovat -  veškeré (mnou) pozorovatelné působení modifikačních technologií už zde na blogu bylo mnohokrát popsáno (viz tagy pod článkem Počasí, Bouřky, Radary, atd. atd.).

Ten jev je čím dál znatelnější, a vzniká naděje, že si ho lidé konečně povšimnou.


Počasí se v současnosti chová tak abnormálně, že i v diskusích pod články českých předpovídačů počasí v mainstreamových médiích se občas objevují rozumné čtenářské příspěvky konstatující, že to nemůže být jinak, než že počasí je zřejmě řízeno uměle.

Samozřejmě že tomu tak je, a jako už mnohokrát na tomto blogu, opět připomínám, že veškeré počasí na celé planetě je nepřetržitě, 24/7, uměle řízeno, a to tak, aby to vyhovovalo záměrům (vojenským, obchodním, politickým, mocenským, majetkovým atd.) jeho "majitelů", a tyto záměry jsou bohužel naplňovány pomocí ničivých meteorologických jevů.

Umělé počasí máme tak blízko a tak evidentně před očima, že jeho projevy málokdo dokáže vnímat (typická příslovečná tma pod svícnem). I pokud někdo zdravým rozumem vnímá abnormality počasí (většinou to vnímají dříve narození), i pak je pro něj obvykle obtížný další krok - připustit, že se jedná o záměrné a svévolné jednání vlády/systému/vojenskoprůmyslového komplexu(hlubokého státu/prostě těch, co chtějí mít obyčejné lidi pod kontrolou.

Myšlenka, že počasí je možno řídit, je jako příslovečný "slon v místnosti"; je to masmediální tabu, o němž není dovoleno diskutovat. Ti, co na toto téma chtějí upozornit v alternativních médiích, jsou označováni (nově!) za šiřitele "fake news" ("falešných zpráv"), což je nový výraz nahrazující bývalé, nyní zastaralé "konspirační teorie/teoretiky".

Masmédia udržují falešnou představu, že řízení počasí není možné či je to hudba daleké budoucnosti (a to stále i s trapnou pomocí obehraného vtipu, že to jenom komunisti v Rusku chtěli poručit větru dešti, a že to jenom v Rusku a v Číně střílejí do mraků, aby měli hezké počasí na vojenské přehlídce). I když existuje a je na internetu volně přístupná databáze patentů na řízení počasí obsahující desítky položek, a v tomto oboru existují komerční firmy provádějící modifikace počasí, není v zájmu ovladatelů světa o tomto hovořit.

Všechny ty očividné každodenní zvláštnosti v počasí jsou oficiálně/mediálně sváděny na různé neurčitě zjistitelné jevy, jako je globální oteplování, klimatické změny apod., a hledá se pro ně řešení, které bude spočívat/již spočívá v tom, že vznikne/již existuje klimatický průmysl, který bude vydělávat/již vydělává na ochraně lidstva před klimatem/počasím, přičemž sám bude/je příčinou klimatického rozvratu, který způsobil sprejováním chemtrails a umělým elektromagnetickým řízením koloběhu vody na planetě. Podobně jako existuje rakovinný průmysl a vakcinační průmysl, které vydělávají na tom, že lidstvu vnucují řešení problému, který samy způsobují a živí.

Ne že by se klima na planetě přirozeně nevyvíjelo, a to i směrem k oteplování, ale to, co předvádí počasí/klima na Zemi v současnosti , je z převážné části celoplanetární klimateroristický chaos vzniklý nepřetržitými zásahy "majitelů počasí", neboli "geoinženýrů", (pro které bych rád zavedl označní "klimateroristé"), kteří s pomocí obrovských technologií a obrovského množství energie do něj nepřetržitě a bez vědomí veřejnosti zasahují.

Nejočividnější součástí celoplanetárního systému počasí jsou ony známé "chemtrails", neboli právně kulantněji takzvané "přetrvávající letecké stopy", jejichž cílem je nasytit atmosféru (ba až stratosféru) vodivými částicemi tak, aby byla ovladatelná pomocí elektromagnetického záření. To dodávají pozemské i satelitní radary a různá extrémně výkonná zařízení na ohřivání/ionizaci atmosféry, kterým pro zjednodušení říkáme haarpová zařízení (podle nejznámějšího HAARPu na Aljašce) a kterých je po planetě rozmístěno slušné množství.  

Mediální "předpovědi počasí" nejsou žádné předpovědi, nýbrž plány výrobců počasí, které jsou zveřejňovány pomocí "počítačových modelů" čili geoinženýrských scénářů; ty pak mediální předpovídači více či méně podrobně papouškují/popisují. Nemůžeme se divit, že tyto scénáře se mění z hodiny na hodinu, protože i když geoinženýři řídí počasí s velkou přesností, pohyb vzduchových mas nemohou mít 100% pod kontrolou, Pokud se vytvoří více či méně náhodně meteorologická situace příznivá pro výrobu ničivých jevů, je okamžitě využita, čili operativně je změněn scénář.

V ranním vysílání ČB Ro právě slyším meteopředpovídače z oficiálního státního meteoústavu, informujícího o dnešním počasí tím způsobem, že snaživě a otrocky papouškuje/popisuje jeden z mnoha existujících "počítačových modelů počasí" (ten, co má přidělený?) (přičemž se tváří, jako by tu předpověď sám vymyslel a vytvořil), a to včetně různých detailů, které lze snad vyčíst jen z věštecké koule, nebo z počítačového modelu). Chápu že zpovídající redaktor ranního vysílání musí vyplnit daný vysílací čas, takže donutí meteověštce probírat i ty podrobnosti, které ten při dalším vstupu za půl hodiny zavěští úplně jinak.

Komentář k předpovědi počasí na včera (22. 6. 2017): 

Česko spolu s většinou Evropy je v těchto dnech/týdnech/možná měsících v režimu sucha/vysoušení, což znamená, že klimateroristé řídí proudění vzduchových mas tak, aby nad Evropou udržovali vzduchovou masu vysoké teploty z jihu, a brání spontánnímu vytváření oblačné pokrývky - clony. (Mraky se už dávno nedělají samy od sebe, ale jenom na elektromagnetický pokyn klimateroristů).

Režim udržování sucha v Evropě a srážek na příděl/za úplatu umožnňuje supervědcům - geoinženýrům (z CERNu?) například:

  1. naplňovat cíle vědecké - třeba experimentovat s tím, nakolik uměle vytvořená chemtrailsová oblačná clona (určité síly, určitého složení, v určité výšce) udrží určitou teplotu v určité oblasti, jaké jsou účinky extrémního UV záření při jasné obloze a ozonové díře, vliv sucha na lidi, rostlinstvo, úrodu ... atd. atd.
  2. naplňovati cíle destruktivní - psychooperace spojená s vytvořením extrémní tepelné zátěže pro obyvatele Evropy, s čímž souvisí strach o vodu, o úrodu, atd., )
  3. získávat finanční prostředky na další provoz geoinženýrských systémů
  4. atd.

Dopolední předpovědi (=scénář klimateroristů) na včerejšek zněly původně tak, že Českem přejde odpoledne mírná studená fronta, která se skoro ani neprojeví. Náhle pak přišlo varování před extrémními bouřkami postupujícími z Německa...  To proto, že nad Dánskem/Německem se zřejmě momentálně vytvořila situace (asi vzájemné překrytí vzduchových mas velmi odlišné teploty) mimořádně příznivá k výrobě ničivých bouřek, a byla okamžitě využita k "nastříknutí" bouřkových oblaků (tzv. "bouřkových koláčů", jak jim říkám), současně na více lokalitách, pěkně v řadě a do čtverce, v noci typicky ožehnuty tzv. "zlatým třeskem".  Radary (zejména české) se činily, vytvářely haarpové kruhy a rozpoutávaly/intenzifikovaly srážky.

Myslím, že se  klimoušům s tímto celkem zadařilo. Škody v Německu prý byly citelné, i u nás se média předhánějí v pokřiku, kolik stromů kde popadalo...neb škody a neštěstí jsou pro ně živnou půdou ....

Takže, včerejšími bouřkami klimateroristé opět naplnili některé své cíle vědecké i destruktivní, a ve vysoušení Evropy budou zřejmě dále pokračovat po několik dní/týdnů/měsíců.

(Fotodokumentaci k průběhu těchto umělých bouří chci dát do následujícího článku.
Update: Článek je hotov, viz zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2017/06/umele-boure-22-6-2017.html)

(V komentářích Novinek to za neschopnost předpovědi  schytala ponejvíce neblaze proslulá meteověštkyně Honsová. Jenže ta za nic nemůže. Všichni mediální předpovídači počasí bez výjimky patří též do systému řízení počasí, a dostávají do ruky hotový scénář, který mají pouze přečíst, a víc nic udělat nemohou. K té práci jsou samozřejmě vybíráni takoví, které ani nenapadne o scénářích pochybovat, i když vystudovali meteorologii a měli by vědět, co je v přirozeném počasí možné a nemožné...., což v případě Honsové určitě nehrozí ... jenže i ta meteostudia jsou určitě pod patronátem klimateroristů...) 


Malá bibliografie k tématu:

No Natural Weather. Introduction to Geoingeneering (e-book).
Frankenskies: Nový dokumentární film o geoinženýrství.
Dane Wigington: Geoengineering Watch (web). 
Chemtrails, HAARP and the Full Spectrum dominance of Planet Earth. (e-book)
Chemtrails Exposed: A New Manhattan project (e-book).





7 komentářů:

  1. Kdyz to zvladaji popelari. Proc by to nemohli zladat i jini mocnejsi a celoplanetarne?

    Průmyslové řízení počasí - L. A. Pochmeľnych Titulky CZ
    https://youtu.be/bGrttVRfkgo

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.novinky.cz/domaci/441622-nebe-nad-ceskem-v-noci-ozarilo-82-tisic-blesku.html

    OdpovědětVymazat
  3. Včera to snad už bylo jasné všem kdo má oči, uši na hlavě. Sprejují oblohu už dobře od úterý, vždy se to někde vypařilo, až včera se k večeru obloha potáhla šedou pavučinou pod kterou pluly mraky vypadající jako přirozené.
    Dusno bylo, ale chyběly typické bouřkové hrady, ty jsem už dlouho neviděla, pak potemnělo a za chvíli byla tma jak v ranci. V tuto dobu se stmívá o dost později, tedy dříve bylo šero v 10 večer, nějak mi chybí večer 10 až 15 minut světla. Zkrátil se den?
    Jinak to sprejování oblohy vidí už kde kdo, akorát mladí to nechápou, pro ně je normální, že posledních pár létají letadla a vytvářejí mřížku.
    Jsem ročník 1962, ale opravdu si nepamatuji, že bych takhle věřila médiím jak moji potomci.
    Bouřka byla až v noci u nás na severu Moravy. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.quora.com/Will-it-ever-be-possible-to-control-the-weather

    OdpovědětVymazat
  5. pěknej blábol... :-D

    OdpovědětVymazat
  6. a nemuze to byt treba jen spatnym prekladem obrazku, ktere se skladaji v celek? :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.